Barn av vår tid.



En av Nationalteaterns bästa låtar, eller hur?
 

Dom är här!

Dessa jävla flygande saker vid namn getingar..

Fick precis besök av en när jag tänkt avnjuta min sista cigg på balkongen. Vad hände? Jo, jag fick panik, började flaxa med armarna, släppte pinnen i askoppen, sprang in och stängde dörren efter mig. Och sen fick jag se den dö ut samtidigt som getingjäveln flög omkring runt balkongen min..

Det blir till att skaffa ett antal lager med sådana där tennisracket som grillar dom små liven, som päronen hade förra året.

Det är det värsta med sommaren. Getingar. Helt klart.

Dö för fan.
 

Tralala lilla molntuss.

Den här låten har jag haft på hjärnan i ca tre dagar nu.. Lite småsegt alltså. Men hellre den låten än Andreas, "Ett litet barn av Davids hus" eller vad fan den heter. För den här är ju bra.



Dom spelar i Göteborg den 1 maj. Hade varit trevligt att gå.
 

Heelo.

Helgen över lag har varit trevlig. Fredagen var otroligt mysig måste jag säga. Lördagen var väll inte fullt lika trevlig.. Som jag tidigare nämt så skulle jag stå brudmodell på Allum. Och det gjorde jag. I tre jävla timmar stod jag på en scen iklädd en fruktansvärt ful klänning från MQ, råsminkad med en "alternativare" brudbukett. Jag skulle vara den lite mer "rockiga bruden" nämligen. Inte bara det att jag tvingades stå där och få grymt ont i rygg och axlar med tanke på att jag spände mig nått så otroligt på grund av att det drog, det skulle ju fotas också! Mitt i gången påväg in till bussarna. Det vill säga, folk stod ju och tittade! Och där skulle jag stå och se söt ut, med en jävla massa ögon på mig. Bilderna blev ju skit, givetvis.

Direkt efter åkte jag in till stan för att grilla med Julia, Therese, Matilda och Erik i slottskogen. Vi parkerade oss ca två meter från spårvagnen.. Kanske det mest omysigaste stället man kunde sitta på, men vi blev iallafall mätta. Därefter drog vi hem till Erik som bor i Haga förtillfället. Riktigt trevlig lägenhet måste jag säga och innegården var sjukt vacker med blommiga träd osv. En stund senare kom hans rumskamrat hem med en jävla massa handbollskillar.. Behöver ju inte dirket gå in på det närmare. Alla vet ju hur handbollskillar är.. Ja, det blev ju en tidig kväll. Inte helt onväntat.

Igår tillbringade jag dagen på allum med lillasystern. Hon fick köpt skor och lite annat, och jag köpte lite nödvändiga saker till hemmet. Försökte hitta något i klädväg också då jag inte köpt något nytt plagg på flera månader. Men det fanns mest skit.

Nåja. nu sitter jag här och käkar frukost samtidigt som tvätten rullar. Ska snart hem till föräldrarna och passa Linnea. Innan dess ska jag skriva klart ett cv och grejer. Och städa.

So long. 
  


Goddag.

Är vid informationen, råsminkad och känner mig urlöjlig. Det är "tjejkväll" på allum ikväll och jag ska dela ut reklam för Make Up Store. Känns ju lite småsegt att skiten börjar klockan åtta ikväll, om två timmar alltså. Det är ju tur att jag kan hänga i infon under tiden. Någon hade sagt att vi skulle gå i brudklänning och grejer, med tanke på att det är brudtema. Men det kommer kanske på lördag. Nu är jag klädd i min fruktansvärt fula studentklänning, som är på tok för lång. Men det får duga helt enkelt.

Igår fick jag köpt mig en ny tv! Den lilla apparaten utan fjärkontroll är nu åter hos päronen. Det har i och för sig känts rätt så skönt att inte ha tittat något på tv det senaste, men film är ju trevligt. Och laptopen är ju fullkomligt värdelös och hackar och har sig när jag försökt sätta på en film. Så ikväll ska det tittas på Quadrophenia hade jag tänkt. Men jag kommer dock inte hem förrän sent eftersom jag tvingas vara på den här jävla grejern till klockan tio. 

Nåja.

Cheers.
 


