Skolaskolaskola.

Ja, idag började jag en grundkurs i filmvetenskap. Det verkar riktigt trevligt måste jag säga! Och även människorna verkade sköna.

Trodde jag skulle vara lite smått pirrig, ungefär som när jag började gymnasiet, men icke. Kan bero på att Therese var med. Lite lättare när man inte är ensam.

Lite småskämmigt att jag nästan somnade dock, medan vi tittade på början av Casablanca. Jag var helt galet trött! Att sova på lektionerna i grundskolan och gymnasiet är inte särskilt märkvärdigt, men det här är inte bra alltså, får ej upprepas.. 
 
Imorn börjar det på riktigt!
 

Mimmi pigg.

Det här roade jag mig med i fredags, medan Andrea gjorde sig fin inför utgången..





Ja, sminket var inte som det var tidigare under kvällen. Om man säger så..
 

Mys hos mig i tisdags.







Sara, Therese och jag.
 


Jävla blogg.se.

Är det bara mig bloggen fuckar för?

Kan inte lägga upp bilder, se statistik, osv. Seegt. Med tanke på att jag har aptråkigt just nu. Det är lite fest här och var, men jag har inte orkat lyfta på arslet ikväll. Kan heller inte titta på film eftersom jag kopplade ur dvdn till maskeraden igår och orkar inte koppla in den igen. Vad göra? Nana kanske.

Har även kommit fram till att facebook kan vara rätt bra ändå. Ibland. Exempelvis när man råkar se bilder på gamla vänner som fyllt år, haft middagar, osv.. Eller vad säger ni?

Imorn ska jag verkligen städa mitt hem. Det ser ut som hej kom och hjälp mig. Vilket det ofta gör. Men nu är det är det fanimej illa..
 
Godnatt.
 


Maskeraden.

Den blev väldigt lyckad måste jag säga. Jag hade skitkul och det verkade som om de flesta hade det..? Och alla hade verkligen gått in för det, vilket var otroligt roligt. Marilyn Monroe, Lilla My, Bluesbrothers, Audrey Hepburn, osv. Och Sara, Karlsson på taket. Hon var så sjukt söt i sin lilla outfit, såg ut som en riktig OIare! Jack Sparrow tog iallafall hem priset för bästa outfiten, med all rätt. Well, vi dansade, käkade gott och hade det jävligt trevligt i Kransens festlokal. Som såg allt annat ut än en festlokal...

Tyvärr sket sig mitt och Andreas practical joke vi hade tänkt göra. En ballong, täckt med grädde och tårtljus. Ja, ni kan ju tänka er vad som hade hänt när den tårtan hade skurits upp. Vi tog för lång tid på oss helt enkelt..

Under kvällens gång kläckte någon den geniala idén om att gå till Gretas. Och så blev det! Vi som orkade fortsätta gick dit iklädda våra utstyrslar. Och det kanske är utklädd man ska vara när man ska gå ut. Det tog inte ens tre sekunder (utan att skämta) förrän jag fick en öl en snubbe.. Inne på Gretas dansade vi och hade oss. Hemskt trevligt!

I morse var det inte fullt lika trevligt. Jag mådde skitbra, tillskillnad från Andrea och Victor. Men att städa den lokalen var jävulskt jobbigt. Folk skiter ju i att torka upp efter sig när det spills och grejer. Men men, jag hade förmodligen varit likadan.

Det togs massvis av bilder, lägger upp dom senare. 
 

Gårdagen.

Den var tamigfan toppen, fram till klockan tre då Sam berättade att Oasis lagt av. Jag DOG. Jag ville lägga mig på marken i fosterställning och gråta...

Det känns fortfarande helt sjukt, men samtidigt inte helt oväntat... Fan, jag kommer förmodligen aldrig få se dom igen! Jag har varit på tre konserter och det har varit några av de bästa kvällarna i mitt liv.

Live Forever.
 

Kukanus.

Oasis har lagt ner.

Jag dör.......
 

Regn och rusk...

Givetvis ska det regna utav bara fan idag. På min och Andreas dag. Så jävla typiskt.

