Creepy.

Blek brud till höger...


 

Morsans dag.

Mors dag idag. Har alltid varit urdålig på sådana dagar. Vet aldrig vad jag ska köpa för något och det känns lite trist med bara en blomma. Ett allumpresentkort hade ju varit bra, men det kan ju inte bli mer opersonligt än så. Med tanke på att jag sitter här och säljer sånna just nu... Nåja. Jag kommer väll på något.

Det blev en lugn kväll igår och inte ännu en utgång som det var tänkt. Var tvungen att hoppa in på allum nu i morse då en blivit sjuk. Och lite extra pengar tackar man ju inte nej till. Synd bara att det ska vara så jävulskt bra väder ute idag. Det lyckas alltid vara det då jag ska jobba. Hade mer än gärna åkt till havet och stekt lite. Kanske badat. Gårdagens försök till solning gick ju inge vidare. Det blev upp mot 40 grader på min balkong så det var lite svårt att sitta still. Dessutom är grann-balkongerna så sjukt nära att man skulle kunna sträcka fram handen och hälsa på varandra. Lite smått obekvämt att ligga halvnaken där kände jag.

Såg förresten solen gå ner från min balkong igår. Har aldrig tagit mig tiden att titta på det förut. Otroligt vackert måste jag säga.

Nu ska jag fortsätta på min betagna frulle..


London i några få bilder.
















 

Trött tös.

Man hade kunnat tro att jag fått nog av festligheter sen Londonresan. Men icke. Igår blev det en spontan utgång med Julia, Therese, Anna och Lina. Det var först öl på Kelly´s och sen bar det av till Nef. Var lite smått orolig att det inte skulle gå med tanke på att tre av oss ännu inte är tjugo, men det var ju inga som helst problem. På Nef dansades det till otroligt dålig musik, tjötades med folk och vi hade det allmänt trevligt. Snackade med en kille vid namn Gustav som pluggade till sjökapten. För att ta kontakt med mig gav han mig en flaskpost med en lapp där det stod "Jag står precis bakom dig". Hahaha. Aldrig varit med om liknande. Han var ju inte min typ, men ett smart sätt att ta kontakt, det må jag säga.

Kom hem vid femtiden, då solen började gå upp. Funderade ett tag på om jag skulle dygna. Visste att jag skulle vakna sent. Och visst gjorde jag det! Vaknade klockan 2 av att telefonen ringde och nu har jag sånt där dåligt samvete som jag alltid får när jag sover bort dagen.

Vad händer idag då? Ingen aning. Funderar på om jag ska lägga mig ner på gräsplätten nedanför mig och sola blekfiskroppen lite. Och läsa en bok kanske. Låter som en rätt bra idé tycker jag.

Cheers.
 

Det har gått upp för mig nu.

Jag har nog aldrig känt mig mer pissad på i hela mitt liv. Inte vad jag kan minnas iallafall.

Är fortfarande upprörd över lägenhetsinsidenten. Men jag är mer upprörd över hur personen skött det efteråt. Mycket mer.

Det är nu jag börjar fundera på om personen i fråga kanske rent av gjort allt det där med flit. Som en slags "hämnd". Att han helt enkelt har tänkt "jag skiter i vilket" för att han är så jävla förbannad på mig. Jag vet inte. Det finns ingen annan förklaring..

Jag tycker det är synd att det ska vara så här. Jag vet att jag gjort den här personen illa, jag vet det. Och han har all rätt att vara arg och ledsen på mig. Men ska det vara så här, då pallar jag fan inte. Och det är synd. Att mista den person som betytt mest för mig i femårstid, det är inget jag vill. 

Well. 

Idag tar folk studenten ser jag. Sitter på allum och folk går förbi med sina mössor. 

Jävlar, det var ett årsedan jag tog studenten. Det känns inte alls som om det var så längesen. Sicken dag det var alltså! Allt förutom studentfesten var hur kul som helst. 







Den första bilden är klockren.
 

London.

Hemma igen. Känns inte annat än förjävligt. Vill tillbaka! 

