"How a yu göls"

Var på Paddingtons i fredags kväll med Sara och Therese. Blev en riktigt skön kväll, över förväntan! Fan vad jag gillar det stället. Mysigt, bra musik(vi önskade Primal scream och givetvis kunde dom inte säga nej till oss), inte allt för mycket folk, engelsmän. Och bara 40+ i princip. Det vill säga, en skön kväll utan massa raggandes hit & dit.
Efter en öl inledde vi en slags tävling. Resten av kvällen skulle det endast pratas engelska. Det gick kanon givetvis. Kan tänka mig att folket runt omkring oss undrade vad vi sysslade med. Men vad gör det efter några öl i kroppen? Det roliga var att folk pratade engelska med oss, även fast dom antagligen visste att vi var svenskar. Chockerande nog var det två brats från sävedalen där. Inte det vanligaste stället man går till om man ska ut, i och med att det ligger vid redbergsplatsen, kvarterskrog. Dessa två irriternade människor joinade oss mot slutet, och dessutom käkade upp våra nötter(dickheads). Dom förstod antagligen inte engelska så bra då vi ett antal gånger bad dom att "get the fook out of here". Efter några öl bar vi oss iallfall hemmåt. Jag till Sam, och Sara och Therese till sig.

"How a yu göls? A yu årait? "Eeeeh..... YE!" "Okeeeey.. I got thadone", Haha!


         

         
Det är precis sånna här krogar jag föredrar. Förfestställen. Inte en massa partyställen med dansgolv och den ena skitmusiken efter den andra. På sånna här ställen slipper man den där jävla köttmarknaden. Där folk går ut för att ragga och tar en på rumpan så fort man går förbi. På sånna här ställen går man ut för att ta några öl och ha det trevligt med sina vänner! Visst kan det vara kul att dansa. Oseriöst. Tjejerna på dansgolven på stans krogar är allt annat än oseriösa.

So long.

Kommentarer
Postat av: adam

nice pics

2007-07-10 @ 15:44:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0