På spa med rika norrmän.

Vill börja med att be om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen, och svar på kommentarer. Men mitt internet är segt som fan och det lockar mig inte att sätta på nätet när jag vet att jag inte kommer längre än till att öppna internetfönstret för att jag ska vilja kasta ut skiten genom fönstret.

Nåja. En kort sammanfattning från de senaste dagarna.

I tisdags träffade jag Sara och Therese för lite öl och småtjöt etc på Victoria. Mycket trevligt att träffa dom eftersom dom snart åker till London.

Var ute med mitt gamla jobb i onsdagskväll. Med informationen alltså. Bowlade och käkade riktigt god mat. Bowlingen ska jag väll inte gå närmare in på kanske...

Men kan ju lugnt säga att det gick bättre i onsdags än vad det gjorde igår! Ja, igår träffade jag Andrea till och börja med för en liten middag på Henriksberg. Det dröjde inte länge förän Sara, Michael och sen även Daniel joinade oss. När Andrea lämnat oss, och ett par öl senare fick vi för oss att ta en bowling tvärs över gatan. Sara var riktigt jävla bra, och jag var helt klart sämst. Utan tvekan. Jag säger det efter varje gång, men igår var fan den sämsta omgången bowling jag någonsin spelat. Jag fick alltså knappt hundra poeng, på två serier. Ja, jag behöver inte gå närmare in på det. Men jag har kommit fram till att jag kanske ska börja kasta klotet som en boulkula (?) igen...

Nu sitter jag på en hotellsvit i Strömstad. Min käre mormor fyller sjuttiofem i morgon och har bjudit med mig, mamma och Lena hit. Till ett Spahotell i Strömstad där det vimlar av rikemansnissar. En väldigt god tanke, men jag vet inte riktigt om stället är något för mig. Har precis varit och käkat middag på restaurangen. Eller ja, det slutade med att jag fick gå och hämta lite käk på buffén. För det var fanimej den fjantigaste portionen jag varit med om. Ingen Brodalens här inte. Men inte lika fjantig som priserna på behandlingarna dock. 800 kr för en helkroppsmassage. Fy fan. Det är någon slags festival här i helgen också. Di Leva spelade förrut. Tyvärr var vårat schema späckat, så vi hade inte tid till att se honom. Hade varit rätt kul.

Well, nu ska jag titta lite på teve hade jag tänkt. Det blir en tidig kväll ikväll. Imån blir det utgång med kusinen någonstans. Ska bli trevligt.

Godnatt folks.
 


Jellyfish.

Min vän är riktigt duktig hon.

http://www.myspace.com/mysilbergsprekken


   


Insikt.

Efter dagens gång har jag kommit fram till att jag inte vill gå den där teaterkursen mer. Den ger mig absolut ingenting och pjäsen vi ska sätta upp är trist. Sjutton personer delat på sex karaktärer. Kaos. Känner helt enkelt att den summan inte är värd att betala för att sätta upp en pjäs jag inte ens känner för att göra..  

Satsar mycket hellre på Amatöraktörerna kan jag säga. Vi kan göra precis vad vi vill, hur vi vill, när vi vill. Och det är gratis. Skitbra.
 
Cheers. 
 


Renovering i full gång.

Det är inte bara jag som ska få det nytt i mitt hem. Mina föräldrar stor-renoverar köket just nu. Det går inte att ta sig fram och det finns inget vatten i kranen. Eller det finns ingen kran rättare sagt. 

Jag tror inte mina föräldrars parhus har stått utan att ha något nytt projekt på gång, någonsin. Alltid är det något som ska fixas och grejas. Och nu när de äldsta barnen har flyttat ut är det massvis med nytt som ska göras. Det är ju trevligt att det ska göras ett gästrum iallafall. Så man slipper sova på soffan när man hälsar på. 

Tycker lite synd om far min kan jag säga. Det var ju inte alls längesedan han hade fullt upp med att fixa i ordning min och Sams lägenhet. Och nu, inte ens ett halvår senare kommer han få nytt att göra i mitt nya hem. Det ger mig riktigt dåligt samvete, det gör det. Men nu är det så helt enkelt. Så jag har inte tänkt göra några stora förändringar, inte med en gång. Och jag kommer nog göra det mesta själv. Det kan jag göra vill säga.

Nåja.

Var ju på Ikea igår som sagt. Hade trevligt sällskap av Sara. Jag handlade lite smått och fick lite smakråd etc. Det var trevligt det.

