Lazy gun.

image131 

Kollade in Sofies mode på aftonbladet häromdagen och fann den blommiga skon. Hade inte suttit fel på balen. Dock skulle det nog aldrig falla mig in att köpa en sko för 1200 kr, en sko som jag knappt kommer att använda. Men vem vet, kanske chockar mig själv. Men antagligen inte.

Den andra skon kommer däremot att köpas. Och att den finns på Scorett gör det hela ännu bättre eftersom Sam kommer ge mig rabatt. Den får bli den årliga vita tygskon, trotts att jag har ett flertal hemma. Men man kan aldrig få för många.  

Heelo.

Igår innan sykursen köpte jag mitt balklänningstyg. Det blev inte "taft" som jag egentligen skulle ha. Jag tänker då fan inte lägga 350 kr metern på en klänning som jag kommer använda en gång. Och som dessutom kanske kommer att se förjävlig ut. Så det blev en billigare varriant och färgen blev svart. Glömde t.o.m. av att titta på någon annan färg eftersom jag varit så inställd på svart. Kollade även runt lite i stan efter möjliga presenter till Sam och mormor. Till mormor blir det nog blommiga trädgårdsredskap. Till Sam kan jag dock inte tala om eftersom han läser bloggen då och då. Gick in en sväng på Ragtime också och hittade ett par sjukt snygga skor. Svarta skinnskor, med lite mocka vid snörningen. En lite gubbaktig modell. Hade dom varit billigare (om jag nu såg rätt på prislappen) hade jag definitift köpt dom. Funderar på att lämna in min skinnjacka och den bruna skinnväskan där. Hellre det än att dom ligger och tar plats i garderoben. Var också inne på Myrornas, men där fanns det mest skit. Jag vet inte, men jag föredrar nog dom mindre second hand affärerna. Känns som om det finns mer schyssta saker på dom ställerna.

Hoppade över skolan idag. Mitt mål med att inte ha någon frånvaro alls har inte gått speciellt bra. Men ibland får man helt enkelt unna sig lite sovmorgon osv, och vi hade bara en lektion.

Nej, nu ska jag nog plugga lite. Får se om det går utan att bli alltför mycket störd av ljudnivån här omkring. Allum är det bästa köpcentret i Göteborg enligt nån undersökning. Hur det har gått till, är och förblir en gåta för mig.

En tur i stan.

Som sagt så var jag i stan idag. Efter att ha skippat skolan och tagit mig en liten sovmorgon... Och visst köpte jag den blåa bikinin från H&M. Men guldpärlorna ryker någon dag, avskyr sådant. Köpte också den blåa klänningen, men givetvis har beslutsångesten förföljt mig. Som tur är är det öppet köp i 10 dagar. Ska nog använda den lite först (som jag brukar göra) och se om jag trivs, och gör jag inte det åker den tillbaks till Åhlens. Köpte även Oholics-singeln på cd-centralen, vilket fler borde göra! Turen i stan avslutades med lite efterlängtad thaimat från 14 kvadratmat. Det var allt för längesen.

Kul att man fick ett jävla inkassobrev idag på 400 kr. För en jävla historiabok som bara är några månader försenad. Okej, nästan ett år försenad men det jävliga är att den dök upp i förrgår! Så nu kan dom ta sina jävla 400 kr och jag kan läsa historia för glatta livet framöver.


Börjar 8 imån. Känns inte speciellt tilltalande och jag kommer inte komma hem förrän vid 21.30 eftersom jag har sykurs på kvällen. Fook, glömde av att jag måste köpa tyg. Får bli imån.

Nattnatti folks.

The dress.

Gjorde ett litet försök till att fota klänningen i omklädningsrummet med mobilen. Som ni ser blev inte resultatet så lyckat. Men klänningen är snigg.


image134


Hits for kids 32.

Det blev ingen Beatleskväll igår. Inte bara för att stället suger apnisse, jag är dessutom ganska pengalös vid den här tiden av månaden. Och det är en sådan kväll om en månad på Henriksberg vilket låter lite mer tilltalande.

