Alice i underlandet.

Jag tror knappast jag är den ende som ser fram emot att få se Tim Burtons "Alice i underlandet". Mannen är ju ett geni, det vet vi alla. Och även denna film tror jag kommer vara helt lysande.

Klockrena skådisar är med. Bland annat Johnny Depp. Givetvis.
Filmen har sverigepremiär den femte mars nästa år, om jag minns rätt.
 

Kommentarer
Postat av: daniella

Jag förstår väl också att det inte bara är att släppa känslomässigt, men jag fattar verkligen inte varför du vill ha kontakt med en sådan människa oavsett hur länge du känt honom. Speciellt inte om du säger att du är "ganska säker" på att jag talar sanning. Jag har haft sådana falska personer i mitt liv, som jag känt länge, men vad spelar det för roll hur lång tid man pratar om? Jag säger inte åt dig vad du ska göra, men personligen tycker jag inte att sådana sorters människor förtjänar att ha kvar personer som de sårat och förrått.Varför skulle han träffa mig igen om jag ljugit om hela skiten och förstört ert förhållande? DET är väl frågan.

Vad skulle jag tjänat på att ljuga om allting då, för två år sen, och nu? Om du inte minns, så uppdagades hela grejen när du läste min blogg. Där jag skrivit att jag klippt ALLA band med honom. Att jag inte direkt tyckte om honom, tvärtom. Varför skulle jag skriva så om jag inte sagt upp kontakten? Det var inte direkt jag som tipsade dig om att läsa inlägget, så varför skulle jag skriva en massa "påhitt" utan avsikten att någon inblandad skulle läsa? Jag visste inte ens att du existerade på det sättet. Jag visste verkligen inte att du visste om mig, och jag visste INTE att du halkat in på min blogg.Anledningen till att jag träffade honom igen är att han är en skön person att umgås med, och efter två år kände jag att han faktiskt borde kunnat ändras. Vilket han inte har, något som jag kommit fram till under tiden vi umgåtts.Och ja, jag är väl för fan lika mycket offer som du oavsett om jag och han var tillsammans på riktigt eller ej? Jag var väl också kär i honom? Han ljög väl för mig också? Han sa väl att han älskade mig lika mycket som han sa detsamma till dig? Du visste inte att jag fanns, på det sättet. Och för mig var du hans ex. Inte hans flickvän. Ni borde förresten ha blivit tillsammans typ när jag och han började träffas "på det sättet". Så han fick visst både ha kvar och äta kakan typ hela tiden! Gott för honom du.Jo, jag hörde att ni inte kunde ha kontakt om jag och han hade det. Hörde också att han då sa till dig att ni inte skulle ha kontakt mer, och då blev det annat ljud från din sida. Vilket såklart kan vara ännu en lögn från honom, vad vet jag. När jag sporadiskt läser din blogg, och hör honom berätta om att du mobilterrar honom varje gång jag nämnt hans namn, så känns det som att du uppfattar det som en tävling, ja."Och om du nu är lika mycket offer som jag, som du säger att du är, varför skulle du vilja umgås med honom igen? Det kan jag inte i min vildaste fantasi förstå. Faktiskt. Som jag sa, jag har känt honom i fem år, och du? Ett?"Så du menar alltså att om jag vore lika mycker offer som du, skulle jag inte vilja umgås med honom? Men då undrar jag bara... varför vill DU umgås med honom då, om du nu är mest offer av oss alla? Det förstår JAG inte i MIN vildaste fantasi som du kanske fattat. Det är en aning motsägelsefullt.Jag har känt honom sen jag började gymnasiet, dvs 2005. Så det blir ungefär fyra år tror jag bestämt.Men Sandra. Jag orkar inte tjafsa om detta. Vi har båda blivit sårade av denna människa på olika sätt. Jag känner inte dig. Jag tycker inte illa om dig. Jag önskar att hela den här grejen skulle försvinna just nu. Jag tycker att han varit hemsk mot dig och jag tycker inte att han förtjänar att ha någon av oss kvar. Precis som jag sa för två år sen när JAG (som du inte känner) berättade allting för dig. Som HAN (som du känner sen fem år) sket i att du kanske behövde veta.Ha ett bra liv.

2009-07-28 @ 10:50:25
URL: http://nikedan.blogg.se/
Postat av: Daniel

åååh vill se, måste se!

2009-07-28 @ 11:28:25
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Den vill jag med se! :)

2009-07-28 @ 16:22:49
URL: http://emeliesvendsen.blogg.se/
Postat av: jch

Den filmen ska jag helt klart se.

2009-07-31 @ 21:05:20
URL: http://musikochfotboll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0