Allt faller.

Jag sitter här helt ensam, bara jag
Högre en staden, inget liv, ingen kung, ingen lag
Ensam utan människans toner, detta är min plats
Trött på alla livets fasoner, det här är mitt palats  

Trött på alla orättvisor, alla ideal
Jag vill duga som jag är, kort, lång, snygg, smart, rund eller oval.
Ska man behöva se ut som en docka med jättestora bröst
För att bli älskad av dom med manlig röst? 
 
Löven faller, Jag faller, allt faller mer och mer
Ni ser inte ni hör inte ni bara ler
Jag skriker när ingen ser
Vill inte komma ner  

Som om det skulle vara ett livsproblem
Att inte va perfekt, att inte se bra ut?
När livet på grund av alla miljöförstöringar snart tar slut?  
Överklass män, egoistiska jävla svin
Bakåtslickat hår och pengar i sin hand, smuttar på sitt fina vin
Medans barn på andra sidan jorden svälter och deras liv rinner ut som sand 

Löven faller, Jag faller, allt faller mer och mer
Ni ser inte ni hör inte ni bara ler
Jag skriker när ingen ser
Jag vill inte komma ner 

Ni säger hellre död än röd. Jaha?
Jag säger hellre död än amerikan.

Ni tar, men inget ni ger
Tänker fan aldrig komma ner.



Av: En mycket arg och upprörd flicka vid namn Sandra Dermark, hösten 05.
(Haha, jag minns det så väl)



Start me up.

Tillbaks på jobbet efter fyra dagar ledigt. Måste säga att det var riktigt skönt. Var egentligen meningen, enligt min sommarplanering att jag skulle till Emmaboda. Men det sket sig, som det mästa på detta otroligt lyckade sommarlov. Synd bara att inte vädret var på topp, så hade jag iallafall kunnat uttnyttja dessa dagar i solen. Dom här dagarna har bestått av Sam, iprincip. Har också varit med Malut, vilket var sjukt längesen. Så det var trevlig. Jag och Sam har bla. passat Nadine och myst i Emelias lägenhet.
 
Fan vad jag vill flytta hemifrån. Snart! Jag längtar verkligen. Jag har längtat efter det sen jag var 14. Jag vill inte flytta för att jag inte trivs hemma. Utan för att få känna att det verkligen är mitt, mitt, mitt. För att jag kan möblera hur jag vill, ha vad jag vill i lägenheten, köpa vilken mat jag vill, och allt annat. Jag känner verkligen när jag och Sam lånar Emelias lägenhet, hur skönt det är. Sen finns det ju givetvis nackdelar. Räkningar, städning och annat skit. Men det stör mig inte det minsta. Jag kommer leva så jävla bra och billigt. Kommer vara sjukt ekonomisk och inte slösa på varken el, vatten eller värme. Förut ville jag verkligen bo mitt inne istan. Drömmen är ju absolut Haga. Men nu tycker jag inte det är så jävla viktigt. Skulle lätt kunna tänka mig att bo lite utanför stan, så länge jag kan ta vagnen in till stan på några minuter. Vill flytta hemifrån NU!



Ska tillbringa de kommande arbetspassen med att hitta en tatuering jag vill ha. Ska nämligen göra en till hösten. Har vart inne på att ha "Don´t look back in anger" i skrivstil någon stans. Bra låt och samtidigt ett visdoms ord. Men jag vet inte riktigt. Är också inne på att ha nått med kärlek att göra. "kärlek övervinner allt" på latin, med en ängel eller något. Ett snyggt "S" kanske någonstans? Så jävla svårt att bestämma sig.
 
Har förövrigt inhandlat en stones biljett förra veckan. 870 kr, ståplats, YES! Ska bli så jävla kul, och det är endast 4 dagar kvar. Wehooo!

Littlesis.

