Vanlig säng eller loftsäng?

Jag har beslutsångest.

Eftersom det är en etta jag ska flytta in i, så måste jag komma på en lösning när det gäller sängen. Har alltid tänkt att jag ska ha en vägg mellan säng och soffa för att skärma av rummet lite. Och ha en vanlig säng. För då skulle jag kunna göra min egna "huvudgavel" eller vad man kallar det. Alltså en träskiva och klä den med tyg, som jag velat göra. Och jag såg nu senast också att det får plats en arbetsbänk i rummet, dvs, en sy/målar/skrivar-bänk, även om jag har en vanlig säng. 

Men jag har också varit inne på att ha en loftsäng. Min pappa har gjort loftsängar förr, så han skulle kunna göra en smart sådan. Och då ha draperi runt sängen bara. Det är ju givetvis en smartare lösning eftersom jag får plats med mycket mer i rummet. Och då kan jag ha min arbetsbänk under sängen, vilket hade varit rätt skönt.

Men jag vette fan alltså. Jag har haft loftsäng förr. Och jag har inge vidare bra minnen från det. Bulor i huvudet, bäddningen, osv. Det är jobbigt helt enkelt. Jävligt jobbigt.

Nå, vad tycker ni?
 


Kommentarer
Postat av: Fia

Jag tycker att du ska satsa på en vanlig säng och ev. göra en avskärmning. loftsäng kan vara coolt men håller med om att det kan bli jobbigt. annars kan man ju ha en säng/soffa om det blir för trångt. inte en bäddsoffa alltså, men en säng som man bara slänger på lite större kuddar på. vet flera som har det och det är faktiskt jättefräckt. hoppas man får se lägenheten någon dag framöver. och lycka till! :D

2009-02-17 @ 23:28:28
Postat av: ROXY

musik är livet, indeed :>

så vad pysslar du annars med? :)

2009-02-18 @ 11:57:04
URL: http://legoliv.blogg.se/
Postat av: josefine

Sv; jaa super läskigt ;P

2009-02-18 @ 12:05:57
URL: http://pinksnow.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar Fia: Ja, jag har faktiskt bestämt mig nu. Det får bli en vanlig säng, med en vägg mellan säng och soffa. Det skulle helt enkelt bli för jobbigt med en loftsäng :) Givetvis ska du få det! Det ska bli inflyttningsfest på riktigt den här gången ;)

2009-02-18 @ 21:34:17
URL: http://unoconcet.blogg.se/
Postat av: PORNIE

vanlig :) mjukast.

2009-02-18 @ 22:19:14
URL: http://knowles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0