Glastonbury.

Kasabian och Blur kommer till Glastonbury! Springsteen kommer också, om man nu gillar honom.

Ska man dra dit eller?

Sicken jävla upplevelse det hade varit alltså. Biljetterna är ju slutsålda. Men man kanske ska försöka sig på att skaffa sig en? 
 

Den ena handen vet vad den andre gör.

Gud vad jag blev proggsugen nu. Vill lyssna på alla bra band, samtidigt. Nationalteatern, Blå Tåget, Hoola Bandoola Band, osv.

Gud vad jag ser fram emot sommaren. Känner jag. Ja, vilken sommar det kommer att bli.

 

Tycker personligen att Ebba Gröns cover är bättre, men den här är riktigt mysig. Eller vad säger ni?

Jag lever i fel årtionde.

Eller det gör jag väll egentligen inte. Trivs rätt bra här och nu faktiskt. Men igår kändes det verkligen som det. 
 
Det var tänkt att jag skulle med och grilla med Andrea och hennes vänner, men hela dagens planer blev framskjuta ett par timmar. Och när jag var redo att åka hemifrån hade klockan hunnit bli sex. Istället åkte jag hem till Julia för att förfesta med henne och några till. Det dracks vin, spelades skivor och dansades till Hoola Bandoola Band och Beatles. Mycket trevligt! 

Sen bar det av till stan. Vi hade planerat att gå till Nef när det öppnade, men först gå till något annat ställe. Det blev Stars n Bars, ett ställe jag inte tycker om. Eller jag hade bara varit där en gång tidigare, och svor den gången på att aldrig mer sätta min fot där igen. Då spelades det techno och annan skit, personalen var smått otrevlig osv. Men igår, igår var det 60-tal! 

Jag vet inte om gårdagskvällen var ett undantag, eller om den där technokvällen var det. Jag hoppas givetvis på det sistnämnda. För fan vad trevligt det var där igår! Musiken, folket, stämningen. Att få dansa till 60-tals musik och att se andra människor dansa på detta underbara 60-talsvis, det var helt underbart! Och att se folks klädstilar, att se folk som gillar 60-tal lika mycket som jag, det värmde i hjärtat kan jag tala om. Och vilket jävla drag det blev på golvet när jag önskat The Who - My Generation, vilket drag!


Sånt här vill man ha mer av, jag åtminstone. Sånt här går ju hem! Folk gillar det. Så otroligt synd att det inte finns något ställe med mer sånt här.

One Way Road måste öppnas snart, helt enkelt. Men det kommer ju att dröja. Om det ens kommer att bli av. Men en framtidsdröm är det ju. 
 


Typiskt.

Att det ska vara varmt och soligt när jag sitter på allum. Och det är ju efter klockan tre som jag har sol på balkongen och kan försöka mig på att få lite färg på blekfiskroppen. Så jävla typiskt. Det där med att vara brun har ju inte varit någon större prioritet de senaste åren, men tänkte försöka ändra på det lite smått. När man till och med är blekare än sin egen foundation som är den ljustaste i serien, då är man tamigfan blek.


Jag menar, nog för att Malin är brun, men skillnaden är ju smått skrämmande..
 

En riktig periodare.

Det är jag det. Som jag nämnt i ett tidigare inlägg så käkade jag kycklingsallad i lördags. Och i söndags. Och idag har jag gjort en ny omgång på de ingredienserna jag hade kvar, och kommer att leva på den i ca tre dagar framåt. För när jag lagar mat, då lagar jag inte bara för dagen. Utan för flera dagar framåt. Det blir sjukt bekvämligt på det viset, eftersom jag är en lat jävel och helst lagar mat så sällan som möjligt. Nästa gång blir det hemmagjorda köttbullar. Tröttnar jag inte, kan man ju fråga sig. Av att äta samma mat flera dagar i rad. Men det gör jag faktiskt inte. Inte alls. För egentligen spelar det inte mig någon roll vad det är jag stoppar i mig, så länge det inte smakar arsel och magen blir fylld.

Till er som har idétorka när det gäller tillagning av mat idag. Varsågoda, tar ca fem minuter att göra.

Pasta
Soltorkade tomater
Svarta oliver
Gurka
Paprika
Färska champinioner
Någon form av sallad, ruccola exempelvis
Pesto
Kyckling.


