Pumpkin head.

Det var helt sjukt varmt att jobba idag. Tack och lov slapp jag ha kocktröjan på mig. Har aldrig fattat varför jag ska ha en kocktröja över huvud taget? Jag står i kassan, portionerar bara mat endast ett fåtal gånger om dagen. Det är inte min uppgift på samma sätt som Helenes. Det var skönt med bara t-shirt iallafall, slapp känna mig som en michelingubbe för en gång skull. 

Hans har precis tatuerat sig. Här i Olskroken. Skissen jag såg för några dagar sedan såg bra ut. Tror att resultatet är ännu snyggare. Ska bli kul att se hur den blev! 

Är också sjukt sugen på att tatuera mig igen. Vill ha något bakom örat. Funderade ett tag på en not. Eller en G-klav. Eller någon liten, liten text. Men jag vet inte. "Strawberry fields forever" vill jag ha någonstans också. Och en gammal radio. Frågan är var. Ska iallafall börja med att fylla i min mesiga jävel. Ja, för er som inte vet har jag "Live Forever" i nacken. Favoritlåten med favoritbandet. Ska eventuellt skriva dit "you and i are gonna" innan också. Fast är inte säker. Vad tycker ni? 

Minns en afrikansk kvinna som satt bakom mig på bussen en gång. Hon gillade min tatuering. "It's like you want everyone to live forever. God bless you". 

Njaaa.. inte riktigt så jag hade tänkt , men visst. 

I övrigt la jag in massvis av nya låtar på mobilen igår. Eller låtar jag inte lyssnat på, på evigheter. Och återigen blev jag påmind om hur mycket jag gillar Misfits! Därav rubriken. Soundet skiljer sig sjukt mycket från Glenn Danzigs tid och när Michale Graves sjöng. Föredrar nog dom gamla låtarna mest. Eller jag vet inte.. Jävligt bra är det iallafall.

Nåja. Nu ska jag snart ut med hundarna. Om en stund ska jag hem till Victor för lite bad och film. 

Cheers. 
 

Det var då fan.

Tittade precis igenom lite gamla bilder. Fick då syn på bilder jag tog på mig iklädd en klänning som jag senare klippte av på mitten. Tyckte nämligen då att den inte var speciellt kul och tänkte sy en kjol av den. Men så långt har jag ju givetvis inte kommit. Och nu ångrar jag mig. För den är rätt söt som klänning, och klänningar är precis det jag behöver i denna hetta. Får helt enkelt komma igång med maskinen nu, så jag får sytt en kjol av den. För mönstret är sött.




Ja, jag är nog lika sliten som jag ser ut.
 


Denna värme!

Jag borde inte klaga, jag vet. Men det är så jävulskt varmt att jag DÖR. Speciellt i min lägenhet, som ligger högst upp och har sol fram till den går ner. Otroligt jobbigt. Har aldrig varit med om det tidigare, att jag inte kan ha täcke på mig när jag sover. Men så illa är det kan jag säga er..

Kom hem från stan nyligen. Lika besviken som alltid. Jag är i fel del av stan helt enkelt. Måste bort till järntorget och majorna någon dag. Större chans att jag hittar något till hemmet i dom krokarna. Men också i klädväg. För givetvis var det utbudet lika illa..

Nu ska jag städa. Det ser förjävligt ut här. Och det är hår exakt överallt. Egentligen är det onödigt att städa nu eftersom det kommer komma tillbaka lika fort igen. Men det kan inte se ut så här om jag får besök. Så jag har inte mycket till val.

Ciao.
 


Morn.

Jag lyckades. Med soppan alltså. Lite mer salt och peppar så hade den varit kanon. Sicken tur att jag gjorde till två personer. Längtar lite smått tills jag kan äta resten till lunch.

Har haft hundarna i tre dagar nu och har redan tröttnat. Dom är jätte mysiga, givetvis. Men man blir så låst. Kan inte göra någonting, måste planera. Hade velat åka till havet idag exempelvis. Men det blir svårt när jag måste ge dom mat runt fyra och gå ut med dom innan jag måste gå. Och det skulle ju dröja innan jag kom iväg. Men en snabb tur till Ikea, eller till stan blir det nog. Måste seriöst komma igång med lägenheten igen. Har inte gjort något på evigheter. Har hittat en del saker men jag är rädd att jag ska hitta något bättre. Kan alltså inte bestämma mig.

