MAAT.

Förstår inte varför, jag har ju sovit mycket, men jag är så sjukt seg verkligen. Trött, hängig och mår illa emellanåt. Hoppas innerligt inte att jag håller på att bli sjuk alltså. Det pallar jag inte med just nu. Sen är jag så sjukt hungrig. Kanske är därför jag inte känner mig riktigt närvarande för tillfället. Frågan är bara om det är värt att springa upp och köpa en macka. För ja, det är fanimej det enda som går att äta på detta jävla köpcenter.  

Vann en auktion igår förresten! En film, för 71 kr inklusive frakt. En mycket bra film!

Det brukar bli så att jag hittar saker jag tycker om. Men sen när det väl är dags att vara på hugget när auktionen snart är slut, brukar jag tänka "Hur mycket vill jag ha den här egentligen? Är den ens värd att lägga pengar på? Varför ska jag ha den här?" osv.. Så det blir oftast att jag skiter i grejerna tillslut. Till exempel jodphursen jag la bud på för några veckor sedan. Ville ha dom helt klart, men sen sista dagen ångrade jag mig och lät mig bli överbudad.. Idag ångrar jag mig dock.

Sällsynt med klockrena grejer faktiskt. Inte bara på tradera, utan överallt.

Men det är väll meningen.
 

hahaha.

Kollade igenom bilderna från när vi såg dom 2005. Tiden då jag inte visste var platt-tång var för något och fortfarande gjorde "pjamaas-miner"... 








Men kul hade vi allt!
 


Tsool på lördag.

Soundtrack Of Our Lives kommer till Liseberg på lördag! Hade helt glömt av det, men Malut påminde mig. Jag vill dit, givetvis. Har sett dom en gång tidigare. På min sextonårsdag. Riktigt bra var det. Och det blev ju inte sämre över att man träffade Ebbot och en annan i bandet efter spelningen. Fast nu känns det ju lite småmesigt kan jag säga, när Sam både träffat, supit och blivit hemkörd till mig av Ebbot. Han hjälper ju Oholics. Jaja, det var stort då iallafall.

Någon som ska dit kanske?

Fick ett trevligt samtal för en stund sen. Ska eventuellt börja jobba på Åhlens i stan! Wehoo! Ska på intervju nästa vecka. Är lite smårädd att jag ska fucka den dock, vilket vore rätt så typiskt mig när det gäller sådana saker. Well. Hur det går återstår att se. 

Jag får lite smått öronorgasm av Waiting For The Repture. Faktiskt. Kan inte sluta lyssna på den, och vid samma bit på låten ryser jag, varje gång. LOVE IT!  
 

Filmfrossa.

Igår kväll såg jag tre stycken filmer; Wilbur, klassiken Outsiders och Quadrophenia.

Alla tre filmerna var bra. Sånna typer av filmer jag gillar. Quadrophenia var ju givetvis bäst. Älskar den filmen! Inte bara för att den handlar om mods, utan hur filmen är gjord, vad folk säger, osv. Musiken är ju ljuvlig också. En massa The Who, givetvis.

Idag var jag med lillasyster på Bio. Vi såg En förlorad värld. Den var ju inte direkt så som jag hade tänkt mig. Trodde det var en barnfilm med lustiga figurer, skatter och konstiga tanter, typ. Med tanke på namnet. Men jag gillade den. Även den var en sådan typ av film jag gillar. Oförutsigbar, inte en massa musik, långa pauser, osv. Och "Sebastian" var ju en helt underbar karaktär.

Min syster var dock besviken.

Filmtittandet fortsätter även ikväll. Dock går det bara skit på tv. Så det blir till att vara lite olaglig ikväll tror jag.
   

Det börjar arta sig.

Har varit och donat i lägenheten idag. Hjälpte pappa och målaren med lite grejer. Slängt gammal skit som dom andra lämnat efter sig... Blev smått irriterad på dom som bodde där innan kan jag säga. Och dom har ännu inte varit där och städat klart. Jaja, det är iallafall snart färdigmålat och sen är det bara golvet kvar. Trevligt!

Det blir en hemma kväll ikväll igen. Är för trött för att göra något. Men det ska bli mysigt. Speciellt med en massa bra filmer och thaimat!
 
Ikväll kommer Quadrophenia på tv4! 01.35. För er som inte sett den, se den! 

 


Faan.

Visst la jag mig i tid igår. Visst somnade jag med en gång. Runt halv tolv tror jag. Men sen blev jag väckt av olika andledningar, tre timmar senare. När somnade jag om..? DET GJORDE JAG INTE! Klockan var ställd på halv nio. Jag låg alltså vaken från halv tre till åtta, då jag gav upp. Alltså 5,5 timma. Mina ögon kändes som bly, men mitt huvud var klarvaket. Skitjobbigt. Passade iallafall på att äta en stadig frukost imorse vilket jag inte brukar hinna med eftersom jag drar mig så jävla länge på morgonen. Var till och med på jobbet tjugo minuter tidigare än vad jag brukar idag. Så gott om tid hade jag.

Just nu känner jag att jag vill dö, typ. Det känns som om folk tittar på mig mer än vanligt. Kanske beror på mina svullna ögon.. Jag skulle kunna somna när som helst känns det som. Och idag är det lika mycket att göra som igår. Skit.

Det har varit så här för mig en gång tidigare. När jag var liten. Jag skulle till Gränna med min bror och farfar. Kunde inte sova på hela natten. Var lite för exalterad tror jag. Då hade jag en jävla massa tvångstankar också. Bäddade om min säng säkert fyra gånger den natten. Och så fick inte täcket och lakanet bli skrynkliga, osv. Så jag gjorde mina små tvångsgrejer natten lång. Sen var jag en grinig jävel hela nästa dag.

Det är ju helt sjukt att jag faktiskt gick upp mitt i natten, slängde ner all skit på golvet, la på lakanet utan ett enda veck, la på täcket och vek in alla sidorna under madrassen utom vid huvudsidan, la på alla jävla gosedjur i sin ordning, kröp under täcket som i en sovsäck och låg helt jävla stilla tills jag somnade! Jag ville att sängen skulle se orörd ut. Att den skulle se ut som den gjorde när jag somnade. Sjukt. Och det var ju givetvis inte så lätt. Men jag lyckades faktiskt ganska bra.. Det kanske är därför jag lyckas ligga så stilla under nätterna nu. Jag skulle i princip klara mig på en 80-säng.