Den apan åker ju till London med Therese om en vecka.. Men mer om det senare.
 
Nu ska jag laga mig och syrran lite käk. Hur det nu ska gå till.
 
 

Kasabian - Reason Is Treason

Personligen föredrar jag den här versionen än den andra..


 

Heelo.

Denna lördagskväll passar jag min lillasyster. Var lite smått sugen på öl ikväll, men min bruna lilla skinnplånbok är helt tom. Så det får bli nästa helg.

Vi har ägnat kvällen med att titta på Melodifestivalen. På syrrans begäran. Vad ska jag säga om det? "HAHAHA" sammanfattar väll det hela. Sicket skämt. Och man fattade ju redan innan att emd skulle gå vidare.. Inte på grund av att låten var bra, för den var ju ungefär lika värdelös som Petras skämt. Utan för att halva Sveriges nyblivna tonåringar råkar vara hopplöst förälskade i dom. Eller något. Och den unga tjejen.. Skitfin röst verkligen. Men låten?

Jag ska väll egentligen inte yttra mig eftersom jag råka skita fullständigt i vem som vinner och inte..  Men hela den här grejen med melodifestivalen verkar ha gått riktigt utför.

Nåja.

Imån tror jag det blir en sväng till Ikea. Bäckebol har ju öppnat nu i igen och är lite sugen på att se vad som finns. Har ju en del jag måste köpa till hemmet.  
 
 

H&Ms heminredning.

Blev lite smått besviken faktiskt. Fanns ingenting jag fick lust att köpa.

Möjligtvis den här kökshandduken;
Fast nej, inte ens den..

Det är tråkigt, det är det. 
 

White Stripes - Hello Operator.

Förmodligen det bästa trumsolot någonsin...


 Det var förövrigt den här låten jag satte på inne i rummet. Inte konstigt att jag blev skrämd.
 

Hjärtat i halsgropen, igen.

Höll precis på att skrämma livet ur mig själv. Jobbar på Allum och tänkte vara lite halvt busig och spela lite musik inne i rummet. Vad jag inte visste var att det var så inihelvete högt! Och eftersom musiken inte kom ur några högtalare så visste jag i vad jag skulle sänka någonstans. Förutom på volymknappen på Youtube. Men tro fan att musen inte hittar rätt. Det blev till att stänga av hela skiten, eftersom det verkade vara den snabbaste vägen att få tyst på det.
 
Givetvis stod det en kund vid disken just då..
 
På tal om sådana situationer. 

Minns en gång när jag var i tidiga tonåren och snackade med en gammal vän på msn. Av någon anledning ville han att jag skulle ta på min cam. Tänkte inte så mycket på varför han ville det, utan satte på den och försökte sitta still så jag inte skulle fastna i någon ful bild. Sen skickade han en låt till mig, och bad mig höja volymen. Nått arabliknande och jag tänkte att det var en låt han tyckte om, eftersom han var alban och vi precis innan diskuterat musik. Men icke!

Jag satt där med camen påslagen och försökte se snygg ut, och lyssnade på låten med nästan full volym, samtidigt som jag stirrade på skärmen (han sa att jag skulle titta noga). Och mitt i allt "shalialaia" så kommer världens jäävla skrik och exorcistentjejen upp i rutan!

Där trillade jag av stolen, på riktigt. Och jag stängde av datorn fort som fan kan jag tala om. Det tog flera minuter innan jag återhämtade mig, utan att överdriva.

Det är ju synd att jag inte har kvar den fagra bilden han print-screenade..   
 

Hjärnan i rullning och Ika i rutan.

I tisdagskväll efter jobbet åkte jag hem till min gode vän Andrea för att stanna över natten. Efter lite käk och småprat kläckte hon den geniala idén om att faktiskt ta upp det vi tidigare pratat om, nämligen att starta en frigrupp vid namn "amatöraktörerna" (klockrent namn om jag får säga det själv). Men inte att starta en frigrupp med andra, utan att faktiskt göra en, bara hon och jag. Givetvis var jag väldigt på den idén. Så i cirka fem timmar spånade vi på idéer, och började till och med skriva lite på ett manus. 

Det kommer bli klockrent kan jag säga. 

Sen på något vis kom vi in på sjuka barnprogram som gett en mén för livet. Jag talar givetvis om "Ika i rutan"!

KOMMER NI IHÅG DET PROGRAMMET?

