...

276328-155276328-147276328-145
276328-144

Maskerad hos Maria.

Ja, igår var jag och några från klassen hos Maria på maskerad. Det tog en stund att åka dit eftersom hon bor ute i ingenstans, men även det har sin charm. Vi käkade paj och pastasallad och givetvis en massa onyttigheter. Under kvällens gång spelade vi ölspelet, tjötade osv. Vi intog även hennes vardagsrums golv för lite dans och några minuters twister. Zaza måste varit high on life eller något. Helt vild var hon iallafall. Hennes skämt var väll i samma klass som dom brukar, men igår var hon fanimej hilarious. En jätte trevlig kväll måste jag säga! Den hade nog kunnat vara ännu trevligare för min del om inte huvudet mitt värkt så inihelvete.


Sen fick jag även höra en jävligt tragisk nyhet som gnagde i mitt huvud... Vem fan dödar ett barn? En del människor förtjänar fanimej att brinna i helvetet... 


Well, bilder kommer senare.


Heelo.

Igår kväll kom jag och syrran hem från en natts vistelse hos mormor på Orust. Det var jätte mysigt och vi käkade gott osv. Åt också för första gången i mitt liv (tror jag), våfflor på våffeldagen. Dock smakade dom inte vidare gott med alldeles för mycket socker i och tillagade på ett järn som hade sitt utgångsdatum någon gång på 60-talet...


276328-141


Upptäckte också att hon ägde en huvudbonad gjord av en föredetta levande varelse. Var tvungen att prova den, trotts att päls äcklar mig. Det är inte bara så otroligt osmakligt fult, vem fan vill ha ett jävla djur på huvudet?

Är jag bara jävligt trött, eller har jag kanske lite asiatiska drag?


Imån blir det maskerad hos Maria i klassen. Står lite still på idéfronten just nu, men något ska jag väll hitta på.

Nyinköpta saker.

image138



image139

Översta bilden, en blå body (bild från i torsdags). Sen ett paraply från lager house, Fred Perry skorna och en söt liten väska (har tvingats inse att min blommiga inte går att ha med sig överallt och att den snart förfaller). Ser ut som en miniatyr av en annan väska jag vill ha. Älskar miniatyrer.

Glad påsk!

Ja, påskafton idag. Och det är fortfarande svinkallt och snö ute. Borde egentligen kunna sitta ute på balkongen och gotta mig med en filt, en kopp te och sol i ögonen vid den här årstiden. Men icke. I mitt  påskägg fanns det presentkort på Indiska, alltid uppskattat. Sorgligt att man knappt vet varför man firar påsk. Jag har iallfall blandat ihop hela påskfirandet... Ser inte heller ut att bli någon påskmat i år för min del eftersom päronen är bortresta. Kanske blir något då jag åker till mormor på måndag. Fast jag har dock redan beställt "hemmagjorda köttbullar med potatis, gelé, broccoli och sås". My favorite.

Idag simmade jag för tredje gången det här året. Börjar så smått komma igång... Var även i stan och köpte lite saker innan. Bland annat dom vita Fred Perry skorna. Passade på eftersom det är 20% på allting inne på scorett nu i några dagar. 480 kr istället 600, inte helt fel.

Ikväll blir det nog inget Oholics, är seg osv. Känner för en film och laga en exclusive dinner. Fast den får nog Sam stå för. Kan skära lite grönsaker under tiden..

Ramones - Judy is a punk 


Hulebäcks stamställe.

Gårdagskvällen spenderades på sticky fingers med klasskompisar, andra vänner osv. Det var riktigt kul och det dansades utav bara fan. Dock till kass musik, men det var skönt att få röra på sig lite. Återigen har jag kommit fram till att alkohol inte gör saker roligare, då jag endast drack runt 2 öl. Träffade även på min gamla vän Anna, vilket var kul för det var längesedan. Trotts att jag hade kul igår har jag fortfarande lite svårt för stället. FÖR mycket folk, en subba som bartender, skitmusik osv. Men igår gick det helt enkelt att bortse från det. Kvällen blev hyffsat tidig eftersom jag alltid lyckas välja dom tidiga passen när jag ska göra något kvällen innan. Så nu sitter jag här på jobbet med fett hår, intorkade svettkläder och dålig andedräkt. Mums.


