Jaaa..

Det gick ju som väntat det där, det jag nämnde tidigare. Åt helvete. Varför ska jag alltid bli så sjukt nervös och bete mig som en annan människa i sådana situationer? Jag kan ju, jag vill ju. Men huvudet och handlingarna går inte i ett, om man säger så..

Får besked på måndag. Det är det värsta. Denna jävla väntan! Hellre få skiten kastad i ansiktet med en gång, för nu går jag ju fortfarande omkring med hoppet..

Nåja.

Gick med i Greenpeace idag. Det var någon skön typ som lyckades charma mig.. Förmodligen kommer även denna organisation sluta som med den för kvinnorna i Afganistan. Ett medlemskap på 2-3 månader och sen kommer jag till insikt att jag faktiskt inte har möjlighet att ge dom pengarna jag gör. Är redan med i andra organisationer och plånboken är inte den tjockaste..

Det här får mig att skämmas över mig själv ska ni veta. Fy satan vilken egoistisk människa jag är.

Nu funderar jag på om jag ska ta mig hemåt, eller stanna över hos mor och far. Klockan är en del, är trött och det luktar anus i lägenheten för att jag inte gått ut med källsorteringen på ett antal...veckor. Det låter inte så lockande med andra ord. Kommer dock kunna sova längre om jag åker hem. Men bussresan tar emot alltså.

Jag stannar nog..
 

Godmorgon.

Nu börjar jag få en lätt ångest över min filmvetenskapskurs. Jag har absolut inte pluggat så mycket som jag borde göra. Inte ens i närheten. Dels för att plugga inte är min grej, men också för att jobb och annat kommit i vägen. Och om en månad är det tenta. Fook.

Nu får jag ta mig i kragen alltså. Det hade ju inte varit särskilt kul att få underkänt i en kurs jag tycker är rolig. Ska säga upp mig från ena jobbet. Det håller helt enkelt inte, även om det är skönt med liten extra pengar i plånkan.

Fick ett oväntat samtal igår. Så idag efter skolan ska jag på en grej. Får se hur det går. Förväntar mig absolut ingenting. Det sämsta man kan göra är att ta ut något i förskott. Men det hade ju varit kul, det hade det..
 

Grannies.

Varför ska det vara så himla krångligt med ebay?

Har suttit och kollat in saker nu. Skor, jackor och det är rena himmelriket alltså!

Här sitter man och letar på tradera efter något som inte ens är i närheten av det som finns på ebay.

Är det lika krångligt som det verkar? Eller är det bara jag som är knäpp? 
 

Fookin' facebook.

Jag blir helt jävla galen på en av mina "vänner". Han bjuder alltid in mig till en massa event, taggar mig på SIMSBILDER och annat skit. Och det är inte bara mig han taggar, utan alla sina jävla 500 vänner. Och eftersom jag inte har en aning om hur skiten fungerar måste jag sitta och leta igenom alla taggade efter mitt namn, för att kunna tagga bort mig.

Men nu, tack vare Mathilda är han borttaget. Denna okända kille jag av någon jävla anledning var vän med..

Noel och Kasabian.

Det låter som en riktigt bra idé!

Läs här.
 


Nyår i London.

Har glömt att tala om att jag åker till London över nyår. Ska bli skittrevligt! Ser verkligen fram emot det. Och att få träffa Sara och co. Saknar min Sara. 

Den 29/12 - 3/1 blir jag borta. Trodde jag skulle åka den trettionde, men hade visst kommit ihåg fel.







Bilder från mitt besök i maj.

Någon som är sugen på att låna lägenheten mot en billig peng dessa nätter kanske?
  


Utvilad för en gång skull.

Har inte kunnat sova ut på hela veckan, så det var otroligt skönt måste jag säga. Väl behövligt!

Sitter på allum idag igen. Hade egentligen behövt plugga. Men givetvis glömde jag allt hemma när jag stressad som fan, praktiskt taget gick gång till bussen. Så istället blir det till att leta fynd på tradera. 
 
En liten tös hade tappat bort sin mamma precis, så hon satt här vid mig så länge tills jag kunde få tag på mor hennes. Märkte då hur jävla dålig jag är med små barn. Vad ska man säga, göra när dom gråter, sysselsätta dom med så länge, osv? Och jag har ju definitivt ingen varm och behaglig röst som en del har. Stackars liten. Hon måste ha tyckt att det var den tråkigaste tiominutarn på länge...
 