Detta ska inhandlas iallafall:

Grön eller hallonröd-liknande matta.
Tyg till vägg
Orange kökslampa
Ramar
Handtag till köksluckor
Stringhylla
Brunt påslakansett
Grej att hänga upp gitarren på
Fotoalbum att klä om med tyg
Golvlampa i silver


Ja och massvis av annat. Jag vill köpa det mesta second hand. Billigare och oftast snyggare. Iallafall kökslampan, hyllan och ramarna. Saker som ska "se" äldre ut, fast inte är det, är så jävla o-charmigt.

Jag vet ju redan nu att jag inte kommer komma hem med något alls. Eller ja, jag antar att det blir så iallafall. Men det är alltid värt en titt..
 


Matlagning pågår.

Jojomensan. Idag lagas det spenatsoppa! Än så länge har det gått bra. Står under kokning just nu. Har dock inte smakat på den ännu, så ska inte ta ut något i förskott...

Det är faktiskt rätt kul att laga mat har jag kommit fram till. När det går vägen. Om det går vägen. Just nu tänker jag att jag borde göra det oftare, och inte en gång, max två gånger i veckan. Men det kommer ju inte att hända. Inte så länge jag diskar för hand. Jag har en diskmaskin, mina pärons gamla, men jag måste byta diskbänk för att den ska få plats. Och än så länge har jag inte råd med det, så diskmaskinen får vänta. Matlagningen likaså.

Till efterätt tänkte jag äta glass med persikor. Låter smarrigt tycker jag. Efterrätter är så sjukt underskattade måste jag säga. I min barndom (låter som en kärring) så käkade vi aldrig sånt. Absolut inget "hemlagat" som paj osv. Glass hände någongån ibland.. Det kanske var därför jag alltid föredrog att äta hemma hos kompisar...

Nåja. Nu ska det strax ätas.
 


Bilder från i fredags.














Somliga orkar fixa sina bilder. Som ni ser är jag inte en av dom...
 

Jag har badat!

Ja, det blev inget bad i kåsjön sist (då jag hade underbyxorna). Det var för kallt helt enkelt. Men igår!

Var skitseg hela dagen. Slockande när jag kom hem från jobbet. Hade tänkt försöka sola lite smått på gräset nedanför mig, men inte ens det orkade jag. Men på kvällen blev jag sjukt rastlös och åkte till Hovåsbadet där Andrea, Victor och andra satt. Dom hade grillat, badat osv. Jag hade inte en tanke på att bada. För kallt och inga badkläder med mig. Men jag kände suget när jag kom dit. Så det blev nakenbad..... Nej, givetvis inte. Men jag doppade mig i underkläder. Och mycket riktigt, det var KALLT. Men det var trevligt. Hela kvällen var trevlig. Tidig dock. Var lite småsugen på att gå ut, men hade ingen större lust med blöta underkläder.

Förra året badade jag en gång. I början av året. Likaså året innan... Förstår det inte riktigt. Jag älskar ju att bada, har alltid gjort. Får väll se om det blir bättring på den fronten i år. 

I övrigt har jag försökt ringa mitt kära ex konstant i säkert fem dagar. Men han svarar inte. Han har något som är mitt och som jag behöver snarast. Jag vet vem han är med och vad han gör. Det gör mig ingenting. Han får gärna träffa den där nya bruden, men han kan väll för i helvete svara när jag ringer? När han vet att jag ringer. Men det är klart att han inte vill det, för han vill ju skjuta upp att ge mig det så länge det går, om inte föralltid. Eftersom han inte har dom. Istället för att beté sig som en fjortonåring och vara dryg och inte höra av sig och annat, så kan han ju använda sin käft på en normalt vis. Men icke.. 

Ja, trött blir man. 
  

Sen utan att försova mig.

Något av det värsta jag vet är när jag missar bussen. Och då menar jag inte när det är givet. Då är det bara att förlika sig med det, att man missar bussen. Men i morse var det ett sånt tillfälle då jag bara ville rycka av mig håret. 

Tjugo minuter innan bussen gick, för att vara exakt, gick jag hemifrån. Fick då vänta på hållplatsen i tio minuter, men jag hade fortfarande tid att hinna till bussen om allt flöt på. Men tro fan att det ska vara en massa rödljus och skit för vagnen flera gånger! Femtio meter från hållplatsen ser jag bussjäveln köra. Om jag kokade då..

Nåja, nu är jag på plats. På allum alltså. Kom trettio minuter sent. Och är trött som bara den.

