Yeah, something called love.

Om det hade varit fredagkväll, om jag inte hade varit sjukt trött, om jag inte hade träningsvärk i röven, då skulle jag ha dansat.

Iggy Pop - Lust For Life.



 


Okidoki.

Efter några människors uttalanden om att jag inte ska sluta skriva, så har jag bestämt mig för att inte göra det. Dessutom är det gött att skriva av sig ibland. Fungerar som någon sorts vardagsterapi.

Iallafall. Helgen bjöd på en del trevligheter.

I fredags blev det först några timmar på kings med after work och öl med ett gäng människor och sedan pustervik för att se The Isolation. Sjukt trevlig kväll och dom var skitduktiga.

Igår blev det lite shopping med lillasyster, käk hos mor och far och sedan åkte jag hem till Anna och hade trevligt med henne, Jennifer, Martina, Matilda och Therese. Under earth hour myste vi med levande ljus, goda saker och intressanta samtalsämnen. Hamnade på båten tillslut. Och ja, inga kommentarer....

Denna helgs konstateranden:
1) Båten har blivit ett nytt avenyställe, vilket är ungefär det sista vi behöver i göteborg. Ska man behöva röra sig ut till lindholmen för att kunna hänga och dansa på ett schysst ställe med bra musik och sköna människor? 2) Basister är ofta väldigt fina 3) Mitt ex är ett jävla panthuvud. Ringer till Anna för att be henne om ursäkt, men han kan fan inte be MIG om ursäkt, efter all jävla skit han gjorde och utsatte mig för. Ännu ett bevis på vilken liten och patetisk människa han är..
 


...

Den här bloggen är riktigt jävla dålig numera.

Funderar på att lägga ner...
 

Kfåoasgja

Kaos i mitt huvud. Har aldrig haft så mycket ångest för en tenta. Det vi har haft innan har varit rena lekskolan jämfört med den här.

Inskickad, ej klar. Jag hoppas på ett mirkael förstår ni.. (Om vi får en helt ny tenta som omtenta så dör jag!)

Fortfarande inte bestämt mig för om jag ska skriva b-uppsatsen. Dags att bestämma sig kanske med tanke på att första mötet är IMORN. Har inte funderat ut något alls, vet ingenting, inte letat upp fakta. Nada.

Helvetes jävla röv.

Dags att ta sig i kragen kanske..

HJÄLP!?
 


På repeat just nu;


Ladytron - Ghosts

Animal Collective - My Girls
 


Crap.

Jag är verkligen riktigt jävla usel på att plugga. Inte ens när jag lämnar mitt hem med dator och allt nödvändigt kan jag koncentrera mig och få saker gjort (kan inte plugga hemma då det finns för mycket annat att göra). Igår spenderade jag sju timmar på fik, SJU TIMMAR, och inte fan fick jag mycket gjort för det.

Istället lyssnade jag på musik, kollade på Loket på youtube (vilket iof delvis har med en av uppgifterna att göra) pratade i telefon osv.

Det enda jag kom fram till var att Loket är en jävligt skön gubbe. En riktig mysgubbe. En av mina svenska favoritmänniskor skulle jag vilja påstå, efter Kenta då förstås. Skrattade så jag grät till "Lokets bästa" på yt.

Även idag har jag satt mig på ett fik. Får se hur detta går...
 

För ofokuserad för att kunna fokusera.

En inre panik. Måste skriva på TENTAN. Men jag kan inte..

Istället fantiserar jag om pannkakorna jag kanske tar mig tid till att göra lite senare, tittar på skitserier på tv och kör New Order - Temptation, på repeat.

Ångest.
 


Skämsmössan sitter där den ska.

Kvällen bestod av mys hos Lina med människor, några trevliga timmar på trucken, efterfest hos någon random person (med José Gonzales, viktigt att nämna) och sedan en lång promenad i duggregn till backaplan där sedan en taxi tog oss hemåt.

En lyckad kväll! (Bortsett från det där jävla fyllesmset jag fick för mig att skicka, haha. Som sagt, skämsmössan sitter där den ska.)

Idag blir det tentaplugg. KUL.

  


Utomjording.

Var på en drinkfest igår hos Malin. Goda drinkar, god mat, men det var längesen jag kände mig så felplacerad. Absolut inget illa mot Malin eller människorna som var där, dom är säkert jättetrevliga, men man känner med en gång när man inte borde vara på ett ställe.. Och sen är jag ju inte den sociala typen, särskilt inte bland folk som är väldigt olika mig själv, och allra minst i sammanhang då alla känner alla och jag känner ingen förutom en. En dålig egenskap jag har..

Kvällen fortsatte sen hemma hos grannen. Lyssnade på skivor, pratade osv. Situationen kändes lite småmärklig (det uppenbara var tydligen inte uppenbart, haha), men det var trevligt.

Trallade över till mig klockan nio i morse. Dagenefterfullrastlös. Kunde inte somna förrän elva, trots att jag knappt sov under natten. Så nu är jag sjukt seg, vilket är otroligt dumt då kvällen bjuder på födelsedagsfest för Julia.
 
