Trainspotting.

Brilliant film, bra skådisar och sjukt bra soundtrack (Iggy, New Order, Pulp, osv).

Och den här vackra karln gör den ännu bättre. 

Vill vill vill.

Idag åker pojkarna till Roskilde. Fortfarande bitter över att det inte blir något (Kasabian, Gorillaz, Prodigy, Patti Smith m.fl!!!), men vad ska man göra? Jobbar osv. Men fan vad irriterande det är. Dom ringer under Kasabian iaf, gott!

Hade som sagt folk hemma hos mig igår. Blev lite trångt, men det var otroligt trevligt. Bortsett från huvudet som började stöka i slutet av kvällen. Hoppas inte grannarna blev alltför störda, det var ju trotsallt bara måndag. Men det var värt det iallafall, Sara och Ciro åker ju hem till London idag.

Vill också dit. Snart! Flytten är planerad i januari (framskjutet ett antal gånger, jag vet), men åker nog och hälsar på innan dess. Frågan är när (och hur jag ska undvika att stöta på mr W)..

Kasabian - I.D.
 


Mornmorn.

Jag är verkligen inte van vid att gå upp vid den här tiden. Känner mig som en zombie och ser nog ut som en också. Men det är väl bara att börja vänja sig, mitt vikariat börjar i mitten av augusti och då blir det tidiga mornar varje morgon antar jag..

England åkte ut igår... Behöver jag säga mer?

(Frågan är varför Özil på något vis tilltalar mig..? Han ser ju ut som en fisk. Kan bero på det mörka håret och att han påminner lite smått om en väldigt vacker skådis. But still, en fesk.)

Hade väldigt mycket hellre tillbringat gårdagskvällen på båten med Sara och co. Kanske inte just båten, men man måste ju ta vara på tiden då hon befinner sig i göteborg. Tyvärr börjar jag om en kvart så det hade varit otroligt dumt att gå ut. Blir lite mys på balkongen med folk ikväll istället!
 


...

Jesus And Mary Chain - Cut Dead.
 


Vackra töser.

Skulle egentligen varit med på detta, men på grund av vissa omständigheter var jag lite ur form den dagen.

Fan vad fina dom är!Fotograf: Anders Westman
 

Död lördag.

Har aldrig varit med om en så här tyst lördagskväll sedan jag började gå ut. Det kändes som om klockan var sju på morgonen och de få personerna som spatserade längs andra lång var på väg hem från efterfest. Kings var det enda som hade öppet, så det blev en öl där med Therese, Sara och Ciro (dom är här på besök, UNDERBART). 

Midsommarafton igår. Den spenderades hemma hos Jenny med henne, Joel och Therese. Åt god mat, spelade spel (förlorade big time. Tyvärr hade jag ingen deckande medspelare att skylla förlusten på den här gången, utan jag är helt enkelt värdelös på frågespel), och hade det skittrevligt. Sedan var det tänkt svartklubb men vi hamnade på en fest i närheten istället. Mycket trevlig kväll!

Nåja. Nu blir det till att titta på filmen med samma titel som min..

(Chrilles lilla Moses bor hos mig just nu medan han är borta. Otroligt fin! Blir nästan lite sugen själv på att skaffa mig en fågel. Ska man?)
 

Har inget att säga.

Idag har varit en sån dag då hjärnan stått still och jag har haft lust att ge mig en smäll på käften (för att jag inte lyssnar på mitt annars sunda förnuft och låter saker bli mer komplicerade än vad de borde vara).

Roliga tankar och syner (Andréas toalettincident och Therese "håll ut - du klarar det"-dans t.ex.) brukar hjälpa lite grann.

Eller sånt här;


 


...

Yo La Tengo - Here To Fall
 


...

Yo La Tengo - Avalon or Someone Very Similar
 


Dåliga vanor, fortsättning.

Ett tillägg på det här inlägget.

Andréa berättade en sak för flera veckor sedan. Något jag tidigare aldrig har tänkt på och som jag inte trodde på när hon först berättade det, men som när jag väl tänker efter inser faktiskt stämmer.

Jag TAR på folk när jag pratar med dom. Klappar på armen, lägger ovansidan av handen på bröstkorgen, osv.

.... ?

