Oj.

Idag kom jag mer än en timma sent till jobbet. Skulle börjat 9.30, kom 10.35. Vilken tur att jag kan väcka mig själv, annars hade jag nog sovit fortfarande. Kan inte riktigt fatta hur det gått till. Ställde klockan på 8.30, kontrollerade att jag hade ett alarm på när jag vaknade 3 timmar innan jag skulle gå upp, men på nått sätt måste jag råkat stänga av alarmet. Jaja, bättre att jag kom sent än inte alls.

Igår var jag i stan med Sara som sagt. Fanns absolut ingenting, någonstans. Skitirriterande.  Det slutade med att jag kom hem med ett par örhängen och en ny kamera väska, men inget i klädesväg.
 
Sam färgade mitt hår igår igen. Och jag färgade även Sams hår! Med det som blev över från min hårfärg, dvs mörkbrunt. Han blev SKITSNYGG! Tyvärr var jag ensam om att tycka det, så idag ska det färgas tillbaka, på nått vis.


Nyår, vad ska man ha på sig ikväll? Slutar väll med nån kjol och nån blus. Kanske min egensydda klänning? Njaa, får se senare...

Rearearea.

Ska bege mig in till stan och träffa Sara när jag slutar och se om jag kan hitta något, kanske t.o.m på rean! Men det tvivlar jag på, sån tur ska jag väll inte ha.

Såg ett par skor inne på skopunkten igår för 100 kr. Det är sånna som Malin i min klass har, jätte fina! Funderar på att köpa dom eftersom dom är så billiga..

Nu vill jag ha thaimat.  


Primal scream - Come together

Hej.


Kan börja med att meddela att jag för tillfället inte har mitt vanliga mobilnummer eftersom mitt nya abonemang börjar idag och nissarna på 3 har inte ändrat till mitt gamla nummer. Så om ni nu vill ha tag på mig, så får ni slå upp det på eniro eller något eftersom jag ytterst sällan svarar i hemtelefonen..


Jag har stött på en del skumma människor här på jobbet. Pundare, alcoholister, gnälliga tanter osv. Men igår har jag nog aldrig blivit så förbannad som jag blev när jag suttit här.

En riktig jävla surkärring skällde ut mig på telefon igår då hennes dotter inte fick handla på pondus för att hon inte hade legitimation. Hon skällde också ut mig för att jag inte hade några kontanter här så hennes dotter kunde växla tillbaka presentkorten till kontanter, och när jag sa att jag inte kunde garantera att det skulle finnas 2000 kr här på onsdag igen blev hon ännu mera förbannad, "MEN ASSÅ, HALLÅ DU FÅR JU FÖR FAN SAMMARBETA LITE!" och massa annat skit. Hon sa också det var mitt fel att jag inte talat om för henne att det krävdes legitimation, och hon blev även skitförbannad för att inte centrumledningen skulle vara här förräns på onsdag. Efter att jag förklarat ett antal gånger att jag inte har något med presentkorten att göra, att jag endast säljer dom, att man inte ska behöva visa leg, och att om hon är missnöjd med presentkorten får hon ta det med centrumledningen, slutade det med att hon la på luren.

Egentligen tycker jag sånt här är rätt kul, är inte den som bangar diskussioner osv. Men den här gången blev jag riktigt jävla arg. Hur i helvete kan hon sitta och gapa på mig i telefonen när jag inte har ett skit med dom jävla presentkorten att göra? Det är la fan inte mitt fel att pondus har missuppfattat det där med legitimation och att man inte alls ska behöva visa upp det? Jag hoppas innerligt att hon kommer hit på onsdag då jag jobbar, hälst när jag och Ullis byter av så vi båda är här. KÄRRINGJÄVEL!

Adjö

Bortkastad tid.

Jag har insett att jag spenderar otroligt  mycket tid om dagarna på absolut ingenting. Jag hinner knappt vakna innan jag ska lägga mig igen. Och vad har jag gjort dessa timmar emellan? Inte ett skit.

Det finns så många saker jag tycker om att göra. Måla, fota, sy, spela gitarr, sticka, skriva manus och noveller osv. Jag älskar att göra alla dom sakerna. Men gör jag det? Nej, ytterst sällan. Jag hade kunnat klämma in alla dom sakerna mellan skolan, jobb, sam, vänner osv, istället för att spilla tid på massa skitserier på tv osv. Men det gör jag inte.