Hey bulldog.

Igår påväg hem från jobbet möttes jag av två tjejer med fem engelska bulldogar. Valpar.

Jag doog. Så jävla söta!

Hade jag inte bott på fjärde våningen och varit allmänt upptagen med annat så hade jag definitivt skaffat mig en sådan.

Någon gång så, utan tvekan. 
  

Hejhopp.

Satan vad trött jag är. Känner mig som ett ras, ser ut som ett ras. Kände knappt igen mig själv i morse när jag tittade mig i spegeln. Mina ögon var inte ens halverade utan snarare trillverade och jag hade påsar ner till hakan. Fy fan. Och trots detta cyklade jag till jobbet. Hur duktig är man inte då?

Känner att huvudvärken smått kommer smygandes nu också. Skit. Och inte blir det bättre av att den jävla hoppborgen som är bredvid infon låter utav bara helvete. Skratthelg denna helg förstår ni.

Gud vad jag klagar. Jag hade en skittrevlig kväll igår! Drack öl med Henke ett par timmar. Precis som alltid när man träffar en ny människa kändes det lite smått nervöst innan, men det gick ju kanon. Helt klart. (Är skyldig dig en öl förresten).

Nu funderar jag på om jag ska cykla hem eller inte. Orkar ju inte egentligen. Hade behövt handla också och det går ju inte om jag ska cykla som sagt. Men samtidigt känns det inte bra att låta den stå kvar här, när jag inte har något hänglås eller vad man nu kallar det. Ja, för sist när den stod här några dagar, så hade någon tagit mitt lås..? Cykeln stod kvar, men låset var borta. Vad den nöten tänkte med kan man ju undra.. 
 
 

Määt.

Har precis käkat upp en hel pizza. Idag körde vi inte på "inte hungrig längre-stuket", utan sprängmätt. Det ångrar jag lite smått nu känner jag, magont är inte så trevligt. Men det är ju sjukt gott och när det inte äts ofta blir det ännu godare. Inte sant?

Igår var jag med om en av dom långsamaste timmarna i mitt liv kändes det som. Min filmvetenskapskurs har hittils varit väldigt rolig och intressant. Men inte igår kan jag säga. Vi såg två dokumentärfilmer, varav ena filmen endast var en massa olika klipp på allt möjligt. Folk som lärde sig simma, på tåg, folk som gick osv, osv. Hade den varit i en kvart, visst. Men filmen var en hel jävla timme lång! Så jävulskt tråkigt att jag somnade. Och hade det inte varit för att jag precis på väg in i drömstadiet kände att ett otrevligt ljud var på väg, och då blivit  klarvaken, så hade jag garanterat sovit filmen ut. 

Har faktiskt varit med om det en gång. Att jag satt mig i en bekvämare position för att ta en liten lur och då blivit så avslappnad att jag FISIT när jag varit påväg in i djupsömn. På eos-repitionerna i ettan på gymnasiet. Tror ni inte att tre stycken från musikklassen sitter bakom mig! Och som om inte det vore pinsamt nog, det hände två gånger..

Jaja, jag lider ju inte av en LIT eller vad fasen det heter. Eller det kanske jag gör.

Nu blir det till att skynda sig. Godkväll!
 

Baby blue.

The Warlocks är ett otroligt underskattat band. Rätt okänt i mina kretsar, vilket är synd.

Den här låten är genial. Och sitaren gör det hela ännu bättre!


 


Torrt vare.

I know, I know.. Har haft fullt upp med jobb och annat.

Läste att Stinalee blivit mamma. Grattis till henne får man väll säga. Inte för att jag läser hennes blogg, vet hur hon är osv, men alla som blir mamma/pappa förtjänar helt klart ett grattis.

Drömde faktiskt att jag var med barn härom natten. Tvillingar. Och det var inga Noel och Mathilda i magen, namn jag bestämt mig för länge sedan att mina barn ska heta (som jag förövrigt är osäker på numera av olika skäl). Utan en Ceasar och Aurora..? Lustigt. Iallafall.. när ungarna väl skulle födas var det två maneter som kom ut.. Och det var ju inget konstigt med det inte. Snabbt och smidigt gick det också.

Älskar att drömma. Allt blir så jävla konstigt om man vill. Och även i en dröm kan känslan av att ha bullar i ungnen vara otroligt trevlig. Faktiskt.
Som den drömmen jag hade i början på gymnasiet då jag fick en liten tös. Att jag skulle gå ut med en unge i famnen på studenten var inte helt otänkbart just då. En sån barnkänsla fick jag av den drömmen, och den höll i sig länge ska sägas.