Så gårdagskvällen vistades hemma hos Sam framför halva melodifestivalen och återigen får man skämmas för svenska folkets musiksmak. Ett gäng medelålderskärringar som sjunger en ballad osv. Jag kan förstå varför låt nr 1 gick vidare, men den andra låter som gick till finalen? Sen när blev melodifestivalen lilla melodifestivalen? Jaja, P.I gick iallfall inte vidare och det var väll en jävla tur det. Då hade jag seriöst blivit rädd. Höjdpunkten på programmet var ju definitivt Björn Gustavsson. Han är ju helt sjukt rolig! Resten av kvällen kollades det på tv. Två amerikanska collegefilmer. Jag vet fan inte om det var filmerna i sig eller film-musiken som var värst. Kan iallfall konstatera att jag hellre hade lyssnat på Danny än amerikanska rockband som simple plan och good charlotte...  

Imån är det löning, och även i övermån för min del, vilket är ganska efterlängtat. Det innebär alltså, förrutom att spara och betala en och annan räkning, en liten shoppingrunda i stan. Så idag var jag i stan en sväng innan jobbet för att se om jag kunde hitta något. Den blåa Fred Perry klänningen på Åhlens kommer förmodligen att finnas i mina ägor imån och även en blå bikini från H&M. Måste köpa balklänningstyg också.

Just det, jag ska nog sälja min skinnjacka. Den är svart, storlek 36, har mudd runt ärmar och midja. Märket är "rocking blue", dvs ingen skitjacka. Du kanske är intresserad?


Oasis - Whatever

Vart går gränsen för ett visst beteende?

Förra helgen, då jag satt på bussen till korsvägen för att sen åka till Chrille fick jag uppleva något som jag hoppas var första och sista gången.

Nån meter framför mig sitter det fyra män i 35+ åldern och pratar högt, skrattar osv, vilket verkligen inte är speciellt konstigt. Men det ordet jag hörde mest på den bussresan var seriöst, "fitta". FITTA! Inte nog med att dom betedde sig som fjortonåringar på sättet (slog på varandra, ruffsa till frillen på varandra osv), hela jävla bussresan snackade dom om fittor, pattar, rumpor, strippor osv. Rakade, orakade, kvinnoorgasmer, fittlukt, big asses, stora bröst, svensexan då det var så jävla gött med bruden som klämde in ansiktet på ena mellan pattarna, vilken strippning som var bäst m.m... HALLÅ!? Och där sitter jag med det ena ögonbrynet 10 cm över det andra, och bara stirrar och skakar på huvudet. Att dom inte skäms? Hur i helvete kan vuxna människor sitta och snacka om sånt på en buss, som det dessutom sitter flera människor på? Räcker det inte med att våra kära nyblivna tonåringar gör det? Det värsta var att dom tittade bak då och då, för att få se min reaktion verkade det som. På samma sätt som tonåringar gör för att få bekräftelse att dom är coola när dom sitter och pratar om sånna coola saker.

Jag hoppas fan att dom var stupfulla, för så där beter man sig fan inte som vuxen. SKÄMS!


Ikväll blir det bara en skön hemmakväll med film osv. Imån lutar det kanske åt Beatleskvällen på saturn. Men jag får se... Haket är så sjukt dåligt och jag lovade mig själv att aldrig sätta min fot där igen efter mitt första besök. Men jag kanske pallrar mig dit ändå. Vad gör man inte för Beatles!

The Beatles - Taxman


Skola.

Sam berättade förrut att vi fått ett lägenhetserbjudande. Jag blev givetvis jätte glad. Men så visade det sig att den låg i björkekärr. Jag vet inte, men det känns som om det är för långt bort. Speciellt eftersom det bara är en 1:a på 37 kvadrat. Hyran var ju go dock, men så låg den under markhöjd också. Nej, den känns helt enkelt inte rätt. Men jag vet inte, kanske är för kräsen...

Skolan började idag. Jävligt tråkigt. Är redan trött på diverse människor. Jag och Andrea höll vår idrottslektion, lektionen jag kom på klockan 07.45 att vi skulle ha. Så det blev till att snabba på med någon idé. Och som folk säkert märkte blev det inte speciellt lyckat. Meeenmen.

Nej, nu ska jag upp och käka. Får se till att göra mig smidig eftersom målaren målar för fullt däruppe och har inte direkt lust att få vita fläckar på mig.


So long.

I'm good, i'm gone.

Okej, imån ska både Stinalee och Blondinbella vara med på nyhetsmorgon på tv 4. HAHA.

