Orust.

Igår åkte jag till Orust för att hälsa på min käre mormor. Hennes lilla dröm om att flytta dit slog nämligen in för två månader sen, så nu bor hon där i sitt rosa lilla hus. Ja, huset har en alldeles förskräcklig färg, grisrosa. Men den har sin lilla charm då det bara finns ett rosa hus så långt jag kunde se. Två våningar, stort kök (hennes gamla i kålltorp var minimalt) 3 sovrum varav ett används som tv-rum, ett som gästrum/syrum och ett som hennes sovrum/attelje. Huset var mysigt iallafall, men vissa saker osmakliga. Oranga tapeter i köket, benvitgula i hallen, bruna PLAST lister(sånna som är på golvet mellan rummen) och svarta lister överallt...??

Vi hade det trevligt iallfall. Jag försökte mig på att virka min röda mössa som jag ska ha till projektarbetet, men det gick inge vidare.

På vägen hem idag skämde mormor ut mig, precis så som mormrar gör.. Hon ska alltid se till att man kommer på bussen ordentligt, pratar till chafören som om man var 10 år och skulle åka ensam för första gången, ropar hejdå över hela bussen, osv.. Det vill säga - hade jag vart 14 år hade jag dött. Men lyckligtvis har jag kommit över det med pinsamma föräldrar och sånt där, och kan istället skratta åt det. Tjejen framför mig borde skämmas mer. Hon hade en av dom fulaste klädkombinationerna jag sett på länge. Leopard jacka, skor, tights och väska och till detta svart minikjol.
Jag har aldrig förstått mig på det där med leopardmönster... 

Inte var det nog med konstigheter där inte. I väntan på röd express i stenungsund ser jag nått lustigt. I busskuren framför mig står det en person med svart hår, en med rött, en med blont, och en med GULT. Hela synen bakifrån såg sjuk ut, men vem fan färgar håret gult? Det var i samma klass som resten av människorna som väntade på bussar. Stora hoodtröjor, byxan instoppad i strumpan, ni fattar...


       


 

London, here we come!

Yes, nu var flyget bokat, endast hotellet kvar. Den 27/11 far vi av i några dagar för avkoppling, öl och en jävla massa shopping.

Puss på baby.


Projektarbete.

Är småtrött på att sy nu. Känns lite halvjobbigt när det MÅSTE vara snyggt, *PrESs*. Jag är nog lite för otålig för att göra nått sånt här som projektarbete. Att göra det snyggt och noggrant är inte min högsta prioritering.
Detta har jag skapat hittils. 



 




Klänningen kan man ha på tre olika sätt. Här är bild på en av dom. Bilden från halsduken är gammal men den är nästan klar, väntar dock fortfarande på det jävla nystanet som inte kommit in på strikk ännu.
De två vita sakerna ska ha tryck. Vet dock inte vad ännu?

En av dom skall iallfall ha följade tryck. Möjligt att jag ändrar storleken på Noel lite, för han ser lite större ut?

                                                                           


Well, three more to do..


Kvällsnotering.

Spike i Notting Hill måste vara en av dom skönaste karaktärerna som visats på film. jag AVGUDAR honom!


Godnatt.


Ibland uppskattas det.

Sitter på jobbet, slutar snart. Är sjukt hungrig då det inte funnits tid till och äta. Vill ha maaat! Kallt är det också. Fook...

Måste säga att ibland kan det vara rätt underhållande att sitta här. Folk som snubblar hit och dit, människor som är förrvirrade över att dom inte hittar bilen i detta konstiga bygnadsystem, folk som inte hittar pressbyrån/bankomat/ bussterminalen trots att alla 3 finns precis omkring mig, den autistiske killen som är helt besatt av sävehof och givetvis dessa tuffa fjortonåringar som har allum som sitt andra hem, osv..

Samtidigt finns det ju dessa upprörda människor som har klagomål om saker och ting, rasande föräldrar till sävehofare osv, som kommer hit och gnäller. Och sen när dom kommer på att jag faktiskt inte har ett skit med problemet att göra, ber dom om ursäkt och säger att "jag är inte arg på dig" trotts att dom stått och gapat här i 5 minuter. Kan vara rätt frestande ibland att be dom dra åt helvete. Men självklart måste jag le och tänka "kunden har alltid rätt".

Nyligen blev jag skrämd av en liten gubbe som såg att jag var helt inne i skissandet till mitt projektarbete. Sedan frågade han mig glatt om jag ville designa en klänning åt honom, och så drog vi lite skämt och hade råligt.

Känns rätt skönt att inte jobbet tas på största allvar. 