Nu kan jag väll bara säga tack och lov att det aldrig blev så.
 

Vill haaa.

Härom veckan såg jag en tjej vid vasa med en så otrooooligt söt klänning. En gul med knappar längs ryggen. 

Förälskad är bara förnamnet. Har därför letat som en galning efter den, men utan resultat. Antar att det är second hand. Men kanske inte.

Någon som sett en likanande? Och vet var den är köpt kanske?
 

Mer kasabian.



Skön så här på kvällskvisten.
 


Vekling.

Jag är visst inte lika ansvarsfull som jag trodde. Det blev ingen skola idag. Men detta för att jag fick helt sanslöst ont i huvudet efter att jag ätit. Och jag äger inga huvudvärkstabletter, vilket är rätt korkat måste jag säga.

Antar att det berodde på sömnbrist..?

Nu har jag iallafall sovit bort det mesta av hvuudvärken. Skönt.

Dessvärre har jag blivit rätt pigg, för att jag har sovit så mycket. Inte alls bra.
 

Mästerkocken.

Jag är helt sanslöst trött ska ni veta. Vill skippa skolan idag och lägga mig och sova egentligen. Men eftersom jag är en redig och ansvarsfull tös kommer det inte på frågan. Istället får jag hälla i mig lite kaffe eller något. Innan film/föreläsningen eller var det nu blir idag.

Jag hade kunnat lägga mig en timme nu efter jobbet, men jag hoppade över det eftersom jag vet att jag skulle bli ännu tröttare om jag bara sov en timme. Istället har jag nu gjort mat för fyra dagar framåt. Maträtten jag nämnde häromdagen. Och det blev lyckat ska sägas! Att det ser ut som fan i köket med bulgur och linser överallt, det skiter jag i..

Bulgur, morötter, lök, champinioner, tomatkross, tomatpuré, linser och en massa kryddor. Gott. Faktiskt. Sen är jag ju inte vidare kräsen när det gäller mat kanske, men så länge det är ätbart är det bra.
 


Vaken.

Vad jag gör uppe nu kan man ju fråga sig. Jo serni, kukjobbet kallar!

Vill inget hellre än att gosa ner mig i min varma säng med mitt bruna fina satinpåslakan, i mitt lilla sovalkov.

Och sen är det skola. Börjar visserligen inte förrän tre, men någon sömn lär det ju inte bli efter jobbet då jag slutar sent.

Nej. Det här håller inte längre..
 


Jag börjar se ett mönster..

På mindre än tre veckor har jag snubblat/varit på väg att snubbla alldeles för många gånger. Sju gånger för att vara exakt. Och alltid i stora folkmassor, givetvis.


Mina fötter hänger inte med mig längre helt enkelt..

På tal om fötter. Har hittat ett par grymt snygga skor på Scorett. Priset känns lite saftigt dock, med tanke på att jag blivit en riktig snålis och handlar helst second hand så mycket det går. Men jag funderar på dom ändå faktiskt. Hittils den sko som är mest lik en sån jag är ute efter. Och en sån jag vill ha lär jag ju inte hitta.

Beslutsångest.
 


Happy Birthday.

Idag har min far och även den här mannen födelsedag. Gratulerar!


 


Visst vill man bara dansa!

Att Kasabian är ett av världens bästa band just nu, det är ingen nyhet. Deras senaste platta är helt sanslöst bra. En av dom bästa skivorna som någonsin gjorts, skulle jag vilja påstå.

Dessa låtar är så jävla bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Lyssna och njut för fasiken!



 


Lite smått lustigt.

Är det inte lite komiskt att i princip alla stora bloggar är drivna av riktiga panthuvuden? Dvs, töser som inte bara ser ut som trash, utan även beter sig på det viset.

Då kan man ställa sig frågan om det är flickorna själva, eller om det är deras läsare som är mest korkade?

Läsarna givetvis. Utan många läsare, ingen stor blogg.

Jisses alltså.
 


Typiskt.

Cyklade till jobbet i morse. Självklart börjar det regna när jag tänkt cykla hem. Och ännu mera typsikt är det att det slutar, efter att jag bestämt mig för att åka buss och därför handlat lite mat. För att cykla med en matkasse utan korg innebär en Sandra i diket med den ostadiga cykeln. Och det vill vi ju inte. Så nu står den vid allum. Hoppas bara på att alla partillenissar har bättre för sig än att pilla på den tills jag hämtar den..