Igår kväll träffade jag Matilda, Therese och Erik för lite parkhäng. I kungsparken fick vi även syn på Malin och William så vi slog oss ner vid dom. Efter lite öl och vattenmelon drog vi oss vidare mot Andra långgatan och satte oss på Kings Head. Har inte varit där sedan min födelsedag förra året, på grund av olika anledningar. Men nu i efterhand kan jag inte riktigt förstå det. Jag fullkomligt älskar det stället! Det var himla trevligt iallafall. Stötte även på Chrille, en vän till Sam. Inte pratat med honom sen det pinsamma telefonsamtalet som skedde av misstag för några månader sedan, så det var skönt att få det uträtt. Therese tyckte han påminde om Spike i Notting Hill. Haha ja, kanske. En väldigt trevlig människa iallafall.

Sen skulle folket vidare till Röda Sten och jag också var det tänkt. Men förnuftet hann ikapp mig. Och tur var väll det. Hade aldrig kommit upp i morse annars.

Vet ni vad! Matilda och Erik ska antagligen flytta till samma byggnad som mig! Samma hus, fast lite längre bort. Så sjukt kul! Dom får veta idag om då får den tror jag. Och det hoppas vi på!
 

M.J.

Att somna om sen gick inge vidare kan jag säga. Inte förrän vid tolvtiden kände jag mig trött nog att kunna somna. Och då fick jag ett sms av PG där det stod "Michael Jacksson :(".  Fattade ingenting. Tänkte att M.J spelades på utestället han var på och att han inte tyckte om det. Inte för att jag har någon aning om vad han tycker om honom. Sen slog det iallafall mig att han måste vara död. Så inatt drömde jag om M.J död och annat konstigt.

Och ja, mycket riktigt är han död.

Jag har aldrig varit ett inbitet Michael Jacksson-fan. Det kan jag inte påstå. Men en del låtar han har gjort är genialiska.

Jag vet jätte många som verkligen avgudar honom. Det måste vara jobbigt för dom just nu. Tänk att ha en idol sedan barnsben som sen dör. Måste vara fruktansvärt..

Ne, mycket tråkigt, Det är det.
 

Vacker.


Bild tagen härifrån.

Ja, sjukt jävla vacker..
 

Inte bra, inte bra.

Nu har jag precis legat och sovit i mer än en timme. Tänkte vid åttatiden, var sjukt trött då nämligen, att jag kanske skulle lägga mig inför natten. Lät som en utmärkt idé tyckte jag, med tanke på att jag ska upp klockan sju imorn och sen direkt till restaurangen. Sov alltså i en timme. Sen ringde bror min, och nu är jag pigg som en mört! Inte alls bra. Speciellt inte då just den timmen jag sov är på gränsen, sova middag/sova för natten. Och att sova middag så sent funkar inte särskilt bra för min del. Brukar sluta med att jag inte kan somna sen.

Mina föräldrar åkte till Azorerna idag. Lite smått avundsjuk måste jag säga. Det innebär också att jag är hundvakt nu. Eller jag ska hämta dom imorn, en granne till dom har dom så länge. Det blir full rulle hemma hos mig i en vecka nu med andra ord. Hår och spring överallt, stekning på balkongen och att ligga ensam i sängen är det ju inte tal om. Men det ska bli trevligt. Agnes har dock fått för sig att skita mitt i vägen numera.. ?

Men söt är hon.

''

Har lagt upp den flera gånger förut, men jag älskar den! 
 
Nu ska jag försöka somna om. Kommer ju allt annat än att lyckas..
 

Latkorv.

Fy vad lat jag är. Vagnen skulle komma om tre minuter, bussen som stannar utanför mig om tio. Jag tog bussen... Men jag skyller på matkassorna.

Ja, för idag har jag handlat mat. Det händer inte särskilt ofta ska sägas. Jag äter det jag har och köper inte en massa onödigt tjafs. Det blir billigast så och billigt ska det vara.

Jag ska börja laga soppor hade jag tänkt. Älskar soppa men har aldrig försökt mig på att göra någon. Men så himla svårt ska det väll inte vara?


På lördag ska jag göra mitt första försök hade jag tänkt. Om inte Andrea kommer hit. Då blir det till att lyxa till det.
 
Tips på någon god soppa?
 


Goddag.

Det är smått deprimerande att tvingas sitta inomhus när det är underbart väder ute. Faktiskt. Det händer iallafall ingenting här, vilket är skönt. Hade en seriös pratstund med Kaisa förut, när vi bytte av. Hon har varit med om precis samma sak som jag. Fast hon har fått det i ansiktet, hur det ligger till, vilket inte jag har. Det är så lustigt, för det är verkligen precis samma sak. Känns skönt att snacka med någon som själv kan relatera till det.  