Igår var jag på den nya Harry Potter filmen med lillasyster min. Jag och Linnea åkte in ett bra tag innan filmen började, vilket var helt onödigt. Ätandet på donken tog ca 20 minuter och därefter började filmen om två timmar. Men vi strosade omkring lite, köpte godis i en affär, sedan lite saker på willys. Därefter gick vi tillbaka till biografen och väntade. Toaletterna var sjukt fräscha måste jag säga. Ett stort plus för den "nya" biografen. Efter drygt 2,5 timma var iallafall filmen slut. Irriternade nog så missade vi bussen hem med ca 1 minut och var tvugna att vänta en halvtimma på nästa. 

Har aldrig varit direkt intresserad av varken Potter böckerna eller filmerna, men filmen var väll helt okej. Syrran uppskattade det iallfall. Att få åka iväg med storasyster var väll nästan ännu mera uppskattat. Det var nog första gången, i allfall på jävligt länge som hon och jag gjorde nånting tillsammans. Det blir lätt så. Jag har fullt upp med mitt liv, och hon med sitt. Dessutom har hon autism så hon är ju ingen vanlig unge. 13 år, men mer som en sjuåring. Har insett att sånt här vill jag göra fler gånger. Jag såg på henne hur glad hon var över att hon gjorde denna tripp med mig, att jag ville gå på bio med henne. Jag blir glad över att se henne glad. Jag vet att hon ser upp till mig, jag vet att hon vill bli som jag när hon "blir stor", enligt henne själv. "När jag blir lika stor som dig ska jag också ha sånna kläder" osv. Därför känns det ganska jävligt att vi inte tillbringar mer tid tillsammans. Ser framimot över att bli personlig assistent till henne när jag fyllt 18. Ska antagligen bli det. Få pengar för att umgås med syrran, inte helt fel! Well, tills dess får vi hitta på lite annat. Shrek den tredje nästa!

Myggjävlar.

Var i fredags i slottskogen med ett antal klasskamrater + vänner till många av dem. Det är fyra som fyllt år i klassen och då valde dom att ha ett firande tillsammans. Var en helt okej kväll med öl och tjöt. Senare drog jag, Sara och Marion vidare till donken och käkade i massor. Sjukt gott!

Vill med fylla 18. Det känns tråkigt att missa utgångar med kompisar bara för att man inte fyllt år än. Men hittils har jag faktiskt inte missat något speciellt,  vilket känns bra. Det där med falskleg känns jävligt fjantigt. Jag fattar fan inte hysterin med att komma ut innan man har åldern inne. Vad är det som är så jävla kul som man inte kan vänta på? Klart att det kan va surt att fylla år sent på året om alla kompisar redan fyllt. Då är det en sak. Men ungdommar där alla är 16-17.. varför? Skulle aldrig få för mig att skaffa falskleg. Möjligtvis låna ett till nått speciellt tillfälle. Men varför inte gå till sånna ställen man kommer in på utan istället? Well, jag får nöja mig med Paddingtons och några andra ställen tills vidare. Trottsallt bara lite mer än en månad kvar. YES!



Slutar om en stund. Är sjukt trött då jag bara sovit 5 timmar i natt, och lika lite natten innan. Såg förövrigt en jättebra film med Sam i natt. "I faderns namn" hette den. Sevärd! Upptäckte också igår att jag fått tre myggbett på mitt högra ben. Har kliat sönder mig på dom inatt. Hoppades på att få ett myggfritt år i år. Men självklart när jag skrytit om att jag inte fått ett enda i år, så får jag tre satans myggbett kvällen efter.

Skall in till stan om en timma och eventuellt köpa en blus på topshop om den nu finns kvar. Skulle även lämnat tillbaka en klänning på HM som när jag kom hem upptäckte var lika ful som det mesta från därifrån, men självklart glömde jag den hemma..


So long.

