Hybrid Moments.

Som ni vet har jag en stor kärlek till The Misfits.

Lyssna.
 


Lite skit lättare..

Eller ganska mycket skulle jag säga. Och det känns otroligt skönt! Man ska inte låta sånt här ta upp tid och energi, livet är för kort för det.

Saken är ju att jag inte är ett dugg jävla förvånad över att det blivit som det blivit. Jag visste det sen i början av sommaren att det skulle sluta som det gjorde.

Men en del saker är ganska lustigt med hela den här situationen. Bland annat att han försöker inbilla sig själv, och mig, att tro att det är JAG som kommer att inse senare och "ångra" mig..? Skulle inte tro det va. Han vill också få det att låta som att jag har varit precis som honom, vilket jag inte har ett jävla dugg. Men framförallt det att om jag hade gett honom ett annat svar sist, så hade det inte sett ut som det gör idag. Ja, jag kan fortsätta...

Kan man nöja sig med det här? Jag fattar det inte. Men jag antar att det är så när man är så inåthelvete desperat över att få känna sig älskad och inte kan få det man egentligen vill ha.

Hävda sig? Jo, kanske.. Men har man kastat bort fem år av ens liv på en kille som visade sig vara ett svin (och som har varit det hela tiden dessutom, även innan vi var ett par) så får man lov att kasta lite skit i ansiktet på honom. Tycker jag.

Men givetvis är det här inget kul. Det gör ju ganska ont kan jag erkänna. Även om jag inte känner något för honom på det sättet och inte har gjort det senaste året, så var han ändå min första kärlek (tack och lov har jag fått uppleva den känslan på riktigt, en gång till), det skulle ju vara vi livet ut. Men och andra sidan är jag glad över att jag fått veta vem han egentligen är, nu. Det hade ju varit förjävligt om det var om tio år.

Nåja, en gång ett rövhål, alltid ett rövhål. En gång en lögnare, alltid en lögnare. En gång otrogen, alltid otrogen. Ja, ni fattar...

(Sista gången jag nämner honom nu Mange, lovar).
 

Heei.

Hade planerat att göra köttbullar idag, men istället sitter jag med fingrarna i en färdig-grillad kyckling. Kom på inne i affären att det förmodligen inte skulle bli några köttbullar då jag inte diskat upp från i fredags ännu (har faktiskt inte hunnit).. Kommer dock på mig själv med att ta i kycklingen som om den vore giftig (och värre är det med rå sådan). När man blir äcklad av sin egen mat kanske det är dags att börja fundera i andra banor...

Varför i helvete köpte jag inget gott med mig för? Blev sjukt sugen på lakrits nu. 

Hemleverans med godis etc, det hade inte varit fel. Genial idé måste jag säga. 

I övrigt så är jag otroligt besviken på en person. Jag förstår inte hur denne tänker, hur han kan göra så mot en annan människa? Det jobbiga är jag själv inte kan säga något, hur det egentligen är, för då framstår jag bara som en riktig surfitta som vill förstöra. Men så är ju inte fallet.. Så jag får vackert vara tyst.. Men det känns inte bra, det gör det inte...

Nej, nu ska jag diska första omgången.
 

Yesterday..

.. and the day before. Så är det man är lite smått stressad och fantasilös trettio minuter innan rullning...



 

Fredag kväll.







 
Inte på hela sällskapet, men några..
 


Sandra Bullocks and mother Theresa.

(Mitt och Therese bandnamn)

Hade en skittrevlig kväll/natt. Oholics hade sin releasefest på Sticky så jag och Therese var där. Grym spelning! Känner aldrig någon som är på det stället, men det var många där igår. Therese R, Henke, Jon m.fl. Kul! Efter öl, prat och annat åkte jag, Therese, några i bandet och några till hem till Fredrik för efterfest. Förrutom att jag var både trött och full, var det också trevligt.

En kille kände igen mig från informationen, haha.

Kom hem vid sextiden i morse och sen dess har jag legat och sovit.. Inte alls bra med tanke på att jag tänkte vara duktig och plugga hela dagen. 

Nu blir det film.
 

Nackdelen med att ha hem folk, dagen efter;

- Det ser ut som skit
- massa disk
- Ölburkar överallt
- Chipsen etc, äter jag upp

Men det är det värt!

Hade en väldigt trevlig kväll igår. Den började med att Andrea lagade mat åt mig (lyx) och runt halv nio och framåt droppade det in människor. Det blev musik, öl, tjöt osv. Vid ett-tiden var det tänkt att vi skulle dra ut, men det gick åt helvete med det. Otroligt onödigt att lämna hemmet. Vid järntorget var det kaos, vi råkade lämna Therese och jag sa inte hejdå till Henke och Jonathan. Skäms på mig, oss.

Nu ska jag sova hela dagen. Sex personer i en liten etta funkar inte särskilt bra, så någon riktig sömn har det ju inte blivit.

Ikväll blir det Oholics!
 

Min värld höll just på att rasa samman..

Okej, lite och ta i, men FY FAN vad rädd jag var ett tag där.

Kollade nyss på Ladok vad jag fick på hemtentan. Höll t.o.m. för ögonen, så nervös var jag. Vad ser jag? Ett jävla UUUUU! Underkänt. Jag kände plötsligt hur kvällens pepp sjönk till botten. Jag kände en enorm ångest över att behöva göra TVÅ omtentor. Jag ville dö...

Sen loggar jag in på min studentmail, tänkte skriva ett mail till läraren. Jag ser då att jag fått ett mail från henne där det står att jag fått G..

YEHOOO. Eller? Det måste ju vara hennes betyg som stämmer. Men frågan är varför det stått olika? 
 

Om en månad..

.. Befinner jag mig i Englands huvudstad. Bara för en kortare visit, men det ska bli sjukt kul.

Och att få träffa tösen igen.


 


Något annat som gör mig upprörd.

Inte bara alla vidriga bilder i busskurarna och att chefen inte håller det hon lovar, det pågår en röstning om vem som ska bli Partilles Lucia nu och vi som jobbar på infon tar emot rösterna. Vem som vinner är givet, om man ser på bilderna. Och vem som absolut inte vinner, det är också givet.
Det gör mig så inåthelvete arg. Folk ser bilderna hänga i taket, på partilles hemsida, i tidningen, ser vem som är sötast och röstar på henne. Det är jävla skönhetstävling det här! Det är SJUKT!

Fan vad vidrigt det är.
 


God dag?

Vaknade från en skitdröm när klockan ringde imorse på tok för tidigt (jobbar på allum idag). Drömde att jag fick underkänt på hemtentan.. Och att folk som är fyra år yngre än jag, som gick i min grundskola(?), fick G. Gissa om jag var förbannad. Drömde även att jag gosade med en kille från kursen. Inte den pojk de flesta tror, utan en som jag aldrig ens pratat med..? Hjärnan är bra lustig alltså.