Nåväl.
  

Natti folks.

Idag jobbade jag hela dagen. Alltså hela dagen. 09.30 till 20.15. Och det var inte det att det var lika slappt som det brukar vara. Att jag försöker hitta på saker som att skriva allt man behöver i ett kök osv, för att sysselsätta mig för att jag har så inihelvete tråkigt. Idag var det folk konstant. KONSTANT! Och som tur var kom Ulrika klockan 17, eftersom det då var helt sjukt mycket folk. Inte hann jag köpa någon mat heller. Det var väll en jävla tur att jag hade en sån dag då jag kunde stå mig på frukosten. Imån blir det säkerligen lika jävligt igen...

skitlotter, skitutskick. Hatar handboll.

Och vad får jag för detta? En jävla KUKLÖN.

Nåväl.

Nu tror jag att jag ska lägga mig. Tänkte för en gång skull lägga mig i tid. Synd bara att det går en massa på teven den här tiden. Ska lyssna lite på Falling Down först. Får se om jag får sällskap inatt.

Ciao..

I'm Outta Time.

Jag vet inte om det är för att jag är ovan. Jag brukar vanligtvis inte dricka mer än 1-2 glas vatten, eller vätska överhuvudtaget, om dagen. Men jag har ju hört att man ska dricka en liter vatten, eller var det nu är. Så jag tänkte börja med det igår lite smått. Drack ungefär tre glas vatten.

Men jag kissade säkert 15 gånger från eftermiddagen fram tills jag gick och la mig (var tvungen att gå upp ett antal gånger då också). Alltså runt 11 gånger mer än vad jag vanligtvis gör på en dag..!

Fortsätter det sådär tror jag nog att det räcker med två glas vätska om dagen. Jag menar, jag har ju inte märkt av något negativt med det. Och eftersom jag inte kan somna om jag känner att jag skulle kunna kissa minsta lilla, så blev det alltså lite småjobbigt igår... 

Man kanske vänjer sig?

Igår fikade jag med Andrea igen. Espresso House, givetvis. Hittade även ett par schysta jodphurs på Ragtime. Bruna. Dock låg dom på 700 kr och klacken var lite för hög tycker jag. Så jag köpte dom alltså inte. Det känns som om man kan hitta ett par på tradera eller något, som är hälften så dyra och dubbelt så snygga. 

Ska nog kolla efter faktiskt.

Sen har jag lite beslutsångest angående ett par kängor från urbanoutfitters. Dom kostar ungefär 850 svenska kr. Frågan är om det är värt det. Frakten går väll på en del antar jag.


Helt okej sko, lite hög dock. Får se helt enkelt...
 

Waiting For The Repture.

ÅÅÅH! Jag kunde fan inte hålla mig. Skulle ha väntat tills albumet släpptes, men det var helt enkelt för långt kvar.

Fy fan va bra det är! Var lite smått skeptisk till det först. Nytt sound osv. Men ju mer jag lyssnar ju bättre blir det. Favoriterna just nu är helt klart Waiting For The Repture, I´m Outta Time och Falling Down. Briljanta!

Kan inte annat än säga att Oasis har gjort det igen. 
 


Trycka på en tröja kanske?
  

Småsöt.



Från asos hemsida. Lagom klack osv..
 

Hahaha.

...ahahahah!

Fy fan alltså, vilken bild! Kunde dom inte tagit en när jag åtminstonde log lite grann?! Jag menar, jag ser ju smått galen ut. Inte fan blir folk sugna på att köpa lotter då. Men det värsta är ju det som står att jag har sagt! Hahaha. Det jag sa var att det är lite mer och göra nu när vi säljer mer bingolotter eftersom det är ganska så dött på infon annars. INTE det, det står att jag sagt.

Men tidningar gör väll lite som dom själva vill... det vet vi ju alla. 

Idag har vi köpt nytt golv!! Till köket och klädkammaren. Billigt och snyggt. Kunde inte bli så mycket bättre än så. Trevligt.
   

Kvällssysselsättning.

Hur svårt kan det vara att hitta en schyst hallmöbel? Alltså en sittmöbel med lådor. Har letat hur länge som helst. Har hittat en, men den känns lite väl... gammaldags.

Annars får det helt enkelt bli två stycken lådor med vadderat lock på, från Åhlens. Funker det också. Men inte lika mycke.

Och jag menar, ett duschdraperi? Finns hur många som helst, men inte fan finns det någon snygg.

Blir smått galen.
 

Sandra i GT..?

Helvete alltså.

Det var två stycken här för en stund sedan från GT. Dom skulle fråga oss här på infon hur det gått med bingolottoförsäljningen nu i höst. Intresset har ju ökat väldigt mycket om man jämför med tidigare. Så jag och Ulrika svarade på några frågor.

Tro fan att dom ska ta en bild också! 

Det var så sjukt löjligt. Vi ändrade om här lite på infon, städade osv. Och så skulle det se ut som att jag sålde en lott till Ulrika på bilden.. hahaha! GIVETVIS kan jag inte hålla mig för skratt. Dels för att jag blir så jävla obekväm framför kameran när någon annan ska ta bild. Men också eftersom det är precis sånt jag själv tänker på när jag ser reklamfilmer etc, att det ska se ut som om att det inte är tillgjort, osv..

Så, om dom nu lyckades fånga mig på bild, bered er på tydligt tandkött, dubbelhaka och platt hår. Tjusigt.
 

Lite bilder från idag.

Min söta vän Andrea.








Gjorde även ett försök till en "dagens outfit" som jag tänkt börja med lite smått. I hallens färgade spegel. Gick inge vidare måste jag säga. Det gick ännu sämre med blixt, givetvis. Blev lite smått bländad...






Iallfall;
T-shirt - H&M
Kofta - Acne
Kjol - Topshop
Skor - Din sko
Halsduk - Topshop.
   

Liam och Pappas dag.

Idag fyller Liam Gallagher år. Grattis till honom! Min far fyller också år idag. Grattis till honom med. Av mig och Sam fick han en trevlig bok om Whiskey.