Nu vill jag hem och sy, kommer dock inte ske ikväll. Får bli imån istället.

peace out.


Överskattat att vara full.

Jag har insett på senare tid att jag mer och mer har emot alcohol. Eller snarare emot folk som dricker för mycket av det.

Öl, cider osv är gott, det är det. Och det är jätte trevligt att gå ut, festa och så. Men är folk så jävla dumma att dom inte kan känna av när det är dags att sluta?

Att vara lite salongsberusad är helt okej, det är trevligt. Men vad är det för mening med att dricka sig redlöst? Inte bara det att man får en jävla baksmälla, blir otrevlig och jobbig, det är även jobbigt för alla andra som måste stå ut med skiten!

Jag klarar inte av folk som berättar om sina helger och att dom var så "jääääävla fuuulla" och bla bla bla. "okej och med denna inforamtion ska jag...?"

Kanske har jag redan fått för mycket av det goda under mina tidigare dar som festprisse, vad vet jag. Kan bara konstatera att jag är riktigt  trött på folk som dricker för mycket.




Okej, nu höll jag på att skita ner mig. Nån jävel sprängde en ballong precis bredvid mig på jobbet.. Satans unge.

Vilket skämt!

Och jag talar givetvis om svts storsatsning, nämligen Andra avenym... HA HA HA!

Den serien är så sjukt jävla underhållande. Då man orkar slå på och titta på skiten vill säga. Ja, för den är skit, skit och återigen skit. Jag har nog aldrig sett nått värre. Jo det är klart jag har, men inte på senare tid. Jag trodde faktiskt att den skulle vara bra, så som det talades om den osv, men den är ju nästan pinsamt dålig. Skådespelet är sämre än vilken jävla såpa som helst, manuset är kasst, allt är kasst! Skådespelet är så sjukt överdramatiserat. Det är ett jävla teaterspel. Teater hör hemma på scen, inte i rutan!

Det är rätt komiskt att dom lagt ner tusentals, kanske miljontals kronor på denna serie. Vad fan är det som kostat pengar kan man undra? T.o.m. min mor sa till mig att det var en jävla tur att jag inte sökte till den serien för då hade jag fått skämmas för att den är så jävla dålig.

Jag har sett runt 3 avsnitt men kan ändå konstatera att den är värdelös. Och när folk som har roller i serien inte vill va med för att den är så dålig så borde man kanske fundera på att ändra planerna lite?

Ska bli rätt intressant och se hur länge den håller..

Samtidigt tycker jag lite synd om svt då deras storsatsning blev en riktig flopp, för jag har ärligt talat inte hört en enda som tycker den är bra. Och jag tycker ju faktiskt annars att det är dom som visar dom bästa filmerna på tv, då det inte bara är massa amerikansk skit.

Blandade känslor... jÅBbiGT.

2008, då.. då.

Fastnade framför bostadstidningen precis. Kände hur drägglet rann längs mungiporna.
Fy fan vad jag vill flytta. Snart, SNART! Jag vill inreda, köpa massa nytt, köpa min egna maat, Allt! Jag längtar verkligen så sjukt mycket.

Men känns lagom kul att alla ligger på en mille, minst, och det är ju faktiskt smartast att köpa en...

Nästa år.. då ska jag fan stå på min balkong med latte och cigg i handen och titta ner på alla små nissar och tycka synd om dom, eftersom dom inte har en lika fin lägenhet som jag... Och Sam kan stå näck och steka ägg med cigg i munnen medans grannen på andra sidan förvånat ser på...

Vänta ni bara..


Rotation.

I fredags var jag och några vänner ute. Försökte komma in på sticky då oholics spelade där, men nekades pga. 20årsgränsen. Fook.. Rätt sjukt att jag inte har sett dom ännu, men så är det när man skippat det där med falskleg och den gången jag skulle se dom fick jag en sån jävla huvudverk men även spelningen blev inställd pga. fylla och slagsmål.

Vi landade iallfall på pc senare. Där satt vi några timmar och myste med öl och drinkar och självklart chilinötterna. Fick även sällskap av 3 nissar från torslanda eller något. "Rrrriktigt gooa gööteborrrrgarrä", var dom iallfall... Dessa fattade inte riktigt vinken när vi bad dom sätta sig någon annanstans pga brist på platser när vi fick yttligare sällskap. Mina fördomar är inte längre fördomar... Men treviligt hade vi! 


             


Igår passade även jag och Sam min syster i ca 8 timmar då mor och far var på 40årskalas. Dom verkade haft det trevligt iallfall när dom kom inbulltades klockan 3 på natten, fulla och goa. Tyvärr har jag ingen bild på det.


