Tradera - ny sysselsättning.

Har upptäckt nöjet med att sitta på tradera och lägga bud på saker. Väskor, skor, klockor etc. Skitkul. Förlorade tyvärr en akution förrut. En väska. Eftersom jag var dum nog att inte kolla upp sluttiden. Jävla apa. Den var sjukt fin. Men nu ska jag fan ha stenkoll på allt jag vill ha.

Fattar inte varför jag inte sätt nöjet i detta tidigare? Har haft ett konto hur länge som hälst, men aldrig lagt bud på saker.

Funderar på att lägga ut min skinnjacka på tradera. Får jag mer än 500 kr för den blir jag fanimej glad. Trotts att den kostade 3 gånger så mycket. Den hänger ju bara på kroken. Har en del annat också faktiskt. Tradera eller Ragtime. Får se.
 

30/8-08

Idag fyller min syster 14 år. Det här med sjungandet på morgonen blir bara värre år efter år kan jag tala om. Vi liksom slutar mitt i låten och innan dess är det lite "lalala" osv.. Men det spelar ju inte så stor roll eftersom hon fullständigt skiter i sången, utan vill ha sina paket. Min present får hon på måndag. Hon ska få en sån där Friis & Company väska. Hon vill ha en sådan för att den har en krona på spännet, eller nått. Dyr är den också. Men upptäckte till min förtjusning att det är 20 % rabatt på Kårlins i idrottsrabatten som börjar gälla den 1/9. Well, hon kommer fullkomligt älska mig efter att hon fått den, det är en sak som är säker.

Skrev ett litet inlägg om henne för 1 årsedan. Det kan du läsa här.

Igår hämtade jag kakfatet och sockerskålen. Och visst var dom adorabla! Ni får se bilder när kakfatet är uppmonterat om ca 2 veckor.
 

Angående den 4 sep.

Jag har märkt att mitt lilla "mass-sms" inte riktigt nått ut till alla.

Jag fyller alltså år då, och jag vet att några gamla klasskamrater läser bloggen. Skulle bara säga att ni är varmt välkomna till Kings Head på torsdag kl.19. Vi blir ett gäng som ska fira min födelsedag.

Det är bara att säga till om ni vill titta förbi! Jag ska beställa lite käk, så det är bra om jag vet så snart som möjligt :)

Och det är absolut inget illa ment om ni inte fått reda på det ännu.

Ses vi? (ja, det gör vi)
 


Vill klippa mig, men vågar inte.

Igår såg jag en tjej med precis den frisyren jag vill ha! Kort, jävligt kort alltså. Riktig mormor frisyr skulle man väll kunna kalla det. Kortklippt där bak, längre lugg osv. Svårt att förklara. Hade lust att gå fram till henne och fråga om jag kunde få ta kort på hennes hår, ifall jag eventuellt skulle klippa mig så. Men det gjorde jag ju inte... Men jag hittade en liknande frisyr på en tjej för ett tagsedan, på en av Therese länkar. Den tjejens blogg hittar du här.

Sjukt fin frisyr, men inte riktigt så jag vill ha det. Mer snedlugg hade jag velat ha. Men jag hade nog inte passat i att ha det kort. Har för tydliga käkben för det. Och tänk om jag skulle ångra mig? Och behöva gå så ett jävla bra tag innan håret vuxit ut. Men jag är sjukt sugen alltså.. Något måste jag iallfall göra. Är så jävla trött på mitt hår att jag får lust att dra fram rakapparaten. Det ska ju också ske någon gång, givetvis. Men inte just nu. När jag är 25 kanske..
 

Måste det vara så jävla värdelöst?

Åtminstonde i mina ögon/öron.

Om man tar i musikväg t.ex... Takida och deras jävla hit. Dom suger balle och jag vill bara slänga mig på golvet i fosterställning och gråta när jag råkar höra en snutt av den där låten. Eller Veronica Maggio. En blond liten torrboll med värdelösa texter och värdelös musik. Tycker folk seriöst att det är bra? Ja, givetvis.

Man får liksom den här "tycka synd om" känslan lite. Inte åt dessa s.k. band/artister som faktiskt lyckats eftersom folk uppenbarligen köper koncepten. Men lite mer åt dom som faktiskt tycker det är bra. Det är dom man bara vill ge en liten klapp på axeln och säga "Det kommer, det kommer". Och förhoppningsvis gör det de också. En bättre musiksmak alltså.

