tildus.



Inte nog med att hon föddes svårt sjuk, fått ryggskott, tappat päls (syns på magen) och har vitoligo (M.Js sjukdom). Nu är hon döv också.

Seg lördag.

En man från ett behandlingshem någonstans i Partille har rymt, och besökte mig här på infon för en stund sedan. Innan jag visste att han hade rymt. Så nu ska jag sitta och hålla utkik efter honom ifall han kommer tillbaka, och då ringa polisen.

Varför ska allt sånt hända när jag sitter här? Smågluttar som dansar, slagsmål, spyor, brandlarm, gamlingar som trillar, idioter till morsor som inte vet hur man plockar undan efter sig osvosv...

De sensaste dagarna har jag införskaffat:
En kjol från topshop
En sjal från MQ
Blommiga skor från Indiska
En randig tröja från Monki - Dvs, mitt försök till att inte handla där har misslyckats. Halva garderoben består av monkikläder och jag vill inte vara någon trendig liten monkigirl med hög tofs, chinos och töntbrillor, så som varannan kotte går klädd just nu. Men dom har en del snyggt, går inte att förneka...

Fick även en parfym av Sam igår, den jag luktat på i ett antal månader nu. Himla snällt!

So long.


Blommiga serviser.

Ja, jag har blivit lite smått förälskad i sådana. Kan vara efter att jag såg den där i Kiel. Sitter och letar förfullt efter fina Te och Kaffeserviser på tradera, auktionskompaniet, blocket och andra sidor. Kommer säkert bli en sådan som samlar på serviser och har hela hemmet fullt. Har dock märkt att jag är lika kräsen med sådant som med kläder...

Förut idag på jobbet kom det fram en liten nisse på kanske 9 år och började dansa och sjunga "du är så sexig.." osv, till mig... VA??  Kan tänka mig att kompisen några meter bort var en bidragande faktor till den händelsen... Men ändå, sjukt.

Har börjat göra det till en vana att gå till och från jobbet. Åtminstonde en väg. Har iofs bara gjort det en gång på senare tid. Men ikväll börjar det på allvar. Den timmen det tar att gå får kompensera dagens 7-timmars sittande på jobbet. 7 timmar, stört mycket. Pain in the ass, bokstavligt talat.

Åh så skoj!

En tjej vid namn Anna Ileby ska måla en bild åt mig, på Liam & Noel. Tänkte ha den på väggen. Hon är så otroligt duktig och det är jättekul att hon vill måla bilder åt sina läsare. Uppskattas verkligen!  Besök hennes blogg här och kolla på vad hon har gjort.


Frågan är bara vilken bild jag ska ta? Beslutsångest. 

Kiel och Midsommar.

Idag blev jag påmind om varför jag inte tycker om alkohol..

Midsommaraftonen tillbringades hemma med familjen, Sam och några grannar. Precis som nyårsafton är det lite väl mycket hysteri kring den dagen. Därför orkade jag inte med denna paniken i år heller om vart man ska vara, med vilka osv. som jag hade när jag var yngre då jag absolut var tvungen att festa. Men trotts det fick jag i mig alldeles för mycket. Det lär dröja ytterligare 2 år innan det händer igen. Nåväl. Jag hade det rätt trevligt iallfall.

Fixade även till mig ett till litet extra jobb i sommar. En granne äger ett städbolag så jag skall städa några timmar i veckan, på nått kontor tror jag, med en bra lön. Och för nissen som tänker "vem fan vill jobba som städare?"... SLUTA VARA SÅ JÄVLA FÅNIG! Jag behöver det verkligen inte, jag vill göra det. Jag tycker det är jävligt avslappnande, näst intill kul och jag råkar också vara jävligt bra på det. Så varför inte göra det och få betalt för det. Dessutom betalar dom mitt körkort, som jag inte ens planerat att ta, så det är väll bara att tacka och ta emot.

Igår kom jag även fram till att jag eventuellt vill jobba som au-pair i London eller Brighton i början på nästa år. Bara i 1-2 månader. Mest för att komma bort, och lära mig språket bättre. Frågan är bara hur jag ska göra med det jobbet jag kommer börja på i höst...

Blev mycket jobbsnack nu. Kan ju passa på att tala om att om det är någon som behöver jobb så är det högst troligt att du också kan få jobb på min grannes städbolag. Och att dom betalar körkortet gör det hela inte direkt sämre. Bara att säga till så grejar jag hans nummer...


Igår morse kom jag och Sam hem från Kiel också. En kort, men trevlig resa. Vi åt gott, köpte massa gott hem, spelade på spelautomater, tittade på fotboll osv. Hittade även den sötaste servisen jag sett i en butik på ett köptcentrum i staden. Men en kanna, ett kakfat, en mjölkkanna och en sockerskål för 1000 kr, det kändes inte riktigt värt det. Inte den här gången iallfall, men Sam har lovat att köpa det nästa gång han åker dit. Så sjukt söt och det gjorde ont att åka ifrån den.  


Dags för ett bad.

Toalettborste och glas.

Ja, det blev ingen restresa, eller något Dublin (den här gången). Imån åker vi till Kiel istället, kryssning två nätter. Ska bli mysigt.

Dom ska visst stänga igen Mique i arkaden. Halva priset på allt. Passade på att köpa lite vinglas, toalettborste till mitt och Sams framtida hem och lite annat. För er som vill ha billiga, helt okej glas osv, rekommenderar jag att gå dit och ta en titt.