Hade tänkt laga en måltid som jag blev tipsad om av Erik och Matilda idag. Såg nästan fram emot att få laga mat, och det händer inte ofta ska sägas. Linser i tomatsås och bulgur (om jag minns rätt?) och lite annat i förstås. Men så kom jag på min tallrik med käk som stått i kylen för tredje dagen idag. Och här slängs det inget, så matlagning får det bli imorgon..  Kanske..
 


Skit också.

Min dag har varit otroligt slapp. Den tidigare rastlösheten gick över rätt fort. Har mest tittat på Heja Björn, lyssnat på Kasabian och annat trevligt. Och för att inte göra dagen helt meningslös så fortsatte jag med bilden på Andrea som jag började med för ett tagsedan. Inte den jag visade i ett tidigare inlägg alltså, utan en annan seriös bild.

Jaha. Tro fan att jag ska förstöra den nått så inåtthelvete. Nu ser hon ut som en tjock hora. Faktiskt. Och hon är ju varken eller. KUL.

Jag har kommit på att det där med att måla nog inte är min grej. För jag är så jävla petig att jag ser dubbelt efter ett tag. Överarbetar allt jag gör. För är det inte perfekt så är det fel. Och jag orkar inte med sånt. Som den jag förstörde idag. Innan var det likt Andrea, men så ska jag börja måla hår och grejer och då går ju allt åt helvete. Givetvis.

Kanske borde börja med mitt framtida projekt som jag tänkt börja med i fyra år nu istället. Ja, så får det nog bli.
 

Har man gröna fingrar, så har man..

I början av sommaren köpte jag en trälåda för att ha blommor i. Planterade någon vanlig sort, som tyvärr dog efter en vecka på grund av det extremt varma vädret som var då.



Lat som jag är lät jag det vara. Och efter ett tag började det växa en grön liten sak bredvid blomman. Som numera ser ut så här;




Fookin hell?

Jag har ingen aning om vad det är för något. Trodde det var en maskros med ovanligt långt och hårt skaft först, men bladen har taggar. Det återstår att se helt enkelt, när blommorna tittar ut. För som sagt, jag är för lat för att göra något åt den. Kan bli intressant..

Något tips på vad det kan vara kanske?
 


Pascal.

Tänkte tipsa er om ett svenskt band vid namn Pascal. Ett rätt okänt band vad jag vet (vet ingen jag känner som lyssnar på dom) som jag började lyssna på för två, tre årsedan. Och fy helvete vad bra dom är!

Minns när jag såg dom på Pustervik för något årsedan. Av ren slump faktiskt. Om jag blev glad. Alla jag var med tyckte det var värdelöst, men inte jag inte. Dom var förband åt Bob Hund i maj också, vilket jag inte inte visste om förrän efteråt. Fan vad jag ångrar att jag inte såg Bob Hund då, det hade ju varit två flugor i en smäll. 

Enkla, lite smått konstiga texter och det musikaliska är klockrent.

Gå in på deras hemsida och lyssna på deras låtar. Jag vill ha allt, Förbi fabriken, Oslo, Rödlätta man och galgberget är några tips. 
 


Tyvärr fanns det inte så mycket på Youtube, men den här får duga.
  


Godmorgon.

Det blev inget häng hemma hos mig igår kväll som det var tänkt. Istället gick vi till det gamla vanliga stället och drack öl och hade det trevligt ett par timmar. Sen drog jag och Therese lite spontant vidare till Henriksberg där även min gode vän Malin och hennes vänner befann sig. Kid Galahad spelade. Ett riktigt bra band måste jag säga. Mycket imponerad av dessa boråspojkar.

Idag har jag massvis av saker jag vill göra. Ta en sväng i stan för att hitta lite smått till hemmet. Små klädnypor att hänga upp kort med exempelvis. Frågan är vad man kan hitta sådana? Dom var slut på Balders Hage och det är den enda butik jag kan komma på med sånt. Panduro kanske, där måste det nog finnas. Nåja, något stan lär det ju inte bli ändå, blir alltid helt galet slapp dagen efter öl.

Ska nog ge mig på dammsugaren istället. Och pennan.
 


I've just seen a face.