Strax efter att jag gått upp fick jag ett fantastiskt MMS av Sofia. Någon brilliant människa har gjort det jag senast IGÅR tänkte på "Någon dag, nu jävlar", när jag åkte förbi en hållplats. Nämligen KLUDDAT på den där äckliga Calvin Klein bilden. Kom på mig själv med ett leende upp till ögonen. Det gjorde helt klart min morgon..

Fram tills jag kom hit.. Är måttligt trött på detta ställe. Inte på arbetet i sig, men jag är så jävla trött på att chefen lovar en sak men gör en annan. Första prioritet? Fuck no... Fy fan vad upprörd jag blir.

Well, dom har bytt ut lite av skitmusiken i högtalarna nu hör jag. Coldplay och Depeche Mode spelas numera bland annat. Gott!
 

Finfint.

Har ägnat ett par timmar till att städa lägenheten. Ska ha hem vänner imorn och då kan det inte se ut som fan. Otroligt onödigt egentligen, eftersom det säkerligen kommer se vara lika skitet efteråt..

Skruvade även ihop den där lilla byrån. Det tog mig TVÅ timmar...! Inte kunde jag tro att en sådan liten skitsak kunde skapa sådana agritioner...
 

Typisktttt.

Har suttit hela kvällen och pillat på mina nyinköpta saker från IKEA. Blev inte mycket den här gången, och det jag köpte ångrar jag lite smått. Ja, jag hade tänkt ha en sak på golvet, som man kan stoppa in sånna där färgglada lådor ni vet? Hylla, som även kan stå på golv.. Givetvis ser jag ett nattbord som är litet och käckt och får plats perfekt i hallen. Tror ni jag tänker på att den är skitlåg? Såklart inte. Den här saken jag tänkte ha i hallen skulle alltså fungera som ett nyckel-mobil-bord, som man bara kunde slänga lite saker på.. Men nej, nu går den knappt till knäna så det går ju inte. Skiit.

Sen åkte jag även dit för att köpa mig en ny hatt och skohylla. SLUT, givetvis! Återigen skit.

Well, innan IKEA hann jag med film i skolan och en otroligt omysig kaffe med David. Inte omysigt sällskap alltså, men Café Kosmos kan ta sig i arslet. 

Godnatt folks.
 


Awesome.

Kan inte påstå att människan jag tagit denna ifrån är vettig på något vis, men bra musiksmak, det har han.



 


Att göra det man inte orkar.

Jag tror många, precis som jag, ofta tänker på saker man ska göra, vill göra, måste göra, borde göra, men som man inte gör. Av lathet exempelvis, som det är för mig i de flesta fall. Främst vardaliga saker. "jag ska.... sen".

Jag vet inte hur många gånger jag sovit med påslakanet under täcket, alltså inte täcket istoppat, just på grund av jag inte orkar stoppa i täckfanet i påslaket. En sak som tar ca trettio sek, men just när det ska göras, så orkar jag helt enkelt inte. Eller låtit fulla påsar med källsortering stå kvar i köket bara för att jag inte orkar ägna fem minuter åt att gå ner till sofiagatan och källsortera, trots att det luktar anus i lägenheten. Eller tittat på den där jävla syltfläcken på köksbordet tio gånger, utan att ta bort den.

Varför gör man så här? Väntar med det.. Vad väntar man på? Att man plötsligt ska orka? Jag vet inte..

Nu har jag iallafall börjat tänka på ett nytt sätt. Gör det bara. Så fort något kommer på tanken, som måste göras förr eller senare, gör det.

Även om det tar emot att packa upp tvätten klockan tio på kvällen så ska det fanimej göras, och inte en eller två dagar senare. Och fan vad skönt det känns måste jag säga, att slippa behöva göra det senare.

Nu ska jag nana... med täcket istoppat! För ja, trots att jag hade god lust att skita i det för att det verkade så otroligt jobbigt just då, så gjorde jag det.
 
Det fungerar bra hittils med andra ord..
 


Tvättdax.

Inget jag känner för direkt, men ett måste. Önskar att jag hade en såndär minitvättmaskin och torktumlare i mitt badrum. Det hade fått plats då jag har ett onödigt stort duschutrymme. Men nu väntar jag på mitt badkar (fick det i tjugoårspresent, men det som får plats i mitt badrum fanns bara i svart, och det vill jag inte ha), så det går inte..

Var på Myrornas och Emmaus idag. Hittade absolut ingenting. Däremot fick jag köpt mig en ny tröja på Weekday. Har märkt att de flesta av mina plagg (som inte är second hand) är från MTWTFSS. Helt klart favoritmärket. Snygga, sköna och relativt billiga plagg. Precis som det ska vara med andra ord.

Tänkte skriva att ni kanske får se bild senare, men jag låter bli. Eftersom det högst troligt inte blir så... Så är det när man avskyr spegelbildmedblixt-bilder och har varken stativ eller personlig fotograf...
 


Tyskland, bleka moder.

Den såg vi idag. Funderade först på att skita i det och sticka till Myrornas istället, men är glad att jag inte gjorde det. En lite lång, men helt klart sevärd film!

Min morfar ringde förut och behövde mitt postnummer? Ville inte säga varför, men jag anar ugglor i mossen.. Spännande!

Nu ska jag läsa.. ett jävla häfte. Inget jag ser fram emot.
  

Ett skämt.

Antar att jag inte är den enda som vill slå sönder tv-rutan av Gina Tricots nya reklam för underkläder..

Det är sant. Det handlar inte längre om kläderna, det handlar om modellen. Tror att det är ytterst få som tänker "den trosan vill jag ha". Nej, folk ser den här snygga, felfria modellen och tänker istället, "den kroppen vill jag ha".

..........................................

Men Gina Tricot är ju ett skämt. Hela kedjan. Fula kläder, dålig kvalité. Skit helt enkelt. (Har jag glömt att nämna att jag ångrade mig angående koftan jag köpte där ifrån för ett tagsedan? Givetvis hade jag tappat bort kvittot och kunde inte lämna tillbaka den. Pengar i sjön, minst sagt.)

Förändring folk. Förändring!
 
Kolla in här. Är det inte sjukt så säg..
 

Heelo.

Det blev Kings igår, igen.. Petrus och co börjar nog tycka att vi är stammisar snart, haha. Men det är så mysigt där. Sköna människor, fina människor, god öl och bra musik. (Fast killen som frågade om jag tyckte att hans vän såg dum i huvudet ut var ganska oskön måste jag säga. Hade han inte haft mattan i ansiktet hade det varit ännu mer oskönt).