Förut målade jag hemma, nu gör jag det endast på bilden i skolan. Jag älskar att fota, har t.o.m inhandlat en systemkamera. Jag har inte ens varit vid skansen krona i höst (älskar att vara där) och fotat! Kameran används endast då det är fest, knappt det.  Jag skulle lika gärna kunna börja på mitt fotokollage jag vill göra om normer. Men jag har ingen lust att börja förrän jag får fota på bilden i vår. Filmmanus har jag skrivit sen jag var 11 år gammal. Senaste manuset jag skrev var i 1:an på gymnasiet då vi skulle skriva en barnpjäs, men i mitt fall blev det en barnfilm. Jag har massvis med ideér och scener i huvet, men jag skriver aldrig ner det, trotts att jag vet att det skulle kunna bli bra film. Jag har alltid tyckt om att sy, men det jag sytt på senare tid var det jag sydde som projekarbete. Jag vet att hade det inte varit för att jag gjorde det som projektarbete så hade jag inte gjort mer än en halv klänning vid det här laget.

Jag vet inte om det har med att göra att jag tycker om så många saker. Hade jag bara tyckt om att måla, eller bara att sy osv. kanske jag hade lagt ner mer tid på det. Men eftersom det är många saker, gör jag ingenting istället för lite av allt. 

Jag har också insett att det jag gör, gör jag till skolan (som det jag nämnde ovan). Kanske är det för att jag lika gärna kan göra det som skolarbeten och få bra betyg på det. Att göra saker som skolarbeten kanske är en form av drivkraft. Men om nu skolan är min drivkraft till att göra dom sakerna jag tycker om, kommer jag då efter skolan inte göra något alls?

Jag har alltid tänkt att när jag gått ut skolan, det är då jag kommer börja sysselsätta mig med mina intressen på riktigt (bla. därför jag vill ha en 2:a så jag kan ha mitt lilla rum med symaskin, gitarren, basen, staflierna osv). Men vem vet, kanske blir ännu latare på den fronten och äter mig fet framför soffan istället... 

Fook.

  

"Dampa ? Vara bråkig och störande; bli arg, få utbrott."

Jag kokar.........

Att dom ens nämner ett sånt ord på språkrådets lista. Det är sjukt!

Jag kan fan inte fatta hur folk kan andvända sånna ord i sitt vardagliga språk.. Det är sjukt att  jag t.o.m ska behöva påminna mina egna jämnåriga vänner att sluta säga sån skit.
 

Döööö.


Klippning?

Ligger lite efter på att uppdatera bilder, måste nog ta och göra det när jag kommer hem från jobbet..

Ska nog ta och klippa mig idag när jag slutat. Tyvärr ligger bara la widé här, och jag har inga positiva minnen från den gången då jag klippte mig där. Mitt hår var platt, kort och med en massa skit i, kändes som om jag inte tvättat det på en vecka, nån ful snedklippning på vänstra sidan och jag höll seriöst på och dö av brännskador i hårbottnen efter hårfönen. Men eftersom jag är en riktig fjant när det gäller hårklippning, vågade jag inte tala om för den snälla lilla damen att hon kokade min hårbotten, utan satt där med knutna händer och andades ungefär så som man gör när man blivit riktigt hårt nypt i stjärten.

Meen, jag känner att det är dags för en klippning, så kanske tar jag mig mod till att gå dit igen.

Förövrigt sitter jag här med blåsan snart överfylld, och innan jag kan gå till amningsrummet och tömma den måste jag plocka ner all skit här, typ.

Fook.

Sälen.

Hemma igen efter några dagars vistelse i sälen. Det var riktigt skönt att komma iväg måste jag säga, även om mina dagar mest bestod av deg framför tvn, läsning, mat and so on. Blev inget åkande detta år heller. Har inte stått på ett par snowblades på 3 år, om inte mer. 

Julaftonen var mysig. Den började med att lillasyster var tomte och delade ut klappar till familjen. Snabbt som fan gick det också. Det hela var över på ca 5 minuter. I julklapp fick jag massageoljor, ljus, brännskivor, en massagegrej som man kan massera sig själv med, en rakhyvel med batteri i (Provade den och den var inte ett dugg bättre än dom utan batteri så det måste helt enkelt vara ett dolt budskap med den, know what i mean?) osv. På eftermiddagen åt vi julbord med flera hundra andra gäster i högfjällshotellets resturang. Trevlig middag med god mat och den blev ännu trevligare med diverese drinkar, öl och en och annan snapps. Drack godaste drinken någonsin, "nox" tror jag den hette. Kan verkligen rekomendera den! Kvällen avslutades med att familjen och den andra familen vi var där med gick till kyrkan för att tända ljus för några avlidna släktingar och även levande som är sjuka. Jag valde att stanna hemma eftersom jag visste att tåras skulle fällas och jag kände redan innan att mina tårkanaler börjat arbeta då vi satt och pratade om min farbror osv. Men det var iallafall en trevlig julafton.

