*stiiiiicky*

Har gjort ett tappert försök till piffa till bloggen lite, går dock inte alltför bra. Så nu har jag tröttnat och lämnar den fronten..

Var som sagt i danmark med klassen i onsdags. Vi hade det faktiskt skittrevligt. Här kommer lite pics från den visstelsen.

                                       

1. Andrea och Malin 2. HAHA, sån otroligt skön bild, Maria (näst längst t.v.) slår allt!! 3. Jag kunde inte motstå frestelsen.


Var på sticky i torsdags. Fy fan vilket överskattat ställe! Jag kan inte på något sätt förstå hysterin om det stället. En sån jävla köttmarknad, skitmusik och det är trångt, för mycket folk och det luktar apnisse! Det som är posetivt med stället är väll att det är billigt innan kl. 22. Tror ni inte jag kommer till baren 22.01?? Jag hade enormt höga förväntningar på det stället så som alla pratat om det, men så jävla bra var det verkligen inte. Jag kan heller inte förstå vad äldre folk, dom som är 20 och uppåt, gör där på en torsdag..?


Danmark.

Imån bär det av till Danmark med klassen. Vi ska till Lousiana, ett museum. Dock ska vi bara vara där över dagen, vilket är rätt onödigt tycker jag. En dag där ungefär hälften av tiden går åt till att åka buss... KUL! Men det blir säkert bra..jadå.

Var i stan idag med Andrea bl.a. Köpte lite saker och fikade även på vanilj. Denna gång blev jag RIKTIGT besviken på min chailatte(trodde inte det var möjligt) Den smakade apnisse! Alldeles besk. Även bullfanet smakade snusk, var som att äta en stor fet degklump. YACK!

Gjorde ett tappert försök till att klippa min lugg precis. Ser tyvärr ut som sist jag försökte göra det.. Fast nu är den sne och ca 7 cm lång. Dock lika ful. Får nog låta Malin klippa den, igen..


Godnatt fookers.

Scientologi, what a joke.

Skall skriva ett skolarbete om scientologi i religonen. Den sekten är helt sjuk. Hur kan man på riktigt vara en scientolog? Det är rätt rogivande att läsa om hur sjukt det är. Jag kan uppriktigt inte förstå vad som är förnuftigt i den sekten. Det där med att man ska vara tyst under förlossningen för att inte barnet ska komma in i en värld av kaos redan vid födseln, och dom påstår sig inte vara en vinstgivande sekt, när folk måste betala flera tusen för att få gå deras kurser m.m. Det är en jävla sience fiction nisse som har skapat en sk. "religon", det är sjukt!

Påstår du nått annat, låt mig ta del av dina berättelser, snälla!

Ne nu ska jag iväg och köpa lite godis innan jag dör av hunger. Senare ikväll blire pizza och färgning av håret, vilket är på tiden för utväxten är inte och leka med. 

                                                                                         Adjö

Ps. Jag tycker uppriktigt synd om kvinnor som byter killar lika ofta som dom byter underkläder. Skulle det vara ett slags bevis på att man är omtyckt? Snarare ett bevis på desperation...

Morning..

Sjukt seg morgon. Har ingen lektion idag, förutom att vi ska på en utställning klockan 3 vid valand ungefär. Skitkul.. verkligen.. Eller jo, det är kul. Älskar sånna saker. Men jag orkar verkligen inte åka in till stan för att vara där 30 min och sen till jobbet..

Nu har jag blivit "personlig assistent" som det så fint heter, åt min syster. Jag kommer alltså få betalt av att vara hemma och passa henne, hitta på saker med henne osv. Får t.o.m mer betalt för det än vad jag får på mitt andra jobb. GOOD.

Nu skall jag platta mitt slitna hår, kanske försöka klippa luggen lite (för lång för att vara pannlugg) men jag tror det är säkrast på att vänta på att Malin kan. Det är ju trottsallt mitt hår vi pratar om, och sist jag försökte mig på att klippa min lugg (med nagelsax dessutom) slutade det med att den var sne och ca 3 cm lång...



Smek / S.D


Henriksberg och Vanilj.

I lördags invigde jag mitt leg på henriksberg med Sam, Malin och Mange. Vi tog några öl och spelade lite biljard. Självklart var jag sämst på biljarden, men vann iallfall en gång mot Mange. En mysig kväll!


    


Måste säga att jag förvånat mig själv lite grann. Innan jag fyllde 18 var det en självklarhet att jag skulle ut på min födelsedag, åtminstonde samma helg. Men det var jag inte, utan snarare 2 veckor senare. Och nu förstår jag varför. Jag hela livet på mig att gå ut, varför så bråttom? Det är så sjukt överskattat att vara ute. Det är skitmysigt om man är med rätt folk, verkligen. Men jag får fan lust att slå skiten ur folk som säger "Fan jag ska ut ikväll, det ska bli så jävla kul", "jag ska till sticky ikväll" osv, och efter kvällen tjatar om att det var så jävla kul. Jag vet inte riktigt varför jag irriterar mig på det. Kanske för att det har blivit nån "grej", speciellt det där med sticky. ALLA drar dit, ALLA. Jag får nästan lust att inte gå dit bara för att det har blivit ett "inneställe" och att alla tjatar om det...