Efter kings drog folket sig hemåt och jag möttes upp av en "jag är inte full, jag är kärleksfull" David. Han hade varit på julfest..? Haha. Hemma hos honom blev det lite film osv.

Idag har jag varit lite smått död. Gått på allum med syster, tillbringat några timmar hos päronen och kom nyss hem. Inte riktigt vant mig vid att inte ha en garderob märker jag. Måste till I K E A... Har sagt att jag ska dit i en vecka nu, men på onsdag ska det iallafall bli av. Gottgott! Har mycket på listan som ska köpas.
 

Nostalgi.

Min gårdag var lugn, men trevlig. Passade Linnea ett par timmar. Tittade på film osv. Efter mycket velande fram och tillbaka slutade det med att jag åkte hem till David med inneboende. Kändes lite småkonstigt att vara där igen med tanke på att det nästan var ett halvårsedan sist. Men allt var sig likt (trodde jag skulle minnas portkoden också, men icke). Vi såg på film och hade det mysigt iallafall.

Var tänkt att jag skulle hämtat min bas förut som Sam lånat ut i över att halvår, men inte haft vett nog att lämna tillbaka, men hon som köpte min garderob hämtade den i morse, så det sket sig. Får fixa den imorn istället. Utan den, inget rep.

Nu är jag helt galet trött. Jag vill ju egentligen inte lägga mig och sova, men jag måste.. Borde åka till Ikea och köpa mig nya hallmöbler med detsamma. Ser ju inte klokt ut här förtillfället, skor och jackor överallt! Hinner nog inte det dock. Får väl ta mig en tur dit imorn kanske.

Nej, nu somnar jag. Fyra timmars sömn är inte min grej.
 


Why don't you find out for yourself?

Tjejen som ska köpa garderoben var precis här och tittade. Lite ångest för att jag säljer den för 600 kr har jag ju allt...

Nåja. Har lite beslutsångest för vad som ska hända denna dag. Vill till Ikea och köpa nya hallmöbler och lite annat, men kommer samtidigt behöva åka därifrån tidigt då jag ska passa Linnea senare. Ikväll står det mellan mys hos Andrea, Film med David, eller rep och.. öl?

Lite Morrissey bjuds det på just nu.

Fin låt.
 

Look.

Var inne på söta Elins blogg och såg att hon sytt en klänning i precis den modell jag tänkt sy min svarta i! Funderar dock på om jag ska byta ut det övre partiet till riktigt tät spets.

Min kommer ju inte ens bli hälften så fin som hennes. Men försöka går ju!
 
Ni får se när den är klar... År 2012 eller så....
 


Suck...

En del människor alltså!

Vem är så inihelvete korkad och ljuger när sanningen är UPPENBAR? ("Jag är påväg till ...." - nej, det är du inte alls ditt dumme fan. Tror du jag har luft i huvudet eller?) Jo, den här personen jag tillägnar detta inlägg. Den personen är så jävla korkad.

En människa som föredrar lögnen framför sanningen i alla lägen, som är rädd för att ta konsekvenserna, det är en feg människa. (Och jag tror ju knappast att han har berättat för den tredje parten hur det egentligen ligger till? Nej, skulle inte tro det va. Varför mista två när det räcker med en liksom?)

Helt ärligt är det en av dom mest vidrigaste människorna jag lärt känna. Och det visar sig att personen har varit ett arsel under tja.. de senaste 3,5 åren?

- Alltså, du får göra vad du vill, jag skiter i vad du gör. Fattar du inte det? Det som gör mig upprörd är att du LJUGER fortfarande. För en vecka sedan (snarare två dagar sedan) sa du att du hade förändrats, på alla plan. Inga fler lögner! Well, in my ass.....

En människa förändras inte. Så är det bara. Tyvärr.

(Tänk att man kan ha så fel om en människa, en människa som man satt upp på en pedistal, men som sen visar sig vara ett rövhål. Otroligt sorgligt.) 
 

SMART.

Höll på att göra den absolut dummaste affären någonsin. Tur var väl det att jag pratade med far min som sa att man ABSOLUT INTE säljer två garderober för 600 kr, tillsammans. Perfekt skick till och med.

Så långt tänkte ju inte jag eftersom dessa garderober fanns här när jag köpte lägenheten. Hade inga planer på att tjäna några stora pengar på detta alltså. Ville bara ha något att betala mina nya hallmöbler med.

Så nu sålde jag ena för 600 kr (kunde lätt fått 1000 kr för den dock), och den andra ligger ute på blocket igen för 1000 kr. Hade utan problem kunnat få 2000 kr för dom, men jag ska ju vara nöjd att jag inte sålde dom för det första priset jag satte. HAHAHA.

Ja, jag har alltså haft en garderob i min hall. En garderob som jag inte riktigt tycker om då den är opersonlig och onödigt stor. Jag tycker det är charmigt när man ser jackor, olika skor, mössor och annat. Den var mer som ett extraföråd för verktyg och skit.



Ja, ni ser ju...
 


Krig..

.. Om parkasen jag ville ha. Hade högsta bud länge. Fram till tre minuter innan. Började då fundera närmare på hur mycket jag egentligen ville ha den och hur mycket jag var villig att lägga på den. Kom fram till att det skulle vara ett ganska osmart köp av mig då den förmodligen inte skulle passa mig, så jag la mig.. Och tur var väl det. För den slutade på en summa som jag med all säkerhet skulle kunna hitta en jacka som var minst lika snygg, men inte lika dyr. 
 

Hm..

Får man lov att sälja saker på blocket över det priset man har satt ut? Har haft ett par intresserade av garderoben jag lagt ut och dom är villiga att betala mer. Eller kan jag få skit för det?

Kom precis hem från en otroligt onödig föreläsning. Eller tja, det var väl lite intressant. Om tv och dess funktion osv. Om nyheter bland annat (om man ska titta på nyheter ska man fan inte titta på FOX, det är ett som är säkert).

Stannade på ICA på vägen hem. Unnade mig lite gott. En chokladkalender faktiskt! Så jävla god choklad i dom. Köpte mig också en fet påse clementinisar. Äter en nu, och den smakar förjävla illa ska ni veta. Hård, söt och äcklig. Skit...
 


Morsning.

Vilket jävla ord. "Morsning", "morsning korsning".. Har lite smått för mig att folk sa så förr..

Nåja. Hade tänkt åka till järntorget idag innan skolan, gå in på Myrornas och Emmaus och leta efter lite saker. Gardiner, jacka osv. Men det skiter ju säg. Måste seriöst ta tag i morgonrutinerna. 