Var även på bio med lillasyster och såg "beemovie". En riktig skitfilm. Men eftersom jag är personlig assistent till henne räknades det som jobb, och att "jobba" på juldagen innebär en go ob.

Kom hem igår vid 23.30 tiden efter 8 timmars buss och en jävla smärta i stjärten. Nästa år hoppas jag det blir bil som gäller då jag och vänner åker upp till vår lägenhet där. En busstur med en rapande och fisande bror som tar sig på ballen när han sover i 8 timmar är inget jag vill uppleva igen..

Hektisk dag.

Har märkt att mitt bloggande inte blir så ofta numera. Kan bero på att jag inte haft tid att göra det på jobbet osv.

Har varit ensam hemma nu i en vecka, familjen är i sälen nämligen. Har varit sjukt gött måste jag säga.

I onsdags var det Oholics på pustervik. Jag drog med mig Sara dit och där träffade vi även Sam, Anna, Fredrik, bandmedlemmar osv. Mycket trevligt. Stötte även på en äldre herre från norrland som avgudade bandet. Lite kul. 

Hade julavslutning i går. Meningslöst att dra dit, men nu är det iallfall lov. Känns mycket bra, trotts en del plugg som måste göras på lovet.  

Ikväll blir det "lilla julafton" för mig och Sam eftersom jag åker till sälen imån. Vi ska inleda den med bio och sen får vi se vad som händer. Ska bli mysigt iallfall.

Helt sanslöst mycket folk här på allum. Igår sålde vi presentkort för över 100.000. Idag kommer summan stiga ytterligare. Fan va folk ska ha brist på fantasi.. Inkluderar mig själv i år då 4 av mina personer jag köpt till får presentkort... har helt enkelt inte hunnit.

Nu ska jag gå och köpa mig en matbit. Oves? Lasagne? Beslutsångesten som vanligt..

Gårdagskvällen.

Den började med att jag och Sara drog till minbror&jag för ett glas öl och chilinötter(ett måste när man dricker öl). Kändes lite halvlustigt när man hör 25årignarna från bordet bakom "ÄÄh okeii... Jag har aldrig... haft analsex". Ja, den leken är ju också rolig... Sedan drog vi iallfall vidare hem till Chrille för lite chill där Sam, Mange, Anna, Sorella, Fredrik, Daniel och två norskar befann sig. Efter att ha suttit där en stund begav vi oss till Paddingtons för lite mer öl, tjöt osv. Mycket trevligt!

Sedan gick dock någonting snett som gjorde att kvällen fick ett lite tråkigare avslut. Orkar inte berätta vad det var, men det innefattade gräl, slag och en sprucken läpp. Stackars baby som fick klösmärken i ansiktet. Kan nu konstatera att norska kvinnor inte är och leka med. 

Iallfall, när vi lämnade kalabaliken utanför paddingtons gick jag, Sara, Sam och Fredrik hem till Fredriks otroooligt fina lägehet för lite kaffe, pepparkakor, Beatles och Jazz.
 
04.30 gick jag, Sara och Sam hem till Sam för att sova och det slutade med att vi 3 delade på en 90säng. Inte alls trångt och varmt. Men det var mysigt.

En mycket trevlig kväll överlag måste jag säga.

Nu sitter jag på mitt jobb och det har precis börjat lugna ner sig efter folkstimmet som var här tidigare. Folk köper presentkort som idioter. Vilket är lite lustigt eftersom dom är skit, med det kan jag givetvis inte säga till dom.

Beatles - Strawberry Fields Forever

YES!

Fick mitt välförtjänta MVG på projektarbetet.

Ja, jag la ner rätt mycket arbete på det, och trotts att jag hade varken tygsax, tygkrita, mönster, sprättare, linjal eller måttband, så gick det rätt så bra.

Nu skulle jag egentligen länkat till ett gammalt inlägg där det fanns bilder från projektarbetet, men efterbliven som jag är när det gäller datorer, har jag ingen aning om hur man gör.


image106


    

Skorna.