Jag har en väldigt blandad musiksmak. Det har jag. Jag menar; Oasis, The Who och Kasabian är väll ganska så långt ifrån Misfits och Turbonegro, om man säger så. Skulle kunna skriva en hel lista med alla band jag tycker om, men jag besparar mig den tiden. Det enda jag inte kan lyssna på är Metal, hiphop, Rnb, amerikanska rockband som Good Charlotte och sån skit, och all jävla radiomusik. Utöver det är jag faktiskt väldigt öppen. Och jag kan även förstå varför folk tycker att band som Whitesnake etc. är bra. Även om jag själv aldrig skulle lyssna på det. Men musik som låter som Takidas och Maggios, sånt vill jag helst bara fånga i en liten burk och kasta ut till sjöss...

Men givetvis får folk lyssna på vad de vill. Och jag respekterar det.

Likadant med reklamer på tv. Dom flesta kan nog hålla med mig om att Jambas reklamer måste vara några av dom sämsta och mest irriterande som någonsin visats på tv. Och jag menar, vem fan betalar pengar för att få sånna där fräcka grejer till sin mobiltelefon? Det är ju ganska sjukt. Faktiskt. Och rösten, SKÄMS HAN INTE? Man får ju iallfall hoppas att han inte pratar som om han skiter ner sig, i vanliga fall. Sen Jcs nya reklam. Visst, nu ska alla nyblivna tonåringar vara små rockers, popare och allt vad det är. Men varför i helvete ska lillkillen ha på sig ett par jävla TÖNTBRILLOR? Det måste vara en av dom mest överskattade trenderna som finns. Och killen som sjunger, han gör det värdelöst. Det hade varit lite halvkul om Cubus bara hade den reklamen med alla småttingar. Då hade det liksom förlöjligat hela Jc-grejen. Men icke..

Är inte själva grejen med att visa reklamer, att sälja? Visst, reklamer som folk stör sig på, det kommer folk ihåg. Men inte fan blir man sugen på att köpa "Garnier neutrisse" när Pernilla fucking Wahlgren är med?
   

Hatisk.

Ja, jag känner mig bara sjukt irriterad och frustrerad över saker och ting. Förmodligen blir det ett och annat ickeglatt inlägg idag..

Men jag kan ju iallfall glädja mig åt att mina föräldrar hade sin 20-åriga bröllopsdag igår. Kan inte annat än att gratulera!

Är det inte sjukt? 20 år. Kanske inte. Men jag tycker man hör om allas skiljsmässor hit och dit, som om det inte existerar något långvarit äktenskap längre. Det är ledsamt. Verkligen riktigt tråkigt. När jag var mindre var en av mina största rädslor att mina föräldrar skulle skiljas. Jag kunde ligga vaken om kvällarna och tänka på det. Grät ofta och undrade om dom skulle skiljas varje gång jag hörde dom tjaffsa. Förjävligt.

Det, och rädslan för att jorden i framtiden skulle utplånas. Och att mina föräldrar skulle dö. Det var jag jävligt rädd för. Jag såg mina föräldrar flyga omkring i rymden. Helt apatiska. Kan fortfarande se den bilden framför mig...

Nåväl. 
  

Febrilt letande efter skor.

Har ägnat dom senaste timmarna åt att hitta ett par höstskor. Det är svårt alltså. Letar efter dom ultimata, men givetvis finns dom inte. Isåfall är jag jävligt fel ute. Vet inte om jag vill ha kängor, ankel eller skor. Skinn ska det iallfall vara. Definitivt inte stövlar. Avskyr stövlar. Håller mig uppdaterad på tradera, men än så länge har det inte kommit något intressant. Jag hatar att köpa skor. Verkligen. Alltid ska det vara något som är fel. T.ex. klacken på dom sjukt sköna skorna jag hittade på Bianco. Irriterande.

Tittar på Project Runway nu. Hoppas lillkillen vinner, skön typ och jävligt duktig. Blir riktigt sugen på att ta fram symaskinen måste jag säga. Var ett bra tag sedan sist, men när vi kommit i ordning i det nya hemmet blir det ändring på det. Har hittat ett superfint tyg på textur. Ska nog köpa det någon dag.

Jag vet inte, men det är något med Heidi klum jag stör mig ordentligt på. Låter så sjukt tillgjord när hon pratar och avskyr hennes "auf wiedersehen"...
 


Autobahn 66.

Lite dålig uppdatering. Sorry.