Finns det några mer patetiska människor än dom två? Då syftar jag framförallt på blondinbella(stinalee verkar mest var en blåst jävel) En liten 17-årig rikemans tjej som enligt henne själv, får allt på silverfat. En tjej som skryter med att hon är sveriges mest betalda bloggerskor, och tror att hennes blogg är så läst för att folk är avundsjuka på att hon lever det liv som alla vill leva. Bara det säger ganska mycket om henne. Jag kan sätta pengar på att en STOR del av hennes läsare läser den av samma anledning som jag, folk vill få sig ett gott skratt. För ja, hon är riktigt underhållande när hon ska komma med sina smarta välskrivna inlägg om politik och annat. Speciellt hennes politiska inlägg. Hon vet ju inte ett skit om vad hon snackar om och kan heller inte komma med några bra motargument när folk ifrågasätter hennes åsikter. Det roliga är att när hon väl vill att något ska framgå, att hon har pengar osv, så försöker hon göra det indirekt. Hon säger inte saker rakt ut, utan får det inslingrat på ett eller annat sätt. If you know what I mean. Nej, stackars lilla barn, helt utan verklighetsuppfattning.

Nej, jag kan faktiskt inte förstå hur dessa två bloggerskor kan vara så framgångsrika inom bloggvärlden. Jag kan verkligen inte fatta hur folk kan läsa deras bloggar dagligen, precis som jag läser hanapees. Jag orkar knappt med att kolla bellas blogg nån gång ibland, och stinalees har jag bara besökt en gång och då var det nått jävla videoklipp som gjorde att avskräcktes rejält med en gång. 

Synd att jag jobbar tidigt imån, hade vart sjukt kul att se dom på tv.

Lykke li - i'm good, I'm gone.


Alla hjärtans dag.

Ja, den va väll som vilken dag som helst. Tycker fortfarande att den dagen är rätt överskattad. Sam jobbade sent, och jag var dötrött så det blev inte annat än film, "about a boy". Helt underbar film förövrigt. Men för sakens skull tar vi vår hjärtans dag imån tror vi, med bio osv. Ska bli mys. Han blev iallfall glad för Ben Sherman-kittet han fick som tidig alla-hjärtans-dag-present i glasgow. Och jag-älskar-dig-bakelsen han fick på jobbet igår var mycket uppskattad. 

Jobbar nu mitt 5:e pass på 3 dagar. Datorn funkar inte som den ska och det tar år för den att komma in på nätet osv. Segt. Ska iallfall fortsätta att skriva mitt manus till videoproduktionen.

Min kollega berättade förut att en man tidigare idag hade kommit till henne och påpekat att våra vakter ser ut som nazister. Ooo kej...

Ikväll blir det nog en sväng hem till Chrille med co, om det inte blivit ändrade planer. Ska bli trevligt. 

The Warlocks - Whips of mercy  

Jag skäms.