Sicken resa alltså! På tok för kort, men jag har haft det otroligt trevligt. Dagarna har bestått av shopping, parkhäng med vackra utsikter (minst sagt), utgångar, marknader, öl och dans. Kan det bli bättre? Det behagliga vädret gjorde det ju inte sämre heller. Jag fick köpt mig ett och annat. Tyvärr inga jeansshorts och kängor som jag är ute efter, men fick köpt skjortor, converse och lite annat trevligt. Uteställerna vi var på var kanske inte mina typ av ställen. Lite för mycket dunk för min del, men det skakades stjärt ändå ska sägas. Och igår dracks det guinness på ett jättemysigt ställe i Camden. Underbart gott.

Saknar redan töserna. Therese kommer hem nästa vecka, men Sara stannar över sommaren också. Nu är jag mer säker än någonsin på att jag vill flytta dit. Jag ska göra det. Inte permanent kanske. Inte ännu iallafall. Men för ett par månader. Jag fullkomligt älskar den staden. Det landet! Jag hör hemma där.

Lyckad resa som sagt. Synd bara att inte lyckan kunde vara hela vägen hem också. För vad möts man av när man kommer hem? En skitig, ostädad, illalucktande lägenhet, med hål i väggen, färg försvunnen från väggar och brudkistans lock totalförstört. Det var alltså inte bara det att personen i fråga hade hem folk, hade fest, rökte inomhus och allt annat jag sa att han inte fick göra, han och hans vänner förstörde den också.

Jag är fortfarande så jävla arg att jag kokar. Jag lånade ut den till honom som en vän. Tog inte bort en enda privat pryl, vilket jag definitivt hade gjort om jag lånat ut den till någon okänd människa, för han lovade mig att han absolut inte skulle göra något. Lovade mig! Och sen ljuger han mig rakt i ansiktet också, påstår att dom inte alls rökt inomhus, när jag till och med har sett det på bild. Det känns inte så jävla kul att en person jag inte ens känner rotat i min garderob och tagit på sig mina kläder, det gör det fan inte. Nej, fy fan vilken avsky jag känner mot den här personen just nu. Han har gjort mig mycket tidigare, men det här var fan droppen. 

Sitter på allum nu med fett hår och dålig andedräkt. Trött som satan eftersom jag dygnade i natt för att vara i tid till flyget. Att jobba direkt efter att man kommit hem från en livad resa är inte speciellt kul. Vill bara hem och sova. Fast det vill jag ju inte heller, eftersom det luktar ANUS i hela lägenheten. Och inga rena sängkläder har man..

Fan vad bitter jag är nu. Och det är den killens jävla fel. 
 


I väntan på..

Ska snart lämna den underbaraste staden någonsin. Har haft en sjukt trevlig resa måste jag säga. Och vackrare människor har jag aldrig skådat! I korta drag; Helgen har bestått av shopping, utgång, öl och dans. Mer om det senare.. 

Just nu är jag så jävla upprörd att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Jag kokar. Här lånar man ut lägenheten till en så kallad "vän", och vad i helvete gör han? Bryter FÖRTROENDET helt jävla totalt. Fest och folk till sena natten, rökning inomhus osv, osv. Och dom ROTADE I MIN GARDEROB till och med, tog på sig mina kläder och grejer. 

Fy fan säger jag bara. Den personen ska försvinna ur mitt liv. DRA ÅT HELVETE. 

Ja, upprörd som sagt. En jävla käftsmäll ska han få när jag kommer hem. Apjävel. 
 


Imorgon far vi.

Att packa en väska som inte får väga mer än tio kilo är jävligt besvärligt för någon som lider av extrem beslutsångest. Som jag. Jag vet ju att hälften av det jag tar med mig förmodligen kommer ligga orörda kvar i väskan, men samtidigt måste jag ha valmöjligheter. Vad ska man välja? Jag avskyr att komma på i efterhand att jag glömt något. Självklart tar man ju på sig så mycket det går om man misstänker att väskan kommer väga för mycket. Men samtidigt hoppas jag ju på att hitta något nytt i London då utbudet i Göteborg är lika värdelöst som Actimel-reklamerna.. Egentligen skulle jag inte behöva ta med mig något alls. Underkläder är givetvis en fördel, men i kläd och skoväg har jag och Sara relativt lika smak. Usch, stökigt det här.