Angående min outfit till ikväll. Först var det tänkt att jag skulle vara Alice i Alice I Underlandet, sen Dorothy i Trollkarlen Från Oz. Men eftersom jag klippte av mig håret så funkade det inte lika bra längre. Och hade ingen vidare lust att köpa en peruk (tycker dessutom det är jävligt snuskigt. Iallafall begagnade). Så nästa tanke var Uma Thurman i Pulp Fiction. Har ju i princip sånt hår nu, så det hade inte varit några problem. Men samtidigt hade det varit så jävla tråkigt. Så nu ska jag vara Mimmi mus. Även det rätt tråkigt måste jag säga. Men nu har jag inte mycket till val.

Dock blir outfiten inte som jag tänkt mig. Har ju ingen vippig kjol, bara en prickig. Men det är bättre än inget alls! Har ingen rosett heller. Fook... Om någon själ därute som ska komma råkar ha en hårrosett hemma, ta med dig den. Tack.

Ska man ta sig en liten lur nu kanske? Innan Andrea kommer. Är galet trött..

Jo, en liten får det blir.
 

Alla som inte dansar är våldtäcksmän.

Min kära Sara är hemma i Sverige och hälsar på i två veckor. Otroligt trevligt att få träffa henne igen! Det var ju i maj under mitt Londonbesök vi sågs senast. Jävligt längesedan med andra ord.

Dom senaste dagarna har bestått av mys med henne och Therese hemma hos mig, öl på Kings Head med dom och några till och igår blev det Nef. Kön var helt sanslöst lång och hade det inte varit för att Sara och resten redan var inne så hade jag aldrig i hela mitt jävla liv ställt mig i den kön. Det var ju tur att Michael stod relativt långt fram så jag slapp ställa mig längst bak. Väl inne var det iallafall trevligt! Och uppenbarligen var det inte ett skämt när Sara och Therese nämnde "Maskinen" och började tralla på rubriken ovan, på Kings Head. För visst fan spelade dessa jävla nissar under kvällen. Men som jag tidigare sagt, det är inte bandet man ska tycka synd om eftersom folk uppenbarligen köper det, utan det är folket som tycker det är bra man vill slå in lite vett i huvudet på...

Nåja, det var en väldigt trevlig kväll som sagt. Förutom den stunden då min vinröda kofta var borta. Förkrossad är bara förnamnet. Jag hade till och med gett upp hoppet om att hitta den, så illa var det kan jag tala om. MEN, Michael den lille ängeln gav sig ut och letade och HITTADE den. Tacktacktack!

Idag har jag mått förjävligt. Sömnbrist och vätskebrist är ingen bra duo...

Godnatt.
  


Vägbeskrivning till maskeraden.

Har aldrig varit i lokalen och vet inte var den ligger, men så här mycket vet jag. Är en jävla kratta på att förklara, men det här får duga..

Alternativ 1. Det smartaste, samt bekvämligaste om man är lika lat som jag:
- Ta dig till redbergsplatsen på något vis. Ta sedan buss 62 till strömmensberg, avgår på samma hållplats som buss 17. Hoppa av vid Kransen. När du har hoppat av ser du Maxigrillen, sväng runt hörnet om den. Fortsätt sedan rakt fram, längs det gula huset, så långt du kan. Om det nu inte är uppenbart vart vi håller hus, ring. 

Alternativ 2.
-  Ta linje 1,3 eller 17 till härlanda hållplats. Gå sedan över det övergångstället som är till höger om dig (finns två stycken, men det högra alltså). Fortsätt sedan upp för backen så långt det går. Framför dig ser du sen ett kontor, sväng runt vänster om den och fortsätt rakt upp för backen, förbi en bänk på höger sida. Framför dig finns det två byggnader där det står "Euro mekanik", gå emellan där och nerför trappan som kommer. Sen är det bara att gå höger så långt det går.

Nu hoppas jag att det här räcker. Men om något är oklart så slå en pling.

Sen tänkte jag bara nämna en sak. En självklar sådan, men man vet aldrig hur folk får för sig att beté sig i vissa situationer..

Den här lokalen hyr jag under mitt ansvar. Händer det något, går något sönder etc. så får jag skiten för det. Ingen annan. Om någon missköter sig, på minsta jävla lilla vis, så är det fook of helt enkelt. Ok?
 