De senaste dagarna har jag och Sam shoppat ett och annat. Dörrmatta, stort fickur att hänga på väggen, taklampa, plåtburkar till diverse saker, etc. Det är så sjukt kul. Förberedelserna är nästan det roligaste. Nu är hela min brors gamla rum fyllt med mina saker, nyinköpta och gamla. Borde egentligen ta en bild. Ser förjävligt ut.

Köpte mig en kofta härom dagen också. Mjuk och luddig. Vill lite smått bo i den. Känns dock mycket bättre på, än vad det gör i plånboken. Men det är det värt.

Jag har märkt att jag blir ganska så generös med att lägga pengar på saker när jag fått lön. Det är ju lite farligt. Faktiskt. Men ett och annat kan man ju unna sig då och då. Ju billigare ju bättre, men hellre dyrare om det är något jag verkligen vill ha, som jag brukar tänka.


Har kommit fram till en del saker det senaste:
-  Jag ska färga mitt hår chockladbrunt. 
-  Jag ska inte klippa mitt hår kort. Alltså väldigt kort som jag funderat på ett tag.  (Hade dock varit skönt med en förändring. Avskyr mitt hår.)
-  Jag är en riktig fjant när det gäller att lämna in cvn.
-  Hösten är på ingång, och jag fullkomligt ÄLSKAR DET.


Visste ni förresten att Primal Scream ska spela i stockholm i oktober? Självklart är det 20-årsgräns. FAN I HELVETE. Blir så sjukt irriterad på sånt..
 


Thaimassage.

Har precis anlänt till jobbet efter en timmas thaimassage. Helkropps. Det var helt sjukt skönt! Verkligen helt underbart. Har alltid ont i axlarna men nu känns det mycket bättre. Så fasligt dyrt var det inte heller. Det var värt varenda krona. Stället jag gick till ligger precis till höger om Kings Head. Rekomenderar det verkligen!

Så nu sitter jag alltså här, avslappnad och dann. Ser ut och känner mig ungefär så som när jag vaknar på morgonen. Men det är trevligt.

Ikväll ska det käkas massvis med kräftor! Årets kräftskiva med alla grannar. Har längtat efter dom små djuren i ungefär ett år nu.

Thaimassage + kräftor. Ljuvligt.
 

Äntligen.

Har hittat ett underbart fint kakfat från en internetbutik. Ska beställas snart. Var ju lite smått sne efter att jag valde att inte köpa kakfatet jag hittade i Kiel. Men det här är minst lika fint. Om inte finare. Tycker nog det. Ska även beställa en sockerskål i samma serie.





Bilderna är tagna från Lovelyhome&garden
 

Så jävla typiskt.

Jag tappade min mascara i TOALETTEN i morse. Näst intill ny. Fy fan. Ska aldrig mer sminka mig i badrummet. Åtminstonde inte med toalettlocket öppet. Nu måste jag köpa mig en ny. Igen..

När jag var yngre kunde jag ha en och samma mascara i mer än ett halvår. Hur jag lyckades med det vet jag inte. Beror antagligen på all svart kajal jag hade i stället för mascara. Såg lite ut som en gothare, med svart hår osv. Borde egentligen visa en bild, men sitter på jobbet. Nu räcker dom inte i mer än 3 månader. Smink är skit helt enkelt, och tyvärr är jag fast. Åtminstonde i mascara. 

Såg en jätte mysig film igår kväll. "Tiden som finns kvar". Fransk. För er som inte såg den handlade den om en cancersjuk kille och hans sista månader i livet. Precis en sån film jag tycker om. Inte mycket repliker, bilderna får tala för sig själva, bakgrundsmusik ett fåtal gånger, inte förutsigbar osv.. Vet nästan ingen som gillar den typen av film. Det är synd.


Igår fick vi köpt vår tvättkorg! Vit i halm, från åhlens. Kommer passa bra till vårt badrumsgolv.  
 

Halvdag på Ikea.

Idag gick jag och Sam upp tidigt (ganska så motvilligt från min sida eftersom jag legat vaken ett antal timmar pga en skällande hund utanför fönstret) för att åka till Ikea! Sist vi var där kollade vi bara runt, men idag köpte vi saker. Massvis. Lakan, köksartiklar, handdukar etc. Sånt som det helt enkelt inte gör speciellt mycket om det är från Ikea eller från någon annanstans (är för er som inte vet sjukt kräsen när det gäller prylar till hemmet). Märkte dock att jag ändå inte kunde ta vad som helst, t.ex. fula tillbringare. Även sådana saker ska vara speciella. Kändes lite sjukt att ha handlat saker för över 2000 kr, och knappt ha köpt något som verkligen behövs? Vi kommer vara ruinerade efter flytten, en sak som är säker.