Ikväll blir det eventuellt grillpartaj hos Jennifer. Men jag funderar lite smått på att åka hem till päronen och äta istället. Och sen åka hem till Sara där natten ska tillbringas. Hennes far är gullig och kör oss till flygplatsen imorn bitti.

(I övrigt är jag så fruktansvärt arg och besviken på en person. Ena stunden är jag så jävla förbannad, andra stunden har jag gråten i halsen. En del människor ska man fan inte lita på. Inte ett jävla dugg. Men den personen ska inte få förstöra den här trippen. Jag ska ha så jävla roligt).

Cheers folks. 
 

Jag tar tillbaka det jag sa tidigare.

Att jag i princip kan äta hur mycket onyttigt som helst, utan att må dåligt.

Jobbar på allum och har precis slängt i mig en liten påse "finchoklad" jag fick av Carro som tack för hjälpen för att jag stog brudmodell åt henne.

Nu mår jag illa. Riktigt jävla illa.

Trodde inte det var möjligt. Ulrika och jag hade en diskusion förut när vi bytte av, och jag sa till henne att jag skulle kunna äta en hel chipspåse om jag ville det. En hel sats chokladbollar om jag var sugen. Utan problem.

Men jag har visst mina begränsningar jag också..
 

Den gamla goda tiden, så att säga.

Påväg hem till Malin i fredags hade jag de två LP-skivorna med Beatles jag köpt till henne i present i handen. Genast när de äldre generationerna fick syn på dom fick jag höra en massa "Aah, titta! Beatles". Snackade med en herre och det visade sig att vi i princip hade samma musiksmak. The Who, Beatles, Kinks, Stones, etc. Han hade givetvis sett dom alla spela också. Hela samtalet var så trevligt på något vis. Att vi två, med nästan fyrtio års ålderskillnad, hade något gemensamt. Och jag kunde riktigt se på honom att han var glad att det inte gått utför oss alla. Oss yngre. Att även vi små gluttar kan förstå oss på musik.  

Jag tycker det är så jävla underbart. Att stöta på människor som vet vad riktigt musik är. Som faktiskt har levt när dessa geniala band regerade. Som var unga, gick på konserter, och fick ta del av allt när dessa band hade sina storhets år. Det gör mig smått avundsjuk kan jag säga..

På tal om LP. Jag fullkomligt älskar den lilla butiken vid mig, med massvis av skivor, böcker och annat. Skulle kunna vara där inne i flera timmar och bara titta och leta efter bra skivor. Och snubben som jobbar där är hur skön som helst! 

Jag och syrran tog oss även en titt i den butiken vid svingeln ungefär igår, efter att vi köpt en gitarr till henne. Det första man ser är en stor Oasis-plansch. Hade mer än gärna tagit hem det som pryder butikens väggar. Där finns det också hur mycket som helst. Kändes dock lite halvlustigt att stå och leta LPs, när resten av folket inne i butiken letade porrfilmer...

Det hade ju varit rena drömmen. Att få jobba i en sån butik. Utan porren då kanske, men med massa gamla skivor, böcker och annat. Helt klart. 
 
 

She´s in town.

Men bara för ett par dagar. Min gode vän Sara. Träffade henne igår för första gången på över två månader. Kändes lite smått ovant först, men sen var det precis som om det inte alls var speciellt längesen vi sågs.

Vi tog en sväng hem till mig för lite kaffe och prat. Det är mycket som hänt den här tiden, förstår ni. Hade en del att ta igen. Kvällen fortsatte sen med några öl och quiz på Paddingtons. Hennes vän Michael joinade oss efter en liten stund också. Hur det gick på quizet? Well, vi kom inte sist iallafall.. Haha.

En trevlig kväll! 