Rövsvett.

Visst, det är mänskligt, alla har väll mer eller mindre upplevt det, osv.. MEN, ha för guds skull inte gråa kallingar, häng och en stor matta bärandes på axeln när du har det! Och gå framförallt inte framför mig, som lägger märke till precis allt runt omkring mig.

Ett tips...
 


Pulp Fiction.

Har nyss kollat klart på den. Fick besök förut och kunde inte konsentrera mig ordentligt för att komma in i den, så satte på den en gång till. En helt sanslöst bra film är det iallafall. En av favoriterna, helt klart.

Nu vet jag också vem jag ska klä ut mig till på maskeraden. Inte särskilt svårt att lista ut kanske? Är nästan helt säker iallafall. De andra jag hade i tankarna funkar inte lika bra längre, nu när jag cutat av mig håret.

Nu blir det mer film. Bale är ju i rutan idag och honom vill man ju inte missa. 
 
Ciao. 
  

Det var då självaste...

Så jävla typiskt!

Köpte mig ju en gardin för längesedan. Som jag då inte hade bestämt mig för om det skulle bli en gardinkappa till köket, draperi till garderoben eller två paneler till balkongfönstret. Bestämde mig iallafall idag för att det skulle bli en gardinkappa till köket. Den hade varit snyggast där.

Sydde kappan av en fjärdedel av tyget, men tro fan att den inte är tillräckligt BRED för köksfönstret! Och inte fan tänkte jag på att mäta tygets bredd innan jag började klippa och ha mig. Skit!

Någon gardin till köket blir det alltså inte, utan resten av tyget får bli ett draperi till garderoben. Skulle ju i och för sig kunna sy en kappa på längden i stället. Men nu är det lagom längd till draperiet...

Återigen beslutångest. Kappa eller draperi?
  

Städning pågår.

Inte just nu, tar en välförtjänt paus i allt slit.

Men det ser fortfarande ut som fan efter de senaste dagarna. Galet! Ska bli otroligt skönt att kunna gå på golvet utan att det fastnar diverse saker under fötterna, det ska det.

Helgen har varit rätt lugn. I fredags mötte jag upp några töser för en after work på Kings Head. Sen träffade jag Andrea, Sara och Ville för en kaffe på Vanilj. Evighetersen jag var där. Chailatten smakar förövrigt skit där numera, ej att rekommendera. Sen åkte jag hem till mina krokar och drack lite öl med Sam och Chrille. Trevligt.

Igår hände det inte särskilt mycket. Det blev en väldans massa film på kvällen iallafall. Almost Famous är en helt genial film måste jag säga.  

Idag ska jag inte gör ett skit. Förutom att städa. Och sy gardiner.

Have a nice day.
 

Moonkeeyy.

Knåpade ihop det här på paint. Saker från Monki som jag gärna hade haft i min garderob. Skorna i svart dock, som jag sett i butiken. Den bruna färgen är på tok för ljus.
 


Det här skulle jag däremot INTE vilja ha i min graderob;



Hahaha...HA!
 

Besviken.

Minst sagt. Pratar om lampan jag nämnde i detta inlägg. 

Gick till butiken vid Linné idag och kollade in den. Tänkte lite smått innan "Vad får den lov att kosta? Max, absolut MAX 1000 kr, så långt kan jag sträcka mig. Trots att det bara är en kökslampa. Jag vill ju ha den"... Men jaha, då kostar den tamigfan det dubbla! För en liten kökslampa. Och så speciell var den absolut inte. Skandal!

Har nu placerat arslet på allumstolen. Fick hoppa in idag, och det tackar jag för! 
 


A gray wig.

När jag gick den vanliga vägen påväg till vagnen förut, fick jag se något högst oväntat på bänken till vänster om mig. Nämligen en grå kort tant-peruk.

Jag kunde inte låta bli att skratta. Vem FAN lämnar en peruk på en bänk? Har personen som äger den glömt den där? Var det fel på den? Är det hela ett skämt? 

Frågorna är fortfarande många. Om den ligger kvar när jag är påväg hem ska jag ta kort på den.

Haha ha..ha. 

Jag skrattar fortfarande åt det. Torr humor kanske? 