Är nyss hemkommen från en tur i stan med Andrea. Vi käkade gott, utnyttjade rabatthäftet ännu en gång på Espresso house och pratade. När vi sagt adjö gick jag vidare till åhléns. Köpte en mixer, och eftersom jag är klubbmedlem fick jag 100 kr rabatt på den. Köpte även "1001 filmer du måste se innan du dör", för 130 kr! Är så jävla glad att jag inte köpte den när jag tänkte göra det, eftersom jag nu har tjänat 240 kr då den kostar 370 kr på andra ställen. Eller har åtminstonde.

När jag kom hem möttes jag av en ny dammsugare, en "Electrolux ultra silencer"! En gåva från min käre farbror. Blev så sjukt glad eftersom det känns lite småtrist att lägga pengar på en dammsugare. Nu fick vi en!

Fick även lite nytt gott att fylla på vitrinskåpet med idag. Mina föräldrar har nämligen varit i tyskland nu i helgen för att fira pappas födelsedag.

En hittils helt okej dag måste jag säga.
 

Ett litet tips.

Jag måste bara tipsa er om Göteborgs godaste nattmat.

Det lilla texmex/hamburgestället som ligger rätt högt upp på avenyn!  

Billigt, gott och perfekt för mig som älskar nachos och sånt. Damen som jobbar där (när jag varit där) förtjänar så sjukt mycket dricks. Speciellt eftersom hon måste stå ut med alla äckliga nertittande rikemansjävlar som fäller kommentarer.

Jag menar, ett tortillabröd fyllt med massa grönsaker och guacemole(?) och salsa, för 30 kr. Inte så dumt.

Ät där.
 


Dessa hade inte varit fel.

Tänk dessa att pryda soffan med! Jävligt söta, men fan så dyra. Tyvärr.






Den första är givetvis snyggast. Pipan, lpn. Den sista ser inte så dum ut. Man vill lite smått äta den. Bilderna är tagna härifrån.
  

People are bastards.

Det är synd när folk gör så. Det är det. Det är då man inser att man inte hör hemma här. Egentligen.

Hade jag inte haft Sam, eller ett nytt boende. Då hade jag tagit mitt pick och pack och dragit. Till England. Nu med det samma.

Där finns det massvis med nötter. Men hellre dom, än dom som finns här.

Ciao.
  

Hanapee är en stjärna.

Syftar på det här inlägget.

Kunde inte låta bli att skratta.
 

Gårdagen.

Igår var jag, Sam och pappa på Ikea. Köpte massvis med grejer! Sängstomme, köksartiklar, köksbord, kastruller etc. Så nu har vi alltså börjat köpa nödvändiga grejer. Innan hade vi ju bara handlat smått onödiga saker. Plåtburkar, kakfat, bordstabletter osv. Sånt som är kul att köpa. Enligt mig. Var iallafall där i över 4 timmar. Förstår inte hur det kunde ta sån lång tid? Självklart fick jag ångest när jag kom hem också... Angående sängen. Vårt golv passar inte riktigt till ekfanér, som sängstommen är i. Har varit helt inställd på att ha den, så tänkte inte riktigt på hur det ser ut till golvet. Nu hade jag hellre haft ben tror jag. Får se hur det blir med det.. 

Igår tog jag ut min navelpiercing också.... Hahaha. Ja, jag har haft hål i naveln. Kan inte fatta det själv. 13 år och dum skulle jag vilja säga. Men den har liksom suttit där. Sen dess. Har inte tänkt så mycket på den.

Jag måste nog ha lite svårt för förändringar.. När jag tog ut den så tänkte jag "okej, nu kommer jag aldrig ta i den igen. Jag har inte hål i naveln, jag har haft hål i naveln...". Lika dant när jag varit utomlands, "nu kommer jag aldrig vara i detta hotellrum mer". Eller när min mormor flyttade till Orust. Hon bodde i hennes gamla hus i kålltorp i 18 år. Har massa minnen där ifrån och så. "Okej, jag kommer aldrig vara här mer, kommer aldrig gå upp på vinden igen, kommer aldrig läsa "den döde kom cyklandes från vänster" på toaletten".. 

Varför gör jag alltid så? Så fort något är för sista gången så tänker jag så. Och så lägger jag till "eller jag ska aldrig säga aldrig, man vet ju inte". Sjukt verkligen.
 

Vill tillbaka.

Nu saknar jag Prag. Jättemycket. Staden, folket (som jag var där med), maten, priserna... Gamla torget! Underbar plats. Fan. Är sjukt på att åka dit igen. Nästa år. Med folket... Vad säger ni?
 

Söt saxofongubbe vid gamla torget.
  

Ägg.

Åt precis det äckligaste ägget jag någonsin ätit. Alltså, jag smakar i munnen ungefär som en äggfis luktar...

Det kanske beror på det legat i en kastrull med vatten några timmar, och sen inte gick att skala ordentligt. Och för att slippa äggskal på det nästintill bortskalade ägget, så sköljde jag ägget med vatten. Vattnit och dant.

Det kan vara därför.

Bloggkoll.

Var inne på bloggkoll igår för kanske andra gången. Har aldrig fattat vad det är för något. Men det är ju en riktigt smart grej. En sida där man kan ha alla sina favoritbloggar samlade...

Eller? Försökte fatta det där lite grann, men blev inte så mycket klokare. Tycker det verkar väldigt mycket lättare att bara skriva in adressen i adressfältet.

Nåväl.

Ni vet väll om att ni kan hålla koll på mig på bloggkoll!
 

Jag har hittat den!

Den ultimata jackan. Enligt mig. Och vad jag vill ha just nu. Formen syftar jag på speciellt. Underbar.


Bild tagen från asos hemsida.

Den ska inhandlas snarast möjligt.
 

"Han skulle våldta dig, Abdul"

VAD FAN är det för jävla ord som kommer ur en åttaåring? VA? Jag fattar det inte! Jag blir fan både mörkrädd och förbannad. Jävla skitungar.

Jag svor sjukt mycket när jag var liten. Som åttaåring. Har alltid svurit mycket. En av mina dåliga vanor. Har alltid fått höra från vänners föräldrar att jag svär mycket. "Jätte go tjej, men vad hon svär". Inget jag direkt är stolt över. Tycker det är rätt jobbigt faktiskt. Att jag måste fylla ut meningar med svordomar. Men det är som sagt en vana och jag har svårt att bli av med den. Trotts en massa försök. De enda gångerna jag inte svär är på mitt jobb, när jag är med morföräldrarna och med sånna som jag vet tar väldigt illa vid sig vid svordommar. Utöver det, hela tiden i princip. 