Nu ska lägenheten storstädas. Det behövs kan jag säga. Råkade tappa en kokt äggula på golvet häromdagen. Det ligger kvar. Bland råttor och hårstrån, osv.. Ska nog börja packa lite smått också.

Ciao. 
 

Lovley.

Jag måste tipsa er läsare om en fantastisk sida. Hedi slimane.

Hans bilder får mig att bli helt mållös. Inte särskilt speciella, men så otroligt vackra!

Kan inte sluta titta. Ett geni, det är vad han är. Ett jävla geni.
 

Hur är frågan?

Ska klippa mig imorn hade jag tänkt. Vet bara inte hur. Är otroligt trött på mitt långa hår. Det bara.. hänger. Orkar aldrig göra något med det, det bara finns där. Jag vill ha det kort, som på bilden nedan ungefär. Inte lika ruffsigt dock, men jag hade fan inte sett klok ut i det. Funderar lite på att klippa det till axlarna. Två dm kortare alltså, så det uppklippta försvinner. Men det känns som en halvtrist längd.
Varför ska det alltid vara så jävla svårt? Det slutar ändå alltid med att jag toppar det och har samma gamla vanliga frisyr. 

Men det hade ju varit kul att göra något nytt. 

Kanske chockar mig själv imorn, vem vet..

 
(Bild från http://blog.frisorska.se)


... ?

Fick igår veta att det fanns en såkallad "partillegossip". En blogg som skriver om skit som händer i Partille, mitt gamla hälle. Dels för att det skrevs något otroligt obefogat om min väns lillasyster.. Sen fick jag även veta att det fanns en blogg vid namn "öjersjögossip". Området jag bodde i fram tills för ett halvårsedan.

What? 

Tänker inte ens gå närmare in på det.. Låt smågluttarna få skriva sina bloggar, känner jag lite smått. För någonting med bloggarna tycks ju folk tycka om, med tanke på att folk läser dom.. 

Men det är en sak jag inte förstår. Varför all denna jävla anonymitet?
 


Håhåjaja.

Nyss hemkommen rund om bollen, till min lilla lya. Varit och firat Malut som fyllde tjugo år häromdagen. Kvällen började bra, med god mat, öl (mina köpta behövdes inte användas, lyxigt nog) och tjöt. Efter det bar det av in till stan för att fortsätta kvällen. Men det gick smått utför då större delen av sällskapet inte var tjugo. Vart hamnade vi? Jo, på Berså, bärså eller vad fan det nu heter.....?!?! JA, så otroligt jävla mycket skämskudde på det. Har varit där och käkat julmat en gång, var inge vidare vad jag kan minnas. Men nu kan jag iallafall tala om för er att jag ALDRIG mer sätter min fot där. Vilket jävla ställe! Bara en massa nötter med en halvburk vax i håret. Skärpning för i helvete pojkar. Men det roligaste under kvällen var ändå nissarna som satt vid ett bord bakom oss, då vi smått försökte skaka våra stjärtar till dunket (fruktansvärt) som spelades. "Ursäkta mig, men kan ni ta det lite lugnt, vi har faktiskt champagne här...". HAHAHAA, jag dör. För i helvete din lilla bakåtslickade apjävel, om du nu har champagne, vad FAN gör du på DETTA jävla stället din lille fjant!? Hade hans feta arsle suttit kvar när vi kom in igen hade jag faktistk lagt pengar, trotts plånbokens tomhet, på en öl för att hälla över hans fula tryne. Människa!

En del människor alltså. När ska folk börja förstå sitt eget bästa..?

Nåja. Det blev en rätt tidig kväll. Men det var trevligt. Hade nästan önskat att det skulle blivit lite mer fight än vad det var. Tycker sånt är så otroligt kul måste jag säga. Speciellt när det gäller nötter som honom.

Nu ska det tittas på film. Slocknar förmodligen innan jag satt på filmen, men är rätt sugen på att se Flyga Drake. Men den är kanske lite för djup för att se i mitt tillstånd.

Well, cheers.
 

Snurrig..