Kanske blir ett återbesök imån då Oholics ska spela. 20 års gräns dock. Men förhoppningsvis kan dom fixa in mig. KOM DIT! http://www.stickyfingers.nu/kalender_detail.asp?id=1546

Haga.

image137

Mitt framtida kvarter hoppas jag. Mår ljuvligt när jag befinner mig där. Bland husen, stenplattorna, caféerna, second hand butikerna, allt.

Livet leker..

Ledig från skolan idag, skönt!

Efter det senaste sykursmötet igår känner jag att klänningen kommer gå åt helvete. Är inte direkt klar och det är bara tre gånger kvar. Överdelen ser förjävlig ut, och visst vill man inte ha på sig något som ser förjävligt ut. Just nu väntar jag på nått slags mirakel, för med mina sykunskaper och noll tålamod kommer det garanterat sluta med att den hängs in i garderoben och förblir oanvänd. Förmodligen kommer det att alltså sluta med att jag köper mig en klänning, eventuellt den billiga saken från asos som jag visade häromveckan.

Kom precis från staden efter en titt inne på topshop. Självklart fanns inte linnet jag vill ha utan det blir till att beställa från hemsidan. Var även inne på NK och kollade om klänningen från glasgow fanns inne på coast. Självklart inte.

Ja, just nu är jag helt inställd på att köpa en klänning.

Lite smått frustrerad. Det beror antagligen på huvudvärk och haglet som öste ner på mig vid chalmers. Plus att jag måste fylla i massa papper här på jobbet som inte Ulrika hann med igår.

So long.


NEJ!

Fick mig en ordentlig chock imorse när jag tittade ut genom fönstret. SNÖ! En jävla massa snö... Försvinn. Orkar inte med blöta kläder, ståpäls, hela ansiktet insvept i halsduk och mössa osv.

Det var ju vår igår!

Morgonstund har guld i mund.

Det var helt underbart att gå ut i morse. Trotts att ögonen var i hälften av dess normala storlek och pannväcken röda, var det jätte härligt med sol.

Sitter på jobbet och har allmänt tråkigt. Dricker en "brämhults-smootie" som förövrigt smakar skit. Tog fel i hyllan och fick en lite lätt chock när jag tog första klunken. Men har jag betalat 20 kr för den så ska den fanimej ner.  

Melodifestivalen. Ja, den kollade jag på igår kväll. Blev lite smått rädd när transvestiten/katten vann. Hon ser verkligen helt förfärlig ut. Då menar jag inte bara klänningen. Måste människan strama åt ansiktet så inihelvete mycket? Är det så farligt att åldras? Ja, låten var ju ingen höjdare heller..

Bio lite senare idag med lillasystern. "Spiderwick" blir det denna gången. Funderar på att springa in på topshop och köpa diverese saker innan, om jag hinner. 

Måste nog börja på självbiografin på min karaktär "Magdalena" till teater nu. Som förövrigt är som jag, enligt Soroor. Hur jag ska tolka det vet jag inte.


Kasabajan - Stuntman


The irony of it all.

Precis klar med min utredande rapport i svenskan. Om det är en rapport vet jag inte, men jag fick saker skrivet iallfall. 