Blev även påmind om mitt eventuella inköp av en blond peruk till maskeraden. Festen kanske inte blir lika storartad som det var planerat. Lokalbrist osv. Den kanske helt enkelt blir hemma hos mig istället. Lite små trångt i min lilla etta då vi räknat med minst trettio pers... MEN kära vänner, ni som vet att ni är bjudna. Den 29/8 gäller det. GLÖM EJ!
 


Rastlös.

Ja, myror i benen är bara förnamnet. Har inte ens varit utanför dörren idag. Och det har varit kanonväder hela dagen! Soligt iallafall. Allt jag har gjort är att sova, snora, sova, titta på tv, kissa ut all saft och te jag druckit, typ... Ingen direkt kul dag med andra ord. Känns förjävligt att inte kunna utnyttja vädret när det väl är fint.

Varför heter det egentligen rastlös? Jag menar, rast-lös. Man har ingen rast och borde alltså ha fullt upp. Ja, ni förstår ju hur jävla uttråkad jag är....

Fick iallafall lite besök förut, trevligt det. 
 
Imorn tänkte jag trotsa min förkylning och åka in till stan. Förhoppningsvis hittar jag något på Topshop så jag kan använda Sams presentkort jag fick för ett jävla bra tagsedan, som snart går ut. Jag hoppas skjortan har kommit in, innerligt mycket.

Nu blir det film.
  

Tradera.

Har nu ägnat ett par timmar och kollat efter saker på tradera; Orange kökslampa, retrotyger, golvlampa, parkas, brouges, udda koppar, etc. Utan resultat...

Har dock hittat en kökslampa jag vill ha i en butik vid Linné. Hade tänkt åka in imorn och kolla pris, och om den är hyffsat billig hamnar den nog på önskelistan. Men köper hällre en på tradera, ska försöka minska nykonsumtionen så mycket det bara går.

Har tittat på sista avsnittet av Upp Till Kamp precis. Tror det blir till titta på serien igen någon dag. Så jävulskt bra.

Nu ska det nanas. Förhoppningsvis vaknar jag imorn, utan förkylning. Lär ju inte hända, men drömma går ju..

Cheers.
 

Kuckilimuckmedicin, tack.

Hette det så? Från Karlsson på Taket. Vad det nu innebar minns jag inte. Har för mig att det var godis, och det hade varit bättre än ingenting kan jag säga.. Genial snubbe förövrigt.

Idag var det tänkt att jag skulle hem till Maria med folket från gamla klassen. Plocka svamp, mysa och ha det trevligt. Men inte det nej. För här sitter man i soffan sin och snorar utav bara fan!

Jag orkar inte. Satans förkylning! Och inte har man något som hjälper mot det heller. Trött är jag också. Inte är särskilt konstigt med tanke på att jag inte sov ett skit i natt... 

Och inte nog med det, det sista papperet är snart slut och jag ooorkar verkligen inte gå utanför dörren för att köpa nytt. 

Gaaahhh. 
 


Sjukling.

Allt festivalande och festande har tagit ut sin rätt verkar det som. Förkyld, ont i halsen och känner mig allmänt hängig. Kan knappt svälja och inte hjälper det med halstabletter. Vad hjälper mot halsont?

Sitter och dricker te nu iallafall, med riktig honug i för en gång skull. Inte någon äcklig sådan ur sprutflaska..

Såg precis en reklam för en dokumentär som kommer på tv snart. "Svenska Holllywoodfruar" eller något i den stilen..

Fy fan vad skämmigt. HUR kan man ställa upp i ett sånt program? Skäms dom inte? Och stackars deras jävla barn.

Alltså, nu får det fan ta och räcka med skit på tv. Det måste väl för fan finnas vettigare saker att göra dokumentärer om än rika äckliga plastikopirerade medelålderskvinnor som låter dummare än vad dom ser ut? Eller? Finns det någon som på allvar tycker att sånt är kul att titta på?

Nej, tack och lov för SVT.
 

Wow.

Ja, det skulle faktiskt kunna sammanfatta denna helt fantastiska festival som jag nu fått uppleva.