"Här är chockbilden bilden på Victoria Beckhams ben"

Läste precis en artikel om "Victoria Beckhams chockerande ben". Ja, hennes hud har med åren blivit slapp och hon har massa håligheter på vaderna. Detta står alltså på en löpsedel. FOOKIN' HELL! Hur orkar man lägga ner tid på att skriva sånna artiklar? Hur orkar läsare ägna tid åt att läsa dem? Att "Mischa Barton har celluliter" och dylikt. "Kändisarna är lika mänskliga som vi". VA? Jag förstår inte varför människor ägnar tid åt att läsa om kändisarnas liv, att de gör si och så, äter det och det, träffar den och den osv. Det är så jävla ointressant. Vem bryr sig? Det värsta är att folk faktsikt bryr sig. Folk köper dessa meningslösa skvallertidningar. Och sedan skrattar och kritiserar kändisar som just på bilden råkar gäspa och ser ut som fan, och har rubriken "Har monstret släppts lös?" eller liknande. Jag själv har varit en av dom. När jag var 13. Då läste jag all möjlig skit och skrattade gladeligen åt att den och den hade hull på magen and so on. Men efter ett tag så insåg jag att det inte var ett dugg jävla intressant. Jag skrattade för att den och den såg precis ut som alla andra jävlar. För att dom hade misslyckats med att hålla upp till det "perfekta utseendet", för att dom inte lagt ner tusentals kronor för att förbättra sitt utseende, för att någon hade en finne i pannan! Varför är det så jävla lockande med dessa tidiningar?  Kanske för att det får oss människor att känna oss lite bättre när vi vet att dessa "omänskliga varelser" faktiskt är mänskliga. Kanske för att dom är så jävla lyckade på andra sätt och därför ska man göra deras liv surt med massa pr bilder och rota i deras privatliv, vad vet jag. Riktigt slöseri med papper är det iallafall.


I was looking for some action.

De senaste dagarna och det varit rätt så lyckat väder, vilket har varit mycket efterlängtat. Har tillbringat dom dagarna i stan och med Samuel. Har letat efter en del saker i stan, men inte funnit något. Behöver nya skor, lite kläder m.m. Men finns det något? Nej. Inte ens på Monki, där jag vanligtvis handlar kläder har jag funnit något. Och för att inte tala om HM. Förut älskade jag HM. Billigt, bra och en hel del schyssta kläder. Fan va dom har gått ner sig. Dom ska göra allt så märkvärdigt och "speciellt". Har inte alls samma klass på kläder som förut. Deras kläder liknar mer nuförtiden popkläder för fjortonåringar. Vill till London snarast! 

Har ägnat en del timmar på jobbet nu till att kolla klädhemsidor. Ska nog beställa en del saker från la redoute, ellos och asos. Problemet är bara att få tummen ur och göra det. Såg precis ett par helt okej skor. Dock hade dom träklack, vilket jag tycker är så otroligt fult. Så jag avstår nog från dom. Det finns en del saker jag aldrig skulle kunna ta på mig. Jeansjacka, leopardmönstrat, träklack, lack och boots är bara några av dom sakerna. Kanske jag ändrar mig med tiden. Men just nu känns det ganska så avlägset, haha.

Ska nog in till stan imån igen för att leta efter följande:
-Nån svart klänning
-Lila örhängen
-Skoor

Skall även in och förhoppningsvis trycka min t-shirt på ett ställe. En vit med texten
"I was looking for some action But all I found was cigarettes and alcohol". För er som inte vet så är det en line ur Cigarettes and alcohol med Oasis.




F
ör att fördriva min tid yttligare har jag tänkt att göra en s.k. "favorit" lista...

Favoritmat - Thaimat, helt klart
Favoritfärg - Svart
Favoritplagg - Om det nu räknas som plagg, min blommiga väska
Favoritfilm - Finns många bra filmer, green street hooligans, departed, v for vendeta and so on
Favoritårstid - Soliga höstdagar. Men sommaren också med alla mysiga utekvällar
Favoritlåt - Sjukt svårt att svara på. Ciggs and alcohol, don't look back in anger, brittish legion och många fler
Favoritband - Oasis, kasabian, the who, beatles, stones, primal scream, white stripes
Favoritserie - Married with children, family guy, scrubs, csi, heja björn..
Favoritbok - Sällan jag läser, men "inte som andra döttrar"
Favoritsysselsättning - Vara med vänner, Sam, sy, måla
Favoritkrog - Måste nog vara Paddingtons eller Kings head. I och med att jag inte är 18 så har mitt uteliv bara blivit på sånna ställen jag kommer in på utan leg
Favoritplats - Inget går upp mot en solig höstdag vid skansen krona!
Favoritveckodag - Fredag och lördag
Favoritmatställe - 14 kvadratmat. Synd bara att det är 14 och inte 52 m2. Man kan knappt sitta där
Favoritkroppsdel - På mig, svårt, har fått höra att jag har fina läppar. På killar, nacke,rygg och armar
Favoritblomma - Måste nog vara rosor.
Favoritgodis - Salta K:n, salta bomber, rosa mentos. Allt slinker dock ner. Förutom gelegodisar, t.ex. råttor
Favoritglass - Calippo, piggelin
Favoritkulglass - Blåbär, himmels kröra
Favoritklädaffär - Monki
Favoritmataffär - Willys. Ju billigare ju bättre!
Favoritdjur - Hund kanske..
Favoritläsk - Pepsi
Favoritalcoholhaltig dryck - Öl
Favoritgata - Haga, Linné