Andréa har en teori om att det handlar om att jag vill få det försäkrat att personen jag pratar med lyssnar på mig. Jag tror snarare det handlar om att jag är excalterad över vissa samtalsämnen och visar att jag är med i samtalet. Men jag har ingen aning? Galet är det iallafall.

Jag har aldrig varit en fysisk person, men nu när jag successivt har blivit bättre på det, så går jag fan ALL IN.

Hursomhelst så måste jag ju sluta med det här. Alla uppskattar kanske inte mitt omedvetna tafsande..
 

Gott!

Var på möte imorse inför ett nytt jobb och det gick strålande! (Lustigt sammanträffande och jag säger då det, ibland ska man göra saker, "hjälpa till", trots att det inte är tillåtet. Tror det kan ha varit en betydande faktor till att det gick så bra.) Det ska bli otroligt kul och lärorikt det här.

Såg även att jag fick G på tentan som jag väntat att få betyg på sedan två månader tillbaka. Blev strul när jag skulle skicka in den osv. Att jag bara gjorde tre fjärdedelar av den och ändå fick G gör att det känns extra gött.

Nu... ska man ta sig en joggingtur i Åstebo kanske? Befinner mig ändå hos päronen så varför inte.
  

Sandra Dermark..

.. kan vara sämst på att tala i gåtor.

Metaforer, vad är det?

(Sicken tur att jag inte satsar på att bli poet eller något i den stilen. Haha.)
  

Devendra.

Han gör inte bara fantastisk musik, han är så otroligt jävla vacker också.

Lite så att man inte vet vart man ska ta vägen..
Lyssna på den här, här och den här.
 


Seg söndag..

Är man osvensk om man inte nämner gårdagens giftemål? Kanske, men helt ärligt har jag inte mycket att säga. Har inte varit insatt alls och såg bara några snuttar hemma hos päronen, men det var säkert jättefint och bra. 

Vet inte om mitt ointresse delvis kanske bygger på min irritation kring att det passas på att tjäna extra pengar på sånt här. "Bröllopschoklad" och jag vet inte vad. Men sen så hatar jag ju reklam och allt som gör att folk konsumerar mera...

Nåja.

Helt okej helg. Blev pub både fredag och lördag med trevligt sällskap. Gårdagskvällen blev lite småkonstig dock, på alla möjliga vis, men det var trevligt!

Det som är bra med Göteborgs uteliv är att man alltid stöter på folk man känner. Det dåliga är att man även stöter på folk man ínte vill stöta på..

Det är rätt faschinerande hur hjärnan och hjärtat fungerar måste jag säga. Hur saker och ting kan förändras på bara några dagar, sånt som man inte tror kommer kunna förändras på ett bra tag. Och det känns gott, att det är "över" eller vad man nu ska säga..
  


Jag ger dig min morgon.

Det var trevligt i onsdags får jag säga. Vi var inte så många, men det var kul att träffa folk man inte träffat på evigheter och alla verkade trivas med sina liv. Gott!

Igår blev det en spontan-dag (och natt) hemma hos Andréa med Maria. Satt ute på altanen, lyssnade på musik, pratade om allt och inget och hade det mysigt. Och vi alla tre dog lite av tanken om en karl skulle komma in med nybakta scones på morgonen och spela gitarr och sjunga jag ger dig min morgon (helst naken)... 

Har nu i två dagar varit på ett tillfälligt jobb. Lite svårt att komma till ett nytt ställe, men det har gått bra och jag hoppas det ger resultat. På måndag är det även möte för ett annat, så jag håller tummarna!

Ikväll blir det trevligheter med Therese m.fl. 
 

Reunion.

Klassåterträff med grundskoleklassen ikväll hos en av lärarna.

Kan nog bli trevligt.

Frågan är varför jag känner mig lite nervös inför detta? Otroligt märkligt. Rädd för att man ska känna sig som fjorton igen kanske? Haha.

Finns en del saker jag skulle vilja säga, framförallt till läraren. Saker jag undrar över, hur hon tänkte i en del situationer, osv. Men antagligen blir det inget tillfälle för det, och dessutom är det lite onödigt att dra upp sånt där när man ses för att ha det trevligt.

Det finns en person som jag innerligt hoppas kommer dit. Den person jag tänker på mest när det kommer till grundskolan. Men jag antar att hon inte gör det, och det hade jag nog inte heller gjort om jag var hon.. (skäms bara jag tänker tillbaka på den tiden och hur det var, vilket alla andra också borde göra..)

