Dagens goda gärning.

Ringde precis mitt första sos-samtal. En gammal man kom till informationen och berättade att han hade jätte ont i hjärtat och var tvungen att åka till sjukhuset så det blev till att ringa ambulans. Stakars lilla gubbe. Hoppas det inte var något allvarligt.  

Snart ska det åkas till Sams systerdotter på kalas. 3 fyller hon och det blir ett litet piano och pippigubbar samt en film som blir presenterna iår.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men lilla du, inlägget handlade inte om dig för fem öre. Men vad tråkigt att du ändå tog åt dig om att vara gnällig...vi vet båda två att det finns en person i klassen som är gnällig i allra högsta grad! Så ursäkta om du nu tog åt dig...men du ska inte hacka på mig för att jag skriver om mer än "chilinötter och öl"..

2008-01-15 @ 17:16:10
Postat av: Emelie

Men VARFÖR?
Jag lovar att du bara har gått o väntat på att få starta ett bråk sen vi började i samma klass, för du har aldrig tyckt om mig men varit för mesig för att erkänna det. Ja har inte gjort dig ett piss, men tråkigt att du känner som du gör-kritik är inget för dig. Farewell my friend

2008-01-15 @ 21:19:38
URL: http://sensuality.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0