Så här kul har jag haft det idag. Lite mer än en timma tills jag slutar. Jippie! Nu har dom spelat den där jävla låten som vann melodifestivalen ett antalgånger i rad. FOOK, TURN IT OOOFF!

Live forever.

Ibland känns allt så jävla konstigt. Jag är inte den personen som försöker ta reda på livets meningen och undrar varför just jag finns, och vad jag har för plats på jorden. Skulle jag tänka på sånt så hade jag blivit knäpp. Jag lever här och nu, och jag vill göra det bästa av det. Men ibland ifrågasätter jag mina val i livet. Gör jag rätt? Tänk om allt hade varit bättre om jag valt annolunda? Hur hade mitt liv sett ut? Det är sjukt att alla val man gör, påverkar ens framtid. Även om valen kan vara betydelselösa för stunden. Då menar jag givetvis inte att allting får en drastisk förändring om jag väljer att ta 1 bussen istället för halv 1. Men kanske?  Ibland ångrar jag mina val, ibland inte. Ibland blir jag så jävla glad över dom valen jag gjort då jag valt absolut rätt! Ett exempel på det är första gången jag träffade Samuel. Jag och en vän försökte komma in på ett Partillecupdisco då jag var 14 år, men kom inte in. Istället för att åka hem tog vi spårvagnen till slottskogen för vi hade hört att det var mycket folk där på sommrarna. På vagnen träffade vi ett gäng killar och vi kunde åkt vidare med dom, men istället hoppade vi av och promenerade in i slottskogen. När vi gått en bit frågade en kille oss om vi hade cigg. Det var Samuel. Vi valde att stanna och tjöta med han och hans två kompisar en stund. En liten stund senare kom två killar till som gjorde oss sällskap. När Sam och hans vänner ville att vi skulle med och käka ville inte jag det. Jag ville stanna med dom andra två. Och bestämd som jag är tog det lång tid innan jag gav vika. Ni anar inte hur glad jag är att min vän och Samuel och dom andra lyckades övertala mig. Jag visste andra dagen vi träffade dom, att han skulle förändra mitt liv. Det är sjukt att en sådan liten sak som att inte komma in på ett disco, kan förändra ens liv så jävla mycket. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur annorlunda mitt liv skulle till och bli.



Läste precis ett mail som Sam skrivit i natt. Aldrig hade jag kunnat tro att ord kunde betyda så mycket. Jag blev så jävla rörd! You and I are gonna live forever baby!

Frilufsmänniska.

