Loaded.

Igår började sykursen där jag och några till ska sy våra balklänningar. Egentligen vet jag inte om jag vill sy min eftersom då måste den göras perfekt och jag har inte riktigt tålamod till det. Men det kan nog bli kul, och läraren vi ska ha verkar jätte gullig och duktig.

Innan sykursen var jag istan och inhandlade lite saker. En svart klänning från Monki, ett par svarta skor och en svart kjol från gina tricot - en sådan som funnits på weekday och var ungerfär dubbelt så snygg. Men den från gina duger.

Idag var jag och några från klassen och tittade på mönster till balklänningarna på gårdas textil. Fanns inte speciellt mycket där så det blir till att försöka härma bilden jag har i huvet. 

Hittade även en till klänning på Monki. Nu vet jag inte om jag ska lämna tillbaka den nya, den gamla eller om jag ska behålla båda... Den var också svart, givetvis. Svartsvartsvart.

Personalmöte om några timmar. Ska bli intressant att prata med chefen eftersom jag inte gjort det sen jag skickade mitt arga mail till henne..

En råålig lista.

Så här kul har jag en tisdagseftermiddag...(listan tagen av Therese, och även en del svar ;P)


Favoritgodis: Salta K:n, bomber, rosa mentos.

Fem sånger du kan hela texten utantill på:
Champagne Supernova, Don´t look back in anger, Supersonic, Brittish legion, Club Foot.

Vad skulle du göra om du var miljonär?
Jag hade först och främst k ö p t en lägenhet, i stället för att hyra. Rest en del, skänkt till välgörenhet, öppnat min krog.

Tre dåliga vanor:
  Min beslutsångest, att jag inte riktigt förstått mig på det där med att plugga(vilket jag snart slipper), att jag ser att jag stavat fel, men inte ändrar.

Fem saker du gillar att göra:  Umgås, sy, fota, lyssna på musik, titta på film.

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa: Cowboyboots, vita stövlar, lackfärgade tights/klänning etc, savannmönstrade skor/kläder, plagg som skiftar i färg, alltså från tex. svart och blir ljusare och ljusare(det finns nog en del sådant nu förtiden), utsvängda byxor... Oj, listan kan visst göras lång.

Fyra favoritsaker: Min älskling som jag sitter vid just nu, kameran, symaskinen, tvn... tragiskt att man är så materiell.

Bästa årsdid:  Höst, sommar, vår och vinter. Det varierar eftersom årstiderna sällan blir som man hoppas. Men nu är det sommaren som ses fram emot.

Favorit program:
Family Guy, 2 and a half men, csi osv..

Senaste inköp: Idag, en sesamkaka. En äcklig sådan.

Nästa inköp: En jätte fin Fred Perry tröja, ett par jeans och ett par svarta skor jag sett.

Favoritlåt just nu: Stone Roses - Fools Gold. Kan aldrig tröttna på den låten!

Bästa albumet: Definitely Maybe.

5 Saker du vill göra innan du dör:  Hitta ett  jobb jag trivs med, bilda familj, göra film och kanske t.o.m med vara med i en, öppna min bar, åka till afrika.

 Bästa filmerna: Billy Elliot, sen jag var 12 ungefär. The Departed, smala sussie osv...

Hur är din drömtjej/kille: Håller mig hällre till min verkliga.

Finaste pojknamnnet:  Noel, och inte "n-o-el" utan "No-äll"(hatar när folk uttalar Noel med typiskt svenskt uttal) vilket även min framtida son ska heta.

Finaste tjejnamnet:  Mycket svårt, vet faktiskt inte.

3 saker du inte kan leva utan: Sam, musik..

Vill du ha några tatueringar eller piercingar:
En tatuering kommer nästa månad förhoppningsvis, det blir "Live forever" i nacken. Var det gäller piercingar, så nej. Är sjukt glad att jag inte tog hål i läppen och tungan när jag tänkte göra det då jag var 15, och den i naveln som jag haft i mer än 5 år åker snart bort eftersom det är så otroligt fult. 13 år och dum, brukar jag säga.

Pratar du några andra språk: Engelska, lite spanska, kunde även lite albanska då jag satt på lexin en sommar eftersom jag tänkte imponera på mina gamla albanvänner, men nu är alla dom orden glömda.

Äger du några band-t-shirts: En med Oasis, den jag gjort själv. Är inte så mycket för bandtröjor.

