Full rulle.

Har inte varit så trött som jag är nu på hur länge som helst. Har sovit ytterst lite de senaste tre nätterna. Och gått upp tidigt.

I onsdags blev det utgång med Hans, Victor och Andrea. Innan satt vi hos Victor en stund, lyssnade på Glenn Miller och hade det trevligt. Vi gick till Styrbord Babord iallafall. Träffade Zaza som jag inte sett på evigheter. Mycket trevligt! Vid två-tiden drog vi hem till Victor och nanade. Blev ju inte mycket sömn och jag var tvungen att gå upp tidigt då jobbet kallade. Jobbigt kan jag säga. Men jag får ju givetvis skylla mig själv, som är ute kvällen innan jobb.
 
Och idag. Jobbar just nu på mitt tredje arbete för idag, allum. Skitkul. Ser ungefär ut så som jag känner mig.. Men inte ska min trötthet hindra mig från att ha roligt! Ikväll ska flickorna träffas. Dom ska parka innan utgången tror jag, men jag kan inte eftersom jag slutar åtta. Lite småsynd. Vädret är ju som gjort för lite kall öl i en mysig park.. Det ska bli himla trevligt iallafall!

I övrigt kan jag tala om att jag har fått en jävla massa myggbett på diverse ställen på kroppen. Sen hemma hos i Victor. Det ser inte bara knasigt ut, det kliar nått så inåtthelvete också! Men det hör väll sommaren till antar jag..
 


Kommentarer
Postat av: emily

tack så mycket, det vore toppen:)

klicka in här: http://www.designadinblogg.se/2008/august/lagg-in-musik-pa-din-blogg.html

där står det precis hur man ska göra.

2009-07-03 @ 18:07:41
URL: http://collapsingatyourdoorstep.blogg.se/
Postat av: Emily

tack så mkt:)

2009-07-04 @ 14:01:20
URL: http://collapsingatyourdoorstep.blogg.se/
Postat av: Emily

Jaha, mjo det kunde jag nästan ana. Men grymt snygg varen iaf:)

2009-07-04 @ 15:02:54
URL: http://collapsingatyourdoorstep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0