Som ni kanske redan visste hade vi tänkt ta en tripp ut för att tälta i helgen. Planerna om camping och att tälta på en ö gick i kras, så det slutgiltliga alternativet blev Delsjön (haha). Jag, Sara och Therese anlände vid badplatsen runt 5, efter att ha vart och handlat mat, gjort sallad hos mig och sedan promenerat en jävla bit för att komma fram. Pinsamt nog frågade vi säkert 5 människor om vägen, efter att ha fått instruktioner om att vägen dit ska vara rätt krånglig(det var bara att följa samma väg när vi gått förbi svt-huset). Några timmar senare kom även Samuel och Peter för att joina våran tältningstripp. Och efter några tappra försök till att få Peters tält att stå lyckades dom tillslut och vi alla slog oss ner i Therese tält och hade det cosy. Emellan åt kom det en del skurar, men förövrigt hade vi ett ganska bra och behagligt väder på kvällen. Vi grillade mashmallows och drack och det var allmänt trevligt. idiotiskt nog köpte bara jag, Sara och Therese EN chipspåse! Inget godis eller något mer. Detta ältades en del under kvällen. Kvällen/nattens höjdpunkt blev alltså chipspåsen som vi alla skulle dela på. För att plåga oss lite bestämde vi oss för att öppna den vid 12, men för att jävlas med Sara ändrade vi det senare till halv 1. Ooooom det smakade gott sen! Har nog aldrig uppskattat chips så mycket. Efter några timmar gick Jag, Samuel och Peter in till Peters tält för att sova. Och på morgonen vaknade jag med diverse smärtor efter att ha legat på stenar, kottar, pinnar och all möjlig skit under det millimetertjocka tältgolvet. Dags att köpa nytt liggudnerlag för mitt var totalt värdelöst. Otroligt nog så höll tältet natten ut trots det blåsiga vädret. Vi bar oss hem runt 12 tiden, sletna som fan.

En mycket trevlig tur måste jag säga!

                             


Ciggarettes and alcohol.

Sitter på jobbet och smuttar på kaffet. Fortfarande varmt då jag precis hämtat det från pressbyrån. Gratis dessutom! Japp, vi på informationen, och säkert andra affärer på plan 1 får kaffet gratis. Lyx. Trött som fan är jag också. Blir en del tidiga mornar eftersom jag jobbar morgonpasset. Föredrar dom passen även om jag är en kvällsmänniska. Jobbar jag kvällspassen jobbar jag från 15-20. Och vad gör jag innan klockan 15? Absolut ingenting. Jobbar jag därimot morgonpassen har jag åtminstonde halva dagen framför mig. Iofs kan jag inte gå ut eller annat när jag jobbar tidigt, vilket jag kan om jag jobbar kväll. Eller kan kan jag ju. Men har suttit här bakis en gång. Det räkte..

Jag, Sara och Therese ev, några till skall iväg och tälta till helgen. Vi tänkte åka till strömstad och campa på deras camping, men icke! Man måste nämligen vara 25(!!!) för att få campa där. Sjukt löjligt. Vi kollade en del andra ställen. Det visar sig vara 20-25 på alla. Vi som hade räknat ut allt. Och vi skulle dessutom åka med fritidskortet, det vill säga gratis. Därför var alla campingplatser utanför västra götaland uteslutna. Men nu har vi iallafall bestämt oss för att åka till nån ö, typ styrsö. Kanske inte riktigt samma grej, men det får duga! Det vi egentligen var ute efter var att få komma bort ett tag. Men det får bli en annangång. Men kul kommer vi nog iallafall ha, eller det blir ju vad man gör det till! Synd bara att inte nån av oss har en cdspelare, vilket är ett måste på sånna här saker. Jag får väll helt enkelt införskaffa en, då jag ändå behöver en till resten av sommaren. Funderar ockå på att kanske dra in på ett hotell och festa på hotellrummet. Vore sjukt kul faktiskt. Synd bara att det är så dyrt. Fook..

Ev. packning:
Tält 
underlag
sovsäck
bekväma kläder
engångsgrillar
Käk av nått slag
Öl
cigg
Kamera



Fan va mycket norrmän det är här idag.. why?

So long!

Time keeps rolling by..

Har märkt att jag bara använder den här bloggen då jag jobbar, i och med att jag hittils bara skrivit då jag har suttit här. Vilket är ganska ofta iofs. Men jag har inte tid/lust/ork att ägna mig åt den hemma så varför inte använda den som ett tidsfördriv? Jag har ändå inget att göra här. Kan lika gärna ägna lite tid åt att skriva om mitt jätte intressanta liv, ha!