Bästa filmkaraktär: Den jag kommer på nu är Spike i Notting Hill, älskar honom fortfarande.

Senaste filmen du såg på bio: "bee movie" - Jävla skitfilm.

Favorit butik: Weekday, monki, topshop, karltex osv..

Vilken är din favoritsport att se på: Simhopp, kan bero på att jag själv hoppade förrut. Konståkning, jag vet dock inte varför. Och sen har väll fotboll blivit mer intressant med tiden.

Vilka länder har du varit i: Norge, Danmark, Tyskland, England, Spanien, Turkiet, Krotatien. I år blir det även Scottland, Prag, och förhoppningsvis Paris.

Vad har du för klädstil? Enkel, vanlig. Utan krimskrams och en massa smådetaljer osv.

Har du några fobier? Spindlar, trånga utrymmen.

Personer du skulle vilja träffa:
Liam & Noel.

Vem saknar du? Vet icke.

26/1-06, oförglömligt.

Idag var det två årsedan jag, Malin och Jes var på Oasis i sthlm. Vilken jävla kväll det var! Trotts att jag inte kunde prata, Malins 40 graders feber, så var det helt underbart. Men det hade varit bättre om jag kunnat prata. Jag kände mig instängd, fick en känsla av panik. Att inte kunna jubla, skrika, sjunga osv. Jag hade så mycket känslor i kroppen, men de kom inte ut. Men inte hackade jag upp mig för det! En oförglömlig kväll. Jag måste se dom igen!


image126



Glasgow, bokat och klart!

Idag innan jobbet gick jag en sväng på stan för att kolla lite kläder. Köpte mig ett linne och en tröja på weekday. Hittade även en jacka på H&M, men den var en ren besvikelse när den kom på. Stor och pluffsig osv. Lite synd, för den var snygg. Gick även förväntasfullt till topshop för att köpa den svarta tröjan, med helknäppe längs ryggen (som jag visat tidigare), men givetvis hade dom den inte. Den finns på topshop i England, och den kanske inte ens kommer hit. Fook..

Jag och Sam bestämde oss för att fira vår 2-årsdag i London när vi var där sist. Men flygbiljetterna för oss två t&t skulle gå på 3000 kr med ryanair, vilket kändes en aning onödigt när vi vet att det går att få flygbiljetter för hälften. Då kom Sam med den geniala idén att åka till Scotland istället. Så den 8:e februari bär det av till Glasgow! Känns inte helt fel med en resa på 3 nätter för 1500 kr per person. Ska blir riktigt kul!




Oasis - Stop crying your heart out


Alltid lika chockerande.

Idag började dagen med en chockerade och rätt så tråkig nyhet, Heath Ledger är död! Riktigt sorgligt tycker jag. Han verkade vara en skön kille, hade bra åsikter om saker och ting, skön röst, och framförallt var han en bra skådis. Han var ju definitivt höjdpunkten i den där skitfilmen "tio orsaker att hata dig"...

Alltid lika chockerande när kändisar dör. Vill inte ens tänka på att det kommer en dag då det är Liam & Noels tur...... 

Time to plugga lite. Måste hitta bra argument mot kärnkraft till måndagens debatt. Synd bara att jag inte är en tävlingsmänniska för fem öre, att jag verkligen skiter i om jag vinner eller inte i de flesta fall, för det gör lite att jag inte är speciellt sugen på att lägga ner massvis av tid på att hitta argument för att knäcka motsatta grupp. Men jag gör det för laget den här gången, för laget!

Idag ska jag även försöka mig på att baka en andra gång, efter mitt misslyckande häromdagen. Lyckas jag inte idag, då..då vet jag inte vad jag gör.

Adios amigos!

Hur lyckas jag?

Okej, jag har just bevisat att det inte finns någon som helst bakmänniska i mig. Inte ens när det bara är att tillsätta vatten till en färdig pulversmet, kan jag göra det rätt. Min citronkaka gick av mitt itu i princip, när jag vände den upp och ner. Och då hade jag smort formen, använt ströbröd och väntat en lång stund efter att jag tagit ut den från ugnen. Jag följde anvisningarna på pricken!

Men jag lyckades på nått sätt rädda en bit av den iallfall, och det ska säljas imån i personalrummet. Kronorna vi får in går nämligen till klassresan, om den nu lyckas sälja.

Hur i helvete kan man misslyckas med en sån här kaka? HUR?

Från och med nu föredrar jag helt enkelt att äta, än att göra..

Come on, then!