Men jag skulle aldrig, ALDRIG kunna säga en sån sak som det jag skrev ovan, när jag var åtta år. Visst har språket förändrats. Mina svordomar var främst "fan, jävlar, cpbarn, apa, skit, bög" osv. De flesta åt min bror under våra kära syskonbråk. Men annars var det bara "fan" och "jävlar".

Det är skrämmande att höra dagens ungar och deras språk. Det är det. Jag tycker det är fruktansvärt!

Precis innan jag fick höra den vackra meningen var det en pappa här som skrek åt sin son, drog i honom och var skitförbannad. Det är jävligt lyhört här på allum när det är lite folk, så det hördes kan jag tala om. Jag var nära på att ringa vakten till och med. Men det var någon annan som ingrep.

Kul arbetsdag. Verkligen..


Ja, det kan man verkligen kalla det.

Ännu ett sätt att stoppa huvudet i sanden alltså.

Läste precis en artikel på aftonbladet om "mirakeltrosan". En sådan som drar in fettet på kroppen så man krymper någon storlek, snabbt och lätt. En ny sort tror jag. Artikeln kan du läsa här.

Jag förstår inte riktigt grejen med en sån där trosa. Jag menar, visst, drar man på sig en sådan ser man säkert smalare ut. Men det som finns under trosan finns ju fortfarande kvar!? Det försvinner ju inte bara för att det ser ut som att det gör det, när trosan är på. Om man nu inte vill ha det som finns där, är det inte bättre att försöka få bort det helt och hållet? Istället för att använda en tillfällig lösning som en åtsittande trosa. Så fort trosan åker av så är man ju tillbaka till sitt vanliga jag.

Visst, den funkar väll skitbra om man vill vara fin en kväll och kanske vill ha på sig den där klänningen man vanligtvis inte kommer i. Men blir inte ångesten istället dubbel när man tar av sig trosan, då man ser hur man egentligen ser ut? 

Trosan kanske kan skapa ett beroende till och med. Man har på sig den några gånger, och då trivs med hur man ser ut. Och på grund av detta kanske det leder till att man tycker ännu mindre om hur man ser ut, utan den. För att man har fått se hur man vill se ut, och faktiskt kan se ut. Och så slutar det med att man jämt och ständigt måste ha den på sig. Det är ju förjävligt! Och tänk om man inte vågar ta av sig den, när man hamnar i den situationen då den faktiskt måste av! För att man är rädd för att andra ska se hur man egentligen ser ut. Att kroppen inte alls är så slimmad och celulitfri som det sett ut. Det är ju jätte hemskt. Jag själv hade också blivit jävligt förvånad om jag skulle inleda en kärleksakt med en man där kaggen, som jag egentligen trott var en bastant överkropp, helt plötsligt faller över kallingarna...

En jävligt dålig tillfällig lösning tycker jag. Antingen får man leva med det lilla extra, eller ta bort det helt och hållet. Och jag menar, "det lilla extra". Det vill man ju alltid ha annars. Ju större pajbit man får på ett café desto mer vill man gå dit igen. Givetvis borde det gälla kroppen också. 
 
 

Vitt och åter vitt.

Var och köpte färg förrut med Sam och päronen. Det blir vita väggar, överallt. I olika nyanser givetvis. Vi har bestämt oss för att lägga nytt golv i alla rum utom vardagsrummet. Om nu inte bostadsbolaget vill göra det vill säga. Köpte även lite annat nödvändigt.

Var tänkt att jag och Sam skulle till Ikea imån för att handla säng osv. Men vi väntar till på ons då vi har bil i stället. Imån ska vi istället kolla ut fondtapeten och lite andra saker. Måste även träffa hyresvärden för att verkligen kolla om lägenheten är slutbesiktigad. Det verkar då inte så iallafall. Man kan väll fan inte tillåta vitt golv med röda lister? Eller? I ett jävla kök. Förskräckligt alltså. Borde egentligen ta en bild och visa..

Invigde thaien som ligger precis vid lägenheten idag också! Hur gott som helst. Hur jävla bra är inte det? En thairesturang med skitgod mat, en minut från hemmet. Helt underbart!  
  

Kräftskivan och lägenheten.

Kräftskivan igår var jätte trevlig! Även om vi inte var så många. Zaza hade fixat massvis med goda grejer och dukat det fint och så! Jättemysigt. Nubben och sången glömde vi dock, men det gör ju inte så mycket. Kräftor kan fan vara något av det godaste som finns. Efter ett par timmar hemma hos Zaza drog några av oss vidare ut, till The Queen.. Jag vet folk som är där ibland, men igår fattade jag fan inte varför. Det var bara en massa wannabe-brats och dunkadunka i högtalarna..? Blev lite förvånad faktiskt. Det skar sig lite i ögonen. Se en tavla på Beatles och höra "everytime we touch" eller vad fan den heter i högtalarna. Det brukar tydligen inte vara så, tidigare på kvällarna och på vardagarna. Då brukar det vara skön musik och sköna människor. Men det är ju precis det Göteborg behöver. Ännu ett  Chez Amiz-ställe.

Var precis och kollade in lägenheten. Blev lite smått förvånad faktiskt! Den var lite mindre än vad jag kommer ihåg. Och jävligt smutsig med fula ojämna väggar och gräsliga färger. Vem fan vill ha vitt golv med röda lister? MEN, man får ju inte tänka på vad det är, utan på vad det kan bli. Och vad det faktiskt ska bli. Jävligt fint helt enkelt.

Nu ska vi iväg och köpa färg.

Ciao.

Wehoo!

Gissa vem som fått tillökning på nyckelknippan! Så jävla kul. Hinner tyvärr inte kolla in lägenheten idag, men imån! Nu ska det bara målas om och sen är det bara att flytta in. Underbart.

Upptäckte till min förtjusning att det finns ett gym jätte nära dit vi flyttar. Vid munkebäckstorget ungefär. Är ju inte den som tänker på min hälsa direkt. Tränar aldrig, feströker, dricker alkohol ibland osv. Men i och med att det ligger så nära så kan jag ju faktiskt inte skylla ifrån mig längre. Att det är för långt borta, osv. Så jag kanske blir en riktigt hurtig en om ett tag. Vem vet! Tänkte faktiskt prova på yoga också. Kan nog vara rätt kul tror jag. Eller det ser kul ut åtminstonde. Förhoppningsvis börjar även Sara träna där med mig. Är inte direkt jobbigt för henne att ta sig dit. Så kan vi avsluta passen med en liten fika hos mig. Det kan hon ju inte motstå.