Nu ska det städas och packas.

På måndag åker vi!

... Frågan är bara vart.

Sitter och letar sista-minuten på alla möjliga sidor på nätet. Nästa vecka har Sam & jag semester och vi tänkte ta en resa någonstans. En solresa hade varit fint. Men nu när vädret är som det är börjar ju priserna smått stiga igen. Och det ska ju vara billigt. Men Dublin, det hade varit nått. Förmodligen blir det det.

Sitter och pendlar mellan datorn och lunchen här på jobbet. Det blev pasta-kyckling-curry-annanas-gräddsås. Det gamla vanliga alltså. Förmodligen för att det är det enda ätbara här i partille. Om man bortser från thaistället vid stationen, men dit går man bara om man tagit tåget. Men jag tycker inte om att köpa det gamla vanliga. Jag känner mig lite som Miranda i sex and the city, i det avsnittet när hon ska beställa kinamat... Ni som sett det förstår vad jag menar.


Nåväl. Ikväll är det match, det blir lite chill hemma hos mig. Får passa på när päronen är borta. Ska bli trevligt!

Thaimat i kungsparken.

Träffade Malin för en lunch i stan igår. Det var ett jävla tag sedan vi sågs för att umgås, vilket är synd. Det blev 14 kvadrat mat i kungsparken. Mycket gott, mycket trevligt.





Köpte även årets första jordgubbar. Kan vara det godaste på länge, om man bortser från thaimaten.

Jessicas student.

Kunde tyvärr inte närvara vid utspringet pga. en ytterst klantig anledning. Översvämning om man säger så..

Men hennes mottagning var trevlig, god mat osv.



Jes med sitt fina diplom för god kamratskap


Några bilder från studenten.



Några ialllfall, fler finns att se på Bilddagboken

För jag har tagit studeenteeeeen, fy fan vad jag är bra!

Så fort jag hör den meningen tänker jag på Sannah i Heja Björn, i det avsnittet när Henrik gjort hemmagjord öl. Klockrent avsnitt!

Nåväl. I onsdags tog jag alltså studenten. En dag innehållande champagnefrukost, fotografering, avslut med lärarna, lunch med alla studenter, utspring till My Generation, flakåkning, mottagning och studentfest!

En underbar dag och jag hade så jävla kul! Speciellt på flaket, hade åkt i flera timmar om det gått. I present fick jag en massa glas (bl.a. dom med färgade fötter som jag önskat mig) i både shot och champagneglas, koppar, pengar, presentkort och en massa annat. Tyvärr blev inte studentfesten som jag hade hoppats på av olika anledningar, men förrutom det så var dagen sjukt bra!

Nu är jag alltså fri. Det är nu jag ska börja mitt nya liv, enligt vad jag försökt intala mig själv i ett antal månader nu. Det är nu jag ska börja träna (har haft det som bortföklaring, att jag gått i skolan) söka nytt jobb osv. Får se hur det blir med den saken. Tror inte jag fattat ännu att jag aldrig mer behöver gå i skolan om jag inte själv vill det. Att jag faktiskt tagit studenten. Jag borde vara mer glad än vad jag är. Men skönt ska det iallafall bli när jag väl inser det.


tomorrow is the day.

Imån, aldrig mer hulebäcksgymnasiet.

Champagnefrukost kl.06.00 hos Anna. Sjukt tidigt, men vi ska fotas klockan 8 i skolan.

Klockan 1 börjar utspringen.

Flakåkning i stan med gamla godingar från 90-talet (förhoppningsvis, om det inte ändrats)
 
Mottagning hos mig kl. 16.30 och därefter studentfesten!!



F
örhoppningsvis(självklart) blir det en underbar dag. Jag ska ha så jävla skoj, och för första gången ska mina kära klasskamrater (föredetta klasskamrater)  får ta del av min ljuvliga sångröst då det nog är första gången jag tar ton inför dom (man kan ju undra varför...)

Godnatt.


Examens tid.

I fredags var det några vänner som tog studenten. Tillbringade dagen på Porthällas utspring för att gratta Hoier och Isabelle. Kunde tyvärr inte närvara vid deras mottagningar eftersom Sara tog studenten samma dag. Efter blommor och gratulationer i hettan drog jag iallfall vidare till Saras mottagning för att äta god mat och ha det trevligt. Det verkade som om hon uppskattade mina presenter, känns bra. När det lutade sig mot kvällen drog vi till staden för att gå på hennes studentfest där hennes klasskompisar och en massa andra befann sig. Första gången jag satte min fot inne på "parkan" och det kommer nog bli den sista då min studentfest håller hus där. Snoppdyrt och jag kan tänka mig att det hänger en jävla massa nötter där vanligtvis. 

En väldigt trevlig dag, förrutom att nån nisse trampade sönder min tå på dansgolvet. 

Igår var jag och Sam på bio. Vi såg Flyga Drake. En väldigt bra, men sorglig film. Rekomenderar den! Fick även syn på något inne i salongen som gjorde mig väldigt glad. Nästlängstupp satt det en kille i 15-årsåldern, mellan sina två föräldrar. Jag vet inte, men jag tror inte det är särskilt ofta en kille i den åldern går på bio med sina föräldrar.

Slutar jobba om två timmar. Tänkte bege mig till maxi sen för att hälsa på Sara och inhandla diverse saker till studenten.

På ons är det MIN tur!
 

RSS 2.0