Inte för att jag tror att det är särskilt svårt att lista ut hur man tillagar den här maten. Men under tiden pastan kokas, skär upp grönsakerna och kyckling. Jag köpte mig en färdiggrillad kall kyckling, bara att skära upp och hälla i. Krydda röran med valfria kryddor. Jag använde mig av grillkrydda och örtsalt. När pastan är färdig, skölj den kall, om man känner för det. Och till sist, peston. Klart! 

Ett tips till er som gör precis som jag, flerdagarsmat. Häll inte i pesto och soltorkade tomater i bunken (eller vad man nu använder), utan ta det till varje måltidtillfälle istället. Salladen smakar skit om det får stå tillsammans med peston i flera dagar.. Tycker jag iallafall. 

Så, ät. 
  

Old pics.

I brist på annat har jag ägnat en stund åt att titta igenom lite gamla bilder. Samtidigt som jag ätit en liter glass...





Sånna här trevligheter ser jag fram emot i sommar. Parkhäng och öl.

Bildbevis på varför Andrea aldrig någonsin kommer att få röra min lugg igen... Men tröjan är snygg.

Zaza på den här bilden är så jävla klockren. Den fula flinten i orange tröja är som sagt.. ful och flint......

Skolavslutningen i 9:an. Vet ínte om utstyrseln eller hårfärgen är värst...

Sicken kväll alltså!

Några få.

Fan, jag älskar att titta igenom gamla bilder. När man blir lite lätt nostalgisk. Får tillbaka minnen från de tagna ögonblicken. Underbart.  

Godkväll.  
 

I have just seen a face.



Kanske en av Beatles bästa låtar.
 

Blomlös.

Jag har kommit på en sak. Sitter på informationen och tittar in i blomsteraffären mitt emot just nu. Jag har ju inte en enda blomma i hela mitt hem! Inte ens i plast. Det förvånar mig faktiskt. Att jag inte prioriterat det. Tycker det är otroligt vackert med blommor. Och växter. Hela balkongen kommer vara fylld i sommar. Jag vill ju ha ett bonsaiträd också, definitivt. Men har hört att dom kostar, så det får nog vänta.

Hade ju kanske kunnat köpa ett bonsaiträd för dom pengarna jag tvingas punga ut för en kurs jag inte ens går i. Ja, jag började ju en teaterkurs i början av året, men hoppade av för att det var tråkigt. Men i morse ringde en tantjävel mig och berättade det att även om man hoppar av en kurs, måste man betala för den! Men eftersom jag gick så få gånger så var det okej, OKEJ, att jag betalade halva avgiften... Helt jävla sinnessjukt. Fan ta ABF.

Har förresten sökt lite kurser på studera. Genusvetenskap, filmvetenskap och franska. Kan vara kul och intressant. Inte för att jag har någon aning om vad jag ska med franska till. Men det är ju ett vackert språk. Säkerligen ett vackert land. Och en del filmer är ju helt geniala.

Men det är en sak jag inte förstår. Jag tänkte ju söka massa andra kurser också. Drama, manusskrivarkurs osv. Men det gick ju inte? Alla de kurserna jag vill läsa, alla roliga, praktiska kurser, gick ju inte att söka! Jag förstår inte varför? Trodde sista dagen var imorgon...

Nåja. Nu ska jag fylla magen med diverse onyttigheter. Cheers. 
 

Ensam igen.

Nu har päronen precis varit här och hämtat hundarna. Otroligt skönt måste jag säga. Har precis bäddat rent, så kan äntligen lägga mig och sova i en ren säng. Utan en jävla massa hår. Imorn ska resten av håren dammsugas upp. Det vill säga, en riktigt storstädning ska göras. Men det har varit trevligt med sällskap, det har det.

Var i stan förrut och fikade med några gamla klasskamrater. Malin är i Göteborg för en kort visit innan hon åker hem till Stockholm igen, så det var kul att få träffa henne. Efter lite käk och kaffe gick jag, Matilda och Julia en stund i stan för att kolla in lite olika butiker. Det var väll ungefär som vi väntat oss. En ren besvikelse. Men jag fick köpt mig en ny badrumsmatta på Åhléns iallafall. Och pratade även med några gamla arbetskamrater. Riktigt trevligt!
 
