Lite bilder.

276328-183276328-182276328-181276328-180276328-179276328-178


Fler bilder finns på bilddagboken

The Prom.

Igår hade vi bal på valand.

Dagen började med håruppsättning och sminkning på Allum och jag fick med mig smink från Makeup Store för 700 kr. Sen efter en kort visit hemma för att ta på klänningen på blekfiskroppen och en snabb fotografering, åkte vi till skolan för ytterligare fotografering. Sen tog alla gemensamma bussar till poseidon för att sedan vandra vidare till valand och jag, Andrea och Therese passade på att ta en öl på flygarns haga innan. Utanför valand kommer jag sen på att jag glömt min jävla balbiljett (!), så sjukt korkat. Hade inte en tanke på den, men lyckligtvis kunde jag smita in ändå.

En jätte trevlig kväll med god mat, trevliga människor och mycket dans. Dock var musiken kass och mitt och Andreas försök till vals, värdelöst. Men jag hade kul och det var så fint att se alla uppklädda och fina. Är nu i efterhand glad att jag valde att ha på mig klänningen jag sydde, den blev helt okej efter lite hjälp av Jes. Blev så otroligt glad när en tjej i pararellklassen kom fram till mig och sa att jag var jättefin och att det var kul att jag inte följde strömmen med bakelseklänningar osv. Det värmde!

Förrutom smärtan i fötterna så kunde inte kvällen blivit så mycket bättre. Lyckat!

Nej, nu ska jag återgå till arbetet och snart är det dags för ytterligare ett utrop i det jävla högtalarsystemet. Det är nämligen nån "allum air" denna och nästa vecka med erbjudanden inför semester och skit. Inte nog med att vi i informationen tvingas sitta här med piké och sjalen som flygvärdinnor har dom, vi skall även ropa ut fåniga medelanden en gång i halvtimmen.


Mycket bra.

Det blev My Generation som utspringningslåt. Tack och lov!

En inte allt för bra dag i skolan förövrigt. Den började med valsträning inför balen och slutade med att jag fått reda på fyra slutbetyg, varav två jag redan överklagat. Men mitt VG i kulturhistoria satt jävligt fint, speciellt eftersom Sam gjorde arbetet mitt och att det är i princip det enda jag gjort i den kursen. Gillar Mikael skarpt. Ne, har insett att betygen har gått åt helvete. Speciellt då jag räknat ut snittpoengen på studentum. Mycket klantigt gjort eftersom ångesten började växa. Kanske ska gå tillbaka till "VG i snitt, då är jag nöjd" igen. Det försvann nu i 3:an då jag insåg att det inte var så jävla svårt att få MVG i ämnen. Men dom där jävla G:na alltså.

Ne men vad fan klagar jag för? Vad ska jag med mina betyg till? Jag har ändå inte tänkt att bli läkare etc. Vet inte ens om jag ska plugga vidare. Personligen så nöjer jag mig med ett butiksjobb i någon kul affär. Så länge jag kan hålla på med det jag tycker är kul på fritiden. Det vill säga; teater, bild, foto, film etc.  

Jag tänker inte bli nån jävel som blir identifierad med sitt jobb. "hej jag heter Sandra och jag är florist" eller vad det nu kan vara. När någon ställer mig frågan "vem är du?" vill jag inte svara att jag är advokat, biblotikare osv. för jag är fan så mycket mer än mitt arbete. Och visst är det så att det är inte lika intressant och säga "hej jag heter Sandra och jag är städerska" som "hej jag heter Sandra och jag är konstnär".

Är det bara jag som känner att jag kan ha ett butiksjobb eller liknande, och vara nöjd med det?

Blir så sjukt trött ibland på frågan om vad jag vill bli för något. Får en himla lust att svara att jag vill designa knappnålar eller tillverka mentosgodispapperet, eller något annat helt oväntat...

Nu ska jag nog ta mig ett bad i vårat nyrenoverade badrum.

En kväll i skogen.

