Sjuk kväll..

Minst sagt.

I torsdags mötte jag upp några människor utanför jazzhuset. Vi trodde det var svanen, men eftersom det inte var en kotte i trapphuset förstod vi att det inte var det. Men musik spelades så vi gick upp för att kolla läget. Väl inne lägger vi märke till att folket är tjugotre och uppåt. Men snubben i garderoben sa inget, så vi klev in. Det var en gäng liveband som spelade, vilket var trevligt. Efter en stund började vi snacka med en tjej vid namn Sara, och hon berättade att vi hamnat på en firma-förfest. Att alla som var där inne jobbade inom musikbranchen. Hahaha, så jävla sjukt. Men eftersom vi redan var inne så stannade vi ett par timmar, snackade med sköna folk och fick reda på ett och annat om en del artister. En trevlig kväll måste jag säga.

Malin ska flytta till Stockholm och plugga, så igår var det en liten "avskedsfest" hemma hos hennes vän. Hon fick ett lock öl i avskedspresent, vilket var uppskattat. Vi lyssnade på musik, pratade om viktiga saker och hade det trevligt. Det var riktigt längesedan jag var på en hemmafest, men som sagt, det var trevligt.

Är sjukt seg idag. Känner för att stanna hemma hela dagen och bara uggla framför teven. Fast det går ju bara skit nu så en film hade passat bättre. Men icke.

So long.


Kommentarer
Postat av: pelle

Haha, och ni kom in bara så där? Coolt. Var det några kända fejs där då?

2009-01-17 @ 17:10:58
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Maria

Nachos e gott=)

hoppas att du har haft en bra dag?

kram kram

2009-01-17 @ 23:08:23
URL: http://gossimia.blogg.se/
Postat av: Malin

you and me and LONDON BABY! kan inte bli mer än rätt hörre du :D sjukt nice. innan oasis så ska vi käka middag hemma hos hannah och don, sedan kanske ut nånstans innan. emma är ju med och inte 18, så hon kanske går in på mitt gamla eller nåt isf. när börjar konserten förresten?

2009-01-18 @ 18:54:34
URL: http://malutb.blogg.se/
Postat av: Maria

Ok..kul med bio...=)

kram kram

2009-01-18 @ 19:51:26
URL: http://gossimia.blogg.se/
Postat av: pelle

Du kan bli en del av handbagaget? ;D

2009-01-18 @ 20:15:19
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0