Ikväll ska det käkas kräftor hemma hos Zaza med några från den gamla klassen. Vet inte vilka som kommer, men det ska bli trevligt! Har dock inte fixat några kräftor ännu, men det fixar Soroor. Får se om det blir några skojsiga partyhattar också. Det hör ju till, givetvis. 

Idag är det skinande sol ute! Lagom kallt. Tyvärr kan jag inte ta del av det eftersom jag jobbar...
 


En soffa rikare.

Åkte till Stenugnsund i morse för att kolla in EM med morfar. Jag hittade en soffa! En riktigt skön sådan. Kollade ut tyg till den och givetvis råkade jag vilja ha det som var dyrast... Men det var snyggast. Det tyckte morfar också. Men slutsumman blev ändå skaplig eftersom morfar känner snubben som jobbar där. Hittade även en tvbänk med hylla, vitrinskåp etc. Väntar bara på att få höra vad Sam tycker om den så jag vet om vi ska ha den eller inte. Tyckte den var jättefin iallafall! Efter det åkte vi till morfars land och käkade lunch med hans fru. Sill, lax osv.

Jag var faktiskt lite nervös innan. Det var första gången jag var med morfar ensam. På flera, flera år. Det har alltid varit någon annan med. Mamma eller någon. Jag var lite rädd att det skulle vara stelt liksom, att vi inte skulle veta vad vi skulle prata om, osv. Jag har inte samma nära relation med morfar som jag har med mormor. Mormor träffar jag ofta och har alltid gjort. Men det har jag inte med morfar. Men det gick faktiskt galant, och jag hade jätte trevligt.

Nu ska jag titta vidare i EM-katalogen om jag kan hitta något. Mängdrabatt är ju inte så dumt.
  
Såg förresten Wall-E igår. Den var som jag hade tänkt. Mysig. Nu ser jag fram emot att få se "Son of Rambow". Verkar så jävla bra! 
 


En jävla fjant.

Läste nått av det töntigaste jag läst på länge. På aftonbladet. Att Sofie Fahrman inte är nöjd med de nya kläderna för kvinnliga fångar. Artikeln kan du läsa här.

Det som är löjligt, det är inte att kvinnorna ska få nya kläder, för det tycker jag absolut att dom ska få. Det som är löjligt är att Sofie Fahrman inte tycker att dom är okej..  En sk. "modeexpert" som skriver vilka "höstens måsten" är osv, osv.. Varför i helvete skriva en artikel om att HON inte tycker om de nya kläderna? Jag fattar det inte. Verkligen inte.
 
Finns det folk som seriöst läser hennes tidning, eller på nätet?

Jag förstår fan inte grejen med Sofie, eller "Sofies mode". Har inte folk någon egen fantasi längre? Måste folk läsa det på en jävla internetsida för att själva förstå och faktiskt tycka att det är snyggt med hög midja, eller vad det nu kan vara? Säger Sofie att det är okej med det och de, då är det okej. Skriver hon att det är ute med cowboy-boots, då ska man absolut inte ha det! För då är man ute.. Har folk inget eget tycke? Varför måste  folk vara så jävla "modemedvetna"? Köpa det som står att man absolut ska ha, ha den färg på läpparna som är inne i höst etc.. 

Den enda som ska tala om för mig vilka plagg jag inte kan vara utan i höst, det är fan i mig jag.

Snälla...

Wall-E.

Idag ska Sam och jag på bio. Vi ska se Wall-E, en film jag velat se sen jag fick nys om den på Hanna Fridéns blogg. Dvs, för ett antal månader sen. Ska bli trevligt!

Har säkert sagt det förrut, men jag blir så jävla arg! På mitt jobb. Eller på personerna som jobbar här rättare sagt. Va fan! Vi har fått några enstaka saker att utföra varje morgon, vilket inte är speciellt jobbiga saker. Inte om alla som jobbar morgon alltid gör dom. Tro fan att folk struntar i det och så får jag ta skiten när det väl är min tur! Det spelar liksom ingen roll att jag sagt till 58 gånger, för det hjälper ju uppenbarligen inte.

Jag blir så jävla arg på mig själv också! Jag gillar inte mitt jobb, men jag gör ju för fan inget åt det. Har lämnat in tre cv:n på tre månader. För typ en vecka sedan. Så jag har ju mig själv att skylla.  

Vad hände med att ta sig i kragen efter studenten? 
 


Ansträngande dag.

Inte direkt... Har inte gjort ett skit på hela dagen. Tittat på tv, film, ätit.. sovit ännu mer..? Kan inte fatta hur, eftersom jag vaknade sent. Har rotat igenom alla flyttlådor jag har packat också. För att hitta presenkortet jag fått av morfar på Europamöbler. Vi ska dit på fredag och jag var dum nog att packa ner det någon gång.

Hittat två söta saker på asos hemsida.
 




Inte riktigt min stil, men dom är söta! Klart som fan att mössan i svartvitt tog slut alldeles nyligen. När jag väl tänkt beställa den! Nu finns den bara i någon annan färg. Inte lika fin..

Hade tänkt fortsätta kvällen med att kolla igenom lite hemsidor. Någon som har något bra tips på en klädhemsida med fina grejer?
 

Godmorgon...

Vaknade precis. Inte bra, inte bra. Vill gå upp vid 10-tiden varje morgon. Då känns det inte som om man sover bort hela dagen. Min enda lediga dag idag dessutom. Sam tog död på spindeln igår. Tack och lov! Relativt tidigt faktiskt. Fattar inte hur jag kunde sova till 13.15.  

Idag hade vi tänkt åka till Ikea. Men nu är klockan över ett. Och jag måste hem innan klockan fem för att passa Linnea. Och Sam sover fortfarande... Så, hur det blir med den saken vet jag inte.

Är sjukt hungrig. Ska upp och äta. Min far har köpt prästost! Favoriten helt klart.