Jag var inne på den enda blogg jag i princip läser, och fick syn på skorna jag snackade om i ett tidigare inlägg.
Dock är dessa i rosa och dom jag ville ha var i grå/svart. Jag vet inte vad jag tycker faktiskt. Dom var skitsköna och det är en sådan modell jag vill ha, men jag vet inte...HELP!


image104



Vad tycks?

One way road.

Sitter på jobbet och är sjukt trött. Blev en rätt sen kväll igår. Måste plugga egentligen men får nästan ingenting gjort här. Skulle behöva lite äckligt kaffe från pressbyrån nu, men jag orkar inte gå och hämta..

Gårdagskvällen var helt okej!
 
Den började med att jag och Sam drog till Kings head för lite öl och chilinötter. Några timmar senare gick vi vidare till det sk. "haket" med Andrea och hennes gäng som sällskap, för lite mer öl. Det var trävvligt!

Sjukt kul att man stötte på en gammal klasskamrat innan som sa till pojkvännen att dom inte skulle gå fram och hälsa på mig, men att han gick fram och gjorde det ändå och dessutom SA att hon sagt så. Haha, ne men inget illa ment mot henne. Vi var ju inte bundisar i grundskolan direkt.

Men Haket, det stället.. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. För det första var det jävligt onödigt dyrt, 70 jävla kr för inträde och gaderob!! För vad? 20 kvm yta med två bord, ett sjaskigt dansgolv och EN toalett...
Så farligt var det kanske inte. Men det var inget märkvärdigt iallfall. Dessutom var det bara skitmusik. Franz ferdinand, the knife, the kooks osv. Band som jag tidigare lyssnade på. Men nej, nu ligger dom långt ner på hyllan, förutom enstaka låtar. Det kändes som ett riktigt estet-pop-jag-är-speciell-ställe.
Dessutom kändes alla så jävla små? Jag kanske är van vid att gå till ställen där det mest är 20+, eller så kanske det bara är jag som tror att jag är 25 i huvudet snarare än 18. Jag vet inte, och jag orkar inte spåna på det heller.

Stället skulle behöva piffas upp lite, för läget är ju bra. Byta inredning ochj definitft inriktigt. Min framtidspub kanske skulle passa där, "One way road". Haha, drömma går ju...


Beslutsångest..

Jag har kommit  fram till ännu mera att mitt jackköp i London var ett bra köp. På en vecka har 3 okända personer på stan komenterat min jacka, vilket betyder att det fått mig, trotts beslutsångesten i början, tycka att det är ett ännu bättre köp.

Har även inhandlat lite i stan de senaste dagarna. Ett par grå vantar, ett linne från monki, en jätte söt mössa på indiska och har även kollat lite julklappar.. julklappar blev det dock inte mycket av. Men har iallfall bestämt att mamsen och pappsen ska få presentkort på ikea. Kan behövas när dom ska bygga om på övervåningen.

Åter till beslutsångest;  har sett ett par skor på den där lilla butiken mitt i mot stuk? Eller Okay kanske det är, skitsamma. Den med skor, sjalar etc. Men jag vet seriöst inte om jag vill ha dom eller ej. Har en converse liknande form bara att man drar på den i stället för att knyta. Ska även funka i vinter. Den är lite halvfulsnygg om man säger så, bekväm, men jag vette fan..

Vad tycker du..?

Stereophonics - rainbows and pots of gold.

Morning glory.

Kände mig lite halvslapp idag så jag struntade i vår ända lektion, bild. Dels för att jag inte har börjat på uppgiften som skulle in idag..

Ställde klockan på 10.00. Och jag är faktiskt pigg, vilket inte hör till vardagen.

Nu ska jag göra mig iordning för en tur in till stan för att kolla lite kläder till mig, och kanske en och annan julklapp. Just nu står det iallfall still i huvudet på julklappsfronten.



Kasabian - LSF


So long wankers.

Lite Bilder från London.

 
  
 
 

Jag orkar faktiskt inte lägga upp fler. Men här är några iallfall.

London.

I tisdags åkte jag och Sam till London, min födelsedagspresent från honom.

Det var så sjukt underbart!


