tårögd..

Jag blir uppriktigt glad när jag ser att dagens ungdom inte gått förlorad. Jag snackar givetvis om alla dessa nyblivna tonåringar, och även de äldre som trotts att dom super sig redlösa större delen av veckan, röker/snusar/spliffar, hänger på allum, spottar på bussen, kollar snett osv... fortfarande har ett hjärta.

För ca 5 minutersen var det en äldre man som glömde sina pengar i bankomaten. Och trotts detta så sprang ene killen efter honom och gav honom dom.

Jag kunde nästan satt pengar på att han skulle ta dom själv. T.o.m jag hade övervägt det. Vem hade inte det för några sekunder? (Och kom inte och säg att ni inte hade gjort det för det är ren bull...)

Annars så avskyr jag detta partillepack. Men inte just nu.

Är det bara jag som tycker att folk är sk "fjortisar" längre nu förtiden? Det är ju nästan sorgligt att se folk som är 16 år och äldre vara kvar i den där perioden...

Lucy in the sky with diamonds.

Gårdagskvällen var lyckad. Först drog jag och Andrea till Kings head där vi slog oss ner med Sam och Mange. Första gången jag var ute med Andrea faktiskt. Vi båda har varit 18 ett bra tag nu, men ändå så har det inte blivit av tidigare. Men det får det bli ändring på för hon var ett mycket trevligt sällskap. Efter några öl bar vi oss vidare. Andrea åt sitt håll och jag och Sam till Paddingtons där vi träffade Chrille, Anna m.fl. När Paddingtons stängde kilade vi hem till Chrille för lite öl, grönt och ordjakten. Jag vann stort, tror dock att jag råkade räkna fel ett par gånger.. ? En trevlig kväll iallfall!

Måste passa på att ge oholics lite beröm. Dom är faktiskt riktigt bra! Och underhållande på scen. Lyssna på dem!  

Nu sitter jag här på jobbet och dricker kaffe från pressbyrån. Har kommit på att det smakar röv, egentligen. Men det duger eftersom det är gratis.

Har precis ropat ut i högtalan efter ett borttappat barn. Hatar det lika mycket nu som förr. Känns skönt att folk känner med mig när jag ska ropa ut och inte förtväntar sig att jag ska sköta det proffisionellt, utan faktiskt kan skratta och se lite allmänt rädd ut när jag ska in i mitt lilla rum bakom mig.


Dagens:
Misfits - Saturday night.
- Sommaren 04, jag säger då det.


Storpluggarn.

Idag gjorde jag något som ytterst sällan inträffar, jag var i skolan FRIVILLIGT trotts att jag var ledig. Kände mig illa tvungen att hålla på med min radioteater som vi gör i en kurs eftersom jag åker om minde än en vecka. Och jag har ju aldrig varit någon pluggare så därför ligger arbeterna på en liten hög just nu. Jåbbigt...

JA, om 6 dagar lämnar jag detta land för lite äventyr vilket ska bli enormt kul. Men det är trottsallt 6 dagar kvar och tills dess måste jag gå igenom den där lilla plugghögen. Ska börja med en gammal bilduppgift om mods och lambrettor.


Känner verkligen hur mitt humör ligger på botten.


Personalmöte ikväll... kuk.. eller jag menar kul.... 


Adjö.

Fredagskvällen.

Nu sitter jag på mitt jobb och har sjukt tråkigt. Mina axlar värker för att jag tvingas spänna dom pga kylan här inne. Idioterna som byggt informationen har ju inte glasat in den trotts att den är i mitten av två utgångar...

Igår var jag på en förfest-aktig grej hos Zazas vän. Det var mysigt och jag åt mig fet som vanligt på godis och chips. Jag tror hon blev rätt glad för presenterna jag gav henne, och som tur var tog hon inte mormorstrosan i storlek 50 som en pik. Dom var iallfall grymt snygga på henne.