Har lite beslutångest angående en jacka på tradera faktiskt. En snygg sådan, precis en sån jag är ute efter. Men jag tror att den kommer vara lite stor för mig, om det är en jacka som ska sitta ovanpå en stridsmundering. Men den är varm. Tror jag kör på den ändå. Om den inte kommer kosta skjortan vill säga..

Min parkas går ju inte så jävla bra har jag sett. Hoppas innerligt att folk slåss i slutet istället, som det brukar vara. Vill ju inte gå 150 kr back på den..
 


Whaajjj?

Förra året köpte jag en panelgardin i en butik i stan. Jag köpte alltså bara en för att jag av någon anledning tänkte ha den som en löpare. Och det är det jag använt den till sen dess, en bordslöpare vikt dubbel för att den är för lång. Fråga mig inte varför jag skulle ha den som det.. tyckte väl att tyget var snyggt eller något.

Härom dagen funderade jag på gardiner till storarummet. Vill ha en gardin med färg i dom accenterna resten av rummet är i. Och då slog det mig - min löpare! Varför i hela friden har jag inte tänkt på den tidigare, att ha den som gardin? Det ÄR ju till och med en gardin. Den är ju inte superduper snygg, men och andra sidan kommer jag förmodligen aldrig hitta någon färgglad gardin som jag tycker om.

Besökte butiken jag köpte den i, igår. Fick då veta att den utgått ur sortimentet men att dom skulle höra med kontoret idag och se om det fanns någon kvar. Fick samtal från dom för en stund sedan och givetvis finns det ingen kvar!

Nu när jag äntligen lyckats komma fram till en gardin som faktiskt funkar så FINNS DEN INTE. Och jag kan ju inte bara ha en hängandes...

Craap.


 


Kvällsmusik.

Kan inte påstå att jag är något större fan av Franz Ferdinand. Har aldrig direkt lyssnat på dom. En del låtar är helt ok, absolut. 

Men den här låten tilltalar mig otroligt mycket. Tycker den är fin. Särskilt när pianot kommer in (älskar piano, Yann Tiersen spelas ofta och med glädje exempelvis). Har dock en känsla av att jag hört en liknande låt tidigare, som går i samma stuk, men som inte är den här..? Jag vet inte, bra är den iallafall.

Franz Ferdinand - Katherine kiss me.
 

Risgrynsgröt.

Käkar det nu och fasen vad gott det är! Det var faktiskt min favoritmåltid under skolgången, till och med under gymnasiet. Äter det väldigt sällan för att vara en som älskar det, men det är en säsongsgrej för mig.

Har inte alltid varit så dock. Hade en period i högstadiet då jag käkade det jämt. Minns även gången då jag var fjorton år gammal och skulle träffa Samuel för andra gången, på en fest. Drack någon skit med vira blåtira i och det slutade med att jag kalvade upp blå gröt... på stolen framför mig (var ingen där ute som som tur var). Det här berättade jag ju givetvis inte förrän långt efteråt. Efter det var jag lite lagom trött på gröt iallafall..

Annat som också är vintersäsongsgrejer för mig; Kanel, clementiner och apelsiner, rödbetssallad, stickning etc..
 

I'm hoooome.

Och oj vad jag är trött i mina ben. Och armar.

Nu kanske ni tror att jag har varit och tränat, men det har jag ju givetvis inte. Jag har varit i stan hela dagen (sket i filmvisningen, fy skäms på mig) med Andrea. Hon letade lite julklappar och jag letade lite saker till mig själv. Var främst ute efter att hitta lite saker till lägenheten, men jag kunde verkligen inte komma på vad det var jag hade tänkt köpa när jag väl var i stan? Klantigt. Det blev två tröjor och två koppar iallafall (kanske visar tröjarna senare).

Var tänkt att jag skulle ta kort på henne så hon kunde ha en profilbild till sin extremt konstiga blogg. Men det glömde vi visst av.

Har även handlat lite mat och det var på tiden ska sägas.



Andrea & jag förra sommaren. Lagom slitna osv..

Nu ska jag diska och skissa ett träd. Ciao. 
 

Ô.

Har beslutsångest om riktiga ångestbeslut. Bland annat om jag ska pallra mig hemåt eller inte. Befinner mig just nu hos mor och far då jag har passat systern min och jag orkar verkligen, verkligen inte åka hem. Har absolut inget käk hemma heller. Men gästsängen är oliggbar då det ligger en massa bröte på den. What to do?

..Men också om lite annat...

Nåja.

Är det bara jag som längtar till julen nu? Ser väldigt mycket fram emot den, av någon underlig anledning. Har aldrig varit en julmänniska. Men det är väl en del minnen som gör det kan jag tro. Hade gärna ställt fram mina stakar och annat redan nu (dels för att jag inte har någon belysning i köket förutom äckligt lysrörsljus), men måste ju vänta en vecka till åtminstone.

Har ni sett att lamporna inte är blåa längre längs avenyn förresten?? TACK GODE GUD att nötterna ä n t l i g e n kommit på att det har sett förjävla illa ut i flera års tid, eller något.. men det är inte blått längre iallafall och det är det som är huvudsaken.
 


Rosenblad, Rosenblad.

Varför kan det aldrig vara fint väder när jag måste gå ut? Bara att titta ut genom balkongen ger mig gåshud.

Snart bär det av till skolan iallafall. Måndagar är en seg dag. Två föreläsningar. Har glömt att köpa anteckningsblock också. Skit. Får göra det nu innan.. eller imorn.

Bjuder på två bilder från i vintras (ja vintras). Svenkallt var det, men mysigt. Och soool!




Fullkomligt älskar bilden på Sara. Alla bilder från den dagen är posebilder (ja, ni ser ju ett av alla misslyckade försök från min sida), men hennes bild ser att ut att vara spontan. Gillar det. 

Åhå. Mina skor på den bilden! Hatar att dom är förstörda..
 

Godkväll.

Min dag har bestått av filmtittande (Felicias Journey bland annat), försök till matlagning, stickning etc. Lyssnat på musik i ett har jag också gjort. Förutom under filmerna då förstås. En slapp, men väldigt behövlig dag. Har varit ganska så slut de senaste, en riktig vilauppsig-dag med andra ord.

En tur i skogen hade dock inte varit fel. David berättade att han m.fl. skulle ta sig en sådan idag, om dom nu kom iväg vill säga. Det är en sak man absolut aldrig tar sig tid till. Inte jag iallafall. Trots att jag gillar det. Avskydde det som liten, det var den värsta stunden under skolveckan i lågstadiet tyckte jag. Men nu, med trevligt sällskap, en termos, kamera och vackert väder så!