Jag har alltid gillat ost, speciellt prästost. Vet inte riktigt varför, men har alltid tyckt, och tycker fortfarande att den är sjukt god. När jag var yngre kunde jag sitta och äta bara prästost. Hela tiden. Det var som godis. Brukade rulla ett par snusbollar och stoppa under läppen och låtsas att jag snusade. Sen brukade jag även fylla på frådet, dvs. kinderna med ost. Åt upp mackan men osten sparade jag till sist. I kinderna. Det var likadant med frukten i yougurtar. Det godaste till sist helt enkelt. Jävligt vidrigt faktiskt.

Min bror däremot. Han hatade ost, men sa aldrig nått till päronen. Istället la han ostskivorna under sittdynan på stolen bredvid. Det höll ett tag, tills mor såg Johan göra det. Hon blev lite förvånad tror jag. Över att hitta en jävla massa ost under dynan hon brukade sitta på...

Nåväl. Nu ska jag väcka Sam och gå upp och äta.
 


Spindelfan.

Det är en gigantisk spindel i mitt rum just nu. Ni vet, en sån där med tjock kropp och långa ben. SKIT. Jag hatar spindlar, verkligen. Nu vet jag inte var den är och kan därför inte ta död på den. Därför kan jag heller inte gå till sängs eftersom jag inte vill vakna inatt av att nått kryper i min säng... Varför välja just MITT rum? Fan. Det hade jag också gjort iofs.. Man vet aldrig vad för gott man kan hitta bakom tv:n etc. Har tänkt ungefär "Äh, skitsamma, ska ändå flytta snart.." den senaste månaden. Men spindlar kanske inte tänker så? Vad vet jag. Mina hundar gör det iallafall..

Funderar på att köpa den här skon. Det är den skon som hittils sett mest ut som en sån sko jag är ute efter. Denna är i syntet och spetsig dock. Varför kan det inte finnas herrinspirerade skor fast för damer? Var inne på Karltex idag och hittade massvis med fina skor för män. Men inte fan fanns det någon för mig!  Nån som har något tips kanske?

Tittade precis på det där nya programmet med Filip & Fredrik. Verkar lite småtrist faktiskt. Men Fredrik nämnde Be Here Now - släppet 97. Vad ska man säga? Alla som gillar Oasis, gillar jag.

Tråkmåns.

Känner mig sjukt tråkig. Har inte fotat på hur länge som helst. Jag vill bara att höstlöven och kylan ska komma. Inte vinter, men sådär lagom kallt ska det vara. Så man får ta på sig halsduken och den varma jackan. Fullkomligt älskar hösten. I höst ska jag fanimej ta mig till Skansen Krona och fota. Så jävla vackert där uppe. 

Har inte fotat något jag köpt heller! Skandal. Har inhandlat så mycket fint till blivande lägenheten. Det får bli en rundtur i hemmet när det är färdigt istället.

Just det.. Kom på vem den långhåriga snubben i det förra inlägget var. Han som sjunger och spelar, marackas? i Singing Bee. SINGING BEE?? Va fan gör han i min dröm? Har sett programmet två gånger och det är totalt värdelöst. 

Nåväl.
 
Det blev ingen joggingtur igår. Får bli ikväll istället. Men först ska det ätas.
   

Idrottsrabatten.

Den är inte så dum faktiskt. Idag fick jag och Andrea en chailatte och en te för 25 kr på Espresso House. Inte dåligt det inte! Vi kollade även lite i stan. Köpte en sjukt fin "telåda" som man lägger tepåsar i, på Balders Hage. Andrea fick köpt en jättesöt klänning och ett par fina örhängen. En kort tur i stan, men en trevlig sådan.

Inatt drömde jag för tredje natten i rad att jag var inne i en gigantisk Sistersbutik i nordstan. 3 våningar om inte mer. Tror det hela handlar om att jag hittade en klänning på Sisters på Allum häromdagen. Och de två första nätterna drömde jag att jag letade efter den klänningen i den stora butiken i nordstan. Och igår köpte jag klänningen på riktigt, men kom fram till att jag ville byta storlek när jag kom hem. Och vad drömde jag inatt? Att jag hittade klänningen men ville byta storlek givetvis. Butiken såg likadan ut dessa tre gånger och det jobbade även samma personer. Är inte det sjukt? Det är en snubbe jag tänker speciellt på. En känd sådan tror jag, med långt hår. Spelar trummor kanske... Kan inte komma på vem?

Jaja..

Nu ska jag skriva om en hel lista med returnerade idrottsrabatter på jobbet.. Vad det innebär behöver jag inte riktigt gå in på. Kul är det iallafall inte..
 

God kväll.

Det gick fort att hitta någon som ville köpa månadskortet. Skönt. Eftersom jag behöver ett nytt.

Funderar på att gå ut och jogga. Förra veckan joggade jag två gånger. TVÅ GÅNGER! Inte dåligt för en som inte tränat ordentligt på ungefär... 4 år. Det var inte speciellt långt, men det tog kan jag tala om. Joggade väll 1,5 km skulle jag tro. Ska höja min gräns idag hade jag tänkt. Synd bara att det är så jävla tråkigt.

Har smällt i mig ett halvt kilo vindruvor nu ikväll. Min tarm kommer nog inte må vidare bra sen...
 

I brist på annat...

Har kollat igenom hela bluebox.se. Hittat en del kul, men smått onödiga saker som jag eventuellt köper.



Pincett, nagelfil, sak man dammar av datorn och tvn med, isshotglas..


Hade jag haft en Ipod hade jag även beställt denna. Men det har jag ju inte. Och inte vill jag ha någon heller...

Älskar att titta igenom sådana sidor. Massa fina grejer! Hade skitsöta saker till bebisar också. Funderar även på att beställa en groggbok till papsen i födelsedagspresent.
 

Va faan..

För några dagar sedan köpte jag ett månadskort. Mitt första, och jag ville ha ett Göteborg + eftersom jag måste kunna åka till Partille. Hon på pressbyrån gav mig då bara ett för Göteborg, och inte fan visste jag att det inte var ett Göteborg + kort jag fick. Tänkte att västtrafik kanske inte var så dumma ändå eftersom 310 kr är billigt. Men på morgonen dagen därpå funkade kortet givetvis inte när jag skulle till jobbet.

Så idag, när jag frågade om jag kunde få uttöka kortet och betala resterande för ett Göteborg +, så gick inte det. Varför? Eftersom jag var så jävla dum och använde det när jag skulle åka hem den dagen jag köpte det, då jag inte ens behövde använda det...