Nu sitter jag och käkar mina rostade honung och ost-mackor. Det kan vara något av det godaste som finns. Tyvärr är det inte den honungen som jag alltid åt hos mormor när jag var liten, men det duger, helt klart. Kunde inte låta bli att titta på min ost som jag köpte i lördags. Det var inte så jävla mycket att titta på kan jag säga, för HALVA är borta!? Hur fan kan man hinna äta en halv ost på tre dagar? Jag förstår det inte. Jag älskar prästost, men en halv på tre dagar.. Det är sjukt. Riktigt sjukt.
 
Nåja. Cheers. 
 


Ja tack!




Dessa klänningar från asos hade jag inte tackat nej till. Pirrar lite smått i mod-hjärtat mitt.
 


Gårdagen.

Precis som med alla andra högtider så känns påsken en aning överskattad. Jag tror knappt att folk vet varför vi överhuvudtaget firar påsk. Men själva grunden skiter väll de flesta i. Det är ju allt annat som hör påsken till, som är trevligt.

Käkade en egengjord kycklingsallad under dagen, och inte påskmat som man borde göra på påskafton. Men det hade ju känts lite smått onödigt att inhandla en massa grejer, och sitta hemma i min ensamhet och käka en halvdan påskmiddag.. Så kycklingsallad fick det bli. Och det var inte så tokigt faktiskt.

Gårdagen var väldigt mysig. Tog promenader med hundarna, gick och handlade mat och kollade in lite butiker vid Olskroken. Den där butiken vid redbergsplatsen jag nämnde i det tidigare inlägget bland annat. Visst, det var otroligt fina saker där inne. Men fy helvete vad dyrt det var! Det är ju så jävla typiskt att folk har fattat charmen med äldre lampor osv, så att priserna tiodubblas. Skit. Sen satte jag mig på balkongen och solade lite smått. Färg fick jag ju inte. Däremot fräknar. Mina tidigare fem stycken som jag har på vadera kindben, har nu blivit femton. Sen hade jag tänkt att baka någonting, men den tanken sket sig.

Kvällen skulle spenderats med det vanliga festfolket, men Andrea lyckades övertala mig till att komma hem till pojken hennes.. Sen blev jag fast där ett antal timmar på grund av att bussarna inte gick så ofta. Hans och Filimon (ingen aning om hur han stavar sitt namn, men jag antar att jag gör det jävligt fel) kom dit senare också. Vi satt och drack vin, käkade upp Andreas påskgodis, diskuterade en del intressanta ämnen och lyssnade på massvis av musik. Mycket trevligt!

Nu sitter jag på Allum. Med huvudvärk. Och fågelläterna som dom envisas med att spela upp i högtalarna gör det ju inte bättre.. Känns inte så sjukt kul att sitta här och jobba med tanke på det vackra vädret. Och imorn ska det regna har jag hört? 
 

Glad Påsk.

Påskafton idag. Har varit uppe med tuppen och sitter nu och käkar frukost med solen brännandes på ryggen genom köksfönstret. Härligt! Fick påskägget igår när mor och far lämnade hundarna. Balkongmöbler nästa!

Det är ju tur att folk utan nyckel inte kan komma in i trapphuset. Så man slipper alla påskkärringar och grejer.. Visst, det är sött. Men jag har lite svårt för det där med att gå omkring och tigga godis. Jag själv var ju alltid ute på halloween, påsk osv, när jag var yngre. Och att önska folk glad påsk och ge påskkort var ju inte så jävla noga. Det var ju godiset man ville åt. Skäms på mig själv alltså. Men det var ju kul att klä ut sig! Förrutom det året då jag gick med morsans gamla åttiotalskavaj med axelvaddar..

Nåja, nu är mina kära hundar här. Det är hemskt trevligt måste jag säga, men ack så hårigt. För dom fäller nått så inihelvete. Egentligen vill jag inte ha dom sovandes i sängen, ganska ofräscht med allt hår och med tanke på var dom har varit någonstans. Och dom ska alltid ligga vid huvudkudden och gosa och ha sig. Men jag kan ju inte motstå! Det går liksom inte. Även om dom små liven tar mycket plats och snarkar osv, så är dom ju så himla mysiga. Så det får helt enkelt vara ofräscht. Det är ju bara för ett par dagar.