I brist på annat har jag funderat lite på hur min sommar ska se ut. Först och främst kommer jag jobba en massa. Har kommit fram till att jag lika gärna kan sitta kvar här i sommar också eftersom jag kan ta semester när jag vill, byta tider, komma sent m.m. Och jag blir ju inte direkt utsliten av att sitta här. Men en del planer har jag iallfall. England (vet inte om det blir London eller Brighton), solsemester nånstans, Paris (lutar dock mot september nångång) och förhoppningsvis har jag fullt upp med att inreda osv i ett nytt hem. Men sen så är jag sjukt sugen på en festival. Framförallt Roskilde då både The Streets och Radiohead ska dit. Men egentligen spelar det inte så stor roll vilken det blir. Jag åker inte direkt dit för bandens skull. Bra band är bara ett stort plus.   

Längtar verkligen tills det blir sommar. Det skulle inte sitta fel med lite sol och värme nu. Lite smått avundsjuk på både Malin och Andrea som åker till Thailand nu i dagarna... fookers.

Min bror kom in i mitt rum innan jag åkte hemifrån och sa att det hade gått för långt. Han hade tydligen hört en femåring ute på lekplatsen säga "Den som blir måste knulla"... Vad ska man säga? Jag blir rädd.

Ikväll är jag lite småsugen på öl och chilinötter. Funderar på om jag ska dra med mig några till kingshead eller något.


The Streets - The irony of it all.


yhsa

Igår besökte jag och Sara simhallen för första gången på över 1 år. Iallfall för min del, så vi gjorde en liten smygstart på 1000 meter.  Att kroppen min var otränad kände jag ganska så direkt, men otroligt nog har jag ingen träningsverk idag.

Träningen var nog dock förgäves eftersom jag frossade i mig godsaker igår. Näst sista dagen fram till september då jag fick käka hur mycket skit jag ville innan mitt och Sams nyttigehetschema börjar, så jag passade på. Schema är väll fel ord egentligen, det är snarare några regler vi ska följa. Inte äta skräpmat, börja träna osv. Poengen med detta är inte att gå ner i vikt, bli smal, bara äta nyttigt och börja hårdträna. För trotts att jag har lite hull här och var och är otränad, är jag inte i behov av att göra en extreme makeover. Poengen är att dra ner på de onödiga grejerna som godis osv. Vilket också blir en aning svårt eftersom jag är sockerberoende.

Det blev en lugn helg denna helgen. Mest mys framför tvn. Love it.

Dom har redan börjat köra schlagerskivan idag nånstans inne på Allum. Precis som dom alltid gör under melodifestivalsperioden. För tillfället är det Linda Bengt....... FOOK!  Jaja, vad som helst är väll bättre än den där serbiska flatan som vann förra året...

Stereophonics - Have a nice day

Kings horses.

Var ledig från skolan idag, men inte fan fick jag sova ut för det. Klockan 7 skulle jag ut med hundarna eftersom varken mor eller far var hemma. Och givetvis kunde jag inte somna om efter det. Ögonlocken känns som bly förtillfället. Och förmodligen blir det inte en allt för tidig kväll ikväll. Det blir antagligen en öl med Sara m.fl. efter jobbet. På "kings horses" kanske, som Andrea så fint kläckte ur sig för några dagar sedan när hon egentligen menade Kings head. Ett Jet-fan förmodar jag.

På tal om Andrea. Hon fick den jätte glada nyheten igår att rälsen ryker innan studenten. Innan balen t.o.m. Hon har bara haft den i lite mer än ett år och nu ser tänderna grymt snygga ut. Hon kommer definitivt vara den läckraste på balen, och på studenten! I maj kommer ni få se för-under tiden-efter bilder. En stor skillnad kan jag tala om.

Tänk vad mycket en räls kan göra! Alla jag vet som har haft räls har självfötroendet verkligen ökat på. 

Har laddat upp med en massa godis att vräka i mig här eftersom nästa vecka börjar mitt och Sams nyttigare liv. Dvs, istället för godis osv. blir det fruktsallad och sånt i den stilen. Det får alltså inte ätas godis mer än på lördagar i mitt fall, vilket är en ganska stor utmaning då jag äter godis större delen av veckan. Det ska även börja tränas, men det blir nog inte mer än några raska promenader lite då och då. Men eftersom jag inte tränat på flera år är det ju alltid något. Kanske höjer ribban ibland med några stjärtlyft och situps. Kanske inte.