Ibland känner jag bara för att packa väskan och dra. Till Thailand, bo in en liten hydda vid vattnet, leva på thaimat, jobba lite i nån bar och bara njuta av värmen. Jag vill helt enkelt bara bort. Bort från detta sk. liv som består av hat, kärlek, pengar, matteriella ting, återigen pengar och dagliga meningslösa bekymmer. Jag skäms över mig själv, och inte bara över mig. Jag skäms över hur självisk människan är. 
   Jag sitter här på mitt feta arsle och klagar över att jag har det tråkigt på jobbet, för det ända jag gör är att sitta vid datan. Jag blir sur när jag kommer hem och det som serveras är falukorv eftersom jag hatar falukorv, och det slutar med att jag petar i maten. Det som tar upp en stor del av mitt tankeutrymme just nu är om jag ska köpa den den jävla balklänningen! Jag målade t.o.m över mitt ansikte för att jag ser ut som en mupp på bilden då jag är så ofotogeniskt, vilket visar att jag är en ytlig jävel. Jag sitter här och stör mig så ofantligt på dessa jävla ungdomar som går och spottar på golvet och tror att dom äger hela världen. Ser jag en person med fula kläder så kanske jag inte säger det högt, men jag tänker det åtminstonde. Hur orkar jag lägga tid på att tänka på om en annan människa har fula kläder? Är det inte patetiskt? 
   Jag är fullt medveten om att en stor del av världens befolkning inte ens har dricksvatten, och ändå så står jag och sköljer min tandbortste ren med vatten på flaska för att jag inte vet vad det är för vatten i kranen i Scottland. Folk dör i svält varje dag, inte bara i 3:e världen, och ändå så slänger jag halva maten på tallriken i bamba.
   Jag är fullt medveten om vad som sker i min omvärld men vad gör jag åt det? Inte ett skit. Dom har mitt medlidande, men vad mer? Går jag förbi en uteliggare tittar jag på honom/henne med ledsa ögon, men ger dom inte ett öre. Jag har köpt rosa bandet nån gång, köpt en och annan faktum tidning, slängt i lite växel i rödakorsetbössan på maxi. Men det är det ända jag någonsin gjort för välgörenhet, vilket får mig att skämmas ännu mer.
   Jag blir så jävla upprörd över att det vimlar av stenrika människor som har 6 bilar på uppfarten, har 5 hus på olika ställen i världen och sitter där med pengar som skulle kunna ge föda åt tusentals människor. Och är det inte sjukt att det köps och sälj fotbollspelare hit och dit för miljontals kronor? Är ett bra fotbollslag viktigare än livet själv?  
   Och för att inte tala om våra miljöproblem som inom en snar framtid kommer ge stora konsekvenser. Som om det inte vore nog med fattigdom, våld, sjukdomar, djurplågeri etc. Visst, vi försöker förbättra miljöproblemen, men det räcker inte.
   Jag själv är livrädd för att jorden ska gå under p.g.a. miljöproblemen. Men gör jag något åt det? Jag har fortfarande tänt alla lampor i rummet, och tv och data på på samma gång. Jag låter dom vara på när jag lämnar hemmet. Jag tar fortfarande nya påsar varje gång jag köpt något nytt plagg osv, trotts att jag inte ens skulle behöva hälften av dom. Jo, jag vill inte ha körkort och därmed inte köra bil. Men det är för att jag är en livsfara för omgivningen eftersom jag och motorer inte går ihop, inte för att jag tänker på miljön.
   Inte nog med att 3:e världen får stå ut med fattigdom och svält, dom får också stå ut med att vi dumpar t.ex. uran och skit till dom. Vi lever på dom helt enkelt. Vi glider på att dom lider(liknande Zazas för-en-gång-skull lyckade kommentar:)
    Folk är så jävla medvetna om vad som försigår runt omkring, men blundar för det. Låtsas om som om det inte finns, vilket äcklar mig. Jag äcklas över mig själv för att jag tycker det är viktigare att jag kan åka till Paris i höst, flytta hemifrån nu i vår, än att ge pengar till välgörenhet.

Jag är medveten om att jag förmodligen aldrig kommer att packa väskan och sticka till Thailand. Jag är medveten om att direkt efter detta inlägg kommer klagan om mitt jobb, beslutsångesten om balklänningen och petandet i maten  att fortsätta. Men ibland blir jag verkligen så sjukt sugen på att dra. Inte för att jag inte är nöjd med mitt liv, för det är jag. Utan för att jag helt enkelt ibland skäms för att vara människa.

Vad hjälper det att bara sticka undrar du? Det hjälper kanske inte speciellt mycket. Men jag hjälper åtminstonde inte till att förgöra världen ännu mer.

Och ja, det finns många människor som gör otroligt bra grejer för att hjälpa och förbättra. Och jag beundrar dom så otroligt mycket, och hoppas innerligt att jag snart tillhör den kategorin, inte bara i tanken utan även praktiskt.

Klänningen.

Orkar nog inte lägga upp några bilder från resan. Men det finns några på www.bilddagboken.se. Jag heter Unoconcet där också.

Här är därimot en bild på klänningen jag hittade, som jag eventuellt ska ha som balklänning. Jag har fortfarande beslutsångest på om jag ska köpa den eller sy min.


image130


Nå? Ska jag köpa den eller inte?

Hemma igen!