Funderar på om jag ska bege mig in till stan idag och försöka hitta ett par saker. Så jag kommer vidare med mitt hem någongång. Men frågan är vad som är öppet idag? Har även fått syn på en trevlig affär vid redbergsplatsen som ska besökas någon dag. Stringhyllor, retrolampor, osv. Precis sånt jag är ute efter till mitt kök. Well, det är mycket som ska inhandlas. 
 
Cheers.
 

Dear Prudence.



Otroligt skön låt.
 

What.

Jag blev helt sjukt sugen på att gå ut nu. Dansa och dricka öl. Folket är ju ute, och jag vill med vara det. Men jag orkar inte duscha och göra mig i ordning. Även fast jag vill. Och jag får ju besök i morgon halv sju av två söta saker, och det lär ju inte bli mycket sömn när dom kommer hit och härjar.

Att sitta och dricka te med honung i, för en gång skull, det är inte heller så tokigt.

Kom precis på att jag glömde min äggtoddy på allum. Ja, jag fick den och lite påskgodis av chefen på restaurangen. Blev otroligt förvånad måste jag säga. Blev rörd rent ut sagt. Godiset är uppätet, men toddyn glömde jag. Det kanske luktar apa i morgon när förste man kommer? Sorry..

Har nog aldrig smakat sånt. Vet inte ens vad det är. Ägg och någonting mer.. Det ser ju sjukt läskigt ut. Fan, varför glömde jag den? Jag hade ju faktiskt velat prova en klunk. Är det ens gott? 
 
Nåja. Nu ska det pysslas lite. Får väll se till att ta bort lite golv på balkongen också. Sa ju till mor min att jag börjat ta bort det gamla skitna plankgolvet och börjat städa den lite smått, vilket jag absolut inte har. Och det lär hon ju få syn på imorgon om jag inte gör något åt det nu ikväll. Men det kommer ju inte bli av. Det känner jag på mig..

Godkväll.
 

Påskmat.

Idag har det serverats påskmat på restaurangen. Det åts kan jag tala om. Har smått ont i magen nu faktiskt.

I år blir det inget påskfirande med mor och far eftersom dom åker till London imorn. Inte för att jag har något minne av att vi firat påsk tillsammans de senaste åren, men det borde vi nog ha gjort. Påskmat hos mormor åtminstone. Well, tjuvkikade i ägget igår när jag var på besök hos dom. Ett trevligt ägg.
 
Nu ska jag jobba på allum ett par timmar. Folket ska ut ikväll, men det blir nog bara en hemmakväll för min del. Ska försöka få gjort saker jag tänkt göra nu i flera veckor. Ta upp kläder jag inte använder men inte vill slänga, på vinden exempelvis. 

Imorn kommer hundarna till mig. Dom ska bo hos mig medan föräldrarna är borta. Förhoppningvis tittar min käre vän Andrea förbi också. Saknar henne. 
 


Help.

Är det bara på datorerna jag sitter vid, eller syns min gamla rubrik för er också?

Varför? Och hur fan tar man bort det?

Tacksam för hjälp.
 


Lycka.

Gårdagskvällen var en kväll över min förväntan måste jag säga. Det var inte alls så som jag föreställde mig en allumfest. Det var jätte trevligt faktiskt. Maten var väll lite sådär, men underhållningen var skitbra. Om man bortser från tönten Ola från Idol som var där och sjöng. Kvinnorna blev ju lite smått galna och dansade och hade sig. Klipp dig för fan, var det enda jag tänkte på medan han stod och tog sig själv på bröstet. Herregud... Nåja, det blev en och annan öl och vi dansade och grejer. Det var otroligt kul att se centrumcheferna och folk man aldrig kunnat föreställa sig, dansa och vara berusade. Ja, trevligt som sagt.

Men jag hade ju fullständigt glömt av att det var tisdag. Det vill säga, mina bussar slutade gå in till stan vid tolvtiden. Men på Allum frågade jag en busschaufför om han körde till stan, vilket han inte gjorde. Men han körde mig till nisse, ej i trafik! Hur snällt är inte det? Vilket guldkorn alltså!