En liten tanke. Är det inte konstigt att man förknippar en del musik, en del band, en del låtar (framförallt låtar) med vissa personer? Alltid när man hör låten så tänker man på en viss person, och man vet att så kommer det vara resten av livet. Rätt fascinerande faktiskt.

Nu blir det nog nanadags.
 

Femme Fatale.

Tryck här och lyssna.

Den här är bättre än originalversionen skulle jag säga. Vilken röst, vilken kvinna!
  


T a p å d i g.

Man behöver inte vara en smart person för att förstå att det är november nu och därmed KALLT UTE.

Så varför i helvete springer det omkring töser ute på stan, ikädd kortkort och UTAN strumbyxor?

Skäms dom inte? Alla tänker på det, alla lägger märke till det. Och det är inga positiva reaktioner från folk. Kanske från folk på Nivå, dit dom tjejerna skulle som jag såg igår, jag vet inte..

Eller folk som går i högklackat nu med öppen tå, utan strumpor eller liknande?
  
Ja gud ja..
 


"Du har en väldigt fin lugg"

Jag har vänt på dygnet fullständigt de senaste två veckorna på grund av tentorna vi hade. Nu borde jag egentligen ligga och sova, eftersom jag är sjukt trött då jag kom hem vid halv tre inatt. Men nu får jag se till att vända tillbaka det. Jobbigt, men ett måste.

Igår var en seg, men trevlig dag. Sov för länge, tittade på film, städade lite till osv. David kom över på lite kaffe och tjöt, fram till att han skulle kila och jag dra mig in mot staden. Det blev en lugn, men trevlig kväll på Kings Head med Therese, Jennifer, Julia, Joel och Jenny. Hade även inflyttningsfest och födelsedagsfirande på listan, men jag kände mig på tok för seg för gå ut och dansa och grejer. Men jag hoppas att Zaza hade en kanonfödelsedag och att Linda och co hade en trevlig inflyttningsfest!

Igår på Kings kom det fram en snubbe och berömde mitt hår. Konstiga komplimanger har jag fått (den här är nog klockrenast), men den här var ny. Han hade en not bakom örat, precis en sådan jag tänkt göra! Lite lustigt.

Nåja. Idag ska jag inte göra ett skit. Titta på film, sticka, skriva lite..

Ciao.
 


Ren skit.

Igår spelade vi för första gången, vårt lilla band. Hemma hos Matilda. Jag minns inte varför vi kom på den här idén om att starta ett band, men vi satt på Kings Head vet jag.  

Det gick ju strålande iallafall! Och sicken pipa Matilda har alltså, det hade jag ingen aning om. Sjukt duktig!

Nåja. Idag mår jag inget vidare. Förkyld, trött, hängig. Borde stanna hemma och vila upp mig, men även den här dagen bjuder på trevligheter.
 

Sådär ja.

Nu har jag precis lagt ut min första traderaauktion. Den blåa parkasen jag vann för ett tagsedan. Trodde det kostade pengar att lägga ut en auktion? Gör det inte det? 

Nåja. Buda på den här om du vill.
 


Det snöar.

Jag vet att det redan gjort det en gång tidigare, men den gången missade jag totalt, men vilken chock jag fick när jag såg de små flingorna falla ner utanför balkongen min!

Är ganska förvånad över min glada reaktion när jag fick se detta. Jag menar, jag är inte så jätte förtjust i snö. Tycker mest det är jobbigt. Men det känns kul på något vis.

Funderar lite på hur dagen ska se ut idag. Hade tänkt bege mig till stan för att kolla in lite saker, eventuellt fika med en vän. Men nu känner jag mig bara lat. Funderar på om det blir till att stanna hemma och storstäda i stället. Så blir det nog!
 


Sicken karl!

Marlon Brando var nog dåtidens Pattinson kan jag tro.



Blev lite sugen på att se Gudfadern nu..
 


Rock "n" roll all night.

Funderar på att skippa filmvisningen idag. Känns otroligt onödigt att göra sig i ordning för att se en film och sen åka hem.. Men jag kan inte minnas om jag sett filmen? Skit.

Just nu lyssnar jag lite på Kiss. Ett underskattat band, tycker ni inte?
 
Lyssna.
 

Dumma tankar.

Jag vet att jag verkligen inte borde tänka såhär, jag kommer ju trots allt bo kvar här i MINST två år till. Därför borde jag verkligen lägga ner min själ på den här lägenheten. Inreda precis hur jag vill, måla det jag vill, allt!

Men bara för att jag just nu vet att det hade kunnat bli så mycket bättre om jag hade gjort si och så (talar framförallt om storarummet, önskar att jag gjort väggen annorlunda), så tänker jag att det inte är någon idé att lägga ner så mycket tid på det här. För att det ändå inte kommer bli så bra det hade kunnat bli. Och "för att jag snart kommer flytta". Men det kommer jag ju för fan inte alls!

Skärpning Sandra.

Köket är nog det enda jag är nöjd med faktiskt. Tycker det är himla mysigt. Det är bara kökslampan, mattan och hyllorna vid köksbordsväggen som fattas. Det är stora rummet som irriterar mig mest. Behöver seriöst hjälp med det rummet. Jag har mina visioner hur det hade kunnat vara om jag gjort väggen annorlunda, men med den där så går det inte..

Skit alltså..
 

Lustigkurre!

Fick ett samtal från okänt nummer alldeles nyligen. Det var från Sats och tjejen jag pratade med sa att jag lagt mitt namn och nummer i en sån där låda som finns lite överallt. Vad i helvete är det här, tänkte jag givetvis. Det hade jag absolut inget minne av. Jag menar, jag och Sats, njaaaa.. Jag rör på fläsket en gång i veckan, och då simmar jag. Skulle aldrig falla mig in att börja träna på Sats av alla ställen. Men jag hade tydligen anmält mig intresserad iallafall, och jag trodde att jag under samtalets gång drabbats av en lättare hjärnsläpp som inte mindes det...

Ringde Andrea efteråt för att tvinga med henne att komma och träna med mig på gratisträningen jag fick nu på fredag. Tror ni inte att det är HON som anmält mig?? Hon drev med mig, den lilla apan. Det borde jag ju ha fattat med tanke på alla hennes frågor om Sats nu igår när vi simmade. (Vänta bara på din tur!)

Jag har absolut ingen lust att träna på fredag, och definitift inte "prata om träning" då det kan vara det ointressantaste samtalsämnet någonsin. Men jag kommer känna mig otroligt dum om jag inte dyker upp. Kan inte någon gå dit i stället för mig?? Gratis är det.



Men ibland är hon snäll..
 


Svarta klänningen.

Jag nämnde ju i ett tidigare inlägg om att jag vill sy en svart klänning. Och nu ska jag göra det också. Ska bege mig till Gårdas Textil på fredag och leta tyg. Synd bara att det är så jävulskt dyrt där.