Fy fan alltså. Jag var så sjukt rädd för det programmet. Men jag tittade ibland, och mina minnesbilder ger mig hjärtklapp. Jag mår seriöst dåligt bara jag tänker på den jävla kvinnan och det barnprogrammet. Jag undrar fanimej om inte jag är räddare för det idag, än var jag var när jag faktiskt tittade på det som liten.

Det måste jag vara. För Andrea envisades med att sätta på ett youtubeklipp, och jag blev seriöst rädd på riktigt. Vågade knappt titta!  Är det inte sjukt, att må så dåligt över något man tittat på som liten?
 
Och just i det klippet hoppar Andreas kattjävel upp i stolen bakom mig. Jag hade också skrattat så jag grät om jag sett min min samtidigt som jag skriker och nästan trillar av stolen av rädsla. Det hade jag minsann.

Ika kan jämföras med skräckfilme-rädslan. Helt klart.
  

 

Vanlig säng eller loftsäng?

Jag har beslutsångest.

Eftersom det är en etta jag ska flytta in i, så måste jag komma på en lösning när det gäller sängen. Har alltid tänkt att jag ska ha en vägg mellan säng och soffa för att skärma av rummet lite. Och ha en vanlig säng. För då skulle jag kunna göra min egna "huvudgavel" eller vad man kallar det. Alltså en träskiva och klä den med tyg, som jag velat göra. Och jag såg nu senast också att det får plats en arbetsbänk i rummet, dvs, en sy/målar/skrivar-bänk, även om jag har en vanlig säng. 

Men jag har också varit inne på att ha en loftsäng. Min pappa har gjort loftsängar förr, så han skulle kunna göra en smart sådan. Och då ha draperi runt sängen bara. Det är ju givetvis en smartare lösning eftersom jag får plats med mycket mer i rummet. Och då kan jag ha min arbetsbänk under sängen, vilket hade varit rätt skönt.

Men jag vette fan alltså. Jag har haft loftsäng förr. Och jag har inge vidare bra minnen från det. Bulor i huvudet, bäddningen, osv. Det är jobbigt helt enkelt. Jävligt jobbigt.

Nå, vad tycker ni?
 


Vad är det för en dag?

Jo, min NAMNSDAG! Sandra och Alexandra är det idag.

Grattis till mig själv, eller vad man nu säger..

Ska jag vara helt ärlig så har namnsdagen aldrig varit något jag firar. Förstår inte ens grejen med varför det ska finnas namnsdagar? Hade inte ens vetat att den var idag, om inte mormor ringt och väckt mig i morse för att gratta mig. 
 
Min barndomsvän däremot, hon och hennes familj hade alltid  tårta och grejer på deras namnsdagar. Inte konstigt att jag hellre föredrog deras namnsdagar än min egen...
 

Pink Floyd - Lucy Leave.

 

Sex, sex, sex...........

Kom nyss hem efter en bio med lillasystern. Vi såg "Wild Child" den här gången. En film om en tjej som ska börja på en engelsk internatskola. Det känns som en standardsak för mig att skriva att den var "för förutsigbar" och  "alldeles för amerikansk", etc. Men faktum är det stämmer in väldigt väl även på denna film. Så nej, det var ingen film i min smak. Men den gick att titta på. Absolut.

Men det är en sak som upprör mig.

Varför ska så jävla mycket anspela på sex? På sexighet etc, etc. Den här filmen är från sju år. Dessa tonårsflickor vill bland annat klä sig "slampigt" och "sexigt" på en maskerad. Och på maskeraden dansar huvudpersonen till någon jävla hiphop och åmar sig inför folket och killarna blir givetvis riktigt imponerade. Som det brukar vara på dansgolven på värdelösa uteställen. Precis så. Jag tycker det är jävligt olämpligt alltså. Visst att dom pratade lite om sex i filmen. Det är helt okej. Jag visste också hur man gjorde barn när jag var sju. Och för dom som inte vet, dom förstår ändå inte vad det är när det snackas om det. Och frågar dom päronen efteråt kan föräldrarna lika väl säga att det är något annat. Men att tydligt visa att "klär man sig kortkort och dansar sexigt, då blir killarna imponerade (och det vill man ju)", det är fel i en barnfilm. Jävligt fel.

