Turkosfärgad flamingo.

Nu är min jobbdag över. Utmattad? Snarare rejält uttråkad. Sitter här hemma, mätt och belåten på mackor och oboy. En svag och jävligt äcklig oboy eftersom det inte fanns tillräckligt med pulver.

Acne-kjolen på pondus kostade runt 300 kr berättade Ulrika idag, eftesom det är 70 %. Rusade upp till butiken för att köpa den, men givetvis hade hon precis tagit den sista 38:an. Inte fanns det någon 36:a heller utan endast en i stl. 40. Möjligt att jag köper den i mån ändå om den finns kvar. Kan ju alltid sy in den.

Imån blir det till att köpa gråa strumpbyxor eftersom jag märkte nu när jag kom hem att mina blivit missfärgade. Hårfärgningen får vänta tills imån, likaså packningen. Är lite down och vill helst bara in duschen och sen i säng.

Provade bikinitrosan. Bakdelen fick plats, men kom plötsligt ihåg hur jävla ful den är. Turkos med flamingos på? Ja, jag köpte den som sagt för drygt 3 årsedan. Hur jag tänkte då, kan jag tyvärr inte svara på. Kan ju tala om att det var i den perioden då jag gick i prickig kavaj och rosa uggs med orangerött uppklippt hår. En konstig och en lyckligtvis relativt kort period.

Godnatt folks.

Kommentarer
Postat av: christine

Tack!^^

2008-02-06 @ 21:27:48
URL: http://annamariechristine.blogg.se
Postat av: Soroor

Hahaha omg vilken frilla och kavajen!
hahaha shit

2008-02-07 @ 16:02:56
URL: http://soroor.blogg.se
Postat av: Therese

Trodde först det va så du färgat det nu haha.. snyggt;p ha det så kul i Glasgow!

2008-02-07 @ 16:19:21
URL: http://ereseth.se
Postat av: Anonym

Svar Therese: Haha nej fy fan, never again kan jag tala om. Tack det ska vi ha, båda Sam och jag är sjuka men det går nog över hoppas vi :)

Svar Soroor: Haha ja, vad ska man säga liksom. Kan ju iallfall glädjas åt att den tiden är förbi :)

2008-02-07 @ 17:13:32
URL: http://unoconcet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0