Var och hemtade en hundvalp nu i förmiddags. Japp, en utökning till i familjen. Agnes blev hennes namn då pappa fick bestämma denna gången. Söt liten sak, och hade världens gulligaste tuppkam. Men givetvis skulle den bort eftersom mamma vill kunna ställa ut henne. Tyvärr har hon inte samma ansiktsform som Tilda. Inte alls lika "ihoptryckt" som den rasen skall ha. Men what a hell, söt ändå!





"How a yu göls"

Var på Paddingtons i fredags kväll med Sara och Therese. Blev en riktigt skön kväll, över förväntan! Fan vad jag gillar det stället. Mysigt, bra musik(vi önskade Primal scream och givetvis kunde dom inte säga nej till oss), inte allt för mycket folk, engelsmän. Och bara 40+ i princip. Det vill säga, en skön kväll utan massa raggandes hit & dit.
Efter en öl inledde vi en slags tävling. Resten av kvällen skulle det endast pratas engelska. Det gick kanon givetvis. Kan tänka mig att folket runt omkring oss undrade vad vi sysslade med. Men vad gör det efter några öl i kroppen? Det roliga var att folk pratade engelska med oss, även fast dom antagligen visste att vi var svenskar. Chockerande nog var det två brats från sävedalen där. Inte det vanligaste stället man går till om man ska ut, i och med att det ligger vid redbergsplatsen, kvarterskrog. Dessa två irriternade människor joinade oss mot slutet, och dessutom käkade upp våra nötter(dickheads). Dom förstod antagligen inte engelska så bra då vi ett antal gånger bad dom att "get the fook out of here". Efter några öl bar vi oss iallfall hemmåt. Jag till Sam, och Sara och Therese till sig.

"How a yu göls? A yu årait? "Eeeeh..... YE!" "Okeeeey.. I got thadone", Haha!


         

         
Det är precis sånna här krogar jag föredrar. Förfestställen. Inte en massa partyställen med dansgolv och den ena skitmusiken efter den andra. På sånna här ställen slipper man den där jävla köttmarknaden. Där folk går ut för att ragga och tar en på rumpan så fort man går förbi. På sånna här ställen går man ut för att ta några öl och ha det trevligt med sina vänner! Visst kan det vara kul att dansa. Oseriöst. Tjejerna på dansgolven på stans krogar är allt annat än oseriösa.

So long.

Boris the spider.

Jobbar, as usual..
Blir så jävla arg. Jag har egentligen slutat. Men i och med att vi har sån brist på personal förtillfället pga semestrar och Partille Cup, så är jag den ända som kan jobba. Min chef vill alltså att jag ska sitta här till klockan 8 ikväll. 09.30-20.15. Alltså 11 h då jag egentligen bara ska jobba 5,5 h. Varför ska jag behöva få lida för att hon inte planerat? Jag kommer kräva 100% ob om jag ska stanna till 8, annars skiter jag idet. Apnylle!

Den här veckan har nog varit den sämsta på länge. När skiten kommer, kommer den fan inte ensam. Inte nog med denna dagen, då det nu är bestämt att jag ska jobba fram till 8(min chef borde kyssa mina fötter). I tisdags fick jag reda på att min farbror har lungcancer, i onsdags åkte min hund in till blå stjärnan och det visar sig att hon har diskbråck. Och Igår åkte lillasyrran till östra efter att hon tuppat av. Det visar sig att hon har nån form av hjärtfel. Fookin' hell.. Men nu är både Linnea och Tilda hemma iallfall, och min farbror mår också bra, hoppas jag. Blir så jävla trött på den där sjukdomen. Inte ens ett år har gått sen sist och nu är det dags för nästa. Kan någon bota den där jävla sjukdomen snart?

Jaja nu ska jag inte sitta och deppa ner mig, måste trotsallt se glad ut åt alla som kommer förbi..

Hittade förövrigt en senapsgul sjal igår. 100 kr, YES! Och långt behövde jag inte heller gå. Fanns på HM precis bakom mig. Ibland tycker jag faktiskt om Allum. Ibland...

16.30
Nu har min vän Sara hittat hit. Gör mig sällskap ett tag. Visade sig att hon också hade hittat en likadan sjal, som hon också köpte igår. Hoho. Inte första gången sånt händer.

