Nyss hemkommen.

Min helg i Strömstad med mamma, mormor och Lena har varit riktigt trevlig. Vi har käkat gott, bubblat, bastat etc. Jag unnade mig en helkroppsmassage vilket var riktigt skönt. Har ju alltid sjukt ont i axlarna då jag spänner dom hela tiden, så det blev mycket bättre efteråt. Jag och Lena provade även på afrikans dans. Jag sög rent ut sagt. Men det var kul.

Utgången igår med kusinen blev väll dock inte riktigt som jag hade tänkt mig. Efter att kusinerna kommit till hotellet för att äta middag och fira mormor, åkte jag och Siri hem till henne. Det var första gången jag var inne i hennes lägenhet och det var riktigt fint alltså. Efter några glas vin stack vi till stället vi skulle till. En klubb som vanligtvis är värdelös, men igår var det Reggaekväll med live-band. Fick mig en ordentlig chock när jag kom in kan jag säga. Visst att strömstad är en liten stad, men va fan alltså. Tjejerna klädde sig som horor och killarna med byxorna instoppade i strumporna? Dom enda som såg ut som sköna typer var bandet, men dom var från Göteborg. Så det förklarar ju saken... För kusinen min gick det utför rätt tidigt, minst sagt. Vid tolv-tiden låg hon halvt deckad och vakterna skickade hem henne. Men jag fortsatte på egen hand, med en gammal bekant som jag inte träffat på fem år och några andra. Så kvällen över lag var riktigt trevlig.

Jag hoppas inte hon läser det här, men jag blev så jävla irriterad på henne igår. Hennes fylla var som den gången då vi var fjorton år och snuten fick hämta henne mitt på dagen. Pinsam, riktigt pinsam. Hon är ökänd i hela den staden.
Nämner någon hennes namn suckar folk. Hon lever upp till sina rykten, helt klart. Och trotts att jag sa till henne ett flertal gånger att inte dricka mer, sket hon i det. Jävligt respektlöst också med tanke på att jag kom dit med henne, utan att känna en kotte. Men lyckligtvis är jag inte socialt handikappad och hängde lite med bandet och några till. Helt ärligt hade jag det mycket trevligare när hon inte var där eftersom jag inte behövde vara hennes två ben längre.. 
 
Nåja. Dags för käk. Hade tänkt packa ner lite saker inför flytten också. Om jag orkar. 
 
Godkväll. 
  

Kommentarer
Postat av: ROXY

vart skall du flytta? :>



jag vet ej ännu vad jag vill bli inom design, har testat lite redan, får se vart jag hamnar, måste ju testa allt och sedan känna efter, men jag vill även bli tatuerare :D



nu snart helgen slut, men nu börjar myssöndagen, hoppas du får de asbra :*

2009-03-01 @ 19:47:57
URL: http://legoliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0