Nåja.

Det var på den tiden man var såhär snygg:
Gorgeous. Tycker ni inte?
 

Up from below.

Ett grymt album av ett sjukt bra band med ett jobbigt namn.

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros
 


Tummen upp.

  • Har fått ett till jobb
  • Håller på att göra om i hemmet mitt och det ser ganska lovande ut
  • Det är SOL och VARMT

 


End of story (snart hoppas jag).

Hade som sagt tänkt skriva ett långt inlägg om nissen jag nämnde nedanför, men har kommit fram till att han inte är värd den tid det skulle ta för att göra det..

Tänkte därför fatta mig relativt kort.

Personen som han påstått ska ha min bas hos sig, har den inte. Den jäveln har alltså pantat den, eller något.. Är det inte sjukt? Fick i lördags även veta en massa andra historier som hände under vårt förhållande, som jag inte redan visste..

Att han var ett otroget litet svin under vårt förhållande fick jag tyvärr reda på efter att jag gjorde slut. Inte av honom själv, utan av andra.. "Varför tala sanning när man kan ljuga och både äta kakan och ha den kvar", det är ungefär så han har resonerat när det gäller hans tre senaste flickvänner. Detta med tanke på att han flörtade och satte på andra under alla tre förhållanderna..

Och det var inte bara när det handlade om att rasta kuken han använde lögnen, utan i alla situationer då den var bekvämare än sanningen. Iallafall under vårt förhållande. (Det lustiga är att han till och med idag när jag pratade med honom, ljög mig rakt i örat. Och samtalet gick till på samma vis som det alltid har gjort, han bytte ämne så fort det blev lite obekvämt..) 

Jag kan också helt ärligt säga att jag hoppas att han har förändrats. Inte ens hans nuvarande flickvän (att hon är tillsammans med honom kan jag dock inte förstå, eftersom han bland annat träffade oss båda samtidigt under flera månader i höstas. Och jag var den som saknade värdighet..?), förtjänar ett sånt svin.

Kan han se sig själv i spegeln undrar jag? Tycker han att han är en bra människa?

Jag förstår varför du har flyttat till alingsås. Det enda du har kvar här är en jävla massa skulder till folk. Jag förstår också varför du behöver tvn på tills du somnar om natten, för utan den hade du behövt tänka, och det hade jag också försökt undvika så mycket som möjligt om jag var du. Det kan inte vara lätt för dig att hantera alla dom där hjärnspökena...

Som en klok person sa i lördags: Jag har haft en av dom värsta pojkvännerna man kan tänka sig, det kan bara bli bättre.

Men lite irriterande är det allt, att jag slösade tre år av mitt liv på ett rövhål. Han har liksom skitat ner min historia. Inget att berätta för barnbarnen precis..
 

Uttråkad.

Kollar igenom bilder, suktar efter saker på tradera och lyssnar på lugna låtar med primal scream, jesus and mary chain, radiohead, melanie, osv...

Vill ha sällskap...
 

...


Black Mountain - Queens Will Play
 


Började bra, slutade jag vet inte vad..

Gårdagskvällen var överlag skittrevlig. Matilda, Therese och jag gick till kings och kollade på matchen. Där stötte jag på massa folk jag inte träffat på evigheter, så det var riktigt kul! 

Framför allt att träffa två personer. Eller kul är inte riktigt det rätta ordet, men har fått mer klarhet i saker och ting gällande en viss person. Och fan vad tacksam jag är för det.

Kvällen slutade på Kino. Också trevligt. 

Orkan i huvudet på hemvägen. Visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen.. Känslomässig krock skulle man kunna säga, över två helt olika saker. Förvirrad över ena, förbannad över den andra.

Kommer inom kort skriva ett extremt långt inlägg om en person. Kommer inte att uppskattas av personen, eller den andra inblandade, men det skiter jag i. Jag har så jävla mycket att säga om den människan och att skriva det och veta att han kommer läsa det kommer göra mig jävligt gott.
   


Orkanen närmar sig.

Den här låten får mig att vilja lägga mig på golvet, sätta på högsta volym, blunda och tänka.

Helt klart den bästa låten på deras senaste skiva.

Pascal - Tyst här i mörkret.
 

Face dances.