Var också istan med Sara i går för att köpa tyg till mitt projektarbete. Dock var det stängt så vi drog till vanilj och myste med kaka och chailatten. Finns ingen godare chailatte!


  

Cheers !

"Lukta dig smal"

Läste precis aftonbladet här på jobbet och upptäckte det mest idiotiska jag sett på länge.

1. "Nu stoppas de magra modellerna"

2. "Starta ditt viktras med en god helgfrukost"

3: "Lukta dig smal"

Hur i helvete kan man uppmana folk att gå ner i vikt, och samtidigt skriva om att trådsmala modeller nu skall stoppas och att folk dör i anorexia, i samma tidning? Det är så jävla komiskt att jag kissar på mig.

Varje jävla vecka ser jag en notis i tidningen om att den och den har rasat i vikt, men samtidigt har dom 20 tips på hur man ska gå ner 10 kilo på 4 veckor. Visst, det kanske bara är överviktiga 50+are som är villiga nog att betala pengar för att kunna läsa dessa otroligt effektiva metoder i "aftonbladet plus", men själva principen. För det är ju knappast bara överviktiga medelålderskvinnor som vill gå ner i vikt...

/ Sandra De.

Don't even bother..

Har varit en rätt seg dag. Varit hos astmadoktorn. Tydligen är den sämre än innan, som vanligt. Har antagligen  också en början på nån sjukdom/infektion som mamma hade nyligen. Har iallafall haft lock i högra örat i 3 dagar nu, och det är tydligen ett sympton. Undra om det kanske är såhär det känns att vara konstant halvdöv? Måste säga att jag är glad att jag inte är det, för just nu känner jag för att ta en pinne och pilla runt i örat för att få bort, vad det nu är.

Skall bara tillägga:
FAN va pinsam Kirstieigeojg är, hon i idoljuryn alltså. Igår när hon fick utbrott på en kille "KNOCK KNOCK KNOOCKING ON HEAVENS DOOOR...... THATS POWER!"

Gå och dö kärring!

Kan inte ens fatta att jag tittar på skiten. Hälften av dom som gör bort sig är ju bara skådisar, och det är ju det som är kul med idol. För sen när programet väl är igång skulle jag hellre föredra att titta på "hem till gården" eller nån annan skitserie. Och varför vill man bli "idol"? Tycker Danny, Ola och allt vad dom heter att dom har lyckats i musikbranchen för att deras fans sträcker sig från 8-16? För att deras s.k. musik spelas på radion var 5e minut? Förmodligen gör dom det. För det har dom ju. För det är ju sån musik som går hem hos dagens ungdom. Jag kan inte förstå att folk VILL lyssna på "tokyo","Cara mia" osv. Det dom gör är inte musik, det är oljud. Det är en pengaindustri. Jag tror knappast att dessa flickidoler har skrivit sina egna låtar. Eller att dom gör det för deras egen skull, för att dom brinner för musiken, för att berätta något med musiken och texten. Och dom gör det knappast för fansen skull. Det handlar om pengar, pengar och återigen pengar. Det värsta är ju att det faktiskt går hem hos folk, att folk faktiskt tycker om det dom gör. Och när t.o.m med min egen storebror tycker "Cara mia" är bra, då har det verkligen gått utför. Det är typisk svensk musiksmak. Radiomusik. För det är ju trottsallt dessa låtar och all möjlig annan skit som ligger på topplistorna varje vecka.

Vad händer med Sverige och musik?

Ta mig till England, för där vet dom åtminstonde vad riktig musik är..

Nu ska jag mysa mig till sängs med en kopp te och champagne supernova i lurarna, och förhoppningsvis drömma nått kul, tills jag skall till tandläkarn kl 07 imån bitti!

                                                                            Nattnatti / Sandra

60/70-tals fest.

I lördags hade jag min 18års fest. Jag hade skitkul, och vad jag har hört var det många andra som också hade det, därav en lyckad fest. Vi käkade gott, mös på altanen och på pappas nybyggda "stenuteplats" med dricka, cigg och pipan. Dansade också loss till bl.a. the who, kinks, oasis, sex pistols, donna summer m.fl. Dessutom var alla sjukt snyggt utklädda. Hampus kammade nog hem bästa klädsel. Såg ut som en blandning mellan hippie och nån form av sektledare. Men givetvis låg inte vi andra långt efter. Jag fick bl.a. en bok om att flytta hemifrån(pratar alltid om att jag vill flytta), ölglas, ett linne, en modspegel och presentkort på gårdas textil (hade inte kunnit komma lägligare) och idag i skolan fick jag även två stora jättefina tekoppar med fat, te och choklad av några i klassen, som dom glömde ta med sig till festen. Jag invigde också min nya kamera. Love it! Det blev inte lika många som jag hade tänkt, vilket var rätt skönt för det var alldeles lagom med folk. En lyckad fest måste jag säga.