Nu hoppas jag bara på att resultatet inte blir som min lilla klädkollektion jag gjorde som projektarbete i trean. Viker mig varenda gång jag ser dom bilderna, haha.



Alltså, vad FAN tänkte jag med här? Hysteriskt kul.

Att allt ligger i tunnan för tygbitar behöver jag ju inte ens nämna...
 

Besöksrekord.

Kissie, ja ni alla har väl säkert hört talas om denna människa som inte verkar ha något som helst vett i huvudet. Jag hamnade av en slump på hennes blogg och fick se ett inlägg om att hon enligt någon bidragit till ett självmord.

Ja, jag orkar inte gå vidare in på det. Men jag skrev en kommentar, och sedan en till som löd följande;

"Och vet du vad. Jag är inte avundsjuk på dig ett jävla dugg (det verkar ju vara det du tror när alla skriver att dom avskyr dig), du ser ut som en påse skridskor. Jag är åtminstone söt."

Nu har mitt besöksrekord skjutit i höjden, ENBART för att jag skrev "jag är åtminstone söt".

Är det inte jävligt lustigt så säg. Det kanske är så man ska göra. Skriva att man SJÄLV är så jävla bra i andras bloggar så folk bli irriterade. 

Nej, inte riktigt min grej..
 

Hahaha.

Fan vad jag älskar bloggvärlden..
 

Play with fire.


 


Det är vårt fel.

Läste ett inlägg på blogg.ses framsida härom dagen, om att tioåringar tycker att dom är tjocka osv. Givetvis kokade det upp inom mig (vilket det borde göra hos alla vettiga människor).

Jag är så förbannat trött på dagens jävla ideal och den befängda syn på hur kvinnor och män ska se ut. Det är så fruktansvärt att jag får lust att spy. Tänk att redan som tio år gammal, och säkert yngre än det, tycka att man inte duger! Det är sjukt, SJUKT!

Jag har alltid skyllt på media. På tv, tidningar och annat. Och det är delvis deras fel, för vi människor påverkas nått så otroligt av det. Nästan på en läskig nivå skulle jag säga. Och det säljer. Och jag tror knappast att det har undgått någon att pengar är det som styr vårt samhälle idag. Så varför ska dom ändra något som går hem?

Men saken är den att det inte längre går att skylla på media. Att det är deras fel. Det är vårt fel. Det är vårt fel att detta helvete fortfarande exisiterar. För vi låter det göra det. För visst gör vi det? Jag med, det ska jag inte förneka. Jag tycker och tänker otroligt mycket om dagens ideal, och jag själv försöker undvika att påverkas så gott det går, men inte fan gör jag något för att försöka få en förändring! Jag själv kan tänka och tycka för mig själv, hur jag ska försöka låta bli att påverkas, men det kan inte en tioåring. Det är vårt jobb att sköta det. Det är vi som måste göra det åt dom. Dom är bara barn för guds skull!

Varför ser det fortfarande ut som det gör idag? Jo, för att media och allt som har med skönhet att göra, visar det vi vill se. Och vi vill se det, för att det är precis det vi blir matade med hela tiden. Det är en ond cirkel. En cirkel som kommer att fortsätta så länge ingen sätter stopp för det. Och uppenbarligen skiter ju media i detta, så då är det vi som får göra det. Och jag gör det med nöje kan jag säga. Frågan är bara hur?

Jag kan bli så förbannad när jag ser skyltar i busskurar med smala, vältränade, snygga, totalretusherade bilder på kvinnor och män, att jag får lust att slå in glaset och ta bort den där jävla planchen. Eller måla hängpattar och kaggar och annat på dom. Och modevisningar, alla vet hur catwalkmodeller ser ut. Jag behöver nog inte ens nämna hur vidrigt smala dom är. Och jag måste även säga att jag tycker det är otroligt konstigt att stora kedjor som H&M etc, har den storleken på sina skyltdockor som dom har. Fan, dom om några borde ju vilja föregå med gott exempel?

Varför tillåter vi sånt här? Vi måste ställa lite krav för helvete.


(stylesightings)

Alltså, kolla på bilden ovanför. Är det vackert tycker ni?

Jag skulle kunna skriva en uppsats om det här, men det orkar jag inte. Men vad jag vill komma fram till är att det behövs en förändring. Om inte för vår egen skull, så för de yngre generationernas skull. När man är tio år gammal ska man leka med dockor, bilar, pussjage och hoppa hage. INTE stå framför spegeln och granska sig själv. Min förhoppningsvis framtida dotter ska fan inte stå och tycka hon är fet när hon knappt börjat mellanstadiet.

Förändring n u.
 

Hola.

Simningen idag tog. Gott! Tycker det är en himla trevlig grej jag och Andrea kör. Simma en gång i veckan, basta, bubbla, snacka lite skit, osv. Faktum är att det är i princip den enda gången i veckan vi ses..? Sjukt. Det kan dock inte vara så jävla kul att simma med mig eftersom jag tävlar mot klockan hela tiden. Inget simma långsamt/prata under tiden alltså..

Möttes av en ganska vidrig hårboll i vattnet idag dock. Inte så jätte mysigt. 

Idag hade jag tänkt laga spenatsoppa. Var otroligt sugen på det. Men det är ju så jävla trist att laga mat till sig själv och framförallt på kvällen. Vill att Sara ska flytta hit, SNÄLLA?! Så jag slipper äta ensam..
 

Rekommenderas ej.

Mina tacobullar smakade förjävla illa måste jag säga. Ingen hit alltså.  Tror jag kan ha haft lite lite krydda i till mängden köttfärs, men fy satan vad äckligt det var.

Nåja.

Sitter och kollar igenom albumet "blandat" just nu. Vilka lyckokänslor jag får när jag tänker tillbaka på i våras. Nyinflyttad här osv..



En otroligt charmig bild på fina flickor.
 


Magkänsla.

Den ska man ta mig fan alltid lita på. Det har jag nu fått bevisat ett antal gånger under de senaste dagarna. Även idag. Kände på mig att någon gång under dagen skulle jag stöta på en kontrollant på vagnen. Givetvis gjorde jag det på vagnen hem! Men det gick ju bra ändå...

Nu ska jag laga tacobullar. Köttbullar med tacokrydda. Varför detta? Jo, jag har ingen peppar hemma och det är ju ett måste i bullar. Förhoppningsvis smakar det som tacoköttfärs, eller något.. Frågan är vad man ska ha till bara? 
 

Cosy.

Lite mer kuddar och grejer och något på den nakna väggen bakom sängen så (och nya lampskärmar)...