Sam och jag kom hem för några timmar sedan efter 3 nätters vistelse i Scottland, en del av 2-årspresenten till varandra. Det var jätte mysigt och trevligt! Om man bortser från att området vi bodde i var Scottlands motsvarighet till Göteborgs Hammarkullen(det kändes iallfall så), så var hotellet mysigt och bra. Förrutom att det var snoppdyrt att äta där. Ja, några bra matupplevelser fick vi tyvärr inte uppleva. Första måltiden var på hotellet och jag valde en ceasar sallad. Denna ceasar sallad innehöll runt 5 salladsblad, 4 halvor körsbärstomater, 5 ostskivor och lite dressig. Utan att underdriva, och detta kostade runt 8 pund. Jag dog nästan. Men i övrigt var det ett bra hotell, med pool och grejer. Vi tillbringade dagarna i City där vi köpte parfym, rökelser, skivor, filmer osv. Jag kom hem med 6 stycken filmer; american beauty, pulp fiction, fear and loathing in las vegas m.fl.  Något i klädesväg hittade jag inte denna resan heller, men det hade jag inte väntat mig så det var ingen besvikelse. Men jag hittade därimot en klänning som kan komma att bli min balklänning. Den var helt okej, mörkmörkbrun i färgen och lagom dyr. Kan hända att jag köper den om jag hittar den i gbg. Säckpipefolk fanns det iallfall gott om på stan, vilket fick en att verkligen känna att man var i Scottland. Man kan iallfall sammanfatta resan som en kul resa med bad, shopping och mycket kärlek.

Några bilder kommer senare.

Time to eat.


Glasgow tomorrow.

Imån åker Sam och jag till glasgow. Ska bli jätte kul och jätte skönt att få komma bort ett tag. Synd bara att vi båda är sjuka i feber osv. Men inte ska vi hänga upp oss för det. Ska bli jätte mysigt!

Någon packning har ännu inte blivit av. Kanske dags att börja...


So long mates.

Turkosfärgad flamingo.

Nu är min jobbdag över. Utmattad? Snarare rejält uttråkad. Sitter här hemma, mätt och belåten på mackor och oboy. En svag och jävligt äcklig oboy eftersom det inte fanns tillräckligt med pulver.

Acne-kjolen på pondus kostade runt 300 kr berättade Ulrika idag, eftesom det är 70 %. Rusade upp till butiken för att köpa den, men givetvis hade hon precis tagit den sista 38:an. Inte fanns det någon 36:a heller utan endast en i stl. 40. Möjligt att jag köper den i mån ändå om den finns kvar. Kan ju alltid sy in den.

Imån blir det till att köpa gråa strumpbyxor eftersom jag märkte nu när jag kom hem att mina blivit missfärgade. Hårfärgningen får vänta tills imån, likaså packningen. Är lite down och vill helst bara in duschen och sen i säng.

Provade bikinitrosan. Bakdelen fick plats, men kom plötsligt ihåg hur jävla ful den är. Turkos med flamingos på? Ja, jag köpte den som sagt för drygt 3 årsedan. Hur jag tänkte då, kan jag tyvärr inte svara på. Kan ju tala om att det var i den perioden då jag gick i prickig kavaj och rosa uggs med orangerött uppklippt hår. En konstig och en lyckligtvis relativt kort period.





Godnatt folks.

7-timmars jobbande.

Jobbar nu mitt 7-timmarspass på jobbet. Råligt, verkligen. Vet inte hur jag ska lyckas fördriva tiden. Kanske kommer på något som kan pluggas på, eller kanske sätter mig här med min stickning som ska bli till en röd halsduk. Jag vet inte. Kommer iallfall garanterat läsa igenom hela aftonbladet 1-2 gånger. Just nu skriker det en 6-årig pojk ovanför mig. Har en jävla lust att klappa till honom. Det värsta jag vet är bortskämda ungar i den åldern som skriker så fort dom inte får vad dom vill ha, eller blir tvingade att gå in i affärer dom inte vill gå in i, osv. Sitter även här med världens jobbigaste astmahosta. Torr, det kliar och jag hostar minst 10 gånger i minuten.

Såg en otroligt fin sak på topshop i dag. En blåvit-randig tröja/klänning? Jag prövade den och tänkte t.o.m köpa den, men kom på att det kanske är bäst att spara till min och Sams tripp till Glasgow nu i helgen. Men förmodligen kommer den ändå finnas i mina ägor i morgon.

Ikväll blir det färgning av håret tror jag. Funderar på att färga det chokladbrunt eller mörkbrunt med röda nyanser i. Ska även packa lite. Hade egentligen behövt en bikini till resan eftersom hotellet har pool, men har inte köpt en ny på typ 3 år. Dels för att jag inte har badat på sjukt länge p.g.a. skitvädret och för att det aldrig finns några snygga. Får väll se om stjärten kommer i dom gamla bikinitrosorna... 