Kasabian - Empire

"Ha det bäst, flodhäst"

Den meningen fick jag höra i 5 minuter då ett gäng dagisbarn skulle säga hejdå till sin fröken vid nisse. Tänk vad barn kan ha roligt.

Idag var det inte bara strålande sol ute, det var dessutom INTE speciellt kallt! Helt underbart. Kändes som om våren smög sig fram lite. Iallfall fram tills jag satte mig på jobbet. Nu är det säkert svinkallt ute. 

Totalt meningslöst att åka till skolan i morse. Jag var ledig (vilket jag även är imån och på fredag) men tänkte ändå åka dit för att fixa lite med min ljudgrej som ska vara klar nästa vecka. Jag la in skiten på datan, klippte lite, och sen gick därifrån. Det hela tog ca 5 minuter. Hade iofs kunnat stanna lite längre men började jobba tidigt idag.



Hittade denna klänning nyss på asos hemsida. Den ULTIMATA balklänningen. Om man tar bort skärpet förstås. En svart, mycket enkel och perfekt modell. Ett annat skärp så,   M m mmm!
 

image133


Återigen beslutsångest.

En labil kvinna.

En labil kvinna.


Nej, inte direkt.

Gretas.

I torsdags var jag och Sam på bio bl.a. för att fira hans födelsedag. Vi såg "across the universe", en film baserad på Beatleslåtar. Filmen var faktiskt jätte bra, trotts att jag inte är så mycket för musikaler. Men det kändes som om dom drog ut på filmen lite för att få med vissa låtar, vilket var ganska onödigt. Danserna hade dom också kunnat skippa. Men förövrigt var den kanon.

Fredagskvällen spenderades på Gretas med Sara och några klasskompisar till henne. Jag hade skitkul, även om det var kass musik som hiphop och schlager osv. Billigt var det ju inte direkt heller. Det blev iallfall mycket dans, men man kände sig rätt kass när man stod bredvid bögen som kunde dansa på riktigt. Jag vet inte, men jag tror jag kommer gå dit en del framöver. Stället kändes inte så "påklistrat". Och jag beundrar verkligen dom som går dit och vågar vara sig själva. Som bögen som dansade en riktig showdans på scenen utan att skämmas. Folk hade kul helt enkelt och det var skönt att slippa alla äckliga svin och dessa putläppande tjejer som kör strippdans utan stång, har ena handen i håret och ser ut som om dom är påväg till att få orgasm.

Lite lustigt att tjejen som tänkte ge mig stryk för runt 3 årsen också var där. Kan sammanfatta den händelsen med att jag och några vänner var på en fest i kungsbacka och trodde denna tjej var en kille (Såg ut som en, klädde sig som en, en riktig Det alltså) och det blev tjafs mellan henne och en bekant. Eftersom jag har svårt att se på när det gäller sånt tog jag så småningom över och jag råkade kläcka ur mig saker som "Han tänker fan kyssa henne" osv. Vi stod och tjabblade och jag undrade vad killen hade för problem. Därefter rök kavajen av, ärmarna på skjortan kavlades upp och hon putta in mig i grannens dörr. Jag gjorde också debut på movet som alltid funkar på folk som är kortare än en själv. Men jag slapp iallfall smäll då Anton kom och drog bort henne. När vi gått från festen fick vi veta att det inte var en kille, och jag fick skämmas eftersom jag fattade varför hon blivit så upprörd. Dagen därpå fick jag också veta att hon fått åka ambulans till sjukan för att hon blivit knäpp och ville ta livet av sig osv. Jag antar att det var en jobbig tid i hennes liv och att hon inte riktigt hade kunnat acceptera att hon var lesbisk osv.  

Men i fredags verkade hon må bra.
 

RSS 2.0