Det är sånt jag älskar. Sådana människor. Som gör små saker som kan få en att bli så jävla glad. Så jävla tacksam.

Det slog mig för ett tagsedan. Vad det är som gör mig lycklig. Det är inte en massa materiella ting, pengar, nya kläder, plåtburkar, etc. Det gör mig visserligen glad, det ska jag inte förneka. Men det som får mig att bli glad på riktigt, det är gester, ord. Små saker. Kvinnan i matbutiken vid mig som sa till mig att jag var vacker, helt utan vidare. Busschauffören jag nämnde ovan. Malin som gjorde mig en header, utan att jag bett om det. Snälla ord från någon man tycker om. När favoritlåten kommer på radion, vilket är ytterst jävla sällan. Det är sånt som gör mig glad. Lyckig. Det är sånt som får mig att le smått för mig själv när jag sitter ensam på bussen. 

Ingen tröja i världen kan jämföras med den typen av glädje. 
 

Allumfäst.

Jisses. Hade helt glömt av att det var Allumfest ikväll nu klockan åtta. Och jag ska ju gå, med tanke på att dom köpt biljett till mig.

Det blev alltså ingen lugn eftermiddag/kväll för min del, som jag planerat. Hade ju tänkt skriva klart cvt till ett möjligt sommarjobb, städa och fixa i ordning på balkongen. Men icke. Nu har jag istället bråttom. Jävligt bråttom. 

Fan.

Men jag är ledig imorgon. Skönt. 
  
 

Ärthjärna.

Kan man bli mer trött på sig själv? Utanför min port inser jag att jag glömt mina jävla nycklar hemma hos föräldrarna! Tur var väll det att bror min inte hunnit köra iväg, så han körde mig dit och sen hem igen. Motvilligt givetvis, men han gjorde det ändå. Han är snäll, min bror.

Lördagskvällen var också otroligt trevlig måste jag säga. Först lite öl och vin-drickande hemma hos mig. Sen bar det iväg på tjugofemårs-partaj. Men det var då fan inte mycket till fest det där inte. Såg lite smått lustigt ut, när folket satt i sofforna längs väggarna. Som på en klassfest i trean ungefär.. Men vi hade det trevligt ändå. Det dansades och pratades. Efter en stund bestämde vi oss för att dra till Underjorden.. Blev lite smått skeptisk till det först. De flesta som hänger där brukar vara yngre tydligen. Men vi tog oss dit iallafall. Men drog lika snabbt igen med tanke på vilken jävla kö det var. Helt jävla otroligt.

En tidig, men trevlig kväll. Och den blev ännu trevligare senare..
 
Idag har jag tvättat! För första gången sen jag flyttade in. Jag vet, det är helt sjukt. Jag är ungefär lika värdelös på att tvätta som jag är på att laga mat, och har försökt undvika det så länge det bara går. Har gått in på andrahandsorteringen sedan länge tillbaka gällande underkläder, men insåg igår att det var fanimej på tiden att jag tog tag i det. Insåg även hur sjukt mycket trosor jag äger. Men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag gått och köpt mig nya de senaste dagarna bara för att skjuta fram tvätten ytterligare... Nu är allt jag äger rent iallafall. Så nu behöver jag inte tvätta på en.... månad ungefär..
 
Godkväll.
 

Lite bilder från fredagskvällen.












 

Sticky Fingers.

Vilken underbart trevlig gårdagskväll jag hade. Den tillbringades på Sticky Fingers (är smått förvånad över att jag satte min fot där igen) med Malin, Annica och några till. Det var någon musiktävling där och några vänner till dom spelade. Kid Galahad. Riktigt duktiga var dom måste jag säga, och sicken scennärvaro! Och givetvis gick dom vidare till finalen i maj. Sjukt kul för dom! En otrolig skillnad på de torsdagar jag varit där och på gårdagen kan jag säga. Inte bara när det gäller folket, stämningen också. Torsdagarna kan ta sig i arslet. Blev väldigt glad för Malins skull också. Det är alltid kul att se vänner känna lycka. Kunde verkligen känna igen mig i henne igår. Den känslan. Så otroligt sött!