------

Gjorde precis bort mig inför en man som skulle köpa en biljett till nån sävehof match på lördag. Jag brydde mig för en gång skull inte om att  fråga om han var vuxen eller pansionär(priserna är olika) och antog att han var pansionär. Men givetvis var han inte det, och jag och mina knallröda kinder fick skämmas. Som tur var hade mannen lite humor och skrattade åt det. Men jag skäms fortfarande...

Godmorgon.

Igår stod vi på kvibergsmarknad och sålde massa saker för att samla in pengar till Pragresan i april. Några i klassen ska även stå där idag. Igår fick vi in mer än 2000 kr, på bara massa bröte! Helt sjukt, men oj så bra. Min röda väska gick åt, en gammal tröja också. Det roligaste av allt var att en tjej köpte mina gamla egensydda byxor i pyjamaslikande tyg med "made by pjamas" på ena skinkfickan, som jag gjorde i 9an. HAHA! Det konstiga var att hon faktiskt såg ut som en tjej med skön stil osv. Vänta bara tills hon får se insidan, inte lagt ner allt för mycket tid på den om man säger så.

Appropå det där med pjamas. Har av någon konstig anledning blivit kallad "pjamas" sen jag gick i 8:an. Det började med jag gjorde mig en ny hotmail.  Sen när några gamla vänner, som då var nya, skulle veta vem Sandra det var, så kallade dom mig pjamas. Och nu har det helt enkelt hängt med några år. Nu har det som tur är trappats ner, men hör det då och då nu också.

Idag blir det en slapp dag tror jag. Ska nog hem och städa mitt rum, sy in mina jeans, fixa en knapp på min jacka och rensa min garderob. Garderoben behövs verkligen. Men är jävligt sugen på en chailatte på vanilj. Kanske får med mig någon in på en fika..

GARDEROB?? Vad är det för jävla ord?!

JET - Shine on
-
go så här på morgonqvisten.

Inlåst på Allum.

Igår höll jag seriöst på och skita på mig. Jag har inte känt mig så liten och hjälplös på länge.


Vi hade haft personalmöte till klockan 22.00 (som förövrigt gick väldigt bra) och jag skulle ta bussen 22.15 hem till mig. Vid  22.12 märker jag att jag inte har min väska med mig och upptäcker på samma gång att jag inte kan ringa till någon från mobilen p.g.a. fel på nätet. Jag springer på Ullis och Kaisas buss för att låna en telefon för att ringa min chef som hade nyckeln till informationen(stackarn hade precis parkerat bilen hemma) så hon kunde komma och låsa upp. Jag ställde mig vid informationsdisken för att vänta in henne. När hon kommer 10 min senare och jag ska gå ut till bussarna för att möta upp henne går fan inte dörrjäveln mellan sjävla köpcentret och bussterminalen upp! Hon kommer inte in, och jag kommer fan inte ut. Vakterna svarar inte heller. Hon säger åt mig att jag ska gå in genom en dörr och ta trapporna ner till parkeringen och komma ut där. Jag går in genom dörren men hittar inga jävla trappor att gå nerför. Efter att jag vart där inne bland massa dörrar och hissar går jag tillbaka och försöker fortfarande ringa vakten och Gertie, och inte fan går det att ringa. När jag sen kommer tillbaka till dörren som inte öppnades, är Gertie inte där. Jag står helt ensam, inlåst och får inte tag på henne. Jag höll på att få panik, och snart skulle också larmet gå på. Efter 5 minuter kommer det en vakt gående ovanför mig, som tur var, som sen hjälper mig ut och då möter jag Gertie som precis höll på att köra iväg till parkeringen hon trodde jag skulle komma till, och får samtidigt veta att hon höll på att ringa sos... Jag fick iallfall tillslut hämtat min väska och Gertie körde mig hem. 

Det var värre än vad det låter antar jag. Eller det kanske snarare kändes värre än vad det var. Men det var helt sjukt obehagligt och att dessutom inte kunna nå en enda jävel på telefonen. 

Hedanefter sätter jag inte min fot inne på Allum efter klockan 9. 

----

Köpte mig ett par skor från Skopunkten precis. Ett par för 100 kr, sånna jag tänkte köpa en annan gång men inte köpte. Nu låg sista 37orna där och jag kunde helt enkelt inte motså.

RSS 2.0