Oh, please..

Sitter på jobbet, segt som bara den..

Igår på bussen när jag var påväg in till stan för att träffa Sam, hamnade jag framför ett gäng tonåringar, och jag kunde inte låta bli att tycka synd om dom. Om dom ens var tonåringar. 11-14 skulle jag tippa på. Först började dom prata med mig. "haalåå bruden, läget, kom och sätt dig här...." och annat skit. Och efter att jag visat noll intresse började dom snacka om hur jävla fulla dom var i helgen, om hur många tjejer dom "spräckt", hur röksugna dom var, osv. Och ena killen berättar för dom andra att han dumpat sin tjej, och en annan fäller kommentaren "äh, lika bra. Hon hade ändå inga pattar, ha ha", och övriga instämmer helt.

Stackars jävla barn. Som tror att vi äldre blir imponerade över att dom super och har legat med si och så många innan dom ens fått hår på lillen. Man vill bara få in i deras små huven att "det är inte coolt, det är patetiskt". Och även om inte polarna vet det så är det en jävla massa snack och liten verkstad i deras samtalsämnen. Självklart kan man inte klandra dom, i och med att det är sånt som tragiskt nog är coolt i den åldern. Jag själv tog min första cigg som tolvåring, hade min första fylla när jag var 13. Och jag tyckte t o m att jag började sent eftersom andra i min ålder började då jag fortfarande satt hemma och spelade bingolotto med mor och far. Nu ett antal år senare fattar jag inte vad jag tänkte med. Vad försökte jag visa? Det är sorligt att sånt där ska ha så stor betydelse i den låga åldern. Man vill bara bara säga åt dom små gluttarna att vänta några år med att paja lungor och lever..

Haha, Jag minns så väl när jag tappert försökte hålla kvar röken i munnen, utan att ha tagit något som ens liknar ett halsbloss, samtidigt som röken sipprade ut genom sidorna. Vacker syn. För att inte tala om första fyllan. Häxblandning, öl, sprit, KALL glögg m.m. Fookin' hell..Gick precis förbi världens gulligaste gubbe med en påse godis i famnen. Han gick förbi, lyfte på hatten och log. Sånt gillar vi.

If you're leaving, will you take me with you?

Nu har det gått 2 veckor på sommarlovet, och jag har fortfarande inte gjort ett skit. Jobbat, jobbat, vart med Sam, slappat...fook. Inte för att det är tråkigt, men det är fan i stortsätt det ända jag gjort. Jag vill bara bort, åka iväg, vart fan som hälst så länge det är med rätt människor. Men ekonomin tillåter inte det då jag har en del andra planer i  sommar. Men hur det blir med dom planerna återstår att se. Hittils har jag då inte fölljt protokollet. Vädret är ju  ingen höjdare heller. Klagade i början på att det var för varmt då jag och Andrea vandrat längs Hagas mysigaste gator och drypt av svääät. Varför klagade jag? Känns oxå jävligt frustrerande att ingen jag känner vill med till varken stones eller the who.. Två legendariska band, som man antagligen aldrig kommer få se igen. Jag MÅSTE se dom!


The who - vill Vill VILL!!
Stones - VILLLLLLLLL
Emmaboda
Way out west
Restresa - Förhoppnignsvis
London - Aug eller sep


Hoppas innerligt att samtliga saker senare, kan strykas från listan

           

Going with the flow.

JAPP, nu har jag faktiskt skapat mig en blogg. Något som jag defenitivt aldrig trodde jag skulle göra, men ibland förvånar jag mig själv. Bloggar är aldrig något som intresserat mig, så antagligen kommer jag nog inte bli en aktiv sådan. Men man vet ju aldrig. Förmodligen kommer detta bli en sån där "idag har jag gjort..." blogg - vilket jag personligen tycker är jävligt tråkiga. Så några enstaka intressanta inlägg ska jag försöka klämma fram!


RSS 2.0