  

       


1. Hampus m.fl. dansar i vardagsrummet 2. Jag iklädd Matildas fina klänning 3. Therese, Jenny, Maria och Andrea drog till med sång också 4. Soroor och Malin myser på altanen 5. Min man och jag 6. "The eyes" - Me and Jes" 7. Jag och min förföriska blick 8. Plutten 9.  Malin x 2. 

Canon eos 400d.

Igår köpte pappa mig min efterlängtade system kamera. En canon eos 400d, med ett sigma 70-300 mm objektiv m.m. Har testat den och den funkar skitbra och oteknisk som jag är så är den också lätt att förstå. Och även till denna har jag så flitigt sparat ihop till, förutom de pengar jag fick som bidrag i present. Men nu är jag dessvärre helt pank. Men vad gör man inte för att få toppenbilder på årets fetaste fezt i morgon..?

Min födelsedag var jätte mysig, och jag blev jätte nöjd med alla presenter. Massa dvdfilmer, presentkort, bidrag till kameran, brännskivor m.m. Ser fram emot londonresan i slutet av november!

Åter till min tomma plånbok. Jag har bestämt mig för att sy en liten kollektion som projektarbete. Känns rätt bra att jag kommer göra nått jag tycker är kul och inte nått tråkigt, som jag vet många andra gör. Problemet är dock att jag ska köpa tyg, och hur gör man de med ca 2 kronor i fickan? En aning underdrivet kanske, men ni fattar. Jag får väll bli gatusmusikant i nordstan eller något... Jag har också tänkt trycka Liams profil på ena t-shirten. Precis den jag gjorde för ett årsen men som jag förstörde pga av att jag försökte tvätta bort en ynka lite fläck ovanför bilden. Självklart kommer jag på efteråt att jag bara hade kunnit skita i att stryka den fläcken så hade den försvunnit i tvätten. Ja, det återstår att se hur denna kollektion kommer att bli..

Såg precis världens äckligaste kille gå förbi mig på jobbet. 20 år, fondation (orangebrunt!?) märkeskläder från top till tå, äckligt självgod och det snuskigaste backslicket jag sett på länge. Vem i helvete kan friviligt kleta in en halvburk hårgelé, slicka det bakåt och gå omkring så? Har aldrig förstått mig på den frissen.. Så jävla äcklig och osmaklig så det finns inte. Han kan ju omöjligt tycka att det är snyggt, för det är det ju inte. Men det hör väll till hans supersnygga klädstil som handlar om personlig status rakt igenom..

Nu ska jag jobba vidare.. för jag gör ju så himla mycket. Och sen efter ska jag till Maxi och inhandla diverse godsaker tills imorgon.


Cheers / Sandra

Imån är det min dag.

Ja, imån blir jag sk. myndig. Det vill säga "vuxen"...

Imån sköter inte längre mamma mina konton, det gör jag. Imån räknas jag inte som "barn" på utlandsresor. Imån kan jag köpa cigg, gå på krogen, köpa på krogen utan att vara rädd att dom ska säga följande "nej du är inte 18" eller "tyvärr, du kommer inte in" och dylikt. Inte för att jag någonsin försökt komma in på ett ställe och blivit nekad. Kan iofs bero på att jag inte går till dessa "hippa" ställen som i princip varje 18 årig kvinna tillbringar sina fredagskvällar. Men det känns rätt skönt att ha sluppit den där skammen då man blivit nekad och står där som en fånig liten snorunge med alla "vuxna" omkring sig som blänger och tänker "va fan ska du in här och göra din lilla skit" och avslutar med ett litet skratt. Men som sagt, från och med imån slipper jag tänka på det.

Skall också sätta upp mig på lägenheter, vilket jag väntat på i några år. Lite smått irriternade att man inte kan ställa sig i kö om man är under 18, om den nu inte skall stå på en förälders namn. Den där jävla kön alltså. Kommer stå i kö i säkert minst 2 år innan jag får någon. Fook..

På lördag ska jag ha fääst. 60-70-tals tema. Kommer bli skitkul tror jag. Hoppas jag. Dock har jag bjudit 20 pers mer än vad jag fick ha hemma i vårat lilla parhus. Hoppas innerligt att vädret är på min sida så man kan tillbringa kvällen ute också.

Det är rätt konstigt ändå. När man var mindre längtade man efter att fylla år. Jag gick och tänkte på det konstant i säkert minst två veckor innan jag fyllde. Man längtade efter paketen, kalaset och allt var det innebar. Det är verkligen inte så nu förtiden. Inte ens nu, när jag fyller 18. Har knappt tänkt på att jag faktiskt fyller 18 imån. Likadant med julafton. Den dagen känns som vilken dag som hälst förutom att man får julklappar. Sorgligt egentligen..

                                                                         
                                                                          So long / Sandra.

Just det ja. Var och kollade på system kameror idag. Jag tror det blir en canon eos 400d. Vet folk som har den som är väldigt nöjda, + att det var något paketköp med ett till objektiv för nån extra tusenlapp. Kunde kanske t.o.m. få rabatt av snubben jag snackade med. Funderade på en olympus e-510 också, men den kändes lite stor och det ska ju trottsallt vara kul att ta med den. Så canonen blir skitbra tror jag.  

RSS 2.0