Pratade nyss med min homie. En busschaufför. Ja, på något jävla vis tycks jag gå hem hos busschaufförerna som kör i Partille. Kan bero på att jag åker sjukt mycket buss hit med tanke på att tre av mina jobb ligger här. Och att dom känner igen mig från infon. Det har alltså gått från att vara ett vänskapligt "hej" till småtjöt osv.. Det är trevligt. Och bra för min del eftersom jag åker gratis om det behövs..

Fick iallafall ta del av solen några timmar idag. Men något stan blev det inte. Istället blev det fika och glass i mina krokar. Första gången faktiskt. Lite smått skandal med tanke på att jag ändå bott i östra delen i mer än tre månader nu. Det var trevligt iallafall.

Nåja. Nu ska jag skriva på cvt jag började på för ett antal veckorsedan. Det är dags eftersom jag slutar på restaurangen om tre veckor. Ja, jag orkar inte med subbfanet mer. Lite små bråttom att hitta något nytt nu alltså. Men det löser sig. Det tror jag.
 

Fåglar gillar visst min balkong.

Framförallt att skita på den. Inte särskilt trevligt måste jag säga. Och nu sitter en där ute med stjärten mot räcket och ser allmänt avslappnad ut.. Fågelfan.

Nåja.

Har redan nämnt det ett antal gånger, men fan vad jag älskar att Andrea jobbar på ett konditori! Nu är hela frysen full med bröd och bullar. TACK!

Åkte till hennes jobb igår, som jag gör ibland när frysen är tom, och höll henne sällskap till stängning. Sen stack vi till Barsidan där Victor och Sara redan satt. Sen kom Hans och gjorde oss sällskap. Köpte mig en drink.. Ångrade mig efteråt eftersom den inte var god och den kostade 90 jävla kr. Rena rånet! Och liten var den också... Nej, drinkar är inte min grej alltså. Öl ska det vara.
 
Sen skulle Andrea och Victor äta födelsedags-middag ute, och Sara skulle hem. Så jag och Hans stack till Kungshöjd och tittade på luftballonger och pratade om allmänt ointressanta saker. Men det var trevligt. 

Nu ska jag äta GOTT bröd för en gång skull, med honung och ost. Och vänta på att tvätten ska bli klar så jag kan rulla vidare. 

Ha en trevlig dag!
 

Tröttmössa.

Ordet jag fick höra konstant i London av Sara och Therese. Vet inte riktigt vad dom fått det ifrån, förmodligen från stockholms-stekarna dom delade boende med, men kan iallafall tala om att jag nu ÄR en riktig tröttmössa.

Det är inte okej att lägga sig sent när man ska upp tidigit. Speciellt när man inte har vant sig vid det. Men jag har ju inte mycket till val. Än att gå upp tidigt alltså. Det var bara att lämna hemmet klockan åtta och se ut som att man inte sovit på flera dagar, och hoppas på att inga kottar var vakna. Men sådan tur hade jag ju givetvis inte..

Hade planer idag. Skulle vara i stan fram tills jag ska hoppa in på Allum vid fyra. Men jag åkte hem igen och har nu tänkt sova en stund. Det behövs kan jag säga. Sängen ser jävligt inbjudande ut.

Well, åker till stan lite senare bara. Måste ju hitta mitt tyg som jag ska hänga upp på väggen. Ja, jag har ju varit inne på att tapetsera väggen bakom soffan min. Men jag har kommit fram till att det kommer ta alldeles för lång tid för mig att hitta någon snygg och sen bestämma mig för att jag ska ha den tapeten. Kökstapeten tog ju himla lång tid. Och jag vet fortfarande inte riktigt vad jag tycker om den? Så.. tyg är ju den bästa lösningen. Det finns väldigt många fina typer av tyger som jag vill ha, dvs lite engelska med stora blommor osv, och när jag tröttnat är det bara att byta! Genialt. Dessutom är det lättare att sätta upp änen tapet...


Bilden tagen härifrån.


Den finaste tapeten jag någonsin sett typ. Minns när jag och Sam skulle titta på tapet till vår lägenhet och det var den enda jag tyckte om. Sen såg jag till min besvikelse att det var Ralph Lauren och kostade över tretusen kronor rullen...
 


Fler bilder från midsommar.






















Ja, trevligt hade vi minsann. Även när vi spelade kubb och vi töser torskade rejält dom första gångerna. Och OM det var härligt att promenera i morgonsolen längs chalmers..
 

Underbyxorna.





Det är förövrigt i dessa jag brukar strosa omkring i hemma. Fruktansvärt fula enligt systern min (skämdes lite smått när jag fick för mig att bada i kåsjön i dom idag). Men dom är rätt söta tycker jag. Köpta på Primark för en billig peng.

Så här ser det ut när jag posar på Linneas begäran. Charmigt. Verkligen...