17.20.
Nu har hon precis gått. Thank god för hennes sällskap. Fördrev tiden lite iallafall.

The Who spelar ikväll i Sthlm. Och JAG är inte där. Vill så gärna se dom! Men försent ute + att ingen kunde åka med. Sam's föräldrar och Alex är där. Hoppas dom får det skitkul. Riktigt jävla avundsjuk är jag.


image4

"Coming in a mess going out in style"

Jobbar. Såe jefla rååligt..

Har tillbringat dagen med att kolla lite klädhemsidor. Asos, ben sherman, topshop, ellos, nelly osv.. Hittar Ytterst lite. Frustrerande. Är rätt kräsen när det gäller kläder. Inte för att jag har nån exlusiv stil, men jag hittar nästan aldrig något jag gillar. Och det är väldigt sällan jag köper impuls köp. Iprincip aldrig. När jag väl köper nått får jag beslutsångest om jag verkligen ska ha plagget, eller vad det nu rör sig om. Segt. Och självklart när jag tänkt ut något jag vill ha, så finns det INTE. Därför ska jag önska mig en symaskin i födelsedagspresent, eftersom den gamla är från 70-talet och urkass, så att jag kan börja sy igen.
Likadant problem har jag med skor. Jag älskar skor, men jag hatar att köpa dom. Det finns i princip inga snygga skor idag. Jag vill bara ha ett par enkla tygskor men någon liten detalj på sidan eller något..
Well, jag får väll bekanta mig med en skomakare så jag kan designa mina egna.Haha.

Modet som är nu är det snyggaste på jävligt länge! Ett stort plus. I och med att man lättare hittar saker man själv gillar. Men det dåliga med det är att när man väl hittar något man tycker är snyggt så vet man att halva sverige går med samma plagg. Då tappar plagget lite värde tycker jag. Folk bär ju kläder olika, men ändå. T.ex. grå klänning, svarta leggins/strumbyxor och vita tygskor + sjal på det. Jävligt snyggt, men hur ofta ser man inte folk med just sånna kläder? Och sen så är modet nu att sticka ut, men sticker man verkligen ut om alla ska sticka ut..?

Bästa köpet någonsin(impulsköp dessutom!) 65 kr i en av Hagas Second hands.
LOVE IT!



Ska bära mig av till stan och fika med some classmates. Kul. Och se mig omkring i staden efter följande;
-Nått svart långt
-Senapsgul sjal

ciao.

"My ass is killing me"

Sitter på jobbet och är sjukt uttråkad. Att sitta vid informationen på allum i mer än 5 h är inte speciellt kul vill jag lova. Är hungrig och mitt arsle värker för att jag suttit så länge. Det ända jag gör i princip är att sitta vid datan och surfa (Borde vara glad enligt många). Men efter ett antal timmar blir det ganska tröttsamt. Ett slappt jobb - Ja, så inihelvete. Kul - hell no! Dagens gångna 4 timmar framför datan har bestått av följande; Läst igenom hela aftonbladet, alla artiklar samt modesidan, kollat bilddagboken ett flertal gånger, kollat klädhemsidor, tradera efter billiga stones biljetter, harpan.. I stortsett som det brukar. Vill hem, NU!


Var inne på asos hemsida och hittade dessa. Schyssta!

       



 

You can have it all but how much do you want it?

Jag hatar att det blivit så här. Det var inte så här jag ville ha det. Det jag i början fruktade har blivit verklighet. Bilden har förstörts. Det var inte så här jag ville att det skulle bli, och det kommer dröja innan allt har läkts. Jag vill så gärna tro att allt kommer att ljusna, och för stunderna känns allt så bra. Men så fort jag blir påmind kommer känslan av oro och förrvirrelse tillbaka. Jag vill tro att det förflutna endast är historia, utan några upprepelser. Och jag hoppas att det är så. Jag vill bara kunna släppa allt och fortsätta. Men jag kan inte. Så länge jag inte känner mig säker, kommer allt fortsätta tynga mig. Och ju mer det tynger mig, ju mer hänger allt på en ännu skörare tråd. Jag vill så gärna få tillbaka den där bilden.

RSS 2.0