När jag skulle gå in i min uppgång nyss efter en tur i staden, kändes det lite märkligt på något vis. Och det var först då jag tittade upp efter att jag böjt mig ner för att plocka upp telefonkatalogen på golvet, som jag märkte att jag gått in i fel uppgång! Min första tanke var "Men va, rött? Har vi målat om?". Men det hade vi ju sjäkvklart inte. Jag kunde inte med att gå ur uppgången ifall någon hade sett mig, och tog i stället källarvägen. Passade på att boka en tvättid innan London när jag ändå var nere i källarn.. Men sen när jag skulle gå upp igen råkade jag ta fel källardörr!?
 
Varför?

Well, efter ett besök hos grannuppgångarna kan jag iallafall konstatera att jag är tacksam för den gula färgen i min uppgång. Dom andra såg förjävliga ut..
 
Nu hade jag tänkt att sy lite. Har inte rört symaskingen på evigheter. Köpte mig en klänning för flera månader sedan som bara hänger i garderoben. Och jag förstår ju varför. Tänkte därför sy om den och se om det kan bli något finare av den. Tyget är ju rätt sött. Synd om den bara får hänga och dingla i garderoben. 
 
Cheers. 


Skivspelaren.




Nu står den i sin provisoriska hörna och ser snygg ut. Smått irriterande att ena hörnet gått sönder under färden, men utöver det är den vacker. Skall kopplas in och provspelas lite senare.

Love it. 
  


Fittesatan anarkikommando.

Nyss hemkommen efter ett dygn med Andrea. Det kunde ju inte börjat bättre än att hon kom hem till mig med en massa hemmagjorda kakor igår förmiddag. Älskar kakor förstår ni. Vi drack te, åt upp kakorna, kollade på "Mannen som elsket Ynge" (otroligt bra film) och tog en sväng förbi skivbutiken vid mig och kollade in LPs. Hittade ett par stycken jag ska köpa snarast. Senare på eftermiddagen bar det av hem till henne för middag med hennes mor och Sverre. Det var det godaste jag ätit på länge kan jag säga. Det blir inga direkta finmiddagar när jag ska laga mat här hemma.. Efter mat och vin kände Andrea sig lite kreativ och skrev och målade fina saker på väggarna i hennes rum. "Fittesatan Anarkikommando" bland annat. Så jävla roligt. Jag tänkter inte gå in på det närmare, men dom ska iallafall flytta om ett tag och jag hoppas hon är berädd med filmkameran när Nissen får syn på det. Efter det satte vi oss framför projektorn med tänd brasa och kollade på "Girl, interrupted". Även den är en otroligt bra film. Winona Ryder i den filmen, är utan tvekan min drömkvinna. Stilen, frisyren, hårfärgen, helt otroligt jävla vacker!

Idag var vi en sväng på Ö&B och Andrea fick köpt sig en porslinsgroda och skorpor och jag mig en liten bit vaxduk att ha på balkongbordet. Fick även hjälp med att färga utväxten lite senare. Skönt att slippa göra det själv med tanke på att det brukar gå åt helvete när jag gör det.

Ett mycket trevligt dygn måste jag säga. Och det lär väll bli fler gånger med tanke på att pojken hennes ska vara på Kuba i en månad. Well, så länge hon har kakor så är jag hennes. Utan tvekan.

På tal om hårfärg. Funderade häromdagen på om jag kanske skulle försöka få tillbaka min originalfärg igen. Har ju färgat håret konstant sedan jag var femton. Det är ljusbrunt annars, om jag minns rätt. Har dock inga vackra minnen från den tiden eftersom jag alltid hade en stökig frisyr, men det hade varit lite kul att prova. Det är ju sjukt tröttsamt att hålla på att färga det hela tiden. Och dyrt. Men det kommer förmodligen inte att hända, Inte förrän jag rakar av av mig håret som jag planerat att göra inom loppet av fem år. Och jag vet att jag hade känt mig obekväm i alllt annat än mörkt. Otroligt obekväm.

Nu ska jag sätta mig och mysa lite på balkongen min.
 