Nej. Nu ska jag hälla i mig kaffe och sluta grubbla över saker som inte borde grubblas över. Samt försöka hitta kvällens utstyrsel. Finklädnad ska det vara. Mission impossible med andra ord..
 


Just det!

Åker och hälsar på Sara i London 27/4-5/5.

Kulkulkul.


 


Man ska aldrig underskatta sig själv.

Blev otroligt glad över att se tentorna från dokumentärkursen. Det trodde jag ta mig fan aldrig. Allra minst på hemtentan ska sägas. Kändes som den absolut sämsta tentan jag skrivit någonsin, men uppenbarligen inte. Att vi hade den slappaste läraren ever skiter jag i just nu. Ett betyg är ett betyg, så HURRA!

Detta firar jag med en överkokt soppa och cv-skrivande. Ganska ogött..
 


Allumfäzt.

Hade fullkomligt glömt av att det var allumfest ikväll till ena kollegan ringde och påminde om biljetten.

Om jag inte missminner mig var förra festen helt okej (iallafall efter några öl), så det kan säkert bli trevligt.

Och har vi tur kommer idol-nissen Ola eller någon annan pöjk som får kvinnorna och käringarna att beté sig som fjorton, i år också.......

Well. Käk hoppas jag det bjuds på iallafall. Är galet hungrig och kylen ekar tomt.

Tjillevippen.
 

Fått på hjärnan.


Iggy Pop - Isolation.



Vill ha mitt hår tillbaka.


 
Frisyren var visserligen stökig, håret slitet osv, men jag orkar fan inte med att ha det uppklippt. Att alltid behöva platta det, inte kunna ha det i en boll..

Apnisse.
 

Djup söndag.

Jag har haft en sån sjuk ångest den senaste tiden. Angående framtiden (hatar t o m ordet). Har helst av allt bara velat hålla för öronen när vänner har nämnt något som handlar om något längre fram, då jag själv inte har haft en jävla aning om vad jag ska göra.

Har kommit fram till att jag är på tok för lat/feg för att ens försöka komma in på filmhögskolan eller något annat som har med film att göra, trots att det är det jag verkligen vill (kanske ändrar mig så småningom, vem vet), men det slog mig för ett tagsedan att socionom nog är min grej. Vill arbeta med människor, särskilt de trasiga, så det är faktiskt min plan. Just nu.

Men att börja en utbildning direkt till hösten känns inte särskilt lockande, så efter sommaren flyttar jag till London, på obestämd tid. Till min Sara, och förhoppningsvis hänger några andra damer på.

Är glad att jag inte flyttade för ett årsedan som det var tänkt från början eftersom jag hade ett otroligt jävla bra år i gbg, och nu känns det helt rätt. Tror det kommer bli lysande! 
 
(Det skulle dock inte förvåna mig om det uppstår hinder, nu när jag äntligen lyckats fatta några seriösa beslut, trots denna eviga beslutsångest. Vore ju jävligt typiskt..)
 

Fredag kväll, Andrea i sitt esse.


 

Dunderhelg.

Även gårdagskvällen var en klockren sådan.

Jag och Therese började kvällen på kings och sedan åkte vi vidare till truckstop där Oholics och andra band skulle spela. Och vilket jävla ställe! Billig öl, bra musik, sköna människor och massvis av dans. Och definitivt den snyggaste lokalen jag sett på länge. Ja, det var sjukt jävla trevligt helt enkelt.

Slutade med en kort efterfest hos mig och sedan sömn hos Chrille.

Idag; Häng med Fredrik, Chrille och Therese med pizza, film osv. Min kreativa dag gick det alltså åt helvete med, men det var det värt.

Kommer somna som en stock ikväll. Känns gött.
 


Kvällen.

Den började med att jag och min käre vän Andréa satt hemma hos mig och drack öl och vin och käkade mango och nötter. Sedan åkte vi vidare till kings head där Therese och Anna befann sig och fortsatte i samma spår. Redan när jag kom in till kings kände jag på mig att jag skulle träffa David, och vem kommer inte dit strax innan vi skulle gå? Det var riktigt trevligt att få träffa honom och Pontus måste jag säga. Inte träffat David på skitlänge och det är så jävulskt synd eftersom han är en av mina favoritmänniskor (det är förövrigt honom detta inlägg handlar om). Sen begav vi damer oss vidare till pustervik för att lyssna på liveband, tjöta med vänner och dansa.

Höjdpunkten var ändå att jag vid järntorget halv fyra på natten ser honom. Vad är oddsen?

Idag mår jag toppen. Bortsett från att jag ser ut som ett ras, är trött osv. Snart blir det bio med systern min och ikväll blir det eventuellt Oholics.
 


Jag älskar:

Skägg.
 

Konstig konst.

Jag har bott här i ett år nu, åkt förbi där flera gånger i veckan, men det var inte förräns idag jag såg och la märke till det på riktigt; det står ett stort kryss mitt på redbergsplatsen...?