Den började på torsdagseftermiddagen med förfest hemma hos Jennifer med en massa folk. Vi åt, drack och hade det trevligt. Sen drog de flesta av oss vidare till Kajskjul 8 och såg Timo Räisänen och Joel Alme. Det var skittrevligt! En mycket bra start på en festival.

Fredagen var helt klart bäst. Först lite förfest hemma hos Lina, innan vi åkte in till festivalområdet. Där såg vi band som Bon Iver, Beirut, Band Of Horses etc. Sen blev det en mellanlandning hemma hos Lina igen för lite käk och fix för att senare åka tillbaka till festivalen. Jag träffade på Sara och co på vägen in, så jag lämnade mitt sällskap en stund och satte mig med dom. Sen blev det lite Röyksopp, men kvällens höjdpunkt var helt klart Arctic Monkeys. Det var otroligt jävla bra! Visst, han var nog hög som ett hus, nochalant och dann, men sicken spelning alltså! Och vacker är han dessutom, Alexander Turner. Efter spelningen mötte jag upp mitt tidigare sällskap och åkte till världskulturmuseét för att dansa röven av mig till house. OM vi hade det trevligt!

Ja, vädret var underbart under fredagen, humöret var på topp, det kunde alltså inte bli så mycket bättre. Såg dock något otroligt oväntat som fick mig att fundera lite på om en del ungdomar helt enkelt har delfinhjärnor. Inne på museét finns det nämligen snurrstolar nästan vid ingången. Och vad ser jag, när jag sitter mitt emot fönstrerna, som speglar in i en av dom? Jo, två stycken som i princip har sex i stolen....? Visst att man kan tycka att det är trevligt att ha det på en offentlig plats, där folk kanske skulle kunna se en, det köper jag. Men inte fan har man det i en jävla stol, mitt bland en massa människor och framför ett fönster! Lunatics.

Lördagen var också himla trevlig, om man bortser från skitvädret och magontet. Vi såg bland annat Vampire Weekend, Teddybears och Amadou & Mariam. Hade jag inte haft så otroligt ont i magen (tror det berodde lite på vinet) hade jag sett lite Wolfmother och Basement Jaxx också, men icke det alltså. Även denna kväll spenderade vi på Världskulturmuseét eftersom det var helt galet mycket folk och aplånga köer på alla andra ställen. Men det var trevligt det också. Musiken var mindre bra dock. Alldeles för tung och långsam. Lite smålustigt att Lily Allen var på scenen med dj-folket..

Festivalen var sjukt trevlig iallafall och jag hade det jättekul. Jag träffade massvis av folk jag känner, jag fick se många bra band, humöret har varit på topp. Väldigt lyckat med andra ord!  Ångrar dock att jag inte såg Antony & the Johnsons. Men så är det när man är hemma och mellanlandar, man blir lat och skiter it helt enkelt. Tyvärr.

Nåja. Som den lilla hjälten jag är som ställer upp i alla lägen, så sitter jag nu på allum på grund av Ullis lilla bakfylla. Och själv mår jag väl som man ska efter en festival..

Det blev en rätt bildlös festival eftersom ingen hade kamera i princip. Men ska se om jag kan skrapa ihop några.
 

Ohoooolics.

Tisdagskvällen var riktigt trevlig, och trots det fåtal timmar jag sov natten till igår blev även gårdagskvällen lyckad. Den började med lite öl och käk på Que Pasa med Sara, Andrea och Victor. Sen drog vi vidare till Storan för att se Oholics spela. Inte vart på så många spelningar, men det var riktigt bra. Synd att det inte var så mycket folk bara. Anders gör ju bandet, det är ett som är säkert!

Efter spelningen kilade jag och Sara vidare till Kings Head. Hon träffade sin pojk och jag träffade David och Pontus. Ja, sen åkte vi hem. Jag, David och Pontus iallafall. Vart Sara tog vägen vet jag inte...

Idag har jag varit jävligt redig ska ni veta. Var uppe och tvättade klockade åtta i morse. Hade ju i och för sig inte mycket till val eftersom jag varit inne på andra hand-sorteringen på trosfronten i en vecka nu. Dvs, dom trosorna som finns, men helst inte används. Och nu, nu sitter jag här och käkar SCONES. Jag har alltså bakat bröd. Simpelt sådant, men det ska mycket till för att få igång mig på bakfronten ska ni veta. Tror dock att jag käkat lite för mycket..