Klänningen är beställd! Fick t.o.m. 30% rabatt på den.. Grrreat. 


Hittade även lite andra godsaker på nätet för en stund sedan. Den första är ett måste. Den andra är snygg, men jag avskyr glitter och sådant och givetvis har den tröjan det.


                                                      


Gick nyss förbi ett glatt gammalt par på 80+ som höll varandra i händerna och gick och småpussades lite då och då. Dom såg nästan nyförälskade ut. Fick näsan en tår i lillögat mitt. Alldeles för sällsynt!

Efter jobbet blir det film, this is england tror jag. Var ett tag sen nu. Kanske borde sy lite också, och måla. Måla definitivt..

The Warlocks - Stonehearts

Studentklänning?

image120


För några dagar sedan kom jag fram till att jag skulle sy min studentklänning, men nu hittade jag denna enkla, men rätt söta klänning på Ellos hemsida. Och är det inte perfekt med en klänning för 250 kr när den ändå kommer att förstöras under studentdagen? Får se, jag kanske köper den.

Johnny Foxes.

Stavas det så? Det var iallfall där gårdagskvällen spenderades med ett antal människor. Innan dess var vi hemma hos Fredrik och drack vin och lyssnade på italiensk musik. Det var en trevlig kväll och som tur var låg puben bara 300 m från Samuel. Man kunde ju knappt gå pga. av regn och blåst.
 
Bilder kommer senare.

Nu sitter jag på jobbet med fett hår, fuktiga och inrökta kläder och har tyvärr precis börjat. Acne-kjolen som det precis har blivit halva priset på, på Pondus kommer jag ju irriterande nog inte kunna köpa eftersom jag knappt har ett öre kvar på kontot. Och förmodligen är den slut innan lönen kommer. Fook.



Adjö.

Hårhårhår.

Idag har jag fått ännu mera hårångest. Det ligger slickat längs huvudet med ljusbruna rötter och luggen är för lång. Avskyr när håret formas längs huvudet utan någon volym. Kan ju iofs bero på att jag ser ut som fan i det. Jag har iallfall kommit fram till att håret ska sparas till långt, icke uppklippt (kan ändras dock), ev. fortsätta med pannlugg och det ska färgas ännu mörkare. Möjligtvis med lite röda nyanser i. Men iallfall mörkare - ju mörkare ju bättre!

Kanske ha det lite som miss hanapee? Riktigt skön frisyr har hon, får alltid till det.


Fredag imån. Kanske blir en liten utgång med Sam, Chrille och Anna m.fl,  med öl och chilinötter <--- notera Emelie; ÖL OCH CHILINÖTTER!!!! MUUUMMMSSSSSS.

Shit.


Ramones - Teenage lobotomy


"I wanna suck on your lollipop"

Idag försov jag mig, igen. Ne det var nog första gången på denna terminen... Har fortfarande inte kunnat tänka utan att ha "i wanna suck on your lollipop" i bakrunden. Fan vad jag hatar den låten. Dagen gjordes inte direkt bättre när jag var tvungen att motvilligt lyssna, korta ner osv på "boten Anna" på ljudlektionen. Kan ju inte säga att det var tvång, jag har ju bestämt att en bit av den ska va med. Och det är ju en riktig skitlåt som alla hatar (hoppas jag), vilket är poengen.

Nu sitter jag på mitt lilla jobb med kurrande mage. Vågar inte lämna mitt lilla bås eftersom jag kom försent idag igen (här kan jag därimot säga igen). Lite senare blir det café med Sara. På vanilj kanske? Är sugen på chailatte.

Jag är så jävla trött på mitt jobb. Ni anar inte. Nästa gång på personalmötet, efter att jag skällt ut min chef för diverse saker, funderar jag fan på att säga upp mig. Men det vore ju givetvis inte så smart eftersom jag inte har nått annat jobb på ingång och det går riktigt trögt på cv-fronten.

Jag har kommit på att jag vill jobba på lagerhouse. Den inne i nordstan. Eller någon annan sakaffär. Kanske panduro?


Jet - Lazy gun.


Statist, ja visst.