När alla andra drog vidare till blvd eller hur man nu förkortar det, drog jag till henriksberg för att se oholics. Nu har jag sett dom! För första gången dessutom, eftersom tidigare gånger har jag varit för ung eller inte kunnat av andra orsaker. Men dom var jätte duktiga, trotts den torra publiken och den fjantiga lilla scenen. Jag ska väll inte klaga på torr publik då jag själv inte rörde mig speciellt mycket. Men eftersom jag var så gott som nykter och hade kramp i vaderna gick det inte så bra.

Nån snubbe började ragga på mig, och blåögd som jag är märkte jag inte det. "Självklart kan man komma fram och ge en singel till någon utan att behöva ragga" slänger jag ur mig till Sam innan han säger till mig att han stod och glodde på mig under hela spelningen, flyttade sig dit jag gick osv... Vad är det med vissa killar? Jag står och kysser min pojkvän mitt framför ögonen på nissen, men ändå så fattar han inte vinken!

En helt okej kväll förövrigt.

Ikväll blir det nog mys. Somliga jobbar ju 9.30 imån bitti.

Dagens:
Kasabian - lsf


Projektarbetet klart!

Äntligen. En del saker blev bra, en del mindre bra. Men vad förväntar man sig av en nybörjare som jag...
Nu ska jag bara göra klart min bok med alla skisser osv.
Igår tog Jes lite pics som ska sitta i boken. Har nog aldrig varit så seriös på bild som jag var igår, haha.
             


Nu ska jag klippa och klistra. Peace out.

The importance of being idle.

Idag när jag kom till jobbet fick jag mig en trevlig överraskining. Det luktade SKIT, bokstavligt talat, inne i vårt lilla rum. Mina marmeladmackor höll på att hamna på golvet. Ulrika hade dock fått ta det värsta. När hon kom hit imorse hade lukten varit instängd under natten.. stackarn. Frågan är vad det kommer ifrån? Nån jävla råtta som bajjat där inne? Nån som lagt en blöja i nått litet hål? Vi vet inte, vi kunde inte hitta källan. Det värsta är när det kommer små vindpustar hit, för då känner jag lukten hit ut... Hoppas innerligt att det är borta imån, för då är det JAG som öppnar...

Mitt projektarbete flyter på. Ska trycka på en sak och sy klart tjocktröjan. Sen är det klaart. Efter mycket velande blev trycket på t-shirten "The importance of being idle". Nu är frågan vad som ska tryckas på min lilla ärmlösa topp?
 
Dagens:
Stone Roses - Fools gold

Morgoninsident.

Angående mitt tidigare "bussinlägg".

Jag håller verkligen med Soroor. Det är så sjukt att det ens uppstår ett sånt tankesätt jag tidigare beskrev som det oftast gör, bara genom att åka buss. Varför kan man inte sitta kvar utan att personen undrar varför man sitter kvar? osv.. Och skulle man dessutom snacka med personen bredvid så hade personen tyckt att man var dum i huvudet. Det hade varit en sak om det var en äldre person som hade börjat prata med en. Men hade jag börjat prata med en jämnårig hade personen verkligen undrat vad som pågick. Varför är det så? Vad fan är vi så jävla rädda för? 
Eftersom vi har projektvecka denna vecka tog jag mig friheten att jobba denna morgon. Redan nu har det hänt en liten insident.

En man på runt 40 år frågade mig om vägen till shell-macken som ligger några minuter härifrån. Jag förklarade hur han skulle gå, flera gånger, men han fattade inte riktigt, och sa att jag förklarade långt m.m.. Jag försökte förklara, "sen går du till vänster, och sedan längs vägen, förbi kyrkan." osv.. Sen påstod han att jag räckte ut tungan till honom och sa att jag drev med honom. Att han menade allvar med att han skulle till shell men att jag skojade och sa fel väg.