Ni kan ju passa på att skåda min bränna. Som inte existerar överhuvudtaget.. 
 

Nakenhet åt folket.

Vart tog friheten att kunna gå näck i sitt eget hem vägen? Ja, inte existerar den hemma hos mig iallafall.

Igår skulle jag städa lite smått innan morfar och frugan kom på besök. Strosade omkring, precis som vanligt, endast iklädd underbyxor. Ja, jag gillar när det är fritt helt enkelt. Hade jag haft det manliga könet hade jag säkerligen låtit den hänga i det fria så fort jag kom innanför ytterdörren.

Ställde mig iallafall och diskade till tonerna av Bob Dylan och hade en allmänt trevlig stund. Men sen, när jag skulle vattna den enda växt jag äger (som jag förövrigt nästan redan tagit död på), vad får jag syn på då genom köksfönstret? En jävla nisse som står och kollar på mig genom sitt fönster i huset mitt emot!

....?

Hade det varit genom balkongfönstret hade det varit en annan sak. Eftersom det är att klättra ner från taket eller upp för stuprännan som gäller för att få sig en kik där. Och hade någon varit så angelägen om att få se mig naken, då hade jag faktiskt bjudit på den..

Men nu. NEJ.

Nåja. Det är la bara att fortsätta att trippa omkring med tuttarna i vädret. Att alltid gå påklädd är ju totalt uteslutet.

Men lite obekvämt känns det ju. Det gör det. 
 
 

En icke god morgon.

Nu förstår jag varför mormor inte dricker kaffe efter klockan sex. Jag kunde ju för fan inte somna inatt! Somnade efter två. Och givetvis skulle jag ju också vakna klockan fem och inte somna om förrän halv sju. Dvs, en halv timme innan jag skulle kliva upp. Det är ju tur att jag sovit såpass lite, att jag är på det stadiet då jag inte känner mig riktigt trött. 

Dessutom hade jag en mardröm de få timmarna jag sov. Eller tja, en mardröm som jag vet inom snart framtid kommer att bli sanning. Men mer om det när det kommer. Det kan jag lova er. 

Nåja.  

Igår firades det för mor och storebror hemma i Öjersjö. Alltid trevligt att träffa de närmsta släktingarna! Det åts god mat och pratades gamla minnen osv. Tydligen var vi rätt roliga som små..

En genial kommentar från kusin bara några år gammal angående mormors rynkor;
- Mormor, du behöver nog ett strykhjärn..
Morgonen därpå;
-... Eller nej mormor, du behöver en traktor.

Och ett citat från en liten bror;
- Du ska inte vara ledsen mormor. Du är inte så gammal som du ser ut!

Av någon andelning var det alltid mormor som var offret?

Nåja. Idag hade jag tänkt bege mig till Ikea. Måste köpa ramar och annat nödvändigt. Kan hända att jag stannar i stan dock. Och tittar på lite saker som finns där. Eller så kanske jag stannar hemma och återtar mitt försök till att bli brun? 

Återstår att se helt enkelt. 

Ciao. 
  


Bilder.









Inte många, men några. Bilder från facebook. Den första otroligt charmerande bilden är på mig och Filimon på Saras tjugoårsdag. Resten är från midsommar.. 
 

Bigmouth strikes again.

Bjuder på en låt med The Smiths. Även denna helt lysande. Man kan inte annat än att älska hans röst.




Under mitt försök till sjunga med till den här låten, märkte jag nu att jag tappat rösten..?

Midsommaraftonen har tagit ut sin rätt med andra ord.
 

Morrissey.

Imorn spelar Morrissey på Lisebergshallen. Och jag ska INTE dit. Skandal!

Jag vill, jag vill, jag vill! 


Genial låt.

Ne, nu blir jag smått deppig...
 

Kakor.

Har precis bakat kolakakor som jag tänkt bjuda på imorn. Och det luktar ljuvligt.
 




Kanske världens fulaste kolakakor. Men dom är godare än vad dom ser ut iallafall.
 


Kul.

Jag hittade precis en bränd skiva i min laptop. Inte vilken skiva som helst, utan en skiva med massa bilder från när Herr Hermansson hade fest här då jag var i London. Otroligt charmerande bilder måste jag säga. Det är inte varje dag man får se män klädda i kvinnokläder. Osv. osv. 

Frågan är om han lämnat kvar den med vilje, eller om han helt enkelt var så korkad och glömde den? Jag tror på det sistnämnda. Faktiskt.

Funderar lite smått på att lägga upp några bilder här. Dom är otroligt roliga kan jag säga er. Och lite smått groteska några av dom. Ska jag?