Bokat och klart.

Nu är London bokat. Trevligt trevligt. Typiskt nog hade priset på flyget hem höjts från igår. Men vad fan, det är det värt. Helt klart.

Lite pics från min och Sams resa dit för 1,5 årsedan.








Otroligt charmigt. Speciellt min utstyrsel. Ser ju fan uppstoppad ut..

Cheers.
 

London.

Det blir ingen lång vistelse. Inte den här gången. Möjligtvis om det går åt helvete med jobb i sommar. Då drar jag nog dit över sommaren. Men den 23/5 åker jag iallafall dit med Sara, som skall tillbaka efter några dagars besök här, för ett par nätter. Vågar dock inte boka flyget förän imorgon. Måste snacka med chefen och kolla om det är lugnt att jag är ledig på tisdagen. Och det hoppas jag verkligen att det är. 

Ska därför lägga ut en annons på blocket om utlåning av lägenheten för en skaplig summa under de nätterna jag är borta. Eller det blir sex nätter totalt eftersom jag är upptagen hela fredagen och orkar inte lämna över nycklarna på lördagmorgon när vi åker. Så det får bli på torsdag kväll.
 
Men tänkte första kolla med er om någon kanske är intresserad? 21/5-27/5. Det är bara att fråga för mer information om läge, hur många sovplatser, pris, etc.  

Det ska bli otroligt skönt att komma bort måste jag säga. Jag behöver verkligen det. Byta miljö för ett par dagar. Ser fram emot det. Och att få se Sara hur Sara och Therese har det givetvis! 
  


Tjoho.

Vann precis en auktion på en fullt fungerande skivspelare för 220 kr. UNDERBART. Nu ska det samlas gamla LP-godingar kan jag tala om.
 
Den kommer vara så fin i mitt lilla rum.
 


Gratulerar.

Idag fyller min käre vän Malin tjugo år. Kan inte annat än att gratulera!

Tänk vad tiden går fort. Minns det som igår när vi satt i hennes säng som sexåringar och bytte bokmärken. Eller spelade luftgitarr i sandlådan. Ja, minnerna är många med den damen!



Och stiliga var vi ju redan då, minst sagt.
 

The Who - Pinball Wizard


 

Ångeesst.

Det finns en del situationer man varit med om, som gör att man vill sjunka genom jorden som fort man tänker på dom. Första kyssen bakom ett garage när jag var sju år. När jag berättade en rolig historia som var fullkomligt värdelös inför alla på seglarlägret jag tvingades vara med på som tolvåring. Ja, man har varit med om en del pinsamheter som man helst hade förträngt, om det gått. Men det gör det ju givetvis inte. Och när jag är med om en sådan sak, så kan jag inte låta bli att analysera hela händelsen, om och om igen.

Idag hände det en sådan sak. Inte fullt så illa som det jag tidigare nämnde, och en rad andra situationer. Men ändå ångestframkallande.

Steg upp tidigt för att lämna in ett cv. Som jag berättat tidigare så tycker jag sånt är otroligt jobbigt, speciellt då man ska träffa chefen för att överlämna det. Som idag. Men i morse så kände jag mig på hugget. Det kändes bra. Intalade mig själv att det inte var några som helst problem det där, och att jag var en jävla fjant som tycker sånt är jobbigt. Och min hjärna lyssnade helt enkelt på det jag intalade mig. Så jag åkte och träffade chefen och lämnade in mitt cv, utan problem. Om jag kommer få något jobb det vet jag inte, men jag och chefen klickade. Det kändes bra helt enkelt. Så jag gick därifrån med vårt samtal på repeat i huvudet, men med en bra känsla. Och efteråt begav jag mig in till stan för att kolla lite butiker på andra långgatan och njuta lite smått av dagen. Ja, skönt väder och allt kändes på topp. Blev till och med medlem i Amnesty.

