Angående elen.

Det där med att förbruka så lite el som möjligt har stigit mig lite över huvudet tror jag. Miljötänk blandat med att försöka få en så låg elräkning som möjligt.

Igår blev jag skitarg på mig själv för att jag glömt lampan i garderoben tänd hela dagen. Numera ser man inte in där då jag satt upp ett draperi, så jag märkte det inte förrän läggdags. Jag blev skitirriterad verkligen!

Jag blir arg om jag glömmer slå av strömbrytaren och sånt också, men speciellt när det gäller en lampa. Mina lampor används knappt. På dagen används dom inte, av den enkla anledningen att det inte behövs. Utan dom börjar användas först när det börjar mörkna. Jag skulle heller aldrig ha en lampa tänd i ett rum jag inte var i, och min badrumslampa används ytterst sällan den också. Jag har ett fönster där inne så det behövs inte riktigt, men jag tänder den bara om det verkligen behövs. Och lampan i storarummet är absolut inte starkare än nödvändigt. Har en dimmer förstår ni.

Och det är inte bara hemma hos mig jag tänker på lamporna. Har även märkt att jag blir otroligt irriterad när jag går förbi skyltfönster etc, med lampor tända när det är stängt. Varför?? Det är ju så jävla onödigt! Inte fan går folk förbi och tänker "Ja men här var det en fin kruka, hit ska jag gå imorn" längs gatan ner till Tempo klockan nio på kvällen? Fan, lägg ner med sånt där.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0