Lite smått förvirrad.

Jag vet inte hur länge jag funderat på att lägga upp lite grejer från youtube här. Musik etc. Problemet är att jag inte vet hur man gör. Och jag har aldrig frågat någon om hjälp.. Eller ens försökt ta reda på hur man gör.

Men jag har kommit fram till att jag inte vill att ni ska gå miste om så sjukt mycket bra som finns på youtube, så därför ber jag er nu om hjälp.

Det är säket skitsimpelt.

Hur gör man?
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Svar: Bra att du håller med! :)

2009-02-02 @ 18:00:47
Postat av: therése

eftersom vi båda har blogg.se tror jag att jag har svaret på din fråga. när du kollar på en video på youtube så finns det, till höger om den, en rad där det står "embed" och efter det något i stil med "<objected width=..." det kopierar du. sen öppnar du upp ett nytt text-inlägg på bloggen. på raden där man väljer typ fet-stil osv finns det en knapp det står html på, den klickar du på och ett nytt fönster kommer upp. där klistrar du in koden och trycker på uppdatera som finns längst ner i detta fönstret. så kommer videon lägga sig i inlägget. jag hoppas min förklaring går att förstå! :)

2009-02-02 @ 22:12:41
URL: http://terrores.blogg.se/
Postat av: therése

det är antagligen som det brukar bli när jag öppnar html-fönstret - det är förminskat. om du drar lite i den nedre kanten så ska uppdatera-knappen dyka upp i det vänstra hörnet. :)

2009-02-03 @ 19:04:53
URL: http://terrores.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0