Matilda hade som sagt födelsedagsfirande hos sig igår kväll. Otroligt trevligt! Hon fick fina presenter, vi drack och åt gott och alla damer i vår lilla umgängeskrets var med vilket gjorde det ännu bättre.

Sedan blev det Pustervik där det var spelningar och någon klubb jag inte minns namnet på och även där var det trevligt (hade väldigt mycket hellre varit på Boris dock, crap).

Kul att Peter, en ny person jag lärt känna kom dit. Det lustiga är att vi sett varandra ute x antal gånger under de senaste året men det var för några veckor sedan vi började prata på riktigt. Vi är extremt olika, men han är verkligen skitgo.

Well. Vad har den här dagen att bjuda på?

Ska städa, lyssna på The Who, lägga ut saker på blocket och ikväll blir det nog öl på någon pub där jag, Therese m.fl. kan sitta och vara bittra över att the triple J åker till Kreta ikväll.
  

Cocktailparrrty.

Matilda ska ha födelsedagsgrej hos sig ikväll. Cocktail-tema.

Kul tema, men fan så svårt. Särskilt om man inte äger en enda finklänning?

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig. Klär aldrig upp mig på det viset..

Några har föreslagit balklänningen, men absolut inte. Den blommiga som jag använt.. tre gånger? Nej. Den svarta spetsiga jag köpte innan jul och som jag nu ska sälja vidare? Nej.

Ja, där tog det i princip slut på klänningfronten.


Hahaha, njaaaa. 

Ska bli trevligt ikväll iallafall.
 

...

The Jesus And Mary Chain - Happy When It Rains.
 


Jag älskar:

Armhålor..

Det är sant.

Beror givetvis på vems håla det är, men gosar mer än gärna in mig i en sådan. Doftar det lite gött (tolka det hur ni vill) är det ännu bättre.
  

Liten tös blir stor.

Linnea slutade 9:an idag. Var på hennes skola förut och åt tårta och lyssnade på när hon sjöng. 

Stolt storasyster.
 


Liten gosse blir stor.

Blir alltid lite nostalgisk när jag är i Strömstad, det var ju mitt andra hem under mina tidiga tonår. Geografiskt sett kan jag förstå varför, för det är en fin stad, men resten..? Well, kul hade jag allt...

Lillkusinen tog studenten idag så vi var ett par stycken som åt på restaurang och firade honom. Tråkigt nog blir omständigheterna så påtagliga en dag som denna, men det var väl så trevligt det kunde bli och han verkade nöjd och glad, och det är ju det viktigaste!

Blev dock jävligt upprörd över att hans far inte ens blivit tillfrågad om att delta på middagen. Jag vet att han gjort mycket dumt under åren, men trots det måste man se förbi sånna tråkigheter. För det är klart som fan att han ska få vara med på sin egen sons studentmiddag, och det tror jag även att kusinen hade velat. Det skär forfarande i hjärtat hur ovälkommen han måste ha känt sig, och jag hatar det, för jag tycker om den människan så otroligt mycket.

Passade även på att åka till mosters grav. Märker verkligen hur jävla usel jag är i sånna situationer. Men att se mormor ledsen är otroligt jobbigt och jag vill undvika det så gott det går. Så jag flyr. Bort. Kollar på andra gravar. Allt för att slippa höra snyftningar..

Nåja. Nyss hemkommen. 

Satt mitt emot en heltatuerad kille på bussen hem från stationen (att han var sjukt fin hör inte hit, men värt att nämna ändå). Bakom honom stod en riktig stroppfamilj (överklass mor/far/dotter). Mamman och dottern råstirrade på honom och viskade och hade sig, och pappan stod smått lutad över honom och kollade ner på hans mobil, vad han nu gjorde med den...

Wtf? Jag vet inte om jag ska tycka det är lustigt eller helt sjukt. Att man KAN MED att beté sig på det viset, helt öppet?

Kom på mig själv med ena brynet uppe i luggfästet.. En del människor alltså!
   

...

Sonic Youth - Antenna
 


Tänk om, tänk rätt.

Satt på bussen hem igår och hörde två tjejer i övre tonåren diskutera en sak som gjorde mig jävligt upprörd, just för att jag kände igen mig själv i det hela så sjukt mycket.

Det pratades om Hultsfred. Ena tjejen ville åka dit, men hennes pojkvän hade sagt att hon inte fick. Och när hennes vän säger att det inte är hans sak att bestämma, så försvarar hon honom och säger att hon förstår varför, "det finns mycket idioter, mycket alkohol, han litar på mig men inte på alla andra", osv..

