Dom kallar oss mods.

Igår såg jag och Sam första filmen av Stefan Jarls modstriologi, "dom kallar oss mods". En jävligt bra, men tragisk dokumentärfilm. Hade gärna sett "ett anständigt liv" också, men började tidigt idag.

Idag blir det cirkus med syrran. Har nog inte varit på cirkus sen jag var 10 år gammal. Ska faktiskt bli rätt kul. Dock har jag lite panik inför filmen som ska vara klar imån. Glömde hämta kamera från skolan och mina små skådisar är upptagna idag. Fan...


På ons åker vi!


Keybar....

Igår fyllde Isabelle år. Det firades med thaimat hemma hos henne med några stycken och sedan utgång. 

Igår kära läsare... satte jag första (och definitivt sista) gången min fot inne på Keybar. Riktigt jävla skitställe med bara en massa torslandabor. Fy fan, ryser. Jag kan nu alltså konstatera att mina fördomar inte bara är fördomar. USCH!

Men det var jätte mysigt hemma hos Isabelle iallfall och jag ska nog ta receptet på maten vi åt.

Idag innan jobbet gick jag i stan en stund. Hittade en sjukt söt klänning på nyöppnade prickig katt, men jag köpte den inte. Kommer förmodligen göra det i morgon. Letade också efter en möjlig studentfestklänning och även en balklänning. Jag ska fixa det sista på balkläningen jag sytt, men just nu så känns det inte som om jag vill ha den. Så antagligen kommer jag ha slängt 900 kr i skön. Fook..

På vägen hem från jobbet i dag ska jag eventuellt hämta ut min och Saras studentklänning. Det jobbiga är att stället ligger i furulund och bussen går en gång i halvtimman. Och just idag känner jag inte för att bränna några kalorier...

The seeker.

Började redigera filmen idag. Ser lovande ut just nu. Hur resultatet blir får jag se på måndag eftersom den måste vara klar då. Hur jag ska lyckas med det vet jag inte. Har inte bestämt mig för om jag ska Champagne supernova som låt eller om jag skall ta någon annan. Men min vision av filmen förstörs ju om jag tar en annan låt eftersom jag haft idén till filmen med den låten i mer än två år.

Lönen denna månaden ser mycket lovande ut. Passar sig bra eftersom det blir en del utgifter. Prag, skor till balen, sminkning, räkningar osv.

Har suttit inne på asos, topshop och andra hemsidor varje dag nu det senaste för att hitta skor och studentfestklänning. Hittar ingenting. Finns en del söta klänningar men ingen som jag känner mig sugen på. Skor är det värre om. Är helt insnöad på att ha blommiga skor. Dom från cc-skor. Dock känner jag inte för att punga ut 1200 kr för ett par skor som jag knappt kommer att använda. Men skulle jag hitta dom här i göteborg någonstans så hade jag förmodligen köpt dom.


Har bestämt mig för att åka till London några dagar efter studenten. Ser fram emot parkhäng i hyde park. Om du har lust att hänga med så säg till!


So long

Vem fan är det som är efterbliven?

Jag blir så innåthelvete förbannad!

Det strosar omkring en utvecklingstörd kille här på allum emellanåt. Jävligt stor i käften är han och sparkar på dörrar och fotoautomaten osv.

Men det som gör mig så jävla förbannad är dessa äckliga små partillesvin i 14-års ålder som ska hålla på och käfta tillbaka och retas när denna kille provocerar dem. Är dom så jävla korkade att dom inte fattar att han är utvecklingstörd, att det inte blir bättre av att dom håller på tillbaka?

Kul att man måste sitta och hålla ögonen på dom jävla idioterna så fort denna kille är här. Det känns iallfall bra att vakterna tycker lika illa om detta som jag så dom kan fortsätta slänga ut småpojkarna som inte förstår dom gör sig själva till åtlöje genom att hoppa på en utvecklingstörd.

Fookin' hell....

Bring it on down.

Idag lämnade jag jackan hemma, vilket visade sig att jag gjorde alldeles rätt i. Underbart väder och visst blir man gladare när solen skiner.

Imån är det svenska nationella, skrivdelen. Hatar nationella. Hatar att skriva på tid. Skulle verkligen inte förvåna mig om jag satt alla 5 timmar man har på sig eftersom tankarna flyger iväg emellan åt, åt helt andra saker. Sen för att underlätta för mig själv kommer jag skriva en krönika, oavsett uppgift. Blir antagligen lättast så..



Om en vecka blir det prag.

Sara.

276328-160

Insåg när jag kollade igenom denna kvällens bilder att det inte var särskilt många eller några bra. Denna får helt enkelt räcka. 

Mat på viktoria och dans på pustervik.

Underbart väder ute. Lite tråkigt att man inte kan ta del av det.

Igår firades Sara. De första timmarna tillbringade vi på Viktoria där vi åt mat och drack. Dricka blev det dock inte så mycket av för min del då plånboken sviker mig vid den här tiden på månaden. Men jag klararade mig galant på en öl. Maten smakade bra och det var helt enorma potioner. Kändes lite smått dumt när de flesta av oss lämnade tallrikarna halvfulla. Senare drog vi vidare till pustervik för lite dans. Det var ett band som spelade innan musiken kom igång. Pascal, skönt sound tycker jag. Sen gick musiken dock utför. Helt värdelös så länge jag stannade iallfall.

Men det var en trevlig kväll måste jag säga! I present fick hon presentkort på H&M. Opersonligt men andvändbart. Tänkte skriva en liten fyndig dikt också, men hann inte längre än "Ett år har nu gått och du fyller år igen, snart är det dags att ta fram proagekrämen"...