Så nu har jag alltså ett månadskort fram till 2 oktober. Ett jag inte har speciellt mycket nytta av eftersom jag måste kunna åka till Partille. Så jag tänkte sälja det. 200 kr, eftersom jag är schyst att dra bort mer än en tredjedel av priset för de 6 dagar som redan gått... Någon som är intresserad? Säg till.  
 


Åh.

Har suttit och rensat musik på datorn några timmar nu. Jag har lite svårt för att släppa taget märker jag. Kan inte riktigt slänga sånt jag lyssnade på när jag var liten. Även om låtarna suger och jag aldrig kommer lyssna på dom. Men när jag väl gör det får jag tillbaka minnen som jag relaterar till dom. Det är nog därför det alltid slutar med att jag har dom kvar. Jag menar, "Dub-i-dub", inte fan lyssnar jag på den? Men när jag väl hör den minns jag hur jag stod hemma och dansade i mitt rum och mimade till. Jag hade verkligen skitkul..

Tänkte ge er en kort liten lista på några av dom låtarna som legat mig varmt om hjärtat, länge:  

T-Rex - Get it on.

The Who - The Seeker.
Sommaren 2004. Lyssnade på denna konstant.

Ladytron - Evil.
Hur gammal kan jag varit? 12? Hörde den på MTV och tyckte sångerskan var nått av det vackraste jag sett.

Misfits - Saturday Night.

Oasis - Wonderwall.
Även om den är uttjatad och att jag knappt lyssnar på den längre blir jag varm i hjärtat mitt när jag hör den och tänker på minnen jag kan relatera till den.

The Beatles - Twist and shout.
Minns på musiken i lågstadiet. Vår vikarie William med två olika strumpor på fötterna, spelade Beatles och bara Beatles. Alla satt och hatade det. Jag med. Men i smyg älskade jag det och ville bara upp och dansa.

Oasis - Ciggs and alcohol.

Savage Garden - Truly madly Deeply.

Den bästa låten jag någonsin dansat "tryckare" till under mina unga år. Minns även hur päronen stod och dansade tillsammans i mitt gamla rum. Ett av mina finaste minnen från när jag var liten.

Madness - Our House.

Scorpions - Still Loving You.
Som Therese skrev på sin blogg för ett tag sedan. Den ger en fan fortfarande rysningar.

New Order - Blue Monday.


En ganska kort lista måste jag säga, jämfört med vad den kunde ha varit. Har iallafall gillat dessa låtar sedan jag var liten, och lyssnar flitigt på många även idag. Inte alla. Och på ett eller annat sätt har dom betytt mycket under åren..

Oj, får ju inte glömma den första halvan av Status Quo - Thursty work - albumet! Mitt första kassettband t.o.m.

Nu ska jag nog försöka skrota vidare. Om hjärtat ger med sig vill säga...  
 

Snusk.

Återigen den där modellskiten.

Två av dom tre som gick vidare från Göteborgs deltävling gick vidare enbart pga. att dom flörtade med det äcklet som höll i skiten. En sliskig gammal gubbe som verkligen lyste upp när dessa två gick ut på catwalken. Varför? Jo, för att dom tittade på honom, blinkade och tog fram sitt sexiga lilla jag helt enkelt. Så jävla vidrigt! Jag kunde inte ens titta på dom när dom gick ut för att det var så jävla uppenbart att dom försökte charma honom.. Föll han för det? Självklart gjorde han det. FOOKIN' HELL!
 
En som höll på att hjälpa modellerna med skorna hörde till och med dessa tjejer säga till varandra att dom fick ögonkontakt och att dom skulle flörta med honom osv. 

Typiskt sådana brudar som skulle kunna ligga med honom för att få ett kontrakt...
 


Fook.

Jag förlorade en aktion. Eller min andra jag lagt bud på rättare sagt. Men dom jodphursen var inte så nödvändiga. Har däremot lagt ett bud på ett par skor jag inte vill ha. Hoppas innerligt att någon bjuder över mig.

Var tvungen att hoppa in för en på jobbet idag. Lite små segt. Hade planerat en filmdag.

Ikväll var det tänkt att se Wall-E. Men det är fullbokat ser det ut som. Skit... 
 

Ombytta roller, kanske?

Vi som sitter här på informationen, vi har i uppgift att städa amningsrummet varje morgon. Detta är inget som stör mig. Har inget problem med att tömma blöjpåsar osv. Det jag däremot har problem med, det är smågluttarnas jävla mammor som inte kan ta undan efter sig.

Varenda morgon ser det ut som fan där inne. Leksaker hit och dit, matburkar på golvet, papper och skit här och där. Varenda dag! Det ser förjävligt ut, verkligen. Det jag inte förstår, det är hur man kan med att lämna det så efter sig? Ett ställe de får låna för att slippa amma offentligt. Jag menar, inte fan lämnar dom det så efter sig hemma? Hur tänker dom? Antagligen tänker dom ungefär "äh, det får städarna göra". Så jävla pinsamt. Verkligen. Jag skäms alltså, åt dom, eftersom dom själva uppenbarligen inte gör det. En vuxen människa (oftast) som har ett eget jävla barn, och som själv beter sig som sådant. Pinsamt.

Ibland får jag lust att gå in i amningsrummet efter varje person som varit där och kolla hur det ser ut. Och sen ringa den personen, om det ser förjävligt ut. Det kanske inte är så dumt att vi tar allas mobilnummer ändå... 
 


Det blir inget.

För er som inte vet så tackade jag iallfall ja till den där modellgrejen som ska vara på Allum imån. Tänkte att det kunde vara en kul grej. Tog det inte på största allvar.

Var där idag, träffade alla tjejer. Skitsöta och trevliga sådana. Kändes helt okej och vi gick till de olika butikerna vi skulle visa upp höstkollektioner för. Fick en del schysta outfits. Sen när vi skulle träna på catwalken, då säger hon tjejen som är med och har hand om det hela, att vi antagligen skulle gå i bikini! "Fuck no" tänkte jag. Dels för att det är på Allum hela skiten är. Att gå halvnaken bland massa man känner är inget jag har lust med. Hade gärnat visat kläderna, det hade jag. Men absolut inte mig själv i bekini.

Så nu ska jag alltså inte vara med. Får nöja mig med att jag var bland dom 13 som gick vidare..
 

Trevlig födelsedag.