Och för att inte tala om reklamer. Där kan man verkligen snacka om att anspela på sex. Redbull-reklamen innan bion idag exempelvis. Eller den där jävla V6-reklamen, när den lilla blåa bollen hoppar ner i springan på den heta kvinnan som sitter i soffan med halva tuttarna fullt synliga. Pinsamt jävla dålig.

För folk kan väll seriöst inte tänka; "Hm, ja.. det där V6 kanske man borde ta och prova endå" efter att ha sett den reklamen? Fast det kanske helt enkelt är som med den värdelösa porrfilmen jag och Sam fick i julklapp av Chrille, med en massa äckliga gamla män som sätter på vackra, unga flickor. Att folk som känner sig tillhöra deras klass får en glimt av hopp och tänker "kan han sätta på en sån som henne, så kan jag också det" (det finns ingen annan förklaring till varför man annars skulle göra en sådan film). Att käkar man V6, då får man minsann vackra kvinnor på fall
 
Inte fan får man ett vackrare ligg bara för att man käkar V6 och inte ett helt vanligt jävla Extra?

Jag blir galen på all jävla sexfixering. Inte konstigt att smågluttar känner att de måste ligga när dom är tolv år, när dom hela tiden blir matade av en jävla massa sex utifrån. Eller att unga flickor klär sig och ser ut som om de ska på maskerad när sådant till och med visas i en film för sju år..
  
 


Vilken jävla morgon.

Det går inte riktigt att förklara mitt tillstånd just nu. Jag mår inge vidare alltså. Så trött att jag skulle kunna somna stående, och jag känner mig smått bakfull. Inte på ett illamående vis. Utan mer huvudet och magen. Ja, ni fattar.. 

Kan inte förstå hur jag kunde vara så korkad att säga ja till att hoppa in för en tjej på Allum idag. Morgonpasset dessutom. Dagen efter en spelning! Mycket dumt gjort. Det var väll pengarna som tilltalade mig antar jag. Hade ju dock glömt av att dom spelar en massa oljud (minst sagt) i högtalarsystemet hela dagarna. En jävla massa ljud. Tamburin, trumma, sax.. Emellanåt kommer det någon form av "låt". Men det är så äckligt datagjort. Fruktansvärt för öronen. Spyr jag inte på grund av gårdagens öl, gör jag väll det av musiken..

Nåja.

Spelningen igår. Sicken spelning alltså! Helt fantastiskt bra. Ebbot och gänget var helt otroliga. Sjukt bra scennärvaro och stämningen var verkligen på topp. Dom körde en del nya, men dom gamla goda var helt klart bäst. Och Ebbot, han ser ut som en björn man bara vill krama om. Så underbart rolig och han bjuder verkligen på sig själv. Som när han gled på publiken! Just då älskade jag att ta på hans svettiga ölkagge, helt klart.

Utgången efter spelningen var väll inte fullt så bra. Vi stack till Pustervik, Locus. Nittio jävla kronor för att dansa fem minuter till house. House, jag hatar det. Så jävla enformigt och trist. Pengar i sjön, minst sagt.

Men gårdagskvällen var lyckad. Absolut!
 

The Soundtrack Of Our Lives.

Ikväll spelar dom på Trädgårn. Ska bli jävligt trevligt. Hoppas att Oholics är förband, var längesedan jag såg dom.

Någon som ska dit?

Innan dess blir det en tur till stan för att hämta biljetten och köpa Sams treårs/allahjärtansdag/födelsedags-present.

Fick förvövrigt världens bästa present av honom för några dagar sedan. Dig Out Your Soul-Lpn! 
Have a nice day.

Fredagen den 13.

Jag förstår verkligen inte varför denna dag skulle vara en otursdag. Vem fan har kommit på en sådan fjantig idé? Blir folk seriöst rädda och tar det extra försiktigt idag och grejer, bara för att den trettonde råkat hamna på en fredag? 

(Händer det mig något dåligt idag så lovar jag att jag tar tillbaka mina ord. Men om inte, fook it.)

Det enda jag vet är att tv-kanalerna säkerligen får för sig att visa skitfilmer. Dvs, skräckfilmer. Har sagt det förut, men förstår verkligen inte poengen med sådana. Är det bara jag som skiter ner mig när jag ser skräckfilmer? Psykade barn och grejer. Nej, sen jag såg Children Of The Corn och Terror På Elmstreet-filmerna som liten, har jag fått mén för livet.  

Nåväl.