Och just det, återigen har jag fått bevisat att han ljuger och skyller i från sig så inåthelvete mycket.. Ja, för inte såg han särskilt "ångerfull" ut iklädd min kjol, liggandes på den nya uppsatta väggen och cigg i handen.

Men och andra sidan, ljuger det gör ju jag också.. 
  

Midsommar.

Den blev inte så tokig trots allt. Även om Andrea och Victor tyvärr inte kunde vara med.


Kvällen började hemma hos Linda med några stycken. Vi åt jätte god mat, inga sill och potäter här inte. I och för sig tycker jag sånt är rätt gott, men jag tycker ännu mer om Lindas hemlagade pajer. Det kan jag säga er. SJUKT goda. Nubbar och sånger blev det heller inte mycket med. Men sen har jag aldrig varit någon direkt midsommarfirare, när jag var yngre möjligtvis, så det gjorde mig absolut ingenting. Istället blev det ölspel och annat trevligt. Kubb spelades det däremot. Så svensson det kan bli. Men det var trevligt. Runt tolvtiden drog jag, Sara, Emelie, Hans och Filimon vidare ut. Rio Rio blev stället. Där dansades det i några timmar tills vi och ytterligare några till drog vidare hem till Staffan för efterfest. En efterfest som inte varade särskilt länge.. Men det var mysigt.

Kom hem vid sju och sussade gott till klockan tre. Och nu sitter jag här, lagom pigg och tittar på "Att angöra en brygga". Fy vad sugen jag blev på en riktig sommar nu. Jävla väder.

Får se vad som händer ikväll. Innan dess ska det städas iallafall. Imorn kommer morfar och frugan hit för att se hur jag bor. Och då ska det vara fint. Förhoppningsvis tar dom med morfars gamla cykel som jag har fått också.

Nåja. Bilder från gårdagen kommer kanske sen.

Cheers. 
 


Midsommarafton.

Kul väder. Det var solsken i morse men nu är det molningt och regn. Men vad hade man väntat sig?

Kvällens planer sket sig. Tyvärr. På grund av en grej och gumsan måste ligga hemma och vila. Inget partaj hos Andrea alltså.

Nu får jag se vad som händer. Tänkte att jag kunde ta hem lite folk, men det är lite sent påtänkt kanske.
 
Nåja.

Dags för en dusch.
 

En insikt.

Fan vad deppiga inlägg det blir hela tiden. Men så är det helt enkelt. En smått förvirrad, men hanterbar tid i livet just nu skulle man väll kunna säga. 

Det är svårt att skriva vad jag vill skriva, utan att hänga ut några personer... Men det jag kan säga är att jag nu förstått att det bara kommer bli som förr, inte bra med andra ord, på grund av vissa omständigheter. Och det orkar jag inte med. Inte igen. Personen i fråga får smått skylla sig själv. Han hade ett val, men valde att inte göra det valet. Vilket har varit väldigt uppenbart, även om han inte tror det. Så nu lämnar jag det, helt enkelt. Och personen får göra vad fan han vill. Jag skiter i vilket. Och det känns rätt bra måste jag säga.
 
Nu har jag även en gång för alla insett att min restaurang är ett jävla skämt. Mina tider där är 11.30-16.00, tre dagar i veckan. Det vill säga, i princip ingenting. Men jag hade behövts där mer, för dom klarar sig inte utan en person till. Men vad gör dom istället för att låta mig arbeta ett par timmar till? Jo, tar in sina jävla BARN istället! Som går där och hjälper till. Gratis antar jag. Fookin' hell. Snåla jävla människor.

Men jag fick mig iallafall en positiv överraskning när jag kom dit idag. Imorn har restaurangen stängt! TACK OCH LOV.

Funderar seriöst på att gå och lägga mig för natten nu. Tror jag gör det. Sjukt trött.

Godnatt.
 

Godmorgon.

Har precis varit superambitiös och kokat mig ägg till frukost. Tänkte att det var dags att göra en redig frukost så jag inte behöver äta som en häst på jobbet. Det brukar bli så, för att jag är så hungrig. Mina portioner kan jämföras med folket som äter där, utan att överdriva. Och då är det inga socitetsherrar vi snackar om, utan byggarbetare.

Nåja. Igår såg jag Twiligt hemma hos päronen med Linnea. Jag förstår hysterin kring filmen. Den var faktiskt väldigt bra. Förstår även hysterin kring honom. Otroligt vacker människa. Ja, en kyss från honom hade man ju inte tackat nej till.

Oj. Nu är det bråttom.

Ciao.
 


Trist..

