London.

Kom hem vid elva i morse, trött som satan. Till en ostädad lägenhet också.. Kul! Vaknade halv åtta nu ikväll, inte alls bra med tanke på att jag nu är pigg som en mört och ska upp och jobba imorn bitti.

Men vilka otroligt trevliga dagar jag har haft!

Jag har; umgåts med härliga människor (även om jag hade god lust att ge Henke och Paco pisk på nyårsdagsmorgonen), sett massvis av vackra pojkar (kvällen på Holy Arms, jisses), druckit guinness, shoppat för lite (endast en kofta, en parkas och en body som är åthelvete konstig), sovit för lite men slöat för mycket, hånglat, varit i trevliga områden som Camden och Brick Lane, gått själv och gått fel, varit på klockrena pubar, och mycket mycket mer.

Nyårsaftonen var höjdpunkten. Det blev inget Bangers n Mash som jag hade velat gå till då jag vet att det är en bra klubb, men kvällen var helt klart lyckad ändå. Först blev det lite förfest hemma hos Stina och sedan bar det av till en hemmafest i en ombyggd kyrka. En kyrka som folk numera bor i. Vid tolvslaget stog folket ute på en balkong uppe i tornet och drack billig skumpa, räknade ner till tolvslaget runt fem gånger, pussade på varandra och önskade varandra ett gott nytt år. Resten av kvällen bestod av dans, tjöt, öl, glo på kock-strippa, häng i rummet med en takhöjd på en meter, och jag och Sara visade oss ha ännu mer saker gemensamt.. (haha). Ganska oskönt att folk drog linor lite här och var dock. Det roligaste var nog att killen jag spenderade halva festen med hette GLEN. Det kändes jävligt lustigt att hänga med någon som heter så göteborgskt det kan bli. Men han var otroligt trevlig iallafall. Höll på med film, älskade Oasis (satte till och med på Oasis för min skull) och var allmänt rar...

En riktigt trevlig nyår och en riktigt lyckad resa.

Nu känns det bara förjääävligt att vara hemma igen. Har två tentor som ska in om drygt en vecka också... Vill tillbaks, NU!
  

Kommentarer
Postat av: Sara-Louise Nilsson

sv: ja tim burton slår aldrig fel...jag längtar men snart är det dags :D



ha en fin dag

//sara-louise

2010-01-04 @ 10:52:01
URL: http://saralouisenilsson.blogg.se/
Postat av: malin

ÅH vad jag är AVUNDSJUK. kul att du hade det bra!

2010-01-04 @ 12:53:37
URL: http://malutb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0