Lite bilder kommer förmodligen senare.


VAD ÄR DET FÖR EN DAG?

Jo denna sparvens födelsedag. Grattis till henne !

image159

Imån ska det firas !

Återträffen.

Gårdagskvällen blev helt okej. Vi var hemma hos Isabelle och hade det trevligt. Mycket riktigt kändes det lite konstigt att träffa dom man umgicks med igen. Speciellt dom personerna man ofta sett på bussen men inte hälsat på, på över ett år. Det kändes lite som om man var 14 igen, när sådana kvällar hände emellanåt. Vi pratade, drack, åt onyttigheter och kollade på "bäversafari-filmen"(klassresan i 9an) och man blev allt lite nostalgisk. Blev också återigen påmind om mitt orange-väldigtuppklippta-hår, rosa uggsen och prickiga kavajen. Dock var det bara håret som syntes på filmen. Well, resten av folket fortsatte sin kväll på krogen någonstans, medan jag kilade hem till Sam.


276328-158276328-157276328-156276328-155276328-153276328-152276328-151
276328-159

Heart of glass.

På lördag blir det återträff med några gamla klasskompisar. Dom jag umgicks med vill säga. Vad vi ska hitta på vet jag faktiskt inte. Krogen möjligtvis. Kommer kännas lite halvt mysko att prata med dom jag inte ens hälsar på längre, och som inte hälsar på mig. Rätt konstigt att det kan bli så, med personer man gått i samma klass som i flera år och som man träffade i princip varje dag. Well, hur kvällen blir återstår att se. Men förhoppningsvis blir den helt okej. 




Blondie
kommer till Storsjöyran i sommar! Ska man dra dit ellerrr?
 Funderar starkt på det.


 

image149

Heart of Glass är förövrigt min och Sams låt. Kan bero på allt tittande på Heja Björn det första halvåret.

Inte helt feeeel.

Teatern går framåt. Nu ser det ut att kunna bli en helt okej slutproduktion. Stämningen idag var iallfall på topp. Hur det kommer sig kan man ju undra...

Balklänningen snart klar. Lite småjusteringar kvar. Upptill ser den dock fortfarande förjävlig ut. Men annars känns det bra.

Min studentmössa kommer vara för liten (skulle haft en 56:a istället för 55:a), känns mindre bra.

Att få tillbaka 8500 kr för för mycket betald skatt känns helt GALET BRA! Och det får göra min dag i denna ångest inför pluggandet senare.


Oasis - Whatever

Den stammande apan.

Nu har det jag fruktat mest med den jävla manicken hänt.

JAG STAMMADE I ALLUMS HÖGTALARSYSTEM!

"Johannes 4 år har tappa b b bo bo HAR tappat bort sin mamma Camil....."

Känner att den röda färgen i mitt ansikte så smått börjar lugna ner sig..

Fy fan, FY FAN!

Ett gott skratt fick jag iallafall, och säkerligen några till.

WHY??

Jag kom och tänka på en sak igår. Något som faktiskt irriterat mig innan, men jag blev påmind för att det var precis en sådan händelse i en film/serie(?) på tv4 igår...

Det finns sjukt många filmer där huvudpersonen är den som ska gifta sig med någon, och den äkta kärleken springer in genom dörrarna till kyrkan och skriker "NO! DON`T DO IT" eller kanske "Jag har något att säga" när prästen frågar om någon har nån synpunkt på varför paret inte skulle gifta sig, och som i sin tur då leder till att huvudpersonen avbryter sitt bröllop.

Eller så är huvudpersonen den som springer in och gör det jag skrev ovan.

Men när fan får man se en film där huvudpersonen är den som blir LÄMNAD? I filmer framgår det inte ett skit om den personen, som antagligen är helt förkrossad. Blir lämnad på sin egen bröllopsdag. Istället förlöjligar dom gärna personen lite, med något form av utbrott osv. Och så sitter man samtidigt och tänker "Brrrrraa, dom gifte sig till slut iallfall" ... Sånt gör mig fan förbannad!

Jag skulle väldigt gärna se en film ur den lämnades perspektiv. Vet du någon, tipsa mig gärna!

Om inte, då tänker jag fan göra en själv....

"Vill du vara så vänlig.. och visa lite respekt..?"

Såg på Heja Björn igår, första gången på flera månader. Genial serie.

Min ångest har börjat så smått smyga sig fram. Endast 1 månad kvar till Prag, 2 månader till studenten osv. Men innan alla roligheter ska nationella i svenskan ha gjorts, filmen vara klar och givetvis en massa annat. Det är där ångesten kommer fram. Vad har jag gjort denna termin? När jag väl tänker efter kan jag inte påstå att jag gjort ett skit. Trotts att jag varit på i princip varenda lektion... Well, min prestation denna termin återstår att se på slutbetygen.

Balklänningen är snart klar. Just nu ser det rätt ljust ut, men för säkerhetens skull har jag kollat runt efter lite andra alternativ. Såg att en annan variant av klänningen jag hittade i Glasgow fanns inne på coast. Dock en fulare sådan.

Klippte mig igår också. "Nemen oj! vad...snett ditt hår är... när klippte du dig senast...?". Nu är det iallfall jämt och fint.

Ska återgå till mina kalla plättar som får bli min middag idag på jobbet.

Just det. Ville bara säga att jag tycker det är sorgligt att vissa människor inte har någon självinsikt över huvudtaget...  

The Warlocks - Baby blue


RSS 2.0