Efter att ha åkt nån timme från Stansted till bayswater anlände vi till vårt hotell, Columbia hotel. Rummet var jätte mysigt och det hade ett stort badrum (med badkar dessutom), låg ca 15 min gångavstånd från oxford street. Jätte mysig foaje, matsal, billig öl på hotelbaren osv. Dock var sängen lite hård och täcket småskabbigt (endast ett lakan med en fillt över) annars var det ett skitbra hotell. Vi tillbringade första dagen på en gata nära hotellet med små affärer och ett köpcenter, där vi även tillbringade de resterande kvällarna. Vår första måltid blev en thainudelsoppa med cocos och citronsmak. Den smakade skit och jag får fortfarande kväljningar när jag tänker på den. Vi bowlade också på kvällen och återigen har jag nog aldrig varit så dålig, och nu menar jag det faktiskt. Jag fick väll sammanlagt 50 poeng. Får Väll skylla på att jag försöker lära mig att bowla rätt eftersom jag gjort fel hela mitt liv...

Andra dagen begav vi oss till oxford street för lite shopping osv. Vi gick igenom i stortsätt varenda affär och jag kunde inte hitta någonting på hela den gatan! Det fanns antingen helt vanliga kläder, tråkiga kläder eller tantkläder. Men det mästa var sånna sk. "ghettokläder". Ni kanske kan föreställa er det... Detta blev jag iallfall otroligt besviken på eftersom jag inte kom hem den långa dagen med annat än lite småsaker. En beatleskalender bl.a. Och jag som hört att oxford street ska vara så sjukt bra.. ? Men sen så är jag ju väldigt kräsen när det gäller kläder och det kanske inte är det bästa. Sam därimot fick köpt både julklappar och kläder, för herrmodet var helt okej. Vi åt också jätte god mat på den mysigaste puben jag någonsin varit på. Juldekorerad, mörkt trä osv. Gav en riktig engelskpub-känsla. Denna kväll fick jag iallfall köpt mig en jacka från oasis och vi spenderade kvällen på en pub nära hotellet och vi avslutade den hemma på rummet med dricka och en form av poker...

Den tredje dagen var det dags för sevärdigheter i London. Vi började med Hyde Park som låg precis bredvid hotellet. Där inne promenerade vi en stund och vi hade turen som fick en skymt av solen också. Såg lustigt ut med alla lösa hundar springandes runt sin ägare och gjorde sitt där den kände för det osv. Här hemma hade det väll blivit valpar och ihjälbitna hundar om hundarna hade sprungit lösa... Men en fin park var det! Sen skulle vi ta oss till Big Ben med buss och märkte inte fören vi åkt ett tag och längre och längre ifrån centrum att vi tagit rätt buss fast åt fel håll. Så det blev en tur till Kensington och andra slumområden. Men visst ska man ha besökt det någon gång också. Sen tog vi iallfall en buss som skulle ta oss åt rätt håll, men vi bestämde oss för att hoppa av vid Piccadily Circus och promenera längs shoppinggatorna där. Vi märkte till vår förvåning att den gatan i princip satt ihop med Oxford s. Här fanns det inte heller mycket att hänga i granen när det gällde kläder. Topshop hade mycket, men vi var så utmattade att det inte blev mycket tid där inne. Men jag fick iallfall köpt mig en tröja. Sam köpte återigen kläder och julklappar. Efter ett antal timmar i hopp om att hitta något i klädesväg gick vi iallfall hemmåt och lämnade av oss det vi inhandlat. Sedan åt vi på en jättegod resturang inne på köpcentret som låg nära hotellet. Därefter gick vi till en jättebillig pub med tv så Sam kunde se tottenham vinna.

På morgonen efter var det dags för hemfärd. Kändes lite pinsamt att lämna rummet som vi gjorde det. Madrasserna liggandes på kortsidan eftersom vi fick två enkelsängar och inte en dubbel, täcket och överkasst slängda på sängen, blött badrumsgolv och chips på hela golvet. Menmen. Vår tidsplanering var det något fel på också. Vi anlände till flygplansincheckningen 5 min innan den skulle stänga. Så planerna om att vara där i god tid, kunna shoppa lite och äta frukost gick i kras.

Nu är man iallfall hemma igen, vilket känns deprimerande. Hade verkligen velat stanna längre. Även om jag blev jätte besviken på shoppingen, för det var verkligen inget speciellt och det ska kallas modestad(?), och pasta bolognese och pasta napoli för 380 kr, så var det helt sjukt underbart kul!

Så därför ska vi dit i februari igen för ett återbesök.

Imån kommer det bilder från resan.

RSS 2.0