Och ja, det är trångt in till gargeroben. Det är ju tur att man kan gå in i den.
 

Stop crying your heart out.

Stökig stavning på "ananas" tidigare, minst sagt. Haha.

Hade tänkt lägga mig tidigt idag, ta igen mig lite. Men icke det nej. Istället fastnade jag framför The Butterfly Effect på tv4film (bra kanal för övrigt). En ganska bra film måste jag säga. Och den blir ju inte direkt sämre av ha en fullkomligt lysande låt i slutet. Oasis - Stop crying your heart out.

Imorn ska jag besöka staden innan skolan börjar. Enbart för att köpa ett kort på Marlon Brando från The Waterfront. Att fylla på nischen med såklart.


Nu ska det nanas. Natti.

 


Jisses ja.

Har precis slängt i mig en hel annans. Köpte den häromdagen för att jag tyckte det kunde vara gott. Sen såg jag att den gick ut idag, fortfarande orörd. Så det blev till att äta den nu, för här slängs det inget. Lite ont i käften har jag nu måste jag säga.. Ungefär som när man käkar sura godisar för mycket.

Det blev lite öl igår på kings med några människor. Det var trevligt. För det mesta..

Ja, det var ungefär det jag hade att säga just nu. Otroligt intressant..
 


Katt?

Trodde aldrig det här skulle komma från mig, men jag funderar på att skaffa en kattunge.

Jag är en hundmänniska egentligen. Vill ha en engelsk bulldog, en fransk bulldog eller en mops. Men jag har varken orken eller pengarna åt att köpa en hund nu.

Var lite inne på att köpa en kaninunge ett tag. Eller ta hem vår kanin vi har hos päronen. Den hade kunnat gå lös i alla rum utom storarummet. Men en kattunge känns mer som ett sällskapsdjur. För ja, det blir ganska ensamt att bo själv. Jag vill ha sällskap. Dessutom kan den vara hos päronen om jag är bortrest osv.

Jag är verkligen ingen kattmänniska, tycker knappt om katter. Men det hade ju varit en helt annan sak när det gäller min katt. För att den är just min.

Frågan är vad man ska ha för någon?
 
Nåja. Jag får spinna vidare på det här. Kanske kommer på att jag var helt ute och cyklade om en vecka.
 

Tenta + tentaöl.

Tentan igår gick ju åt helvete för er som undrar. Har inte fått underkänt på ett enda prova någonsin (förutom i matte B, dock inte i slutbetyg) vad jag kan minnas. Men igår var det ett FETT underkänt. Hade egentligen kunnat gå efter fyrtio minuter, för jag visste att jag ändå inte skulle få tillräckligt många rätt för att få godkänt.

Men saken är den att jag nu i efterhand kommit på att jag visst hade kunnat få G, om jag bara använt mitt huvud lite grann. Skit! Och absolut inget av det vi gick igenom den första tiden, om filmens födelse, viktiga personer etc. kom på provet, vilket är jävligt konstigt måste jag säga. Och tro fan att det var precis det jag pluggade på..

Men jag skyller lite på läraren. Att ha två tentor på en och samma vecka, det funkar inte. Inte en chans i helvete att man skulle hunnit plugga på salstentan samtidigt som vi hade hemtenta. Dessutom sa vår lärare att det skulle vara korta frågor och korta svar. Ja, det var det ju definitivt inte.

Nåja. Efter tentan gick vi till Kellys och drack öl. Otroligt trevligt! Skönt gäng vi är måste jag säga, tycker ni inte? Efter några öl åkte jag och några hem till Jonathan för efterfest, eller snarare efterhäng. Även det väldigt trevligt. Käkade mackor med jordnötssmör och hallonsylt, tittade på lite Heja Björn, pratade osv. Klockrenast var ju helt klart Björns tabbe i glaset, haha.

Kan ju inte påstå att jag sov särskilt gott, men trots detta drömde jag sött. "Jag mår så vackert när jag är med dig", sa en i min dröm. Otroligt konstig mening, men "vacker" är ett av dom vackraste orden jag vet, så en ganska genial mening skulle jag vilja säga.

Just det. Mitt nya "jag", den impulsiva Sandra, det gick ju åt skogen igår. Däremot var Therese impulsiv och det ska hon ha eloge för. Hade aldrig vågat göra det hon gjorde, även om hon hade en poäng!
 

Vaccinerad.

Har precis tagit sprutan mot svininfluensan. Det tog emot först kan jag tala om. För er som inte vet så är jag så inåthelvete rädd för sprutor och har varit det så länge jag kan minnas. Tycker det är fruktansvärt obehagligt. Jag antar att det är mina första år i livet med inläggningar hit och dit, som satt sina spår, trots att jag inte minns något från dom.

Och det gör ju inte särskilt ont heller. Den här kändes knappt. Men jag tror att det är nålen i sig, lukten av sjukthus och liknande och själva ordet "spruta" som gör att jag blir så otroligt nervös och underviker det så gott det går. Jag fruktar den dagen jag ska behöva ta blodprov kan jag tala om. Tanken av en nål i armvecket som tar en massa blod, gör att mina ben blir alldeles svaga.

Det lustiga är att även nu, tjugo år gammal, så är jag fortfarande lite rädd att jag ska svimma efteråt. Förr var det ju inte ovanligt i sådana här situationer, men nu, för ett litet nålstick. Haha.

Och Fia! Du är i riskgrupp så du ska kunna ta dig till vilken vårdcentral som helst och ta sprutan, även om det är slut där du bor. Bara så du vet :)
  


Lite tankar om livet.

Jag tänker mycket. För mycket enligt många. Om allt möjligt.

Men en sak jag inte brukar ägna en endaste tanke åt, är livet. Livet i sig alltså. Jag ifrågasätter det aldrig, min existens, varför saker händer just mig, vad som händer efter döden, etc. I stort sätt aldrig. Jag vet att jag aldrig skulle få ett svar om jag hade frågor, så varför lägga tid och energi på saker jag aldrig kommer få reda på? Det är så jävla onödigt. Jag har inget behov av att få veta över huvudtaget.

Många skulle nog jämföra livet med ett spel. Tur/otur, tänka efter/handla, vinna/förlora, på skoj/allvar osv. En rätt bra liknelse kan jag tycka. Men på tok för seriös. Skulle snarare jämföra det med en lek. Eller något...


Nåja. Det jag har kommit fram till då jag för en gång skulle tänkt till lite, är att livet är för kort. För kort för att kasta bort på onödig skit. På människor som beter sig som skithögar. På att göra sånt man inte tycker om. På att INTE göra sånt man TYCKER om. På att tänka på vad andra skulle tänka om man gjorde si och så.. Ja, jag kan fortsätta.