Igår var jag och ett gäng tjejer på Svanen och hade det trevligt. Drack öl och dansade. Jävligt dålig musik dock. Och dom hade ingen T-Rex, Jefferson Airplane, Oasis, etc. Men dom spelade en The Smiths iallafall.

Tror dock inte det är vidare smart att gå ut om man ska jobba dagen efter. Mina ögon var smått halverade och jag kände mig inte allt för klar i huvudet.

Men det var det värt. Faktiskt. 
  

Gott folk.

Jag har en sak att berätta för er.

Det känns lite smått sjukt att säga faktiskt..

Jag ska flytta. Till en bostadsrätt i Strömmesberg.  

Jag och Sam har varit sambos i drygt fyra månader nu, men det har inte riktigt blivit som vi tänkt oss. Jag har ingen direkt lust att skriva varför, men det har inget med mig och Sam som par att göra. Jag är inte redo för sambolivet, kort sagt.

Den tjugosjunde februari får jag tillgång till lägenheten. Ska bli trevligt. 
 
 

Oasis - Live Forever.

Det här är anledningen till att jag har Live Forever inristat på min kropp. En av dom bästa låtarna genom tiderna.


 

Tre år.

Idag är min och Sams treårsdag. Tre år! Helt sjukt vad tiden har gått. För tre årsedan satt vi på vanilj, nervösa som aldrig förr och pratade om oss två.

Det blir bio ikväll och middag. Ska bli trevligt!

Igår började teaterkursen. Det var riktigt kul faktiskt. Var lite smått nervös innan, men det var sköna människor och vi hade det riktigt trevligt. Det är kul att det är blandade kön och åldrar också. En skitmysig gammal tant är med! Klockren. Vi ska sätta upp en föreställning, Födelsedagsfesten heter den. Skall visas upp under vecka 18 på Hagateatern. Ser framemot det!

På vägen hem var jag med om en sjukt lustig situation kan jag säga.

Jag tog 17-bussen, och den var rätt full så jag satte mig vid de tresäterna som finns längst bak på stombussarna. Några hållplatser efter mig kliver det på en kille, som sätter sig bredvid mig då det i princip är den enda platsen som är ledig. Ju längre vi åker ju mer hoppar folk av. Tillslut är det bara jag och denna kille som sitter brevid mig kvar på bussen! Och där sitter vi, ihopknödda bredvid varandra (dom platserna är mycket mindre än vanliga) säkert fyra hållplatser, helt ensamma i denna buss! Det kändes så jävla lustigt. Jag visste inte om jag skulle flytta på mig, och sätta mig någon annanstans. Och jag vet att han tänkte likadant. Men efter att ha suttit så en stund så kunde vi ju inte flytta på oss. Och i och med att vi satt på sidan kunde vi se varandra i fönstret mitt emot. Ju längre vi åkte, ju mer var jag tvungen att hålla mig för skratt. Hela situationen kändes så jävla konstig. Men kul. 
 
Det kanske bara är jag som tycker sånt här är kul...
 

Mattematik....

Hade en riktig apnisse till kund på jobbet idag. Han och en vän skulle köpa mackor, varav en av dom skulle göras. Jag hade ingen aning om vilken, eller vad den skulle kosta eftersom det inte är jag som gör mackorna. Så jag frågade chefen vad det skulle kosta. Då säger gubbjäveln, som redan fått veta vad den skulle kosta; "TRREETTIO + FEMTON, KAN DU INTE RÄKNA UT DET? HAR DU INTE GÅTT I SKOLAN ELLER, DET MÅSTE DU JU KUNNA, VILKEN SKOLA GICK DU PÅ EGETNLIGEN?"

"What..?", tänkte jag med ögonbrynen vid lugghårfästet..

En del människor alltså.

På tal om matematik. Vi har en kassa-apparat som borde pensionerat sig förlängesedan. Det är alltså huvudräkning som gäller, och det brukar ju inte vara några problem. Men när folk ska ge mig mer för att slippa ha mynt och grejer, då händer det att jag får lite smått hjärnsläpp..

Nej, matte har aldrig varit min starka sida kan jag säga. Förutom någon gång i åttan, när vi skulle börja med negativa tal eller vad det hette. Då var jag kanon. Inte ens Han som trodde han var Gud kunde det på den första lektionen. Men det kunde jag. "Sucker", tänkte jag lite smått för mig själv och njöt av min lilla stund i matterampljuset. 