Ja, idag var jag och min klass + en jävla massa andra, statister till nån serie som ska sändas på svt1 nästa år. Så vi stod och skaka rumpan från 11-19.00 idag i princip. Det skulle nämligen filmas på en klubb. Det var väll lite halvkul så. Men man kände sig sjukt löjlig då man stod och skulle dansa seriöst, och ofta utan musik dessutom. Men nu vet man hur det går till på en inspelning iallfall. Jag själv lärde mig ett och annat. Trodde man hade flera kameror till samma tagning som filmade i olika vinklar, och inte en kamera med en jävla massa omtagningar för att få närbilder osv.. Hela grejen tog dock lite för lång tid och mina fötter värkte eftersom jag hade stövlar med klack på mig, vilket jag aldrig har. Men det blir iallfall några kronor mer till prag-resan med folk från klassen i maj.

Kanske man kommer med i bild?

Dagens goda gärning.

Ringde precis mitt första sos-samtal. En gammal man kom till informationen och berättade att han hade jätte ont i hjärtat och var tvungen att åka till sjukhuset så det blev till att ringa ambulans. Stakars lilla gubbe. Hoppas det inte var något allvarligt.  

Snart ska det åkas till Sams systerdotter på kalas. 3 fyller hon och det blir ett litet piano och pippigubbar samt en film som blir presenterna iår.

"Stureplanifiera" göteborg...

Är det någon mer än jag som läst punktse idag? HAHAHA!

Vad är det för jävla skit dom har öppnat på avenyn? Vem fan bryr sig om stureplan? Kan någon tala om för mig vad det är som är så är jävla intressant med stureplan och folket som hänger där? Seriöst, jag fattar det fan inte! 
Nu kommer ju givetvis alla dessa fräcka människor som inget hällre vill än att hänga på stureplan på riktigt, hänga på denna nya helt otroligt schyssta klubb. Men då får vi ju iallfall hoppas på att alla dessa stureplanswannabes samlas där så dom slipper förgifta resten av göteborgs uteställen.

Ett ställe som ska locka till sig alla sorts människor. "Modeintresserade, musikintresserade, BRATS självklart......" JAG DÖR!

Jag vet fan inte om jag ska skratta eller gråta...


Skitschema och sesamkakor.

Idag har jag fått veta att vårat schema suger kuk denna terminen. Vi går 8-16.00 i princip varje jävla dag. Jag KOKAR! Har nog aldrig i hela mitt liv haft ett så kasst schema, och det är ju denna terminen man vill och t.o.m SKA ha ett bra schema! Iallfall teaterlinjen. Man såg ju knappt till teatertreorna förra året för att det inte fanns något att göra. Men givetvis så har dom lagt fler kurser den sista terminen nu. Jävla idioter.

Iallfall.. I dag efter skolan var jag en sväng på stan. Kollade in rean på NK och såg en mycket söt blus, svart osv på Oasis. Jag köpte den inte. Jag såg även 2 söta tröjor på topshop. En blå blusaktig sak och en brunvit-randig t-shit med guldknappar. Jag köpte inte dom heller. Jävla beslutsångest! Såg även min blåa tröja jag köpte i London hänga där, i massa exemplar. Jag trodde den tröjan var en utgående vara när jag köpte den, men tydligen hade den inte ens kommit hit.. Well, ska bege mig till stan imån igen för att fundera närmare på om jag ska köpa de plaggen jag såg.

Från det ena till det andra...

Har kommit på att jag ÄLSKAR sesamkakor. Jag vet fan inte varför, men sen jag köpte en häromdagen på Maxi har jag köpt hur många som helst efter det. Jag vet inte vad det är med dom, för jag kan inte riktigt fatta varför jag tycker om dom. Men jag gör det helt enkelt..

Nu ska rummet städas. Måste även ladda ner "boten Anna", en hiphop-låt och en Lena Ph låt, till min reklamjingel. Trodde aldrig jag skulle behöva förgifta min lilla älskling med sån skit.

Kasabian - The doberman


She´s Electric.

Igår började skolan. Kände direkt när jag kom innanför dörrarna att jag ville hem igen. Lovet var alldeles för kort! Men vi hade åtminstonde en slapp dag. Film på kulturhistorian och föreläsning av en konstnär på nutida konst-lektionen. Fick förövrigt ett oväntat mvg på den kursen. Det var inte oväntat för att kursen var svår, för det var den verkligen inte. Utan snarare för att jag inte satsar på något mvg förrutom i teater i princip. Nöjer mig nämligen med att vara en medelmåtta...

Idag blir det en liten pluggdag. Måste skriva om mitt manus till min reklamjingel eftersom nån jävel hade rensat hela datan på jobbet och därmed tagit bort det. Måste måla lite till bilden också, men har inga akvarellfärger. Funderar även på att måla av en bild på Audrey Hepburn som jag köpte på Sol & Vår i haga. Den kvinnan asså!