Innan jag kom hem till päronen, där jag befinner mig nu, gick jag några timmar i stan. I jakt efter kläder och lite saker till hemmet. Hittade jag något? Nej, absolut ingenting. Allra minst saker till hemmet. VAD ÄR DETTA? Jag tittade i alla möjliga affärer. Jag vet ju vad jag är ute efter. Men hittade ingenting någonstans. En liten, liten byrå på den affären vid magasingatan dock. Men jag orkade inte riktigt släpa med mig den. Någon annan dag kanske.

Men jag fick klippt mig. KORT! KILLFRILL!




.... eller inte. Men jag funderade på det, men förnuftet hann ikapp mig. Jag hade sett förjävlig ut i det. Det blev bara ett par centimeter kortare och hellugg. Som vanligt.

Nu var det tänkt att jag skulle köpa mig en wow-biljett. Men mor och fars skrivare funkar ju för fasiken inte. Så det får helt enkelt vänta ytterligare några dagar, tills jag sitter på allum igen.

Nu ska jag och syrran köpa lite glass. Vädret är ju underbart!

Have a nice day.
 

What a joke.

Mycket är det, men nu syftar jag på Paris Hilton-programmet. Tittade på det en stund under min delikata måltid. Vilket jävla skämt och vad är det för nötter som är med? Skäms...

Kan man vara mer trött? Jag är fortfarande slut sen igår morse. Somnade en stund igår kväll, men sen började jag titta på en film och grejer. Så den tidiga kvällen blev det inte mycket med. En väldigt bra film förövrigt. Gick på tvåan tror jag.

Idag hade jag massvis av planer. Skulle klippa mig, in till stan och köpa lite saker till hemmet, lite plagg till mig och åka en sväng till Ikea. Men icke. Efter att jag stigit upp i tid slockande jag framför teven i tre timmar till. Och sen kändes det lönlöst att åka iväg. Det får bli imorn istället. Vet dock inte hur jag ska klippa mig. Har ingen aning. Kommer antagligen inte bli någon större förändring. Men kanske..?

Mina planer utomhus sket sig och det gjorde även mina planer hemma. Tänkte städa och fixa i ordning lite saker. Men det har bara blivit filmtittande. Men det är ju trevligt det också. 

Nu ska jag sätta mig på balkongen med en kopp te. 

Ciao. 
 
 

Kasabian - Fire.

En fullkomligt lysande låt. En av favoriterna helt klart.




Man vill ju bara dansa!
 

Dilemma.

Tyget på bilden nedaför är en gardin jag köpte på rea i en butik. Passar utmärkt i mitt kök där färgerna går i svart, trä, grönt, orange etc. Speciellt till min, förhoppningsvis, framtida organga Bumling-lampa. Tror alltså jag ska sy en gardinkappa av en bit.

Samtidigt hade det passat ypperligt som draperi till garderoben i sovalkovet. Där går också färgerna i det jag skrev ovan. Eller ska göra rättare sagt. Tror jag. Ska se vilka färger kuddarna på den relativt nya second hand-butken vid magasingatan har. Jag ska utgå från dom tror jag.

Svårt, svårt. Hade ju kunna ha tyget till båda. Med tanke på att det är såpass mycket. Men det vill jag nog inte.




 
Ja, jag tycker det är charmigt iallafall.
 


Sandra...

..mår väll lite som hon förtjänar antar jag. Med tanke på gårdagens kolossala blandning av olika alkoholdrycker och att jag kom hem ungefär den tiden jag vanligtvis kliver upp tre dagar i veckan. Runt sju. Smått ont i huvudet och galet trött med andra ord.

Men det var en otroligt bra kväll/natt. Det kan jag säga er. 
 
Den började hemma hos Sara som fyllde tjugo år igår, med en massa människor. Det dracks, pratades och dansades till Nationalteatern och annat bra. Väldigt trevligt! Måste säga att hennes lägenhet var grymt mysig också. Runt midnattsnåret drog vi vidare till Nef. Inte hela sällskapet dock, vilket var synd. På Nef var det kul iallafall. Skönt folk även denna fredagen, trotts den usla musiken. Snackade med en trevlig prick vid namn Svante. Jag var tydligen inte den enda som börjat konversationen efter en hälsning ,"Svante? Heter du det på riktigt?". Ett kanin-namn skulle jag vilja säga att det är.. Nåja. Efter Nef drog folket vidare åt sina håll och jag träffade Hans efter att han slutat jobba. Vi stod och pratade ute i det blöta i sisodär en och en halv timme, innan han begav sig hem till sig och jag hem till mig. Mysigt så där på morgonkvisten. Trotts att mina tår var dyblöta på grund av det dåliga skovalet.