                                                                     Morgonsmek / S.D


Meningslöst paket.

Förra veckan beställde jag nått billigt paket från Yves Rocher(?). Men det var först efteråt jag tänkte på att det kostade pengar. Inte mycket, 50 kr, men vad fan skulle jag göra med det paketet?

Idag var jag iallfall och hämtade det. I kartongen låg följande:

Nån sminkborttagning för ögon - Kan vara käkt att ha, har dock inga bomullgrejer..
En mascara - Har precis köpt en ny och denna var i klass med dom gamla rosagröna mascarorna som idag kostar runt 20 spänn.
En concealer - inte ens min färg, och har precis köpt världens bästa puder..
En antiålderskräm - Ännu är inte min tid kommen och när den väl gör det har produkten gått ut.

Och nu måste jag då lära mig betala räkningar pga detta vilket jag hade hoppats kunna vänta, åtminstonde ett par månader.

FOOK..




New dress.

image56


God morgon...

Är sjukt trött då jag somnde typ 2.30 inatt. Måste säga att jag tycker lite synd om Sam för jag kan bli rätt jobbig när jag måste somna. När jag MÅSTE sova måste det vara mörkt och inte ett ljud i rummet. Även om jag är skittrött i kroppen så blir min hjärna klarvaken om jag hör tvn på, prassel eller liknande, och då stör jag mig på detta tills det försvinner. Så därför tvingades han lämna sitt rum inatt eftersom han själv inte skulle sova ännu, stackarn. :)

Vi lekte med min kamera igår, vilket nog är första gången vi tar bilder tillsammans.

Nu sitter jag på jobbet och har smått ångest över arbetet jag måste göra klart, och dricker lite kaffe som numera är rätt kallt. Hatar kallt kaffe.


Adjö / Sandra

Projekt arbetet.

Ja, för en vecka sedan blev jag klar med min första klänning. Lite halv snygg. Lätt var den att göra och jag syr ju inte alltför bra, så den ser verkligen hemmagjord ut. MEN det gör mig inget. Mudden kan jag ha på tre olika sätt. Antingen vanligt, eller vika kanten där uppe eller så kan jag vika mudden dubbelt. Föredrar när den är dubbelvikt.



                                                                           

Hade visst inte tagit någon helbild på klänningen.

Nu ska jag börja på min andra grej, en stor t-shirt med tryck. Har fortfarande inte bestämt mig om jag skall trycka Liams profil, "i was looking for some action but all i found was ciggarettes and alcohol" eller det andra jag spånat på.

Igår kväll ångrade jag mig angående projektarbetet. Jag kom på att jag faktiskt hade velat göra något helt annat. Nämligen sticka halsdukar till uteliggare. Varför? För det skulle kunna bli ett sjukt bra projektarbete och dessutom gillar jag att sticka. Tänk vad glada dom skulle bli, när man går fram och ger dom en halsduk, nu så här till vintern. Visst, det hjälper kanske inte så mycket, men det är en god gärning. En mycket god gärning. Hade jag vart dem hade jag blivit otroligt glad. Och veta att folk faktiskt bryr sig. Och folk hade säkert kunnat tänka sig skänka gamla garnnystan och dessutom har min gammelmorfor 3 stora kassar med garn som bara ligger och skräpar. Tänk känslan av att gå i stan och se folk gå omkring med ens halsduk och veta att "den där har jag gjort"...

Hade jag kommit på detta för 2 veckorsen så hade jag bytt. Men nu har vi bara 3 jävla veckor kvar(!!!!) så jag hinner inte.

Ibland blir jag rörd över mitt godhjärtade jag, *fNizZ*.

Byta jobb?

Ja, jag funderar på att byta jobb. Jag har jobbat i informationen sen allum öppnade. Det händer i princip ingenting här. Får helt enkelt inte ut nått av det. Och man jobbar alltid ensam så man har ju inte världens kontakt med arbetskamraterna heller. Klart, det är ju skönt att jobba där eftersom det är slappt, och jag bara sitter vid datan i princip. Då kan jag också plugga vilket är en stor fördel. Men samtidigt är det så sjukt tröttsamt.

Tänkte söka nått nytt på allum. Nära och bra. Cervera? Dimoda? bokia? Nått lungt ställe iallfall. Dimoda hade passat mig perfekt. Porslin, ljus, småsaker och sånt.

Jag kan inte förstå hur ungdomar i min ålder klarar sig utan jobb? Visst, pappa betalar säkert för en del. Men för resten... Jag tycker det är knapert på min ynka lilla lön.

Ne, ska nog börja på ett cv nu.


Ciao

RSS 2.0