Vill egentligen in till stan idag och kolla acne-rean. Men det ser inte speciellt tilltalande ut att gå ut i det här vädret. Jag tror jag väntar tills imån. Jävla skitväder.



image118

flytta?

Gick ner till stan idag innan jobbet och köpte mig ett par jeans på karltex i haga. Svarta, med en lite högre midja. Testade även ett par likadana fast i låg modell. Ångrar nästan att jag inte köpte dom. Som vanligt har jag en jävla beslutsångest just nu. Regnade gjorde det också medan jag sprang mellan affärerna i mina svarta tygskor. Önskar nästan att jag inhandlat ett par vinterskor, åtminstonde fler raggsockar. Nu sitter jag här med krull i håret också pga regnet. Tjusigt.

Sam och jag har precis pratat om att kanske flytta in i hans äldsta systers hus som ligger i munkebäck. Hon ska nämligen flytta ihop med sin pojkvän och ska hyra ut den i andra hand i några år. Tror det är en 3a, stort kök, badkar osv. Jag är sjukt sugen på detta måste jag säga. Att ha den tills vi hittar något annat! Men då måste vi skaffa oss en till som kan flytta in med oss eftersom hyran är mer än vad vi har råd med.. 

Du kanske har lust att flytta in med oss? *blinkblink*


"han som alltid pratar med chauffören"

Jag vet inte, men på något sätt fachineras jag av folk på bussar. När jag åker buss tänker jag i princip alltid på vilka folk som är på, hur dom ser ut, rörelse, ljud.. osv.

Väldigt ofta när jag åker buss så är det en snubbe som står och pratar med chauffören. VARJE gång jag åker buss, och han är på bussen så står han där framme. Jag har aldrig riktigt irriterat mig på det. Men igår när han kom på samma buss som jag så kände jag verkligen att jag ville bita i kudden...
Varför står han där framme? Vad har han för syfte med det? Har han inga vänner? Är dom hans vänner? Känner han alla, och hur då isåfall? Vad tycker chauffören? Alla som åker med min buss, 513 vet vem han är. Han är den sk. "Han som alltid pratar med chauffören". Självklart ska han få stå där framme om han nu tycker det är kul. Det är bara lite irriterande när man ska kliva på och denna stora man står där framme och man får pressa lilla kalvkroppen förbi hans area på 1x1 m..
 
N
ej, nu var jag lite smått elak.

Fördrivning av tid.

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Rest med Sam, var inte på mitt första krogbesök, men mitt första lagliga krogbesök. Sen kan jag inte komma på så mycket mer eftersom året inte var ett speciellt händelserikt år.

2. höll du några av dina nyårslöften? kommer du ha några nya för nästa år?
Nyårslöfterna förra året var att ta vara på dagen men kan inte direkt påstå att jag gjorde det, och att sluta äta godis på vardagarna, vilket jag faktiskt höll för det mesta. Nytt för i år är som för de flesta andra, börja träna.

3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nop. Folk tror t.o.m att det blir jag som blir 1:a på den fronten.

4. dog någon som stod dig nära?
Nej, tack och lov slapp jag det.

5. vilka länder besökte du?

Danmark, england, har ett svagt minne över att norge besöktes också.

6. är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
En varm sommar, egen lägenhet.

7. vilket datum från år 2007 kommer du alltid minnas, och varför?
10/2 - en av dom värsta dagarna i mitt liv
3/8 - Stones på Ullevi
Sen stod det stilla på datumfronten.

8. vad var din största framgång 2007?
Kan inte påstå att jag gjorde någon större framgång. lärt mig mer som människa kanske.

9. största misstaget?
Önskar bl.a. att jag tänkte efter före, innan jag fattade en del beslut.

10. har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte mer än huvudvärk och lite astmaproblem.

11. bästa köpet?
Systemkameran, laptopen och symaskin.

12. vad spenderade du mest pengar på?
De tre ovanstående sakerna. En del på kläder också.

15. gjorde någonting dig riktigt glad? 
Londonresan, perfekt present. En del betyg, lönerna... 

16. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2007?
Eftersom det mesta som spelas i sverige är skit har jag hållit mig till min egna musik, och det mesta har jag lyssnat på tidigare. Men bl.a. Primal Scream - Medication.

17. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mitt humör har gått i vågor. Egentligen borde jag varit gladare, men jag måste säga att det har varit tvärtom. 

18. vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på tiden, gjort saker jag tycker är kul, kanske pluggat lite mer också.

19. vad önskar du att du gjort mindre?
Sovit, slösat en massa tid på ingenting, tänkt.

20. hur tillbringade du jul?
Med familj + några vänner till föräldrarna i sälen.

23. hur många personer har du varit sugen på under årets gång?
giigdddghjij.

24. favoritprogram på TV?
family guy, csi osv...

25. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Tror på kärleken. Men ja, det skulle jag väll kunna påstå.

26. bästa boken du läste i år?
Att läsa böcker har aldrig varit min största priorietering. Tror jag bara läste en bok förra året, som jag började på dagen efter jul, Glaskupan. Den var la ok. Annars har det mest varit en och annan blogg.

27. största musikaliska upptäckten?
Det mesta har jag lyssnat på tidigare, men det jag började lyssna ännu mer på var primal scream, white stripes, t-rex osv.

28. något du önskade dig och fick?
En resa till London.

29. något du önskade dig men inte fick?
En läägenhet.

30. årets bästa film?
This is england, givet val, Prestige osv. 

32. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mindre idioter.

33. hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Enkel.

34. vad fick dig att må bra?

Sam.

35. vilken kändis var du mest sugen på?
Är inte den som trånar efter kändisar.

36. vilken politisk debatt engagerade dig mest?
Håller mig till parlamentet.

37. vem saknade du?
Malut.

38. den bästa nya människan du träffade?
Det måste väll vara oholics & co. Sjukt mysiga människor.

39. en värdefull läxa du lärt dig i år?
Att människor är kapabla till vad som helst.

40. citera en sångtext som summerar ditt år.
Är för trött för att tänka ut nått.

 

Kul lista, verkligen. Men nu är det bara lite mer än en timma tills jag slutar, YES.

Överskattad.

Skaffade mig precis en facebook eftersom de flesta vänner har det och inte bilddagboken. Men det räckte med att jag loggade in en gång för att sedan bli avskräckt. Så det kommer nog att förbli den enda gången jag varit inloggad där..

Vad är det som är så jävla bra med facebook? Snälla, tala om det för mig! Så kanske mitt agg mot den sidan förr eller senare försvinner,  who knows.


Nytt år, nya tag.

Nyårskvällen var en bra kväll. Den firades med Sam och Sara hemma hos Axel och Julia med en massa folk. Dom hade en riktigt schysst lägehet måste jag säga, kände hur mina flyttahemifrånkänslor växte. Vi drack gott, tjötade och det var riktigt trevligt. Klockan 12 gick vi ut för att skjuta lite raketer och killarna blev som små barn igen. Kvällen blev hyffsat tidigt, men den var fulländad ändå. Bilder tillkommer senare.

Nytt år.

Hur ska man sammanfatta det gångna året? 
Ett år av kärlek men blandat med frågetecken, avsky, oro och förrvirrelse. Förrutom Sam, så har året varit rätt trist då det inte hänt så mycket. Sommaren var skit. Missade festivaler, The Who och värmen eftersom vi hade i snitt en vecka sol. Men Stones var iallfall sjukt bra. Jag fyllde även 18, vilket kändes en aning befriande. Men förra årets höjdpunkt måste varit Londonresan, födelesedagspresenten från Samuel. Helt underbart kul var det. Blev även lite prylfixerad det året, köpte en ny symaskin, laptop, en ny mobil och en systemkamera. Att bry sig om matteriella ting är väll inget att heja för. Men jag köpte det iallfall för mina egna pengar så jag tycker jag kan vara värd det. Skaffade mig några bra betyg också. Både i våras och nu i vintras. Mvg i scenisk gestalting b och Mvg på projektet bla. Detta är väll istortsätt det jag minns...
Ne, jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka om det förra året. Som jag känner nu så känns det inte som om jag kan sammanfatta året som ett bra år. Det hade varit ett bra år, om man bortsett från skiten bakom, men nu finns den där. Men vad fan ska jag klaga för, 2007 är historia nu.

Året vi har framför oss hoppas jag blir ett bra år med en lägenhet tillsammans med Sam, student, jobb och resande. Stora höjdpunkten kommer naturligtvis bli studenten, vilket ska bli så grymt skönt efter alla dessa jävla år av slit i skolan. Men nu ska jag inte spekulera om framtiden, jag får ta det som det kommer.


Peace out.


RSS 2.0