Gårdagskvällen var jätte trevlig! Efter 7 timmars arbete åkte jag hem, tog en kort nap, och sen in till Kings Head. Under kvällen droppade det in folk och det bjöds på nachos och vi drack och tjötade. Fick massa fina presenter. Bland annat en jättesöt blommig kopp med fat, en brunch-bok, chokladljus, champagneglas etc. Sara och Therese hade nog en baktanke med sina gåvor. Dom förväntar sig nog att jag ska bjuda dom på fika när jag flyttat eftersom jag fick det som behövs; förkläde, pajform, bull och muffinsformar och en kavel. Haha. Får väll helt enkelt börja lära mig. Kvällen blev ju inte direkt sämre av att jag fick massa drinkar av Petrus, ägarn till Kings Head. Jävligt trevlig människa och det är ju inte direkt en nackdel att Sam känner honom.

Några tog bilder under kvällen. Själv glömde jag min kamera hemma. Men jag tror inte jag vill ha några ändå. Såg nämligen ut som en kräfta på dom bilderna jag sett.

Well, jag hade en trevlig kväll och hoppas att sällskapet hade det också!


Dagens!

Det kom precis hit en man och frågade mig vad informationen ligger!

Hahahaha... så jävla roligt. Att folk frågar mig vad bussterminalen ligger (ligger precis bredvid) det har jag fått höra några gånger. Men den här var verkligen klockren!

Och ja, jag jobbar på min födelsedag. Sånt är livet...
 


Ja må jag leva....

Idag fyller jag 19 år. Känns som om det var min artonårsdag alldeles nyligen. Tyvärr blir det ingen maskerad i år. Den förra året var riktigt trevlig faktiskt. Hade gärna gjort om det. Tycker fortfarande det är lite synd att man inte tycker det är kul längre. Idag är som vilken dag som helst. Fan, det var ju det bästa man visste när man var liten! Att fylla år, få presenter, rävsova, äta tårta osv..

Tänkte iallafall passa på att lägga ut några bilder ur mitt vackra bildarkiv:


Isabelle och jag på klassresa i 4:an. Robyn-frissen hade jag givetvis..



En lite smått seriösare bild på mig när jag var 13 år och jävligt fräck..



 Klassresa i 9an, iklädd en prickig kavaj (som jag då tyckte var riktigt ball) och orangefärgat hår. Brukade ha tuppkam och rosa uggs till. Ultimata utseendet, givetvis.



Innan det var inne med töntbrillor. Tungan ser jävligt knepig ut?

OBS! Folket, glöm nu inte Kings Head kl. 19.00!! Eller kom in när ni känner för det, vi blir antagligen långvariga.

SES SEN!

La Vacca - stans godaste mat.

I staden hittade jag och Sam massvis med kul grejer. Vi får lägenheten tidigare också! Jävligt trevligt.

Maten smakade sjukt gott också måste jag säga. Tog en pasta med kyckling, pesto och champisar. Har blivit helt fast i pesto. Det är helt underbart gott. Det är inte ofta familjen går på restaurang tillsammans. Så det var väldigt  trevligt.

En del av er har säkert märkt att jag tog tagit bort mitt tidigare inlägg. Har insett att hela den grejen är emot något jag står för. Så jag ringer henne imån och tackar nej helt enkelt.

Nu ska vi se på Sweeney Todd.

Ååh.

Nu ska jag och Sam in till stan för att fortsätta på shoppingfronten. Sen ska mor bjuda på restaurang. Det blir La Vacca, givetvis. Favoriten sedan barnsben. Ska bli så jävla gott! Magen kurrar redan nu.

Have a nice day.

Ganska så löjligt.

Nått som är ganska löjligt är folk som ska härma andra...

Läsare till Niotillfem är ett exempel. En tjej som man skulle kunna säga startade den här trenden med vippiga kjolar, prickiga klänningar och ord som "pojknackar", osv. Ni som läst hennes blogg förstår vad jag menar. Man skulle kunna säga att hon är originalet. Åtminstonde inom bloggvärlden. Jag läser hennes blogg ibland. Tycker om hennes bilder och hennes små äldre ordval.

Det som är löjligt, det är inte att alla dessa små kopior försöker vara som Sandra, klä sig som Sandra och som också säger "pojkar" istället för "killar". Jo, det är också jävligt löjligt faktisk. Men det som känns sjukt löjligt är när dessa små kopior ska försöka få sig själva att framstå som en som Sandra, när dom kommenterar hennes blogg. Att hon ska se att dom också är sådana. Know what I mean? Har kommenterat hennes blogg några gånger och läst en del andras. Varenda jävla kommentar låter liknande "ska dricka massvis med hemmagjord hallonsaft och äta nybakta kanelbullar. Gud va flott", eller liknande..

Jag spyr lite smått. Typ. 

Nu var det inte de jag syftade på direkt. Men ett exempel.

 

Staden.

Kom hem för en stund sedan efter en liten tur i stan. Jag och Sam fick köpt ett täcke (ett för två personer eftersom det brukar sluta med att Samuel ligger bredvid mig, frusen) och två kuddar. Jag älskar Hemtex. Dom har alltid rabatt och erbjudanden. Idag var det något att man fick 200 kr rabatt på varje 500 lapp man handlade för, inom täcken och kuddar i ett visst märke. Så ett stort täcke och två kuddar gick på 1200 kr. Inte speciellt farligt. Fick även köpt lite andra saker, bordslöpare som jag ska sy om till bordtabletter, osv.
 
Igår hade vi lite folk hemma eftersom Linnea och jag har fyllt/fyller år. Jag fick ett strykhjärn, en stavmixer, pengar etc. Skitbra och behövligt.

Fick hem mina filmer idag också. Var så jävla dum och gick med i "homeenter". Kunde helt enkelt inte motstå erbjudandet om 5 filmer (+ en "hemlig" dvd) till priset av en. Är väl medveten om att det kommer att bli ett helvete att gå ur. Men jag ska köpa en film till, sen får det räcka. Dom kommer ju jaga mig efter att jag gått ur, givetvis. Men det är något man får ta..

Det blev: Juno, This is England, Tillsammans är man mindre ensam, Flyga Drake och Sweeney Todd. Och sen fick jag hem "Jessy James" också. 
  
Så ikväll blir det att titta på film hade jag tänkt.
 

RSS 2.0