Men tro fan att det ska vara något, när allt känts så jävla bra. När jag mötte upp Sam vid Vasa, då ser jag att jag gått en hel jävla dag med ena byxbenet upprullat och andra inte! Det såg ju för fan inte klokt ut!  Även om jag inte menar upprullat till knäna, så såg det ju förjävla illa ut. Och jag skämdes och kunde inte låta bli att tänka på alla som måste ha lagt märke till det. Ältar det fortfarande. Hur kunde jag inte lagt märke till det tidigare? Jag förstår det inte.
 
Well, inte lika illa som Andreas lilla toalett-insident på gymnasiet. Den händelsen är alltid bra att tänka på när något sånt här inträffar. För det får allt, ALLT att värka fjantigt.  

På tal om Andrea. Har inte pratat med henne på flera dagar. Hon har ingen mobil för tillfället. Sjukt jobbigt, med tanke på att jag har en massa att berätta för henne. Andrea din lilla nisse - Ring!
   

Smaklösa köttbullar.

Jag trodde jag hade lärt mig att man ska krydda ordentligt sen jag och Andrea gjorde köttbullar för ett antal veckor sedan. Men uppenbarligen inte. För de jag käkade nyss, med ett riktigt recept den här gången, smakade absolut ingenting. Förstår inte hur? Vart tog kryddorna vägen? Nåja. Den varma chokladen gick det bättre med. Blev så otroligt sötsugen nyss, trotts att jag köpte godis på jobbet förut. Det var nära att jag drog fram förklädet och bunkern kan jag tala om. Men insåg ganska snabbt att jag inte hade någon ork för att baka alls. Och absolut ingen ork för mer disk. Så då blev det varm choklad istället. Otroligt gott måste jag säga. Och skitenkelt att göra. Kakao och socker blandat med lite mjölk. Sen resten av mjölken och in i mickron. Färdigt.

På väg hem till Linda igår kväll fick jag mig en rejäl åktur genom stan. Skulle till marklandsgatan och både 1:an och 3:an går hemifrån mig, men 3:an går genom hela majorna etc, så den tar längre tid. Och givetvis hoppar jag på den.. Men tur var väll det! För genom spårvagnsfönstret ser jag en butik med precis en sådan gammal radio jag vill ha. En sådan jag ska ha i mitt kök. Jag hoppas innerligt att den finns kvar när jag ska besöka butiken på måndag. Och att den inte är allt för dyr. Vilket den förmodligen är.

Varför tar man sig aldrig tid att åka ut till de butikerna som ligger lite avlägset? Som folk inte är fullt medvetna om. Det är ju där guldkornen finns! Fy skäms på mig. På måndag ska jag ut och leta saker till mitt hem, definitivt. 
 
Nu ska jag se om jag får igång dvdn. Det som går på tv är skit och jag är alldeles för pigg för att lägga mig. Skulle i och för sig kunna läsa lite. Bitterfittan. Har läst till kapitel två. Sen jag flyttade in...
 
Godkväll.
 

Valborg.

Har inte varit någon dirket valborgfirare de senaste åren. Inte vad jag kan minnas iallafall. Minns bara den då jag var femton, av någon konstig anledning. Hade planerat att åka till Lund över valborg med Julia och co. Men jag jobbade igår så det blev inget med det. Tyvärr. Det ska tydligen vara trevligt där då. Igår träffade jag iallfall Andrea och hennes vänner och det var riktigt trevligt. Vi åt mat, drack och dansade. Andrea hade bakat skitgoda maränger som jag ska försöka mig på att göra någon dag. Förmodligen kommer det gå åt helvete. Som den gången då jag och Hoier skulle göra ett försök för ett antal årsedan. Resultatet blev platt, bränt och segt. Men ätbart.. Vi spelade även kubb en omgång. I fem minuter. Svensson svensson... Well, en trevlig kväll som sagt.

Nu sitter jag på allum. Hade egentligen velat vara inne i stan nu. Eller sitta på balkongen och försöka mig på att få lite färg på likbenen. Skrämmande, minst sagt. Men icke. Efter jobbet bär det av hem till päronen en stund. Jessica fyller tjugo idag och tänkte komma förbi en sväng och säga grattis.
 


RSS 2.0