Filmtips, tack!

Jag behöver se mer, se nytt, se sånt som ger samma välbehagkänsla som Ben X.

Ge mig!
  

Mary & Max.

Är vanligtvis inte så förtjust i animerade filmer, men jag älskade den här filmen. Så otroligt fin! 


Ben X.

Inatt såg jag en av dom bästa filmerna jag har sett (av den typen av film), nämligen Ben X.

Ett belgiskt drama om en autistisk tonåring och några dagar ur hans liv..

Den var snyggt gjord, storyn och skådespeleriet var skitbra, oförutsägbar så inåthelvete (jag blev totallurad flertalet gånger ska sägas, inte när det kommer till tjejen dock).

Det finns inte ord för hur bra den här filmen är.
SE DEN!
 


Tagga ner nisselilla.

Finns det något värre/osexigare än överstylade killar?

Klart det gör.

Men illa är det. Särskilt snubben jag såg på bussen förut...
 

Idag vill jag;

Gå till staden, kolla skivor, hitta en jordglob, dricka kaffe, köpa ett anteckningsblock, dricka folköl vid skansen kronan, se Mary & Max på hagabion. SAMT få pengarna jag blivit lovad av exet.

Hälften kommer vi nog lyckas bocka av. Men pengarna... ja det skulle förvåna mig otroligt mycket om killen faktiskt satte in mina pengar på kontot. Men förhoppningsvis har han mognat lite det senaste halvåret...
 


My mind just prints your picture in my head when your not there.

Iggy Pop - Isolation
Joy Divison - Isolation

The Warlocks - Isolation

(The Isolation är även dom värda att nämna. Jävligt bra!)
 


Pics.


 


Lördag kväll/natt.

Tillställningen/festen hos Maria var otroligt trevlig! Massa människor, mys på gräset, lekar, mat, dans, filmsnack, osv.

Frågan är varför jag fortfarande går efter teorin om att det är bättre att inte sova något alls, än några få timmar, om man ska upp tidigt på morgonen? Har fått det bevisat x antal gånger att det aldrig funkar att dygna och sen vara vaken hela dagen..

Har varit körd hela dagen med andra ord, men det vare värt! Lyckades ändå hålla mig vaken under bion jag och syster var på, bra jobbat..
 


Spontaniteten när den är som bäst.

En öl på pustervik blev två till på Kino och sedan efterfest till fem i morse hos en väns bekant. Otroligt oväntad men jävligt trevlig kväll/natt! 

Synd bara att Daniel försvann bakom ett hus så man inte fick säga adjö. Men gbg är ju litet så vi stöter nog på varandra såsmåningom.
 
Idag mår jag och Therese ungefär som väntat, så staden och en tur till Bengans lär det ju inte bli, men vem vet..
 


Genialt.


 


Kvällskvisten.

Gorillaz - Re-Hash
 


24 hour party people.

 
 


Helgen.

Det var skittrevligt hos oss i fredags. Öl, musik, häng på balkongen och lite för mycket folk, som vanligt.

Lite halvkul dock, att någon lyckades lossa köksbordet ur väggen och ha sönder en av mina koppar (det här är anledningen till att man inte dricker kaffe på fester Henke!). Att saker går sönder får man ta, men det som känns tråkigt och förvånar mig är att man inte säger till om man råkar göra sönder något..?

Även gårdagskvällen var otroligt trevlig. Den tillbringades på Henriksbergs takterrass med Julia, Matilda, Therese och andra vänner och Division of Laura Lee spelade. Riktigt bra ställe, borde besökas oftare.

(Frågan är varför det känns lite halvjobbigt att se D med någon annan? Det är över ett halvårsedan vi bröt upp för andra gången och vi båda har träffat andra osv. sen dess. Blir väl lite Sandravåren09 när vi ses antar jag..)
 
Förjävla slapp idag, men det unnar jag mig.
  


Sandra Bullocks & Mother Theresa.

Ikväll, fääst.
 

Överallt och ingenstans.

Jag känner hellre mycket och fel, än ingenting alls.

(Men visst börjar det bli lite tröttsamt...)
       

Don't you (forget about me).

Jag undrar lite hur irriterade grannarna blir när en del låtar spelas om och om igen, dagarna ut.. Men det blir lätt så när man hör något nytt/sånt man inte hört på länge och som ger en lite smått öronorgasm.