HAHA vaa?
För det första, varför skulle jag räcka ut tungan åt honom? För det andra, det är ju mitt jävla jobb att förklara vägen, varför skulle jag driva med honom? För att få lite action på detta sjukt trista ställe? Jag vet inte, men jag skrattade iallfall gott efteråt. En del människor är fan för roliga.

En liten fundering.

Har ni tänkt på det det här..

Är en buss nästan full och du kommer på så letar du efter en ledig plats, där båda bredvid varandra är lediga. Oftast går du även längst bak för att se om du kan hitta det. När det inte finns sätter så du dig bredvid någon. Men när folk senare går av så väntas du flytta på dig, till två lediga platser. Oftast så gör du det. Då tänker personen oftast, "hon flyttade på sig för att det finns två lediga platser". Men sitter du kvar så tänker personen bredvid dig garanterat "varför sitter hon kvar?" medan du tänker "undra vad han/hon tänker när jag sitter kvar". Samtidigt vet du om att personen bredvid tänker som den gör. Och du är medveten om att personen vet om vad du tänker. Ni vet om vad den andra tänker och ni vet om att den andra vet om vad ni själv tänker. Skulle du därimot flytta på dig efter ett tag, när det funnits lediga platser en stund så  tänker personen "varför flyttar hon på sig? vill hon inte sitta bredvid mig? luktar jag illa?". Och du vet om att personen tänker så..

Vad kan man dra för slutsatts av det här? Jo, antingen flyttar man på sig med en gång, eller så sitter man kvar hela vägen.


Nu ska jag återgå till mitt numera kalla kaffe och "jobba" vidare..

Trevligt så här på morgonkvisten.

Idag fick jag mig ett redigt "godmorgon" av en glad liten busschaför påvägen hit till jobbet. Måste säga att det är så himla trevligt med sådana chaförer. Som faktiskt orkar hålla uppe humöret trotts att det kanske inte är världens roligaste jobb. När mycket känns skit, man är trött som fan och bara vill hem till sängen igen, kan ett glatt godmorgon och önskan om en trevlig dag, göra min morgon.

E
tt stort plus till dem.

Nu har jag att se framemot en jävla medeltidstext i kulturhistoria som jag totalt glömt av.. Inte nog med att jag har massa projektarbete att göra, nu ska även denna göras, tills imån. Fookin hell.Just ja, jag tror jag ska införa dagens låt. Eller aa, dom dagarna då jag skriver och då jag kommer ihåg det.

Dagens;
Oasis - Live forever
OOps.

Jag glömde skriva trycka på t-shirten och linnet! Då måste jag alltså hitta tryck, skära ut dom, köpa färg och annat skit.

DÖÖ.


Ååångeeest.

Nu har jag äntligen stickat klart min halsduk, den gråa som jag hållt på med nu i flera veckor pga. att det varit slut på stora lagret. Lyckligtivs var det en som återlämnade ett sånt jag behövde igår, så nu är den faardig.

Jag känner ganska stor panik inför projektarbetet måste jag säga. Det ska vara inne om 10 dagar och tills dess måste jag göra följande; 

- Sy klart min kjol
- Sy en tjocktröja
- Göra klart "oasis" halsbandet gjort av pärlor
- Skriva en jävla text om varför jag valt att sy
- Skriva i loggboken, allt jag missat
- Fota Sara och mig för att sedan lämna in det tillsammans med skisser (som jag också måste göra om) m.m..

Och sen ska man göra en slutrapport om jag uppfattat det rätt? Frågan är om den också ska va inne på måndag nästnästa vecka. Isåfall skjuter jag mig.. och mina korkade lärare som ger oss fram till efter HÖSTLOVET på oss. Idioter.

Ne nu ska jag återgå till projektarbetet denna ensamma fredagkväll, kanske jag fortsätter virka på min röda mössa. Antagligen inte för just nu ser den fan inge vidare ut.. Och förhoppningsvis kommer Sam hit om nån timme och göra mig sällskap.


RSS 2.0