Beatles version är bättre, men den här helt sanslöst jävla bra! Och för att inte tala om honom! Förmodligen den vackraste människan på denna jord. Mörka ögon, mörkt hår, skön accent, kan sjunga och agera, kan det bli bättre? Absolut inte.



 


Totheloo.

Varför envisas jag med att dricka en hel kanna saft innan jag ska gå och lägga mig? När jag vet att saft vill ut lika snabbt som öl, dvs jävligt snabbt.


Någon skönhetsömn lär det ju inte bli inatt, när jag måste pinka var tionde minut.
   


Fuck it.

"Nischen" som min mormor så fint kallar det, var tråkig och vit. Piffade upp den med lite bilder.





Hepburn är ett stort vykort, bilderna på Liam och Noel drog jag ut ur en lånebok när jag var fjorton år och resten är kort köpta i prag (tycker dom bilderna är så otroligt fina). Förrutom apan då. För er som inte vet det så fullkomligt älskar jag apor, särskilt den apan. Så därför får den också hänga där. Väggen kommer säkerligen fyllas på såsmåningom.
 


Pluggarn.

Pluggar.. Hade mycket hellre tagit en öl med Henke ska sägas, men hade jag gjort det hade det inte hänt mycket på pluggfronten och jag har ett häfte som ska läsas tills imorn. Och nu är det dags att börja ta kursen på allvar. Inte det lättaste när det enda man gör är att se på film och ha föreläsningar om roliga saker. Imorn är det föreläsning om skådespeleri exempelvis.

Nu sitter jag och svär för mig själv. Förlorade nämligen en auktion på en sak jag VERKLIGEN ville ha! En skitfin parkas och sådana är ta mig fan sällsynta nuförtiden. Satt och höll tiden, men så glömde jag av det och kom på det en minut FÖRSENT. Fan i helvete alltså....................................
 


KOKARRR.

Fy fan vad arg jag blir. Jag jobbade dubbelt så mycket i augusti än vad jag brukar göra på ett av mina jobb. Jag borde alltså ha fått dubbelt så mycket i lön den här månaden. Men vad får jag? HÄLFTEN så mycket av vad jag borde få. Fy fan alltså. Det får bli ett snack med snubben och får jag inte det jag ska ha så är det fook of alltså.

Nåja..

Besökte som sagt gymmet idag. Inget välutrustat sådant, men helt okej för att vara ett gym till en bostadsförening. Matilda och jag blev inte särskilt långvariga, men det lilla vi gjorde var jobbigt det med.

Som det känns nu kommer det inte besökas särskilt ofta. Föredrar helt klart att cykla med ett mål och inte att cykla på en cykel som står stilla. If you know what I mean..

Nu ska jag skruva av benen på min tv-möbel. Och plugga. Ciao.
 


Who?


 


Ge mig!!

Är så otroligt sugen på chokladpudding just nu. Eller något annat som är sött, men helst chokladpudding. Synd bara att jag käkade upp allt i förrgår. När man väl börjar går det helt enkelt inte att sluta. Ungefär som med allt annat som är gott. Att chokladpudding är sjukt underskattad bör tilläggas..

Imorn efter jobbet och innan skolan ska jag och Matilda besöka gymmet som föreningen har i detta område. Har bott här i ett halvår och har aldrig satt min fot där. Inte så konstigt kanske, med tanke på att det är så jävulskt tråkigt att röra på fläsket.. Men det kanske är roligare om man är två (eller tre om Erik är med)!

Kan ju även meddela att jag nu beställt min första kurslitteraturbok. Det skär i hjärtat att behöva slänga ut 400 kr på en bok ska sägas..
 


Notting Hill.

En brilljant film.

Har sagt det förut, men Spike är ta mig fan en av dom skönaste filmkaraktärerna som någonsin visats på film.

Det var allt jag hade att säga för ikväll.
  
Cheers.
  

Godafton.

Det blev ingen Morriseykväll igår. Gick aldrig utanför dörren faktiskt.. Istället blev det en heldag i lägenheten med fix och don. Det mesta av dagen gick åt till att fixa med mina gamla fotoalbum som var alldeles för röriga. Men nu har dom tagit plats i hyllan, finally. Synd bara att dom är lite smått trasiga, för fina är dom.

Det är verkligen kul att titta på gamla kort. Även om jag inte såg klok ut i min korta Robyn-frisyr, rutiga byxor, orange-rosa bekini, etc. så älskar jag känslan av att titta på kort, tänka tillbaka och minnas.