Geometri var jag duktig på också. På ett prov åtminstone. På det provet innan nationella, så man skulle kunna få veta ungefär vart man låg i matten. Fick långt över VG, och det var riktigt bra från att ha varit en liten G-are. Lärarna blev skitglada och väntade sig ett VG på nationella.. 

Men givetvis gick det skit på det provet... 

Glad att det är över. Oerhört glad. 
 

Bilder på oss från Stockholm.

Inte många, men några..
 


Fatboy Slim - Praise You.Genial låt! Tyvärr gick det inte att lägga upp den brilljanta videon. Men om ni dubbelklickar på rutan så finns den sen på höger sida. (medelliagrey..) 

Enjoy.
 

Vårväder.

Solen skiner och det luktar lite smått vår ute. Det är trevligt, och varmt välkommet.

Det blev ingen lugn hemmakväll för min del igår, som jag planerat. Istället blev det öl på Seljden och dans på Pustervik med Andrea, Sara, Viktor, Hans etc. Det var "tok disco" tydligen. Musiken gick väll att dansa till. Lite väl mycket "tok" kanske. En bra låt spelades. White Stripes - My Doorbell. Genial låt. Musiken på nedervåningen var jävligt mycket bättre kan jag säga. Men vi hade det trevligt!

Idag var det planerat att fika med en gammal arbetskamrat från Åhléns, men jobb kom ivägen så det får bli någon annan dag. 

Imån ska jag börja en teaterkurs. Lite smått nervös faktiskt. Lite rädd att det bara är en massa riktiga teaterapor. Alltså så som man tänker sig en person som håller på med teater. Jag är långt ifrån en sådan och vill inte direkt känna mig obekväm. Men det ska bli intressant. Jag hoppas att det är vuxna med. Skulle vara riktigt kul. 

Nej, nu ska jag försöka fynda lite på tradera. Har aldrig varit vidare bra på det där. Har förlorat i stort sett allt jag verkligen velat ha, för att jag inte minns sluttiden. Segt..

Have a nice day. 
    

The Verve - Lucky man.


Som ni märker har jag blivit fullkomligt besatt av att lägga upp musik från youtube..
 

Lördag.

Idag träffade jag Andrea i stan. Det kändes som om det var riktigt längesedan, fast det bara var en vecka sedan. Vi strosade omkring lite, Andrea köpte lite saker och jag blev mest besviken över vilket skitutbud Göteborg har när det gäller kläder. Sedan satte vi oss på Ahlströms, dit Sara och Becka kom så småningom. Det var trevligt, men jävligt kallt eftersom vi satt ute.

På vägen hem satt det en tjej mitt emot mig på vagnen. La märke till hennes läppar. Hon måste ha sprutat in något i dom, tänkte jag. Sen tyckte jag att jag kände igen henne från något, men kunde inte riktigt placera henne. Sen när jag gick av kom jag på att det var hon Stinalee, bloggerskan..

Jag har bara varit inne på hennes blogg ett fåtal gånger, så jag vet inte riktigt hur hon är, eller vad hon skriver om. Har dock hört en del andra säga att hon skriver om rätt mycket skit. Massvis om utseendefixering, mycket dubbelmoral och grejer. Men jag vet inte. Kikade in på hennes blogg nyligen. Tycker hon verkar rätt ointressant..

Hon ser lite ut som en fågel. Med silikonläppar. Om någon undrade.. 
 

T-Rex - Bang A Gong.Åh, nu blev jag lite sugen på att se Billy Elliot..
 

Hej jag heter Ray, vad heter du?

Häromdagen såg jag en sjukt bra film. Fyra Nyanser Av Brunt. Har sett den tidigare, men hade glömt av hur bra den är!

Tragisk på många sett, men också rolig. Och vacker på något vis. En del helt genialiska scener.Se den!
 
 

Stone Roses - Fools Gold.
Somliga föredrar säkert originalet. Men jag gillar den här remixen mer.
 

Kasabian - British Legion.
En av Kasabians bästa låtar.
 
 

Min teori.

Nyss hemkommen från restaurangen. Lika tråkigt som vanligt. Avskyr det. Samma sak varje dag, och min chef har en liten Gordon i sig..

Men jag får mat. God mat. Det är bra.

Höll på att kissa ner mig när jag kommit innanför dörren. Ytterst nära kan jag säga.

Varför är det alltid så? Att så fort man kommer nära ytterdörren blir man kissenödig? Har någon ett svar på det? Jag kände inte av det förrän precis vid dörren, och sen gick det bara utför. Skitjobbigt. 