Idag har det varit den här. Kanske för att jag blir lite nostalgisk. Eller helt enkelt för att den är jävligt bra. Måste iallafall se Breakfast Club snart.
 

Jag älskar:

Mörkt hår och ljusa ögon.

Se bara på Jesus Navas.. Hur vacker är han inte?
   

Visst vill man bara dansa!

Sister Nancy - Bam bam.

(Kan se Therese i nunnedräkten framför mig, klockren syn.)
 


.

Gräshäng vid mariaplan med ett gäng människor, kino, pustervik.. Bra kväll!  

Att jag skulle bli erbjuden afrikansk kuk av ett tidningsbud vid min uppgång när jag kom hemtrallandes inatt var dock inget jag väntade mig. Har nog aldrig försäkrat mig om att ytterdörren var låst så noga förut... 

Idag borde jag göra vettiga saker men orkar knappt lyfta på baken. Istället blir det T.Rex, The Doors och annat genialt tills matchen börjar.
  

Får lite smått gåshud.

Yo La Tengo - Today Is the Day.
 


Sjukt trevlig kväll.

Den började med öl i slottskogen med några vänner och sen dans på kontiki.

Det här var mitt andra besök på klubb Boris och trots det kan jag konstatera att den klubben slår alla andra klubbar, utan tvekan. Musiken, folket, stämningen! Ja, bortsett från att det såg ut som om jag doppat luggen i fett och att det var så jävulskt varmt inne på kontiki, så var det skittrevligt.

Efteråt blev det en kvart i slottskogen på festen som höll hus där någonstans, och det var inte direkt någon tillfällighet att det endast var en kvart...

Idag blir det fest hos Malin och sen eventuellt Henriksberg.  


.

Är rätt rastlös efter gårdagen som bestod av absolut ingenting. Lämnade inte ens hemmet mer än då vi var i tvättstugan. Men film, musik och god mat är inte helt fel det heller.

Ikväll blir det iallafall öl i skogen och sedan Boris. Ska bli trevligt!

Förresten.. ZZ Top kommer ju till göteborg i oktober och jag är lite småsugen på att gå måste jag säga. För nostalgins skull. Älskade dom när jag var yngre och det hade varit jävligt kul att se dom. Likaså Robert Plant som kommer till sthlm. Det är ju nästan två måsten, faktiskt.
 

Mhmm..

Inte trodde jag att jag en tisdagskväll skulle titta på en dokumentär om surfing och surfinglegender och tycka det var intressant. Eller att jag skulle bli betuttad i Shaun Tomson (till höger) för trettio årsen..


 


Himla fint.

Kvällssol är inte helt fel. Särskilt inte när det ser ut så här.

Från igår kväll. 


Måndag;

Staden, second hand, två lp rikare, pizza på kellys, ett halv kilo godis i magarna, x antal (osköna) foton tagna. Trevlig dag!

Och en stilsäker Ebbot iklädd moppehjälm och kaftan gjorde den ännu trevligare.

The soundtrack of our lives - The Passover 


Get loose get loose.

Jävligt trevligt hos Fredric. Kvällen/natten bestod av sushi, öl, musik, lite dans och för få timmars sömn hemma hos hans päron med ett gott gäng.

Kändes lite småmärkligt att S flickvän under någon månad förra sommaren var där dock, med tanke på hans svinerier under den tiden. Jag visste ju inte om något, men jag antar att hon inte vet att jag inte visste något då vi knappt hälsade på varandra.. Förjävligt att man själv ska hamna i en stökig situation pga en annans korkade beteende.

Känner för att promenera till staden och kolla second hand och käka linssoppa i saluhallen idag. Sounds pretty good to me.
 

Utökning la casa de la Sandra.

Rätt? Ett försök till att minnas lite spanska från grundskolan...

Jag bor inte ensam numera. Therese har nämligen flyttat hit för en månad, och det funkar fint. Hon slipper åka den långa vägen hem till päronen och jag får en lite billigare månadskostnad. Gott!

Håller dock på att byta ut möblemanget så det är lite småstökigt, och det kommer det nog vara ett tag då jag bestämt mig för att hitta det jag vill ha begagnat..

Nåja.

Ikväll blir det fest hos Fredric som fyllt år. Ska bli trevligt! Hoppas han tycker om jäger..?
 

RSS 2.0