Har även kommit fram till tre saker; Att min min jag gjorde i högstadiet när jag ville smaka på något (Malin vet vilken jag pratar om), den hade jag visst redan som ettåring. Jag var en riktig posefucker framför kameran och älskade att vara med på kort (tillskillnad från nu) och jag var en riktig liten spextjej i mina ungar år. Det kan man inte tro va.. haha.

Idag har jag varit på bio med Linnea. The Ugly Truth såg vi. Var inte så jätte sugen på den filmen, finns mycket annat jag gärna hade sett på bio nu. Men syrran fick bestämma, givetvis. Och jag blev positivt överraskad ska sägas. Iallafall i två scener då jag vek mig av skratt.
 

Heelo.

Jag tog mig upp för backen. Men gud så jobbigt det var! Det var inte förräns i sista backen jag kom på att man faktiskt kan ställa sig upp och cykla...

Hade en mysig kväll med systern igår. Tittade på film, käkade morötter med dipp och annat gott. Efter att päronen kommit hem åkte jag in till stan för att möta upp Andrea och andra på Pustervik. Hans skulle spela med någon ny kille och jävlar vad bra det var! Killens röst gav en lite smått gåshud. Resten av kvällen var dock inte lika trevlig. Var riktigt seg och dessvärre drog jag ner Andrea i mitt opeppa tillstånd. Sorry.

Ikväll är det Morriseykväll på Haket. Ett ställe jag ratade första och sista gången jag satte min fot där, för drygt två årsedan. Men klubb Saturn verkar vara en rätt bra klubb faktiskt. Iallafall när jag läste om vilken musik dom brukar spela. Oasis, Stone Roses, Smiths, Ladytron, etc. Ska nog ge det en chans till. Kanske redan ikväll. Om någon är sugen på att dra dit vill säga.
 

11/9.

En dag vi alla minns. Men inte jag tydligen. Det slog mig alldeles nyss när jag fick se en artikel framför mig. Ska jag skämmas kanske?

Nåja. Inne på mitt tredje päron nu. Ska snart bege mig till mor och far och passa systern min. Tänkte faktiskt cykla dit. Björdammsbacken är inge vidare dock. Får lite smått ångest bara jag tänker på den och mina stackars spagettiben. Men visst ska jag kämpa mig upp, om jag så ska dö i astmaanfall på kuppen...

Nu borde jag egentligen diska. Eftersom jag tvingades äta min fil ur en BUNKE i morse. Så mycket disk har jag alltså. Men jag orkar verkligen inte. Tror jag springer upp på vinden istället och slänger in lite kläder, sjalar, skor och annat som inte kommer att användas mer i år. Och ta ner lite härliga halsdukar, mössor, etc.



Den här halsduken från topshop bland annat. Fråga mig inte vad jag gör på bilden, för jag har ingen aning..
 

Where did all the love go?

En otroligt jävla bra låt.



 


Hurtingen.

Idag cyklade jag till och från jobbet. Det vill säga, från mig till allum och tillbaka. Lite småjobbigt för en som aldrig rör på sig, men samtidigt behagligt. 

Har tänkt göra det till en vana faktiskt. Dels för att det är nyttigt, men främst för att jag tänkt vara en dålig människa tills jag får lön. Åka gratis alltså. Och det går ju inte till Paaattttilllee.

På tal om Partille. När ska dessa små tonårsliv växa upp? Och inse att det kanske inte är så jävla kul att hänga på allum när man är sjutton år. JA, sjutton jävla år och beté sig som om man vore tretton. Skämmigt. 
 

Nu saknar jag mitt långa hår.

Att kunna sätta upp det i en boll. Slippa behöva ha det hängandes hela tiden, platta det, osv.

 
 


En sak som gör mig oerhört irriterad.

Reklam överlag är ju helt förjävligt, det vet vi alla. Men något jag spyr galla på ännu mer är när det visas reklam på tv om någon matprodukt och det i slutet kommer upp "prova även vår nya ekologiska...."

Det är visserligen inte bara reklamen i sig som gör mig irriterad. Utan just det att det säljs vanliga produkter när det faktiskt finns ett ekologiskt alternativ. Varför fortfarande tillverka icke ekologiska allternativ när det finns ett ekologiskt?

Men också det att det är den vanliga produkten dom gör reklam för, före den ekologiska i tv. Det gör mig otroligt irriterad. Det är ju givet att det är det ekologiska alternativet dom borde visa först! Och bara det för den delen.