276328-177276328-176276328-175276328-174276328-173276328-172276328-170276328-168

Ben Sherman.

Igår var jag på en väldigt intressant föreläsning om autism & tydliggörande pedagogik. Blev dock lite förvånad över mina tidigare kunskaper eftersom det som berättades var sånt jag redan kunde. Det kändes som om dom pratade om min syster rakt igenom. Att personer med autism kan upprepa samma ord flera gånger om, ser på samma film och lyssnar på samma musik hela tiden i en period för att det är en trygghet för dom då dom vet vad som händer och vad som händer här näst, osv. En intressant mening som jag fastnade för, "Personer med autism lever i sin egen värld, personer med A S lever i denna värld fast på sina vilkor". 

Att jobba med funktionshindrade hade jag absolut kunnat tänka mig. Människor med D S är helt underbara.

Idag, efter min korta dag i skolan var jag i stan en sväng. Köpte en väska på bianco som jag antagligen kommer att ha på balen. Den var i olika färger vilket passade sig bra då jag kommer ha svart klänningar och svarta skor (har gett upp hoppet om blommiga). Var också inne på den nya Ben Sherman butiken mitt emot Solo och blev lite smått frälst. Helt underbar affär med vespan i fönstret, Ben Sherman-möbler och Primal Scream och Beatles i högtalarna. Och dom har Ben Sherman för kvinnor också, vilket har varit sjukt efterlängtat! Såg även att min väska som jag köpte från sidandsally fanns där inne, men den kostade 800 kr. Jag fick min för 400, smakade bra!  Köpte även thaimat på 14 kvadrat mat . Helt underbart gott.


The Who - My generation
(hoppas att fler än jag vill springa ut till den låten, hade vart klockrent)

I Wanna Live A Dream (In My Record Machine)

För er oasisälskare.

Gå in på youtube och lyssna på några nya godbitar.


lite bilder.

276328-166276328-165276328-164276328-163276328-162276328-161


Mer finns att se på unoconcet.bilddagboken.se

Prag 08 + slutproduktion.

Prag, sjukt lyckat!

Min panik över att vi bodde i prag10 var helt förgäves då det visade sig att det tog en kvart att gå till huvudgatan. Detta upptäckte vi dock tredje dagen. Hotellet var helt okej, gatorna mysiga och maten helt underbar! Inte gjorde priset det sämre heller då en stor potion pasta, pizza etc gick på runt 40 kr. Kvällarna tillbringades på strippklubb och klubbar och det dansades utav bara fan. Shoppingen var inte direkt någon höjdare och tjeckier kan vara ett av de otrevligaste människorna jag stött på, men förrutom det fanns det inte mycket negativt.  

En stad jag förmodligen åker tillbaka till. Skulle gärna spenderat lite mer tid på gamla torget som var en av dom mysigaste platserna jag varit på. Hade även gärna gjort lite kulturella grejer då vi inte gjorde något alls. Är också rätt chockad över mitt låga alkoholintag under resan. Funderar ibland på att skita i alkohol överhuvudtaget eftersom jag bara irriterar mig på fulla människor och att det har en sån stor inverkan på människors liv (kommer givetvis inte att hända eftersom parkhäng med bra musik och god öl i sommarvärmen är något av det trevligaste som finns).

Bilder kommer senare.

Sen har vi precis gjort klart vår slutproduktion. Blandade känslor kring den. Pjäsen var sjukt tråkig, fyra roliga roller och resten var skit. Hade inte dans och slagverkarna varit med hade det blivit värdelöst. Men resultatet blev helt okej. Skönt att det är över!  Sen har vi då en person i gruppen som förstör stämningen totalt. Bara att titta på henne får en att vilja slå skiten ur henne. Ne, lilla flicka. Det är inte lätt när det är svårt. Jag gör precis som resten av klassen, tycker synd om henne. Kan inte vara lätt att ha självinsiktsproblem.  

So long.


RSS 2.0