Förresten. Halva håret är borta och jag ser ta mig fan inte klok ut. Jag är ingen person med långt hår, det har jag känt hur länge som helst. Men det här blev då inte mycket bättre. Och det blev definitivt inte så som jag förklarade. Skit. Nåja, bara till att vänja sig.



Saknar håret lite smått alltså...
 

Time to go.

Först blir det lite förfest hemma hos Jennifer, sen vidare till Styrbord Babord.

Förhoppningvis jobbar en av dom vackraste människorna som finns på denna jord, enligt mig och Julia. Ja, ögongodis är aldrig fel.

Men nu, dags att göra sig i ordning sig lite smått.

Cheers.


Ruby Tuesday.

En genialisk låt med Stones.

 
Även Melanie Safkas version är fantastisk.


 

Lite framtidsplaner.

Inga långsiktiga dock. Vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill bli och sånt tjafs. Det dröjer...

Men nästa år har jag iallafall bestämt mig för att resa lite. Tågluffa! Det finns otroligt många städer jag vill besöka. Berlin, Venedig, Budapest, Paris, Amsterdam, Barcelona, osv osv. Och det har jag tänkt göra nästa vår/sommar. Resesällskap någon?

Jag vill också åka till Thailand, men absolut inte för att turista, sola och bada och sådant. Utan för att hälsa på den här mannen. Varför? Jo, för att jag fullkomligt älskar apor. Och att få träffa några, ta hand om några, hjälpa några, det är något som jag verkligen vill.





Bilderna är tagna från hans blogg.


Ni vet den känslan man får av att se en liten hundvalp, kattunge, söt bebis osv. Tänk er den, gånger tio ungefär. Kolla på dom!!
 


På tal om alkohol.

Andrea berättade härom dagen att hon och hennes mor hade en diskussion gällande mig och alkohol för ett tag sedan. Under våra fyra år som vänner har hon nämligen bara sett mig riktigt full två gånger (kan bara minnas en gång, men ska inte underdriva), vilket kan tyckas vara lite konstigt. Dom hade en teori om att det handlade om att jag är rädd för att tappa kontrollen, vilket låter rätt logiskt med tanke på att jag avskyr att inte ha kontroll.

Jag har aldrig riktigt funderat över mitt förhållande till alkohol, men har kommit fram till att dom delvis har rätt. Men inte att jag är rädd för att tappa kontrollen, utan mer att jag inte vill tappa kontrollen.

Jag har säkert varit det fler gånger, men den enda gången jag minns att jag varit riktigt jävla apfull, det var när jag var tretton år och hade min första fylla. Det var förjävligt, på alla sätt och vis. Och det vill jag aldrig mer uppleva. I och för sig är den gången lite överdriven med tanke på att det var magpumpen nästa i princip. Men även mina andra fyllor, som jag verkligen har varit full på, har inte varit särskilt roliga. För inte fan får jag det roligare av dricka mig packad än bara helt jävla lagom berusad? Eller ens det! Mellan 1-4 öl brukar det bli på en kväll.

Ni som läser min blogg ofta har ju fått höra om en hel del utgångar. Särskilt nu under sommaren då det blir runt två stycken i veckan, ibland fler till och med. Och alltid får jag höra kommentaren (oftast från okända) när jag är ute och jag säger att jag är nykter, "VA? Är du nykter, fan vad tråkigt".

NEJ, det är inte tråkigt! Jag har det inte tråkigt! Varför måste jag ha det tråkigt bara för att jag är nykter? Är det så jävla märkvärdigt att gå ut, utan att ha ett behov av att bli påverkad? Jag går ut för sällskapets skull, för att ha det trevligt. Ibland för att att njuta av god öl på en trevlig pub, ibland för att skaka bakdelen. Med eller näst intill utan alkohol i kroppen, det spelar fan ingen roll. Jag har det trevligt ändå.

Ok?
 


Andreas minifirande.