Sätt lite press på konsumenten förhelvete. 
  


För lat för mitt eget bästa..

Och då menar jag inte när jag väljer att äta maten direkt ur kastrullen, som nu, för att minska på disken. Eller när jag väljer att ta 62an istället för att gå den tre minuter långa promenaden från vagnen.

Nej. Nu snackar jag om kursen. Är inne på andra veckan och har inte pluggat någonting alls. Inte ens lite. Inte kollat upp saker på nätet jag undrar över, vill läsa mer om, ingenting. Men och andra sidan vet jag inte riktigt vad det är jag ska plugga på ännu? Mer än att läsa kurslitteratur. Om det bara är jag som är så här slapp, kan man ju undra. Särkilt när man pratar med vänner som läser andra kurser och verkar ha en jävlans massa plugg. Har jag missat något tro? Folk i kursen kanske tycker det är skitmycket att göra..

Jag har faktiskt inte ens fixat kurslitteraturen ännu. Har till och med övervägt att inte ens skaffa böckerna. "Det måste ju kunna läsas om på nätet" tänker jag.. Fast jag måste fixa dom, det vet jag ju.

Idag hade vi filmvisning. Kollade på den tre timmar långa The born of a nation från 1915. Stumfilm. Slumrade till ett antal gånger, som alltid så fort jag sätter mig i den salen. Men annars var det en sjuk film. Om KKK, att dom var "hjältar" osv. Orkar inte gå in på det närmare.. 

 


Lättat på hjärtat sitt.

Och det känns bra. Lite dåligt samvete har jag ju givetvis, för att jag dragit ut på det. Men jag är en splittrad människa helt enkelt. Vet varken ut eller in. Iallafall inte när det kommer till sånt här.

Nåja. 

Min tösa har åkt tillbaka till sitt London igen. Mycket tråkigt. Men hon kommer hem i januari? Februari? Och då serni, då ska hon FLYTTA IN HOS MIG! Om hon fortfarande är på vill säga, vilket jag hoppas att hon är. Det kommer bli en aning trångt kanske, med tanke på att det bara är en etta. Men det kommer bli hur kul som helst! Och ett bra alternativ för oss båda. Hon vill inte flytta hem och det blir billigare för mig. Mer pengar till den kommande tågluffen i början bo sommaren. 

Time to go. Ciao.
 


Slutt.

Det slog mig för några dagar sedan, att sommaren faktiskt är över. Att bada och sola finns inte längre med på listan, att gå med shorts utan strumpbyxor är inte längre något alternativ. Det blir kallare och det blir mörkare tidigare om kvällarna. Till och med löven på träden nedanför mig har börjat gå från grönt till gult/oranget.

Det här ger mig lite ångest.

Sommaren är förbi och det gick så himla fort. Alldeles för fort. Och jag tog inte vara på den ett dugg. Uttnyttjade jag det fina vädret i början? Nej. Myst med folk, öl och musik i parker? Alldeles för få gånger. Badat? En gång, och det var fasiken bara ett dopp. Varit på loppisar? Inte en enda. Hälsat på mormor på Orust? Nej. Ja, listan kan göras lång. På saker jag inte gjort och saker jag borde ha gjort mer av.

Men jag måste nog ändå säga att den här sommaren har varit en rätt bra sådan.

Och nu närmar sig hösten. Min favoritårstid. Älskar färgerna, lukten, kläderna. Allt utom regnet tror jag. Men även det kan vara mysigt, så länge jag är inomhus givetvis.

Synd bara att Sara åker hem nu, hade varit otroligt trevligt att fota med henne. 





Bättre bilder än dessa hoppas jag defintivt på att kunna fylla på höstarkivet med.

Godnatt. 
 


Just det.

Jag fixade ett nytt simkort i fredagsförmiddag. Och en ny mobil. Eller ja, inte en ny. En jävligt gammal faktiskt, men den funkar ju iallafall.

Till skillnad från den här;


 

 Jävla skit alltså. Och då ska ni se framsidan! Har mitt gamla nummer nu iallafall.
 


Slappsöndag.

Jag hade en jättetrevlig födelsedag. Först var det som sagt middag på La Vacca med päronen och syster. Efter den utsökta middagen och en kula extra, begav jag mig till Kings Head. Där blev det öl och annat ett par timmar, innan vi drog oss vidare mott Hagabion och sen även Nef. Mycket trevligt som sagt!