Varför? Ska det föreställa konst? Är det en symbol för att redbergsplatsen är en hållplats med fyra riktningar?

Ja, jag vet inte. Ful som fan är den iallafall..

Jag har bott här i ett år. Ett år! Det är helt sjukt vad tiden har gått. Trots att det är inrett långt ifrån så som jag vill att det ska vara, att det är på fel sida av stan, lite kämpigt med ekonomin ibland, så trivs jag fortfarande väldigt bra!

Ser verkligen fram emot att få dricka morgonkaffet ute på balkongen en solig vårmorgon nu.



 


Hejjahejja.

Nu har jag och Andréa skakat hand på en sak. Hon får gärna bryta sitt löfte (hade varit extremt roligt), men jag får under inga omständigheter bryta mitt. Då dör jag...

Kommer iallafall skämmas nått så jävulskt att jag kommer vilja fly den här stan, haha.

Det kommer bli kämpigt, men det är det värt.

Nu ska det städas och lyssnas på Stones.
 

Good morning.


 


Lilla, lilla gubben.

Hahaha. Hur skämmigt är det inte, att jag ska behöva kontakta min föredettas nuvarande flickvän för att få tag på honom???

Han ska nämligen åka till London på torsdag, med pengar han inte har, pengar som jag borde ha med tanke på att jag inte fått tillbaka ett enda jävla öre.

Och jag är ju långt ifrån den enda han är skyldig en jävla massa pengar..

När fan ska pojken växa upp?
  


Dessa får sammanfatta fredagskvällen.




Tummen upp!
 

Plugghäst, javäst..

Har parkerat bakdelen på en av Steinbrenner & Nybergs soffor. Ska sitta här hela dagen hade jag tänkt och plugga till morgondagens tenta. Som jag inte har börjat plugga på ännu...

Även denna gång har jag varit oroväckande lugn. Måste fan ta och skärpa till mig nu...

Jävligt mysig inredning här måste jag säga. Gröna mattor, blommiga soffor, gräddvita väggar osv. Och sopp/bröd/tårt buffé för ett helt ok pris är inte helt fel.
 

Shine on in the sky with diamonds.

/Andréa Ager-Hanssens fyllemix.

Hade päronen på besök ett par timmar i förrgår. Fixade lite saker i hemmet, möblerade om lite, åt gott osv. Mycket trevligt! Blev en hel del snack om vissa personers oförmåga att betala tillbaka pengar dom lånat och annat också. Känns alltid lika gott när folk (alla skulle jag vilja påstå) tycker och tänker precis som jag när det gäller hela den här skiten..

Nu är det iallafall nymöblerat i hemmet mitt. Har aldrig känts så ombonat. Har till och med fått upp gardiner! Tyvärr ser det ut som fan just nu då jag hade förfest hemma igår med fina människor, men helt klart värt det. Kvällen fortsatte sedan på båten för halva sällskapet och fest hos Stefan för den andra halvan. Tyvärr härjade huvudet under hela kvällen så jag var så opepp man kan bli, men hade trevligt ändå!

Tog en del charmerande bilder som jag tänkte föreviga på internätet när jag kommer hem.

Idag blir det plugg och middag hos Andréa. Gott!
 

"Fö mmmööckke asså".

/Kenneth Gustavsson.

Haha, om det var illa igår när det var nyplattat osv, ja då kan ni tänka er hur det ser ut nu, efter en natts jävligt god sömn. Hela frillan har liksom.. lyft uppåt några snäpp. (Känner igen det här från när jag klippte tuppkam i åttan.)

Det värsta är inte att det är uppklippt, utan att allt det uppklippta är i olika längd. Men det är väl bara att vänja sig. MEN JAG VILL INTE. Mega-ledsen gubbe..

Nåja.

Blev väckt av Andrea för en timme sen som undrade om jag ville ta en kaffe-promenad i stan denna soliga förmiddag. Och det vill jag ju.
 

You don't have to go oh oh oh oh oh..

Genial.


 


Mössa, någon?

Minns ni sagan om barnen som bodde i svampar, med svampar på huvudet? Så ser jag ut, typ.

Ser ungefär exakt ut så som jag absolut inte vill se ut. Uppklippt som bara den, ful-längd till axlarna, itapper (?) framme vid luggen...

Ska aldrig mer låta en frisör klippa mig på sättet personen "vet" att jag hade passat i (alternativt hitta en bra frisör och hålla mig till den).

Ja, det kan helt enkelt inte bli mer jävligt än så här. Funderar därför på att köra en all-in. Cuta av det en decimeter till på längden, så det blir kort. Kan som sagt inte bli värre...

RÖV.

(det är bara hår, försöker jag intala mig själv...)
 

På onsdag gäller det..

Ska klippa mig.

Frågan är hur?

Har ju haft en del stökiga frisyrer under årens gång. Och riktigt illa var det när jag klippte mig senast. I augusti. Den frillan (luggen framförallt) var inte att leka med alltså..



Vill helst inte ha en V for Vendetta-frisyr den här gången..
 

RSS 2.0