Om jag nu vill flytta till England, varför flyttar jag då inte till England? Om jag vill skriva filmmanus, varför skriver jag då inte det? Om jag vill sy den svarta klänningen, varför i helvete gör jag inte det då för? Om jag vill hångla med den där killen, varför ser jag inte till att göra det då?

Vad kan hända? Jo, jag kanske kommer att vantrivas, manusen kanske blir dåliga, klänningen kanske blir ful, jag kanske får en fet diss. Ja, jag kanske misslyckas helt enkelt. Men vad fan spelar det för roll? Jag kan flytta hem, jag kan sy om klänningen...

Det är nog det som gör att folk faktiskt stannar mitt i skiten, trots att dom inte vill. För att dom är rädda för att det inte ska bli som man tänkt sig. Kanske värre. Och då är det bättre att gå omkring och drömma och leva på att det kanske, kanske skulle gå bra. Leva på drömmen och hoppet. Vara en bekväm jävel.

Det här gör mig deppig. Från och med nu ska jag vara mer impulsiv.

(Så bli inte förvånad om du får en fet kyss någon dag..)
 


Åhå..

.. så dum man kan vara!

Var precis och handlade. Köpte lite nödvändiga saker som mjölk, saft, bröd, grönsaker etc.. Tänkte inte en sekund på alla sötsaker.. Men det skulle jag ha gjort, för nu är jag galet sötsugen! Och de kommande åtta timmarna ska jag plugga på en jävla tenta.. Så inåthelvete okul, och godis brukar hjälpa mot sånt.....

Funderar starkt på att springa ner till tempo alltså. Eller så tar jag mig en clementin. Eller så kan jag baka något..
 
Hur som helst. Idag borde jag ha suttit och appluggat hela dagen, men min motivation har varit på noll. Ångesten från gårdagens tenta sitter fortfarande i.. Skriker omtenta på båda två..

Crap.
 

God afton.

Min morfar kom hit i förmiddags för att lämna ramarna jag fått av honom. Samtidigt passade han på att lämna mig ett tidningsurklipp om svininfluensan... Min mor har tjatat om att jag ska ta den sprutan i evigheter, men nu har jag lovat morfar så jag får väl se till att ta den där jävla sprutan någon dag. Med tanke på astman drabbas jag ju lättare verkar det som. Men jag orkar inte... l a t.

Nu borde jag läsa till tentan på torsdag. Men det gör jag inte.. Har för mycket annat som tar plats i huvudet mitt.

Att man kan inte äta kakan och ha den kvar, eller lära en gammal hund sitta. Det är ungefär det.. Jobbigt jobbigt. Well, ska bli skönt att ta det där snacket imorn iallafall..

Nu är det nanadags. 
   

Klaaar.

Haha, det var fanimig på håret kan jag tala om! Tentan skulle vara inskickad 17.00 idag och 16.59 skickades den in. Pjuh.

Det kan ju vara något av det sämsta jag skrivit någonsin, men nu är det över iallafall. Fast det är det ju inte alls eftersom jag har en tenta på torsdag också.. Fan..
 

Psycho.

Jävla tenta säger jag bara. Har suttit som en tok hela gårdagen och hela dagen idag. Har sett scenen ur Psycho säkert femton gånger idag och är måttligt trött på den (det är ju tur att Norman är snygg). Har knappt lyft på arslet, förutom igår då jag kom på att jag absolut inte hade något käk hemma. Och inte är jag klar heller. Blir till att skriva det sista imorn. Har massa tankar om saker, men vet inte hur jag ska få ner det.. Skit!!

Förresten. Minns ni mitt inlägg om räkningen för tv-avgiften? Det kändes som om jag hade betalat in den för typ tredje gången när jag betalade in den sist. Att det varit strul med den hur länge som helst. Tror ni inte att jag redan HADE betalat den? Fick hem ett brev idag där det stod att jag gjort en överinbetalning. Jag fick alltså hem en räkning på 800 kr sist, en räkning som skrämde skiten ur mig med sitt "om inte du betalar inom förfallodatumet går ärendet vidare till kronofogden". Nåja. Jag ska väl vara glad att det blev fel och att jag kommer få tillbaka den summan..

Nu ser jag dubbelt. Ska skriva en sista sak och sen sova..

Ciao.
 


Hur det märks att det är höst.

Jag blir aldrig höstdeppig. Inte ens när vädret är förjävligt, som nu.

Men hösten är den tiden på året då spelningslistan består av lugna, sorgsna/vackra låtar. Nationalteatern/afzelius/vreeswijk har det blivit mycket av det senaste. Men även Dylan och annat mysigt. Det är härligt tycker jag.

Och när det blir för mycket sånt blir det låtar som ger en känslan att ingenting är omöjligt, att man är orörlig, odödlig.

Bland annat dessa;

The Who - Baba O'Riley
The Verve - Bitter Sweet Symphony
Kasabian - Club Foot
Oasis - Listen Up

 


Det här lyssnar jag på nu.


The Doors - The End.
 


Hej..

.. jag beter mig som en femtonåring, men i själva verket är jag TJUGOTVÅ!

För i helvete, kan du sluta bete dig som en omogen jävla barnrumpa?

Jag vill bara ha min bas som du lånat ut i sen i SOMRAS (mina pengar kan jag få nästa år när jag ska tågluffa), sen kan du göra vad fan du vill. OK?

Seriöst. Jag har inte tid med människor som "aldrig skulle vilja göra mig illa medvetet", som ljuger och annat crap. Det överlämnar jag ganska så gladeligen till någon annan..

Jag vill ha min bas. Snälla! Varför envisas med att dra ut på det hela? Jag fattar det fan inte? Det är väl skönt att slippa allt det här så vi kan lämna varandra ifred sen? 
     


Onenightstand.

Hade en otroligt trevlig kväll även igår. Victor fyllde år och det firades på Storan med Andrea, Filimon, Ville m.fl. Hade ju fullkomligt glömt av att det var halloween (den enda kvällen på året då kvinnor kan klä sig sexigt utan att folk tycker det är konstigt, utom jag förstås. Så jävla fjantigt.. och skämmigt), så de flesta var utklädda. Det hade ju varit kul att klä ut sig också... Till en ananas. Eller ett one-night-stand som Henke sa (inte konstigt att jag och Malin var lite småbetuttade i honom i 9an förövrigt, haha), ett nattduksbord med en lampa.. Well, en trevlig kväll som sagt.

Trots att alkohol är ungefär det sista jag prioriterar när jag är ute, mår jag inget vidare idag. Tror det kan bero på sömnbristen. Skitjobbigt. För nu ska jag plugga utav bara fan... Efter filmen..
  

RSS 2.0