För att fira Andrea lite smått, innan vår maskerad vill säga, så hade hon de närmsta vännerna hemma hos sig igår. Innan folket kom blev jag bjuden på middag. Lika gott som alltid! Sen satt vi iallfall på deras trevliga veranda och åt tårta, frukt och annat gott, pratade och hade det allmänt trevligt. Inte illa att Sverre bjöd mig på kvällens alkoholintag. Det tackar jag för. I present av folket, exklusive mig och Victor tror jag, så fick hon bidrag till sin ministudio hon tänkt skaffa. Min gåva jag har tänkt ge henne känns plötsligt helt värdelös, haha. 

Nåja. Framåt midnatt åkte vi in till stan, till Nef. Och hade inte mitt huvud härjat som det gjorde (Filimon var en liten räddande ängel och lyckades ordna en ipren åt mig, tack!) hade utgången kunnat bli väldigt trevlig. För musiken var skön, likaså sällskapet. Så det var lite småsurt. Men en mycket trevlig kväll överlag måste jag säga! Och Andrea verkade också väldigt nöjd.

Bilder kommer eventuellt senare.
 


Graaattis!

Idag är Andrea inte längre tonåring, hon fyller nämligen TJUGO! Min lilla guldfisk.













Sicka minnen jag har med den kvinnan alltså. Och mer ska det bli! Så länge det finns 3, så finns vi.
 

Afton.

Kvällen blir en lugn sådan. Är galet trött efter alla tidiga uppstigningar denna veckan, så nu ska jag gotta mig framför en film och sussa tidigt. Men blev lite smått sugen på att börja med Andreas present nu faktiskt. Har dock inte hållt på på ett jävla bra tag. Mina tidigare, ack så begränsade, talanger har säkert försvunnit. Men det är ju kul.

Resultatet kanske visas så småningom, om det blir bra vill säga.

Såg förövrigt en liten gumma förut med den snyggaste parkasen jag någonsin sett. Utan att överdriva! Hade jag inte haft något samvete hade jag säkerligen stulit den ifrån henne. Så mycket ville jag ha den. Söta lilla tant. Hon var säkert mod i sina unga år. 

Ciao.


Filmvetenskap?

Såg igår att jag hade kommit in på filmvetenskapskursen på universitetet. Dvs, jag har lite smått beslutsångest just nu. Antingen blir det nytt jobb (när jag väl sökt, om jag får något), plugg, eller London..

Samtidigt behöver jag ju inte stressa med jobb, om jag nu börjar plugga. Det är visserligen bara för en termin tror jag, men ändå. Känns rätt skönt eftersom jag har haft lite smått panik nu det senaste. Inte för att den paniken gjort någon större skillnad, lat som jag är.

Filmvetenskap låter rätt kul faktiskt. Älskar ju film och hade gärna lärt mig om film från andra kulturer osv, som kursen handlar om bland annat. Kan ju alltid börja kursen och se hur det är. Tror nästan det blir så.. 

Eller jag vet inte.. 
 

Upp till kamp.

Har precis tittat på andra delen av Upp till kamp. Kunde inte titta på det i måndags, men tack och lov för svtplay.

En helt lysande miniserie i fyra delar. Även om jag såg den på tv när den gick sist så är den minst lika bra nu. Och visst värmer det i hjärtat när det pratas om mods, The Who, och höra Jimi Hendrix spelas, osv. Ja det gör det.

Och Sverrir, sicken kille alltså! Dock är det nog hans karaktär i serien som gör honom extra het. När vi var statister i början på förra året var han med. Fortfarande snygg, men inte lika..

 
 
  

Glass i stora lass.

Nyss hemkommen efter en kväll på Seljden. Men först var det en snabbis på Publik. Himla trevligt ställe det där. Det blev iallafall musikquiz även denna veckan. Med Julia, Malin och Maria denna gång. Det gick helt okej faktiskt! Huvudet är med som det ska så att säga. Lite smått konstigt att jag verkligen kände det på mig att han skulle säga "The Who" när han börjat frågan "Vad heter dom två som fortfarande lever i bandet....". Och det gjorde mig ju inget med tanke på att jag kunde svaret.

Det hade varit sjukt kul att göra ett quiz. På min framtida pub ska det absolut vara quizkvällar. Kluriga frågor. Som den idag; Låten "I Got You" spelades med James Brown, som alla i princip trodde hette "I Feel Good". Även vi. En kluring alltså. Ja, frågor som "Vilket band har gjort den berömda låten Staten och Kapitalet?". Ett givet svar för många, men icke. Kan ni den?