Gårdagen var dock ingen trevlig sådan. Jag mådde skit fram till klockan fyra. Och nu kan jag säga det ännu en gång varför jag aldrig dricker mig full; Jag har absolut inte roligare för att jag dricker mer, jag blir seg seg seeeeg och jag mår förjävla illa dagen efter. Inge hit alltså.. 

Så igår låg jag hemma på soffan fram till Sara kom hem till mig för en liten filmkväll. Smällde i oss ett kilo morotstavar och gurka med dipp och lite annat gott framför några rullar.

Nu är hon på bio och jag gör viktiga saker som att tvätta, städa osv.

Ciao.
 


Gårdagskvällen.







 


HADENÄRAN.

Idag blir hon tjugo år.

Fix, mat, öl, dans.

Cheers.
 

Imorgon.

Jag har märkt att jag ofta skriver något med apa när jag är arg. Förra rubriken exempelvis. Det är konstigt med tanke på att apor är mitt absoluta favoritdjur. Jag får fan se till att sluta med det där..

Som sagt, imorn fyller jag tjugo år. Galet!

Borde ju längta lite smått till imorn, som man gjorde när man var yngre. Det är ju inte som att fylla nitton exempelvis. Men icke.. Jag känner absolut ingenting. Ingen "gladkänsla" eller vad man ska kalla det. Ja, ni vet ju själva hur det är att fylla år så ni kan säkert föreställa er känslan. Ingen sådan överhuvudtaget! Smått trist.

Imorn blir det iallafall restaurang med päronen och systern på favoritrestaurangen La Vacca. Sedan Kings Head med människor.

Så ni mina vänner som läser bloggen. Kan som sagt inte få tag på någon utan telefon, men det vore otroligt trevligt om ni kom till KH imorn vid 8-9 tiden och firade dagen med mig!
 

Apballe.

Jag tappade min mobil utanför vagnen påväg till föreläsningen idag. Dörrjävlarna gick ju givetvis inte att öppna heller, trots mitt desperata försök. Så där står jag längst bak på vagnen, åker iväg och ser mobilen som ligger utspridd i en pöl, bli allt mindre och mindre... Så det var bara att hoppa av på nästa hållplats och kubba tillbaka. Då har telefonen inte bara blivit vattenskadad utan överkörd också.

WHYYYYY???

Varför idag? Imorn är det min dag och jag vet inte hur jag ska få tag på folket och hur ska folk få tag på mig?

Ooooorkar inte. Och nästan nytt abonemang har jag också, så jag kan ju inte byta in telefonen och få en ny.

Fooook.
 


Heelo.

Idag tänkte jag vara duktig och gå upp klockan nio. Inte för att jag hade tänkt göra något speciellt, men på något konstigt vis känns det alltid bättre att gå upp tidigt. Men även denna gång somnade jag om och vaknade inte förrrän nyss, givetvis.

Idag går jag 16.00-18.00. Känns småsegt med en sån tid på schemat. Men efteråt är det pub iallafall. Vet inte om jag ska dit ännu, beror på om Therese är på. Det skulle ju kunna vara trevligt.

Glömde berätta om min pinsama incident påväg till skolan igår. Jag SNUBBLADE, mitt på Kapellplatsen! Bland massvis av människor. Och ingen liten sådan heller. Folk som inte såg måste trott att jag var dum i huvudet som gick och skrattade för mig själv.

Den var inte som min vurpa vid Drottningtorget i fredags dock. Påväg hem från Gretas. Jag har fortfarande blåmärke på ena skinkan..
 


Världens längsta inlägg.























Tyvärr hade jag inte bild på allihop, mycket tråkigt. Skyller på den som hade hand om kameran.
 


Onsdag.

Det har redan börjat gå framåt i skolan. Än så länge har vi mest tittat på en massa film från början av 1900-talet, men det verkar bli en del att göra på den här kursen. Smått ångest eftersom jag aldrig tagit mig tid till att plugga i princip. Någonsin.

Efter skolan mötte jag av en slump Victor och Andrea. Så det blev käk på Soup'n Bagel. Fisksoppa och bagel. Så jävulskt gott! ÄT DÄR.

I övrigt har de senaste dagarna bestått av tidiga mornar med jobb, sedan skola, shopping (fy fan vad jag hatar det ordet) och en del häng med Sara. Hon åker hem till London redan på tisdag. Ledsamt.

Nu ska jag måla. Hejsvej.
 


RSS 2.0