Det klumpade till i magen min. Ville bara vända mig om skaka lite vett i henne. Säga att ingen annan jävel ska tala om för henne vad hon får och inte får göra, att det är hon och enbart hon som ska avgöra det, och att hon en dag kanske ångrar att hon inte lyssnade på sin egen vilja.

Jag vet inte huuur mycket jag avstod från att göra under mitt treåriga förhållande pga honom. Saker jag verkligen ville göra. Åka på Roskilde, Peace & Love, åka med Sara och co till Rhodos, flytta till London, etc. Men han blev alltid skitsne och sa indirekt att jag inte fick. För att jag var "taskig" som ville flytta ifrån honom och låta honom vara hemma och vänta på mig, att det är mycket killar som raggar på festivaler, massa alkohol, att han inte litade på mig så han skulle behöva oroa sig över vad jag gjorde, osv..

Men även mindre saker. Min bal i trean då jag hade det hur trevligt som helst, men gick hem bra mycket tidigare än vad jag ville för att jag var "taskig som lät honom sitta hemma och ha tråkigt och vänta på mig medan jag var ute och hade det roligt". Och studentfesten, min egna jävla studentfest, då han tjatade en gång i kvarten om att han ville att vi skulle gå. Och när jag tillslut fick nog och gick med honom hem så vände han på det "ne men alltså, du får ju stanna om du vill, gör det, jag kan gå hem själv..." så att han kunde ha det som argument senare, "jag sa faktiskt att du fick stanna.."

Ja, det kom en jävla massa skit ur den munnen för att hindra mig från att göra saker jag ville, från att ha roligt rent ut sagt. Och det värsta var helt klart när han ville lägga över det på mig, få mig att få dåligt samvete, känna skuld, för att jag ville stanna kvar när han inte ville det....

Jag ångrar det mesta. Kan tyckas vara små bagatellsaker, men det var saker jag verkligen ville göra när det väl var, men avstod från pga av den lilla apnissen.

Givetvis handlar det om att prioritera och kompromissa i ett förhållande, men att avstå från en sak man verkligen, verkligen vill, det ska man inte göra. Tro mig. Och att ens partner ens KAN MED att få en att avstå från något man verkligen vill, det säger ganska mycket om den personen. Inte sant?
  


And baby baby baby do you like it?

En fantastisk låt.


 


It's in the air.

Sitter och sneglar på skivorna jag äger. Det är ju verkligen skämsnivå på hur få det faktiskt är. Och nu är det ingen större prioritet längre, tråkigt nog, med tanke på att det går att tanka hem, spotify, osv.

Minns att jag slängde alla mina skivor för ett antal årsedan.. Varför gjorde jag det? Det var visserligen mycket skit också, men fortfarande, varför?

Kommer iallafall att tänka på en skiva som jag hade i mina ägor i mellanstadiet, som väcker en del frågetecken. Nämligen Mark Levengoods, It's in the air: Naturens melodifestival (googlade titeln, så bra minne har jag inte). En skiva med massa olika fågelläten och Levengood som talar.

Minns att en liten fågel satt på hans flint på omslaget och att jag tyckte introlåten var lite klatchig.

Men frågan är, VARFÖR hade jag den här skivan..? Och vem köpte den? För inte fan var det jag...

Och varför trodde folk att jag var helt överförtjust i fåglar som yngre?

Det var inte bara inköparen av den här skivan som gjorde det, utan min lärare i mellanstadiet också. Jag skrev ett arbete om fåglar i slutet av femman om jag inte missminner mig, och på skolavslutningen fick alla varsin "klassens nånting" att hänga runt halsen. Folk fick det dom sysslade med, konståkning, fotboll osv.

På min stod det "klassens fågelälskare".........

Det här var jobbigt för mig ska ni veta, eftersom vi skulle läsa upp vad vi fått inför klassen och föräldrarna. Och i den åldern tyckte jag det var viktigt att vara fräck, och det var ungefär så ofräckt det kunde bli, så där satt jag och skämdes. 

(Minns att läraren kom och klappade mig på axeln efteråt med sin leende lilla musmun och frågade om det stämde.. Lilla Beirut, om du bara visste...)
 


Strange days, pics.Bilder tagna från Malin.