Nu sitter jag och äter glass och tittar på någon skitfilm på tv. Hajen 3 gick förut såg jag. Kommer och tänka på när jag var runt fyra år gammal och några gamla grannar satte på Hajen hemma hos dom. Var ju självklart livrädd och gömde mig bakom deras soffa... Jävla sketongar.
 

Jag och Stewart.

Inatt hade jag verkligen skitkonstiga drömmar. Det går ju aldrig att återberätta en dröm, (vilket jag ägnade väldigt mycket tid åt på väg till skolan i grundskolan minns jag. Stackars Isabelle, Karin m.fl.) men det var lite smått kaos i mitt huvud. Minst sagt.

Drömde bland annat att jag hade ett förhållande med tjejen i Twilight, av någon anledning.. Och att vi hånglade villt på mina pärons grannars gräsmatta... Att drömma om Pattison hade väll inte varit särskilt märkvärdigt. Det har väll var och varannan kvinna gjort kan jag tänka mig. Men det här var något nytt.

Drömmar är kul tycker jag. Anledningen till att jag tycker om att sova är för att jag älskar att drömma. Jag tycker det hela är rätt faschinerande måste jag säga. Sen har jag har turen att aldrig drömma mardrömmar. Och om dom väl är på gång så ändrar jag om dom. Rätt skönt.

Däremot får jag fortfarande rysningar av att tänka på den första drömmen jag minns, från när jag var sju år gammal. Hade jag sett en människa som liknade pojken i drömmen, då hade jag tamigfan skitit ner mig. Tror att den drömmen kan ha bidragit till att jag är så inihelvete rädd för gamla dockor, etc. Sagoslottet är ingenting för mig med andra ord.
 

Sunday Bloody Sunday.

Vilken konsert det var! 

Jag jobbade som sagt på Ullevi igår. Trots att jag för det mesta hade fullt upp med att fixa cider, så fick jag se mycket av den. Och jag hörde den framförallt. Och det mina vänner, det var helt sanslöst bra! Vad jag önskar att jag var en i publiken, en av alla dessa överlyckliga människor. Ja, för det kändes ju lite smått konstigt att stå så långt bak när favoritlåten spelades måste jag säga. Men det var absolut bättre än ingenting.

Jag förstår fortfarande inte hur jag inte kunde köpa mig en egen biljett. Även om jag inte lyssnar lika mycket på dom längre, så är det ett fantastiskt bra band.

Därför är jag otroligt tacksam över att Malin tänkte på mig när dom hade ont om folk. Vilket drömjobb hon har alltså. Det kan jag säga er.
 

Är det solen jag ser?

JA, det är det. Varmt välkommet måste jag säga. Började ju bli lite smått deprimerad av all regn och blåst. Nu hoppas jag bara på att det håller i sig ett tag.

Jag vaknade i morse, av mig själv, och tittade på klockan. Ser då att den är 07.59 och får TOTAL panik. Jag trodde jag hade försovit mig en timme och började slänga på mig kläder och planera hur jag skulle hinna osv. Sen började jag tänka lite på vad jag gjorde igår och då slog det mig, det är ju för fan lördag idag! Jag hade alltså sprungit omkring som en total idiot i fem minuter innan jag kom på det...

Nåja. 

Igår träffade jag Andrea i stan för en fika och planering av vår maskerad. Film/tv-tema ska det vara. Tittade ut lite olika utstyrslar. Själv har jag lite smått beslutsångest, det står mellan två olika personer nämligen. Den ene är mycket lättare då det bara är klänningen (som jag redan hittat) och röda skor som behövs. Till den andre behöver jag en klänning men också en blond peruk. Och en sådan har jag ju inte...

På kvällen åkte jag hem till Malin för lite Mojitos, pizza osv med Julia, Maria och Jennifer. Sen blev det en öl på Kings Head och därefter dans på Styrbord Babord. En väldigt trevlig kväll!

Nu ska jag smått börja göra mig i ordning inför kvällens arbete på Ullevi.
 

RSS 2.0