Kan i och för sig tänka mig att det handlar om att kroppen slappnar av mer när man vet att man har tillgång till en toalett. Att man kanske egentligen har varit kissenödig en längre tid, men vet att det inte går att göra något åt, och därför inte känner av det på samma sätt. Eller något.
 

Boy with the blues.

Lyssna och njut. (Och tack Therese för hjälpen)
 

Minns ni mitt nyårslöfte?

För er som inte gör det så hade jag iallafall som nyårslöfte att föra över en summa pengar varje månad i ett år, till olika välgörenhetsorganisationer.

Nu har jag fört över pengar till min första organisation. Det blev Röda Korset för januari månad.

Det känns lite smått bra nu. Konstigt nog. Eller jag känner mig bra. Snäppet bättre till att vara en god medmänniska.

Och som jag skrev sist, detta borde fler göra.


Varsågoda.

 

Lite smått förvirrad.

Jag vet inte hur länge jag funderat på att lägga upp lite grejer från youtube här. Musik etc. Problemet är att jag inte vet hur man gör. Och jag har aldrig frågat någon om hjälp.. Eller ens försökt ta reda på hur man gör.

Men jag har kommit fram till att jag inte vill att ni ska gå miste om så sjukt mycket bra som finns på youtube, så därför ber jag er nu om hjälp.

Det är säket skitsimpelt.

Hur gör man?
 


...?

Sitter på Allum idag. Ganska så motvilligt, eftersom jag är riktigt ur funktion. Det är lika illa som vanligt, MEN! Nu har dom börjat spela någon jävla LOUNGEMUSIK i högtalarna?! 

What..?

Visst att dom vill förnya sig. Men vad fan, gör något vettigt. Som att ändra presentkorten till kort, och inte en papperslapp, eller något. Inte något som skrämmer iväg folk...
 

Oasis, 28/1-09.

Egentligen borde jag skrivit om vår impulsresa till Stockholm för länge sedan, med tanke på att det var en av dom roligaste kvällarna i mitt liv. Men jag har inte riktigt tagit mig tid till det.

Iallafall.

Trotts att spelningen började fem timmar efter att vi kommit fram till Stockholm, var vi sent ute även denna gång (dels på grund av biljettstrulet, Malin V skrämde livet ur oss ett tag kan jag tala om). Så efter en snabb måltid tog vi ett par öl på ett otroligt trevligt ställe där större delen av folket också skulle på spelningen. Oasis spelades i högtalarna och stämningen var på topp.

En stund senare var det dags att gå in på Globen, och den här gången var vi i tid för att både hänga av jackan och gå på toaletten. Och med inställningen, "vill man, så kan man" även denna gång, så hamnade vi återigen längst fram (dock var det inte lika populärt den här gången). Vi missade som sagt "fuckin' in the bushes" på Scandinavium, så det var riktigt kul att få se bandet gå in på scenen. Vilken känsla! Den bästa låten under spelningen var nog "Morning Glory", igen. Men även "Don't look back in anger" var otroligt bra. Och Noels ansiktsuttryck var genialt, när folkmassan sjöng på i pausen i slutet av låten. Haha.  

Spelningen var bättre än i Göteborg, helt klart! Bandet verkade mer taggade, Liam var lika arrogant som vanligt, givetvis, men även pratglad. Och stämningen bland publiken var helt annorlunda. I Göteborg var det folk som gillade Oasis. I Stockholm avgudades dom. Och det märktes. Kärleken fanns i luften! Sen kan man fråga sig hur dom inte kan spela "Live Forever" som är en av deras absolut bästa låtar.. Riktigt synd.

Efter spelningen, som kändes på tok för kort, drog vi på efterfest på Marie Leveau och det dansades på Bangers n mash. Och jag säger då det, jag har aldrig varit med om ett dansställe som spelat så bra musik. Oasis, Stone Roses, The Who, White Stripes, etc. Sen vet jag vet inte om Stockholmare är riktiga torrbollar, eller om vi dansade på något konstigt vis, men kort sagt, vi ägde dansgolvet. 

Som sagt, en av dom roligaste kvällarna i mitt liv. Vi hade så jävla kul, och vi träffade på massvis av sköna människor. Och Stockholm, sicken stad! Hade absolut kunnat tänka mig att flytta dit en vacker dag.

Otroligt lyckat, verkligen!
 
 

RSS 2.0