Snart ska vi inhandla barstolarna också! Från Chilli.


3  veckor kvar nu. Ungefär.

Fransk filmvecka osv.

Igår efter jobbet träffade jag Sara. Har inte varit hemma hos henne på flera månader. Visste seriöst inte vilken gata huset låg på, pinsamt nog. Wellwell. Vi käkade kinamat och tittade på en fransk film. Är så himla glad för det är fransk filmvecka nu på 2an och jag fullkomligt älskar franska filmer! Den som gick igår "Se mig" fastnade jag dock inte så mycket i eftersom jag och Sara pratade större delen av filmen. Men den verkade helt okej.

När jag skulle hem på kvällen fick jag ta del av något som faktiskt gjorde ganska ont i hjärtat mitt. Inte nog med att jag var lite smått rädd för typ första gången när jag skulle hem därifrån (har aldrig varit en sådan som tycker det är läskigt att gå ensam på natten) då det är ganska öde och folk blivit misshandlade i tågtunneln, det var ett gammalt par som bråkade nått så inåthelvete mycket när jag väntade på bussen. Jag har aldrig hört en tant på 60 år svära så mycket. Hon sa till sin man att hon önskade att hennes ciggaretter tog död på henne så hon slapp leva med honom mer... Usch, tyckte det var hemskt.

Sen var det också några jävla skitungar som sågat ner en jävla massa träd vid kåsjöbacken så inte bussen kunde komma förbi. Fick då spatsera hemåt. Kul. JÄVLA APNISSAR! Hatar sånt så otroligt mycket.  

Nåväl.

Idag var jag i stan med Sara. Vi kikade omkring, mestadels i inredningsbuktiker. Hittade några plåtburkar. Sara hittade ett par sjukt snygga skor. Ungefär sådana jag vill ha fast i svarta eller mörkare bruna.

Beställde även tid på City Tattoo. Ja, nu ska jag tatuera mig! Jag kunde fått göra det nästa vecka eftersom dom hade en tid ledig. Men skulle jobba den dagen, plus att jag kände mig lite smått nervös för att göra det redan nästa vecka. Så det blev lite längre framåt, i oktober... Efteråt ångrade jag mig lite, hade nästan hellre gjort det om en vecka. Men nu blir det av iallfall.

Fick en sån lust att fota.






osv.

Det kan man kalla ett kort byte. En vecka eller vad var det? Men jag förstod mig inte på blogspot. Bilderna blev skitsmå, kunde inte se statistik osv. Wellwell. Har även förnyat den här lite grann. Gjort lite kategorier osv.

Sa jag att det inte blev något stockholm förresten? Min reskompis var tvungen att jobba. Sjukt besviken. Kan inte annat än att relatera till det här inlägget på blogspot.


Nåväl. Tillbaka på jobbet efter tre dagars ledigt.

I'm back.

Ja, jag har bytt tillbaka..

?

Ibland funderar jag på vem som bestämmer att ett ord ska stavas på ett visst sätt. Att original stavas "original" och inte "orginal" exempelvis. Just det ordet har vi kanske tagit från engelskan, men det finns ett ord jag syftar på speciellt.

En del av er har säkert redan noterat att jag alltid stavar "väll" med två L och inte inte med ett, som det ska vara.  Men jag kan bara meddela er att jag är väl medveten om att "väll" stavas "väl". Men det måste seriöst vara en av dom dummaste stavningarna som finns! "väl" och "väll" är två helt olika ord. Varför inte skilja stavningen åt, när det GÅR att göra det? Jag begriper det inte. Är det bara jag som läser "väl" först i en mening där innebörden skall vara "väll"?

Jag kommer iallfall fortsätta stava det "fel" tills nissen som bestämmer stavningarna kommer till insikt att det faktiskt borde stavas med två L. Nöt.
 
Sen är det ett ord jag seriöst inte vet hur det stavas. Har aldrig gjort det. Det är "schysst". Det finns ju fan 58 olika stavningar på det ordet. "just", "juste", "schyst", "sjyst"... Hur fan stavas det?

RSS 2.0