Nu sitter jag på allum. Och mår inte inget vidare. Och ser säkerligen inge vidare ut. Det var ju tur att Kaisa kunde byta pass med mig, annars hade jag börjat halv tio istället för tre.

Ikväll ska jag ta det lugnt hade jag tänkt. Förmodligen kommer jag slockna innan klockan tio. Ska nog pyssla lite med min nyinköpta gardin framför en film. Men man vet ju aldrig.

Ciao.
 

Bredarslad.

Haha ja, det kan man verkligen säga. Eller bredhöftad kanske.

Fick hem ett par grymt snygga jeansshorts från tradera idag. Levis 501. Rätt färg och allt! Var lite smått rädd att dom skulle vara förstora. Jag menar, vanligtvis har jag inte W30. Inte för att jag har provat ett par Levis på sjukt länge, men på andra jeans har jag det inte.

Men nejnej, dom satt som korvskinn kan jag tala om! Nästan så att jag borde ta en bild för att visa hur grotesk jag ser ut.

Nåja, man är inte som man en gång var. Tur är väll det att jag förlikat mig med min bakdel.

Måste iallfall sälja vidare dom nu. Någon som är intressrad här kanske? Bild kan visas givetvis.
 

Godkväll.

Ursäkta bloggtorkan. Det var tänkt ett lite längre inlägg idag. Har massvis att skriva. Men jag orkar helt enkelt inte.

Ville bara skriva att jag hoppas ni tittar på tvåan nu? Kortfilmer, geniala! Fullkomligt lysande!

Well, nu ska det nanas för imorn ska det jobbas och sen ska det partajas. Ska bli kul. 

Godnatt människor.  
 

Vill ha!

Tittade igenom lite gamla bilder och blev påmind om denna OTROLIGT VACKRA kudde. Jag fullkomligt älskar den! Lpn, pipan, radion, hela den! Hemsidan har verkligen helt underbara kuddar.
 
Bilden kommer härifrån.
 

Gaaahh.

Jag orkar fan inte med det här.

Hade precis accepterat allt som varit. Och vad händer??

Det värsta som kunde hända. Något som är helt jävla ofattbart enligt min mening. Men tydligen inte ?

Fook......
 

Uppe med tuppen.

Var tvungen att hoppa in på allum idag. Inte så värst kul med tanke på att det blev sent igår. Ögonen är halverade och jag känner mig smått frånvarande. Dessutom kom jag försent. Ganska så rejält. Inte för att jag försov mig, utan för att jag missade min vagn... Nåja. Nu är jag här iallafall. Men bara i drygt en timme till. Sen blir det picknickfestivalen!

... Om inte töserna bangat vill säga? Det beror på vädret. Men enligt aftonbladet ska det vara soligt och en helt okej tempratur.

Igår var vi på Kellys och drack öl. Jag, Julia, Lina, Therese och Anna. Mycket trevligt! Träffade även Jonathan från musik-klassen från gymnasiet. Inte sett honom sen balen, vilket var ett år sedan så det var trevligt!

Nu ska det skrivas CV. Fook..
 


Skit också.

Det är en helt otroligt söt klänning på auktion på tradera just nu. Som går ut om bara en liten stund. Blå, 50-talsstuk. Jag vill ha den! Så sjukt mycket. Underbar klänning.

Men jag är pank. Så jävla pank att jag inte ens kan köpa mig något att äta. Har levt på en limpa bröd jag fick från restaurangen i fredags sen jag kom hem från London. Och gröt, utan mjölk. (Tur är väll det att jag får käk på jobbet. Och att jag kan åka hem till päronen och äta).

Fan. VILL HA DEN!  
 

Saft.

Jag har aldrig varit någon vattenmänniska. Eller vätskemänniska över huvud taget. Att bara dricka ett glas med någon form av vätska om dagen har inte varit speciellt ovanligt. Behovet har inte riktigt funnits där helt enkelt. Det är ytterst sällan jag får för mig att dricka ett glas vatten. Det händer enbart om jag är riktigt jävla törstig. Men nu har jag kommit på en lösning. För det är ju nyttigt att dricka en liter vatten om dagen, eller vad det är. Saft!

Så fort jag öppnar kylen tar jag ett par klunkar ur kannan. Det vill säga, jag dricker ofta mer än en kanna om dagen. Och det är gott. Granatäpple.


 

Picknickfestivalen.

På lördag är det picknickfestivalen. Nära där jag bor. Det hade varit otroligt trevligt att dra dit några stycken. Picknick, liveband och människor. Och det ska vara strålande sol har jag hört.

Vad sägs?

 

RSS 2.0