Hade ju mer än gärna tillbringat timmar ute i solen nu, helt klart. Men icke. Nu ska det städas och grejas. Det ser ut som fan här hemma och om ett par timmar anländer det några människor hit. Ikväll blir det partaj och här ska det förfestas innan. Ska bli trevligt!
 

London?

Kom precis på mig själv med att äta flingor. Ur ett flingpaket. Då har det gått lite för långt med sockerberoendet.. Men jag är så jävla hungrig också. Är alltid hungrig, jämt och ständigt. Vet inte om det har med mina otroligt dåliga matvanor att göra, men nu börjar det bli lite smått jobbigt.

Nåja, det är inte bara hungern som stökar, jag står inför ett litet dilemma också. Ja, mycket elände i min lilla värld.

Sara ska eventuellt stanna i London över sommaren också. Och jag kan åka dit och bo med henne.

Det här vill jag naturligtvis. Jag hade varit i London i januari redan om jag fått bestämma.. Men nu blev inte fallet så. Men det finns två saker som håller mig kvar. Det ena är att jag precis köpt mig en lägenhet. Ska jag flytta ifrån den när jag inte ens bott här i tre månader? Det är visserligen bara i drygt två månader och jag kan hyra ut den under tiden. Men det hade känts lite småsjukt att sticka iväg så snart, när jag bosatt mig på ett ställe. Och dessutom är jag lite smått rädd för att jag inte vill komma tillbaka, vilket inte hade varit helt omöjligt. Vad ska jag göra med mitt hem då? Sälja det? Men samtidigt, om jag utgår från att jag tänker komma hem igen, vad fan ska jag göra här i sommar? Jag arbetar på två skitställen, och har knappt skickat in några andra cvn. Då jobbar jag hellre på ett skitställe i London, helt klart. Det är visserligen några festivaler etc, som jag gärna hade gått på i sommar. Men jag menar, Glastonbury? Det hade ju varit helt jävla underbart att få gå på den festivalen. Men biljetterna är ju slut, naturligtvis.

Vad fan. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet att jag hade trivts så bra där...
 


Stereophonics - Mr. Writer.




Die Mauer.

Vilken jävla jobbdag jag har haft.. Helt otroligt mycket att göra. Min chef har inte fattat det ännu att det inte går att bara sitta en person i den jävla informationen när det är sista returdagen på lotter, och dessutom match! Well..vad gör man inte för att överleva.

Sitter och skriver cvn, dricker te och lyssnar på musik. Ebba Grön just nu. Sicka minnen man får alltså. Från början av 1:an. Jävlar vad bitter jag var då. På allt, på alla. Inte för att mina tankar och åsikter om saker och ting har förändrat särskilt mycket sen dess, men jag har helt enkelt lärt mig att ta livet med en nypa salt. Det kommer alltid att finnas folk som petar andra i ögonen, rikemansjävlar, folk med sjuka värderingar, osv. Det kommer man aldrig komma ifrån, så man får helt enkelt leva med det. Annars kan man ju lika gärna gå och lägga sig..

Nåja. Jag ska inte klaga. För just nu mår jag bra. På riktigt. Och det är ju vår. Förhoppningsvis.



En thaimats-dag i slottskogen för två årsedan. Tider det.
 


April april..

Första april idag. Det är alltså APRIL! Känns smått konstigt måste jag säga. Känns inte som om det var alls speciellt längesedan det var nyår. Nåja. Strålande sol ute och inte speciellt kallt. Det var nästan att jackan åkte av i morse. Väldigt trevligt.

Kanske ska man försöka sig på ett aprilskämt i år? Kanske inte. Har nog aldrig lyckats med ett sådant.. Men ska nog tänka ut ett. Andrea får bli mitt offer.

Lyssnar på Stereophonics - Mr Writer. Vilken underbar jävla röst han har! Ni får en Youtube-länk senare.

Nu bär det av till jobbet. Ska hoppa in på Allum idag. Lite smått segt eftersom jag hade planer idag. Tänkte städa och greja i hemmet. Och åka in till stan för att hitta några fina förvaringslådor. Verkar vara jävligt sällsynt med sådana. Vart fan kan man hitta fina förvaringslådor?

So long. 
  

RSS 2.0