Bild på mig får ni klara er utan. Ställer mig frågan som så många gånger förr: Är det möjligt att bli så jävla ful på bild? Ja det kan jag tala om för er, det är det.. Borde ha en varningsskylt hängandes runt halsen, "bör ej fotas", haha.
  


Helgen som varit.

Kvällen på kontiki i fredags var hur trevlig som helst!

Favoritmänniskorna samlade på samma ställe (Malut var med också, sker alldeles för sällan!), lagom mycket folk, lagom mycket öl, två bra spelningar och dans till grym musik. Efteråt var det efterfest hos Daniel, men jag åkte hem, konstigt nog. Och tur var väl det, slocknade så fort jag la mig i sängen min..

Igår var det Andra Långdagen. En dag till för att hylla en av Göteborgs absolut trevligaste gator! Folk spelade musik, dansade, drack öl, sålde saker och var allmänt jävla glada. Stämningen var på topp helt enkelt. Det blev strosande längs den folkfyllda gatan, lite pubrundor, en kort visit på jazzhuset och jag träffade massor av vänner och bekanta. En riktigt bra dag med andra ord!

Fick t o m se skägget (en av dom vackraste personerna mitt öga någonsin skådat). På ett jävligt olustigt sätt dock. Han stod två meter bort och Therese tittar på honom och säger "Sandra, är inte det där ditt skägg?" varpå jag svarar "Jo det är det, haha". Kom på först efteråt att han måste ha hört det, dvs. skämsmössan på.. Menmen, jag bjuder på det...

Lägger eventuellt upp lite bilder senare.
 


Strange Days.

Strange Days på kontiki ikväll!

Fredrik ska ställa ut sina tavlor och spela skivor, och Oholics och Isolation ska spela.

Men innan ska damerna komma hit och mysa på balkongen min. 

Ni hör ju, kommer bli en sjukt bra kväll! 
  

KÖP DÄN.
Köptes för ca två månader sedan, men har kommit fram till att jag ska byta ut allt till vitt. 

Perfekt skick. 450 kr.

Come on! (orkar inte lägga ut den på blocket)
 


Tack Henry!

Mor ropade in mig till vardagsrummet förut.

"Han där räddade livet på dig en gång.."

Det var tydligen Henry Ascher, en som var med på Ship to Gaza, som var min läkare när jag var nära döden då jag var ett år.

Hela historien är lite småläskig måste jag ändå säga..

Taxiresa från Strömstad för att dom inte hade medicinerna jag behövde eller någon ambulans (??), kräktes för att jag inte kunde andas, var helt blå när jag kom till östra, röntgen fick komma till mig för jag var för dålig för att komma till den, vak i två dygn, osv..

...Men jag överlevde, och tur var väl det!

TÄNK vad världen hade gått miste om annars....
 

Om det blev fint?

Det tåls att diskuteras...
 


Diverse ytligheter.

Många har kommenterat mina fräknar på sistone. Dom tenderar att komma under sommarmånaderna, till skillnad från annars då jag har ca fem på vadera sida.

Har absolut inget emot fräknar, men jag vill gärna ha ungefär lika många på båda sidorna..? Mitt högra kindben har i princip dubbelt många. Ser skitkonstigt ut, haha.

Befinner mig hos päronen just nu. Stannar nog över natten. Har sylt och pesto hemma och det känns inte så jävla lockande, och orkar inte handla idag.

Tänkte faktiskt färga mitt hår. Ljusare, tro det eller ej.

Kan knappt tro det själv. Har haft mörkbrunt/svart de senaste sex åren, men jag är trött på att alltid behöva färga det vid minsta lilla utväxt och med tanke på att jag är blek året runt så ser det lite småstökigt ut.

Ja, jag ska ju göra det själv så det kan bli intressant det här..
 

Kvällens.

T.Rex - Ride A White Swan
  


Kameran ligger och samlar damm.

Vill verkligen fota någon dag. Sker på tok för sällan och man måste ju passa på medan vädret är fint..

Men först blir det photoshoot med töserna nästa vecka. 70-tals tema. Ska bli skitkul, men frågan är vad man ska ha på sig?

Funderar på att köra bootcuten med någon festlig polotröja/skjorta till. Det kan ju inte bli annat än snyggt! 

Mittbena är ju givet iallafall.. 


RSS 2.0